-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η ερώτηση μου έγινε γιατί αν δεν κάνω λάθος κάποιες σελίδες πριν ορισμένα μέλη του forum προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η ΧΑ είναι εργαλείο της ΝΔ. Θα έβρισκα αρκετά περίεργο να στερεί επίτηδες από τον εαυτό της η ΝΔ την δυνατότητα να εκλεγεί, ή να εκλεγεί με πολύ πιο άνετη πλειοψηφία, αλλά εγώ δεν είμαι ψαγμένος όπως τα άλλα παιδιά του forum που βλέπουν πίσω από τα κόλπα.
Συνεχίστε να μας διαφωτίζετε.
Αυτή είναι η δουλειά του εργαλείου. Το χρησιμοποιείς και όταν τελειώσεις το μαζεύεις
Αν προσπαθείς να ξυριστείς με θεριζοαλωνιστική μηχανή, μάλλον έχεις επιλέξει λάθος εργαλείο. Ή λοιπόν κάποιοι δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία τους, ή το σενάριο είναι εντελώς λάθος. Προσωπικά πιστεύω ότι συμβαίνει το δεύτερο.
οταν πεφτει η νδ,φοβαται μη χασει ψηφοφορους προς αλλα μη ελεγχομενα εξωκοινοβουλευτικα κομματα.
οποτε τι κανει?
φτιαχνει τους αν.ελ.
και ανεβαζει την ΧΑ ωστε τους ψηφοφορους να τους ελεγχει η ιδια
το ιδιο εκανε το πασοκ με την δημαρ και τον συριζα.
το κκε οπως παντα υπαρχει για να πιανει χωρο,
και εχουμε μια ζωη τα ιδια κομματα και ατομα στη βουλη και νομιζουμε οτι κατι αλλαξε. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
@cavallino
[spoiler=:vuiu387o](προσωπικό σχόλιο χωρίς ειρωνία)
Άργησες σύντροφε να καταλάβεις τι εστί κλωτσοπατινάδα στη Μπανανία (και με ξαφνιάζει η έκπληξη σου για τη θύρα 7 εν έτει 2013).Πάνω από 10 χρόνια φώναζαν κάποιοι ότι οι οργανωμένοι είναι προσωπικοί γκάνκστερς του εκάστοτε πρόεδρα και μπορεί να φτάσουν και στο επίπεδο εγκληματικής οργάνωσης (το άλλοθι και εδώ ήταν η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ).
Βλέπε χειροβομβίδα στο αμάξι του Δούρου, επιθέσεις 'αγνώστων' σε παίχτες της ΑΕΚ που αρνήθηκαν μείωση αποδοχών, 'λαϊκή εισβολή' (wtf) στη Ριζούπολη και άλλα τέτοια όμορφα.Οπότε το ότι η ΧΑ θα έκανε ντου σε αυτές τις αγέλες θα πρεπε να είναι αναμενόμενο.
Για το NO POLITICA δεν καταλαβαίνω γιατί ξενερώνεις.
Το NO POLITICA θα πρεπε να είναι καθεστώς σε όλους τους χώρους: Σχολείο - Πανεπιστήμιο - Δουλειά - Γήπεδο.Το POLITICA αφορά την προσωπική μας ζωή και τα δευτερόλεπτα που περνάμε στο παραβάν των εκλογών.
Το πρόσχημα ότι πρέπει να πολιτικοποιήσουμε όλους τους χώρους ως άμυνα για τυχόν διείσδυση της ΧΑ οδηγεί σε ένα ελαφρώς εφιαλτικό σενάριο.Έχοντας τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, μπορώ να πω ότι το POLITICA που βίωσα εκεί μου προκαλεί ακόμα και σήμερα ΑΗΔΙΑ.
Οπότε NO POLITICA και όποιος βαστάει κουμπούρι ή παίζει καουμπόηδες και ινδιάνους --> ΦΥΛΑΚΑ[/spoiler:vuiu387o].- απειρα πρωσικά τοτενκόπφ
- viewtopic.php?f=13&t=43300&hilit=marfin&start=120#p1856196
Επειδη προβλεπω να γραφτουν μνημειωδεις παπαριές στα επομενα λεπτά ή ωρες, σας θυμιζω μια φραση του Βικτωρος Ουγκω απο τους Αθλιους: 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ'
Το αστροπελέκι της ΧΑ μπορούμε να το δικάσουμε άραγε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αβυσσος η ψυχη του ΧΑ-βγιτη, του Ελληνα πολιτη ....ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
Φοβούνται στα γκάλοπ αλλά απο αντίδραση θα την ψηφίσουν;
ναι...και εγω δεν λεω οτι ειμαι παναθα οταν παιζουμε με τον πλατανια και χανουμε....αλλα μεσα μου θα ηθελα να τουσ νικησω εστω και με ψευτικο πεναλτυ στο 99. Λουφαζω στην καφετερια και κανω οτι δεν ασχολουμαι.
Σοβαρα τωρα, εννοω οτι φοβαται ο καθε ψηφοφορος ΧΑβγιτησ να εκφραστει ελευθερα σε μια δημοσκοπιση (οχι ο ταλιμπαν, αλλα ο ψηφοφορος) μπας και αρχισουν διωγμοι οικογενειακοι, διαθεσιμοτητες, μεταθεσεις, οικονομικοι πολεμοι...που το περιεργο?...δεν εχουν ξαναγινει τετοια πραγματα στην ελλαδα? Εδω στην ελλαδα πλεον ο ενας καρφωνει τον αλλο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Αβυσσος η ψυχη του ΧΑ-βγιτη, του Ελληνα πολιτη ....ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
Φοβούνται στα γκάλοπ αλλά απο αντίδραση θα την ψηφίσουν;
ναι...και εγω δεν λεω οτι ειμαι παναθα οταν παιζουμε με τον πλατανια και χανουμε....αλλα μεσα μου θα ηθελα να τουσ νικησω εστω και με ψευτικο πεναλτυ στο 99. Λουφαζω στην καφετερια και κανω οτι δεν ασχολουμαι.
Σοβαρα τωρα, εννοω οτι φοβαται ο καθε ψηφοφορος ΧΑβγιτησ να εκφραστει ελευθερα σε μια δημοσκοπιση (οχι ο ταλιμπαν, αλλα ο ψηφοφορος) μπας και αρχισουν διωγμοι οικογενειακοι, διαθεσιμοτητες, μεταθεσεις, οικονομικοι πολεμοι...που το περιεργο?...δεν εχουν ξαναγινει τετοια πραγματα στην ελλαδα? Εδω στην ελλαδα πλεον ο ενας καρφωνει τον αλλο.
Έχεις πάρει μέρος σε γκάλοπ;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Yπάρχει δε και το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν όλα τα κόμματα τις εκλογές και όποιος πάει εκείνη τη μέρα να ψηφίσει να θεωρηθεί αυτομάτως χρυσαυγίτης. FAIL!ειναι συνταγματικη μας υποχρεωση να ψηφισουμε...σιγα μην υπογραψουμε και δηλωση μετανοιας.
Μηπως περνας απεναντι χωρις να το καταλαβεις?...περα απο το χιουμορ φυσικα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.
Έχεις πάρει μέρος σε γκάλοπ;
φυσικα και εχω σχεδιασει και ερωτηματολογια, λογω επαγγελματος, (marketing research)
και εχω αναλυσει και αποτελεσματα.
Ζουμε πονηρουσ καιρους δεν ειναι τα πραγματα αθωα & επαγγελματικα οπως θα επρεπε να ειναι. -
- Οι εκλογές θα γίνουν όπως το περιέγραψα. Εχει ξαναγίνει το 1992.
- Αν στις εκλογές κατέβει μόνο η χρυσαυγή φαντάζομαι ότι κανείς δε θα πάει να ψηφίσει πλην των χρυσαυγιτών. Ποιος θα χαλάσει την Κυριακή του για ένα μάτσο λούμπεν νεοναζί;
- Ο κεραυνός είναι φυσικό φαινόμενο, οι διαδηλώσεις εκείνη την περίοδο κοινωνικό φαινομενο, η πρώσικη χρυσαυγή σου κατασκεύασμα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Οι εκλογές θα γίνουν όπως το περιέγραψα. Εχει ξαναγίνει το 1992.
- Αν στις εκλογές κατέβει μόνο η χρυσαυγή φαντάζομαι ότι κανείς δε θα πάει να ψηφίσει πλην των χρυσαυγιτών. Ποιος θα χαλάσει την Κυριακή του για ένα μάτσο λούμπεν νεοναζί;
- Ο κεραυνός είναι φυσικό φαινόμενο, οι διαδηλώσεις εκείνη την περίοδο κοινωνικό φαινομενο, η πρώσικη χρυσαυγή σου κατασκεύασμα.
και τελικα η ΧΑ θα βγαλει 100% αν ολοι οι αλλοι αποσχουν...κατα πως τα λες. Βρε μπας και εισα ΧΑ-βγιτης?
ε ρε γλεντιαααα, να δουμε τον Κυριακο καιτην Ντορακλα εκτος βουλης.... -
φέισπαλμ
-
Ποιος αποκλειει το ποσοστο να ηταν και πανω απο 15% . 18 η και 20?
Και το θεμα ειναι τα πραγματικα ποσοστα και οχι τα κατευθυνομενα. Τι ανθρωποι ειμαστε τελικα? Τηλεκατευθυνομενοι? Με το remote control στα χερια ποιων τελικα?
Μου φαινεται θα αρχισω να ριχνομαι και στα κοριτσακια. Ποιο ευκολα βγαζεις ακρη.
Με 6 και 8% αντε 10 δε μπορεις να κανεις τζερτζελε στο κοσμο. Δε μας τα λενε καλα κυριοι. Το 13 μην ηταν 23 και εφυγαν μεντες απ'τη κυβερνηση.
Εχει γουστο! -
Ο χρήστης Αναξαγόρας Φασιστόπουλος έγραψε:
3. Ο κεραυνός είναι φυσικό φαινόμενο, η αγανάκτηση των Ελλήνων πατριωτών για την προδοσία της πατρίδας τους αυτή την περίοδο κοινωνικό φαινομενο, η κομμουνιστική υπονόμευση σου κατασκεύασμα.SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4TFORUM
Φτιάξε τη δική σου πρόταση συμπληρώνοντας ότι γουστάρεις στα υπογραμμισμένα και κέρδισε πολλά πλούσια δώρα.
BTW εκλογές τώρα φαντάζομαι ότι θα θέλουν ΝΔκράτες και ΚΚΕδες.
Οι μεν πρώτοι να ψωνίσουν τα απόνερα της ΧΑ μην προλάβει και τα σφουγγαρίσει κανάς Ψεκασμένος και οι ΚΚΕδες τώρα που είναι ζεστή η ψαρόσουπα (Δεν θα πεθά, δεν θα πεθά κλπ) μην περάσουν 2-3 μήνες, κάνει κανά καλό λανσάρισμα ο Τσίπρας και κρυώσει (η ψαρόσουπα). -
τα νουμερα ειναι ρεαλιστικα...το 2-3% των χουντοβασιλικων ευνοηθηκε απο την κριση και παρεσυρε επιπλεον ενα 10% αγανακτισμενων και επιασε το ποσοστο το οποιο τελικα αποδειχθηκε μπουμερανκ γιατι δεν ηξεραν (ευτυχως) να το διαχειριστουν...
αντιθετως μεγαλωσε ο τσαμπουκας τους και αρχισαν να βγαινουν με το 'φανελακι', δειχνοντας τι πραγματικα κρυβουν...
υπηρχε αρχικα μετα το φονικο, καποια ανησυχια για το σεναριο αντιδρασης της...
με την τροπη που εχουν παρει τα γεγονοτα εχουν 'εκτεθει' ανωτατοι δικαστες και δεν μπορουν πλεον να σταματησουν τις διαδικασιες... -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
- Ο κεραυνός είναι φυσικό φαινόμενο, η αγανάκτηση των Ελλήνων πατριωτών για την προδοσία της πατρίδας τους αυτή την περίοδο κοινωνικό φαινομενο, η κομμουνιστική υπονόμευση σου κατασκεύασμα.
SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4TFORUM
Φτιάξε τη δική σου πρόταση συμπληρώνοντας ότι γουστάρεις στα υπογραμμισμένα και κέρδισε πολλά πλούσια δώρα.
BTW εκλογές τώρα φαντάζομαι ότι θα θέλουν ΝΔκράτες και ΚΚΕδες.
Οι μεν πρώτοι να ψωνίσουν τα απόνερα της ΧΑ μην προλάβει και τα σφουγγαρίσει κανάς Ψεκασμένος και οι ΚΚΕδες τώρα που είναι ζεστή η ψαρόσουπα (Δεν θα πεθά, δεν θα πεθά κλπ) μην περάσουν 2-3 μήνες, κάνει κανά καλό λανσάρισμα ο Τσίπρας και κρυώσει (η ψαρόσουπα).M' αρέσει η πρώσικη σου λογική, πηγάζει από τον Μεγα Φερδινάρδο. Κρίμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ή μάλλον έχει όσο σχέση είχε και η προηγούμενη σου απόπειρα πρώσικης απολογίας της ΧΑ.
Να βάλω κι εγώ ένα κουΐζ; Αφου τα γκάλοπ είναι κατασκευασμένα ποιος μας λέει ότι το 15% δεν ήταν 5-6%; Τι μας ωθεί στον αντίθετο δρόμο σκέψης; Η αντισυστημικότητα του Κασιδιάρη;
-
'Όποιος διαφωνεί με τη γεύση της ψαρόσουπας μας, υπερασπίζεται τη ΧΑ'.
-
Mάλλον μπέρδεψα τα αβατάρ γιατί ένας τύπος με το δικό σου αβαταρ έλεγε πως τα αυγά δεν είναι ναζί, απλά θαυμάζουν τους πρώσους και το Μεγα Φριντριχ. Σόρι που θυμόμουν λάθος
-
Οι δύο μάρτυρες 'κλειδιά' κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο των αξιόποινων ενεργειών της Χρυσής Αυγής και τη δράση των ταγμάτων εφόδου και οι αποκαλύψεις είναι τέτοιες που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα την ηγεσία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί οι δύο μάρτυρες γνωρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα και περιστατικά που συνδέονται με φαινόμενα βίας από τους χρυσαυγίτες και ήδη οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη προσυνεννοηθεί με άλλα τρία πρόσωπα, τόσο πρώην αλλά και νυν στελέχη της Χρυσής Αυγής, που ενδεχομένως θα καταθέσουν την Πέμπτη.
Από όλα τα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που έχει στα χέρια της η εισαγγελία του Αρείου Πάγου φαίνεται πως **οι αρχές είναι κοντά στην στοιχειοθέτηση της κατηγορίας της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος τουλάχιστον 4 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και απλών στελεχών του κόμματος. **
Φυσικά στόχος των εισαγγελικών αρχών είναι να εντοπίσουν στοιχεία και πληροφορίες για τον σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.
Όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές προκύπτουν από τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων δεν έγιναν μόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά είχαν προηγηθεί, ενώ χαρακτηρίζονται ως νόμιμες.Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη εγκριθεί οι άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων για βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής, **ενώ όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία δείχνουν πως υπήρχε μεγάλο δίκτυο εκβιασμών της Χρυσής Αυγής σε βάρος καταστηματαρχών και εμπόρων. **
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 45&catid=4 -
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mάλλον μπέρδεψα τα αβατάρ γιατί ένας τύπος με το δικό σου αβαταρ έλεγε πως τα αυγά δεν είναι ναζί, απλά θαυμάζουν τους πρώσους και το Μεγα Φριντριχ. Σόρι που θυμόμουν λάθοςΈνας τύπος με το δικό μου άβαταρ έλεγε σε κάποιους να μην κάνουν σαν υστερικές παρθενόπες που ποινικοποιούσαν το μαύρο κολητό μπλουζάκι και κατά τ' άλλα έκανε πλάκα με τα ανιστόρητα χρυσάβγουλα που είχαν μπλέξει τον Κλάους Μπάρμπι με την Barbie.
#δαχτυλίδι_σιδηρούν σταυρός_madame Pakistanoliakou
-
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]