-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
δε μίλησα για τα ίδια τα κόμματα, αλλά τη βάση των ψηφοφόρων
Να σου θυμίσω ότι ο Ρουπακιάς δεν ήταν νεοδημοκράτης, αλλά... πρώην αριστερός; Η ΧΑ εξαργυρώνει την ψήφο οργής από όλα τα σημεία του πολιτικού φάσματος.
ναι δε διαφωνώ,απλά τονίζω για ποιον είναι πιο εύκολο να ρίξει ψήφο στην άκρα δεξιά..
για κάποιους ανθρώπους απλά είναι αδιανόητο και αυτοί είναι περισσότεροι στο πασόκ από ότι στη νδ
-
Η χα ήταν απόρροια της ΝΔ; Τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη ήταν αποτέλεσμα των δεξιών κομμάτων;
Πόσα χρόνια ψήφιζα ΝΔ, για πες;
οσο σε θυμαμαι στο φορουμ παντα το περηφανευοσουνα και ελεγες οτι τοσα χρονια τους ψηφιζες.
Ε αφού 'το θυμάσαι' βρες το να το δω και εγώ. Γιατί μάλλον δεν θυμάσαι καλά.
viewtopic.php?f=13&t=51893&hilit=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD*&start=10260
τσιμπα τωρα.
-
Το διάβασες, αλήθεια; Για ξανακοίτα το λίγο:
Εσύ τι ακριβώς περιμένεις να καταδικάσω; Την συμπεριφορά του αυτιστικού που μέτραγε φαντάσματα στην βουλή; Θέλει ερώτημα; Γιατί όμως νιώθεις ότι πρέπει να το κάνω εγώ αυτό; Έγραψα ποτέ ότι είμαι οπαδός της ΝΔ; Φίλος, ή μέλος του κόμματος;
Αυτό που έχω γράψει επανειλημμένα είναι ότι αν η ΝΔ συνεργαστεί ποτέ με την ΧΑ, θα αποξενώσει τεράστιο μέρος εν δυνάμει ψηφοφόρων από τον κεντροδεξιό χώρο, συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου.Αλήθεια, ο εισαγγελέας δεν έπρεπε να πάει για τον καμένο; Αν είχε προτρέψει ο Μιχαλολιάκος ή ο Κασιδιάρης να λιντσάρουμε κάποιον θα το έπαιζες τώρα 'νταξ μωρέ, μια μαλ@κία είπε ο άνθρωπας, άλλο εννοούσε, δεν τρέχει και τίποτα';
Σε ποιο σημείο λέω ότι ψηφίζω ΝΔ;
-
Το διάβασες, αλήθεια; Για ξανακοίτα το λίγο:Εσύ τι ακριβώς περιμένεις να καταδικάσω; Την συμπεριφορά του αυτιστικού που μέτραγε φαντάσματα στην βουλή; Θέλει ερώτημα; Γιατί όμως νιώθεις ότι πρέπει να το κάνω εγώ αυτό; Έγραψα ποτέ ότι είμαι οπαδός της ΝΔ; Φίλος, ή μέλος του κόμματος;
Αυτό που έχω γράψει επανειλημμένα είναι ότι αν η ΝΔ συνεργαστεί ποτέ με την ΧΑ, θα αποξενώσει τεράστιο μέρος εν δυνάμει ψηφοφόρων από τον κεντροδεξιό χώρο, συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου.Αλήθεια, ο εισαγγελέας δεν έπρεπε να πάει για τον καμένο; Αν είχε προτρέψει ο Μιχαλολιάκος ή ο Κασιδιάρης να λιντσάρουμε κάποιον θα το έπαιζες τώρα 'νταξ μωρέ, μια μαλ@κία είπε ο άνθρωπας, άλλο εννοούσε, δεν τρέχει και τίποτα';
Σε ποιο σημείο λέω ότι ψηφίζω ΝΔ;
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω ψηφίσει την ΝΔ στο παρελθόν και μπορεί να το ξανακάνω. -
Και αυτό, πως συνδέεται με το παρακάτω;
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εχει πλακα ο λαππας,ψηφιζει τοσα χρονια νδ και μετα απορει γιατι ανεβαινει η ΧΑ η οποια συντηρειται και χρηματοδοτειται απο την νδΜην βιάζεσαι, σκέψου το λίγο πρώτα.
-
Αφού πασοκάρα είναι ο ΧΛ . Εδώ μας έλεγε ότι όλοι κυνήγαγαν τον Μπένι .
Πάντως έχει δίκιο ότι η ΧΑ παίρνει από όλα τα κόμματα . Το έλεγαν χτες οι δημοσκόποι στους δημοκόπους .
Τώρα τι θα κάνει στην Ευρώπη η ΧΑ ?
Προφανώς όπως έλεγαν και οι παλιοί Αθηναίοι , Αθήναζε . Δηλαδή Ευρώπαζε
Οσο γιά το τι ακούτε στα ραδιόφωνα , η λύση είναι μία . Αλλάξτε σταθμό
-
Το ΠΑΣΟΚΑΡΑ από που προκύπτει;
-
ο χλ ειναι πιο κωλοτουμπας και απο τον καρατζαφυφερ.οπου φυσαει ο ανεμος.
αλλα σε λιγο θα μας πει οτι εκτος απο νδ ειχε ψηφισει και μια φορα λεβεντη
αρα δε ψηφιζε παντα νδ -
Από αυτά που γράφεις . Προκύπτει αβιάστως ΧΛ .
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ο χλ ειναι πιο κωλοτουμπας και απο τον καρατζαφυφερ.οπου φυσαει ο ανεμος.
αλλα σε λιγο θα μας πει οτι εκτος απο νδ ειχε ψηφισει και μια φορα λεβεντη
αρα δε ψηφιζε παντα νδΔεν θα σου πω, γιατί δεν έχω την παραμικρή υποχρέωση. Έχει γέλιο πάντως ότι στην αρχή δεν είδες το 'εν δυνάμει' (ή δεν το κατάλαβες) και θεώρησες ότι θριάμβευσες. Μετά δεν κατάλαβες (ή αγνόησες επίτηδες) την διαφορά μεταξύ του αορίστου ψήφισα (μια φορά στο παρελθόν) και του ενεστώτα ψηφίζω (πάντα, συχνά).
Όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάτι που έχει πει ο συνομιλητής σου εναντίον του, γενικά βοηθάει να έχεις καταλάβει πρώτα τι έχει γράψει.
Από αυτά που γράφεις . Προκύπτει αβιάστως ΧΛ .
Χαίρομαι για την σιγουριά σου, αλλά, όπως και με όλες τις άλλες προβλέψεις σου, κάνεις λάθος.
-
δε χρειαζεται να παραδεχτεις οτι ψηφιζεις νδ.
το οτι γκρινιαζεις για την χα ομως ειναι γελοιο. -
Δεν είχα καταλάβει ότι χρειάζεται να παίρνω την άδεια σου πριν σχολιάσω τους ναζιστές.
-
ΧΛ χαλάρωσε . Κάνεις σαν τον Τάκη μετά το 0-3
Σε όλες τις προβλέψεις μου έπεσα πιό μέσα από τους δημοσκόπους .
Αρα , μιά χαρά είμαι .Εσύ πάντως μην στενοχωριέσαι . Καθάρισε ο πιτσαδόρος γιά εσάς τους πασόκους .
Καθάρισε και την ΝΔ βέβαια , αλλά μπορούν και αυτοί να τον καθαρίσουν .
-
μη μου κανεις ναζακια τωρα
γιατι δειχνεις ποσο γελοιος εισαι ενω ψηφιζεις νδ να γκρινιαζεις για χα. -
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τάκης (δεν μου αρέσει η μπάλα), αλλά αν θέλεις μπορώ να σου ξαναδείξω ένα ένα τα δικά σου quotes στα οποία προέβλεπες διάφορα από τα οποία τίποτα δεν συνέβη. Θέλεις;
Το ξαναλέω, δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ whatever. Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις, καλή καρδιά.
Το πιτσαδόρος γιατί το λες και το ξαναλές; Το να έχεις ένα ξενοδοχείο όπου πηγαίνουν οι ιερόδουλες να κάνουν την δουλειά τους είναι ας πούμε πιο τιμημένο ως επάγγελμα;
Nintza, ξαναέγινε ενεστώτας το 'ψηφίζεις'; Γιατί δεν λες στον δάσκαλο σου ότι έχεις προβλήματα με την γραμματική και ότι αυτό σε δυσκολεύει να κατανοήσεις την γλώσσα; Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει.
-
Ο ενας τον λέει πασόκο και ο άλλος Νδ
-
κατα τα αλλα δε μας λες τι ψηφιζεις γιατι δεν εχεις την υποχρεωση
-
-
Έχει μαζευτεί όλη η φιλοσοφική στο νήμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ενας τον λέει πασόκο και ο άλλος ΝδΣυγκυβερνητικος ειναι.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]