-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγω δεν δικαιούμαι να κανω τα ιδια ? Δεν δικαιούμαι να πετυχω τους στοχους μου ακομα και αν χρειαστει να τους επιβαλω με την βια εφοσον εδω και δεκαετίες το ιδιο κανει μια μεριδα αριστερων ?
Λείπουν τίποτα εισαγωγικά εδώ πέρα ή βγήκες από τη ντουλάπα;
Εδώ και καιρό έχει γίνει αυτό
Sent from my GNex using smoke signals.
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
Γιατί έκανες edit δυο φορές το αρχικό σου post; Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης; Προσωπικά διορθώνω μόνο τα συντακτικά/ορθογραφικά λάθη.
Αλλά να σου πω τι σε χαλάει. Σε χαλάει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι παιδί της δεξιάς, όπως η 17Ν στο άλλο άκρο, αλλά με πολιτικό μανδύα, και δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
-
Αχου το το παιδί μωρέ...
το λυπήθηκα
-
Bαριές κατηγορίες για την ΧΑ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγω δεν δικαιούμαι να κανω τα ιδια ? Δεν δικαιούμαι να πετυχω τους στοχους μου ακομα και αν χρειαστει να τους επιβαλω με την βια εφοσον εδω και δεκαετίες το ιδιο κανει μια μεριδα αριστερων ?
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
Γιατί έκανες edit δυο φορές το αρχικό σου post; Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης; Προσωπικά διορθώνω μόνο τα συντακτικά/ορθογραφικά λάθη.
Αλλά να σου πω τι σε χαλάει. Σε χαλάει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι παιδί της δεξιάς, όπως η 17Ν στο άλλο άκρο, αλλά με πολιτικό μανδύα, και δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
ειχα βαλει το emoticon και το αλλαξα με την φωτογραφια , το προβλημα πιο ειναι ?
-
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
ειχα βαλει το emoticon και το αλλαξα με την φωτογραφια , το προβλημα πιο ειναι ?
Το πρόβλημα είναι ότι το έκρυψες. Αλλά ξέρεις/ξέρετε εσύ/εσείς από αυτά.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256
καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
Ναι, διαβάστε το. Είναι αρκετά αστείο. Θα σας φτιάξει το κέφι λιγάκι...
δε σε παρεξηγω γιατι μαλλον δεν καταλαβες λεξη.
αν κανεις στη ζωη σου τα μισα απο οσα εχει κανει ο συγγραφεας του κειμενου θα εισαι πολυ ευτυχισμενος.Μπορεί και να κατάλαβα πολλά περισσότερα...
Δεν πάει να έχει κάνει ό,τι θέλει. Δεν με ενδιαφέρει !!! Κατα τη γνώμη μου λέει μπούρδες με απώτερο σκοπό...
Είμαι πολύ ευτυχισμένος στη ζωή μου και θα φροντίσω να παραμείνω !!! Πάντα θα το κρίνω εγώ και κανείς άλλος...Μην το γυρίζεις στο προσωπικό γιατί μπορώ κι εγώ αλλά επιλέγω να μην το κάνω...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
Το πρόβλημα είναι ότι το έκρυψες. Αλλά ξέρεις/ξέρετε εσύ/εσείς από αυτά.
Λες να φοβάμαι μην μου ριξει ban ? και εκρυψα το ?
Κανε καμια βολτα να σε χτυπησει λιγο ο αεραςκαι για του λογου το αληθες ποιοι ειμαστε '' εμεις'' και τι ακριβως κρυβουμε ?
-
Λες να φοβάμαι μην μου ριξει ban ? και εκρυψα το ?
Κανε καμια βολτα να σε χτυπησει λιγο ο αεραςκαι για του λογου το αληθες ποιοι ειμαστε '' εμεις'' και τι ακριβως κρυβουμε ?
Δεν μ' ενδιαφέρει τι θα γίνει. Αλλά το γεγονός ότι από το ' ' το γύρισες στο
Με επιασες μπαγασακο
αλλα μπρρρρ
θυμίζει Χριστοφοράκους.
Αυτά.
-
Άϊμ σπητσλες
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
κοιτα κατι ψεμματα που λεει ο 'φασιστας'
εθιξε τα αγια κομματα του κοινοβουλιου ο διαβολικος χιτλερικος χρυσαυγιτης
Αρση βουλευτικης ασυλιας και δις ισοβια.
-
Φαντάζομαι ότι ο λόγος που κανείς δεν το σχολιάζει είναι ότι ελάχιστοι έχουν την όρεξη να βλέπουν 15 λεπτά Κασιδιάρη να μιλάει στην βουλή.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ο λόγος που κανείς δεν το σχολιάζει είναι ότι ελάχιστοι έχουν την όρεξη να βλέπουν 15 λεπτά Κασιδιάρη να μιλάει στην βουλή.Εγω το ειδα το βιντεο ολο .
Προφανως υπαρχουν καποιοι φασιστο αριστεροι που δεν μπορουν οχι 15 αλλα ουτε μισο λεπτο να ακουσουν καποιον πραγματικο Ελληνα να μιλαει. -
Όποιος δεν έχει το στομάχι να βλέπει τον Κασιδιάρη είναι φασιστοαριστερός;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ο λόγος που κανείς δεν το σχολιάζει είναι ότι ελάχιστοι έχουν την όρεξη να βλέπουν 15 λεπτά Κασιδιάρη να μιλάει στην βουλή.
Εγω το ειδα το βιντεο ολο .
Προφανως υπαρχουν καποιοι φασιστο αριστεροι που δεν μπορουν οχι 15 αλλα ουτε μισο λεπτο να ακουσουν καποιον πραγματικο Ελληνα να μιλαει.To φασιστο- το χρησιμοποιείς υποτιμητικά; Αν ναι, έχεις κάποια ψυχική νόσο, όπως καταλαβαίνεις
-
Εγω το ειδα το βιντεο ολο .
Προφανως υπαρχουν καποιοι φασιστο αριστεροι που δεν μπορουν οχι 15 αλλα ουτε μισο λεπτο να ακουσουν καποιον πραγματικο Ελληνα να μιλαει. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όποιος δεν έχει το στομάχι να βλέπει τον Κασιδιάρη είναι φασιστοαριστερός;Συνονοματε ασχολεισου με τα σκι και τα παγοπεδιλα και ασε εμας που εχουν την καρδια την ελληνικη να αγωνιαμε για την τυχη της πατριδας μας.
-
Όποιος δεν έχει το στομάχι να βλέπει τον Κασιδιάρη είναι φασιστοαριστερός;
Συνονοματε ασχολεισου με τα σκι και τα παγοπεδιλα και ασε εμας που εχουν την καρδια την ελληνικη να αγωνιαμε για την τυχη της πατριδας μας.
Αχα.....έτσι εξηγούνται όλα!!!!
-
Προφανώς και δεν είμαι άξιος να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία καθάριας Ελληνικής καρδιάς, αλλά για πες. Όσοι δεν θέλουν να ακούν Κασιδιάρη είναι φασιστοαριστεροί;
(Όταν ο ηγέτης έρθει στην εξουσία με βλέπω κατευθείαν στην Μακρόνησσο.)
-
μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως που οι ελληνες τσακωνονται με τα ελληνικα?
ή δε θα πρεπε
βεβαια ο προτελευταιος ακροδεξιος με τον οποιο επιασα κουβεντα ηταν εμθ που ειχε συλληφθει με ναρκωτικα , αρα μαλλον υπαρχει μια λογικη
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]