-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Ενόχλησε κάποιους ότι οι χρυσαυγίτες (και οι ψηφοφόροι τους) είναι φασίστες. Αφού είναι:
μα και βεβαια αυτοι ειναι φασιστες, ομως για πολλους αριστερους ολοι οι υπολοιποι που διαφωνουν μαζι τους ειναι φασιστες
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός 'δοσίλογοι' από τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες στην κατοχή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς.
αυτο πού κολλαει ? αυτη τη στιγμη τι σχεση εχουν οι τοτε δοσιλογοι μα οσους σημερα χαρακτηριζονται ετσι (πολυ συχνα αυθαιρετα)
ακομα και αυτοι που σημερα κακως δειχνουν συμπαθεια στο γερμανικο ναζισμο (και δεν αναφερομαι σε τιποτα χουφταλα) ειναι απλα βλακες , αλλα δοσιλογοι δεν ειχαν την ευκαιρια να γινουνπώς θα σου φαινοταν να σε κατηγορουσε εσενα καποιος για τα εγκληματα των κομμουνιστων στον εμφυλιο ή για τα εγληματα διαφορων κομμουνιστικων καθεστωτων (αν φυσικα δεχεσαι οτι εχουν γινει τετοια )
Οι εμετικοί χαρακτηρισμοί περί 'προοδευτικών', 'λαθρολάγνων' κλπ δεν αποτελούν πρόβλημα. Μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε όποτε μας εξυπηρετεί, παραβλέποντας ιστορικά στοιχεία περί φασισμού, ξεπουλήματος της Κύπρου κλπ.
σιγουρα συμβαινει και αυτο , αλλα ειναι η αντιστοιχη συμπεριφορα απο την αλλη πλευρα , δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται περιεργο
επισης οι συγκεκριμενοι εμετικοι χαρακτηρισμοι στοχευουν σε συγκεκριμενη ομαδα ατομων, δε τσουβαλιαζουν τη πλειοψηφια του ελληνικου πληθυσμου
-
Γιατι οι ασχετοι δεν ειναι καθολου ασχετοι οταν γινονται αυτα που γινονται τωρα και σιωπουν ή σχολιαζουν μαχαιρωματα χαιρεκακα.
-
και βεβαια δεν ειναι ασχετοι , οπως δεν ειναι ασχετοι για τη σημερινη κατασταση που επικρατει οταν τοσα χρονια δεν εκαναν τιποτα επειδη βολευονταν για παραδειγμα απο την υπαρξη των μεταναστων (φθηνα εργατικα χερια) , αλλα πλεον τους ενοχλουν και το γυρισαν
η μεγαλη μαζα των ελληνων εχουμε πει ειναι γτπ και ειναι αξιοι της μοιρας τους , αλλα πιο πολυ τους ταιριαζει να τους πεις οπορτουνιστες παρα φασιστες
αν εβγαζαν δηλαδη το συριζα που τους εταζε λαγους με πετραχηλια θα γινονταν αριστεροι? (που πολλοι το εκαναν στο κατω κατω , πιο πολλοι απο αυτους που ψηφισαν ΧΑ)
οι πυρηνας των ακρων αποτελειται ουσιαστικα απο ελαχιστα ατομα, οι υπολοιποι ειναι οπου φυσαει ο ανεμος, απλα οταν φυσαει αλλου απο κει που θελουμε εχουμε φασιστες , προδοτες, απλυτους κοκ
-
Οσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν σύμφωνοι σε όλα με το κόμμα. Το ίδιο ισχυεί για τη Χρυσή Αυγή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η σκληρη πραγματικοτητα παντως ειναι οτι χρειαζομαστε πραγματικη στρατιωτικη εκπαιδευση για να πολεμησουμε τους καραφλουςΈλα μνι στον τόπο σου! Ο skye που μισεί τον στρατό και έκανε ότι μπορεί να αποφύγει την θητεία, να θέλει να εκπαιδευτεί στα όπλα! Τι άλλο θα ακούσουμε; Θα μπορούσες να είχες λάβει μια κάποια στρατιωτική εκπαίδευση τζάμπα αν είχες δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις ή έστω οποιοδήποτε όπλο μάχης. Αν δε το είχες τόσο μεράκι, θα μπορούσες να πας σε κάποια Σχολή Εφέδρων Αξκων και να μάθαινες πολλά περί στρατιωτικής επιστήμης. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν διαφωνώ με τα όσα λες. Απλά σου λέω ότι λίγο αργά τα σκέφτηκες...
http://lefed.gr/ . Φαινεται καλη περιπτωση, βεβαια δεν ξερω κιολας
Το ότι δεν ξέρεις είναι προφανές, αλλά και λογικό. Αυτό που πόσταρες είναι 'μεταπτυχιακές σπουδές' και απευθύνονται σε στελέχη των Ε.Δ. και σε εφέδρους οι οποίοι είχαν ήδη κάποια καλή εκπαίδευση. Πριν πας για μεταπτυχιακό, πρέπει να πάρεις το πτυχίο σου όμως.
Δεν είναι η πρώτη -προσοχή σ' αυτό- αλλά είναι η πρώτη σοβαρή κρίση που βιώνει η γενιά των 15χρονων-40χρονων.
Ο πατέρας μου, 65 χρονών σχεδόν, λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια χάλια ποτέ του. Οπότε δεν είναι μόνο οι 15-40 ετών όπως λες Μάνο. Είναι ολόκληρη η μεταπολεμική Ελλάδα.
-
Μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;
Δηλαδή το 1947 ή το 1957 δεν ήταν διαλυμένη η χώρα, δεν ήταν τα εργασιακά δικαιώματα σχεδόν ανύπαρκτα, δεν ήταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι χειρώνακτες ή υπάλληλοι με το θρυλικό 3 κι εξήντα;
Δεν υπήρξε κύμα οικονομικών προσφύγων, δεν ήταν η επαρχία και μεγάλα ποσοστά των αστικών πληθυσμών χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, δεν γέμιζαν τα ποντοπόρα πλοία από Έλληνες ναυτικούς;Για τον skye: δεν είναι αργά. Αρκεί μια αίτηση μετατροπής του Ι5 (αν έχει βγει τέτοια απαλλαγή) ή αίτηση για υπηρέτηση στον ελληνικό στρατό με ανατροπή της όποιας απαλλαγής, με προτίμηση στα ΟΥΚ ή τους αλεξιπτωτιστές.
edit: ορθογραφικό
-
Δεν ειναι τοσο απλο μαλλον. Αφενος δεν εχω Ι5. Αφετερου δεν υπαρχει περιπτωση, πιστευω, να με παρουν ΕΔ με το.. παρελθον που εχω. Μονο να παω στο ρουφ να τους.. δειξω τα χαρτια μου και να τους πω τι θελω θα βαλουν τα γελια οι ανθρωποι και θα νομιζουν οτι τους κανω πλακα, κακα τα ψεματα. Εχω την αισθηση οτι εχει δικιο ο Διας, ειναι αργα για κατι τετοιο. Δυστυχως ουτε σε σχολη μπορω να μπω στην Ελλαδα λογω οριων ηλικιας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;
Δηλαδή το 1947 ή το 1957 δεν ήταν διαλυμένη η χώρα, δεν ήταν τα εργασιακά δικαιώματα σχεδόν ανύπαρκτα, δεν ήταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι χειρώνακτες ή υπάλληλοι με το θρυλικό 3 κι εξήντα;
Δεν υπήρξε κύμα οικονομικών προσφύγων, δεν ήταν η επαρχία και μεγάλα ποσοστά των αστικών πληθυσμών χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, δεν γέμιζαν τα ποντοπόρα πλοία από Έλληνες ναυτικούς;Για τον skye: δεν είναι αργά. Αρκεί μια αίτηση μετατροπής του Ι5 (αν έχει βγει τέτοια απαλλαγή) ή αίτηση για υπηρέτηση στον ελληνικό στρατό με ανατροπή της όποιας απαλλαγής, με προτίμηση στα ΟΥΚ ή τους αλεξιπτωτιστές.
edit: ορθογραφικό
ασχετο αλλα στο ΟΥΚ παιρνουν μονο στελεχη
στα αλεξιπτωτα παντως βγαζεις και λεφτα
ΥΓ επειδη παντως ειχα ενα παλικαρακι στο στρατο που ηταν καταδρομεας (ειχε περασει την εκπαιδευση κανονικα , αλλα στο 5ο-6ο μηνα πηρε αναβολη γιατι πεθανε η μητερα του και γυρισε σε μας ως απλος πεζικαριος πλεον) , μου ελεγε οτι τον επαιζαν κανονικα
λιγη γυμναστικη και τερμα αγγαρειες , @@ εκπαιδευση , το ιδιο μου ελεγαν και οι πεζοναυτες απο αυλωναοποτε υπο αυτες τις συνθηκες δε ξερω αν θα αντεχε ο skye ή απλα θα τραβαγε ολη μερα τα ξυρισμενα του μαλλια
(γιατι θα ηταν και αυτους που θα ηταν ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλο μαλλον. Αφενος δεν εχω Ι5. Αφετερου δεν υπαρχει περιπτωση, πιστευω, να με παρουν ΕΔ με το.. παρελθον που εχω. Μονο να παω στο ρουφ να τους.. δειξω τα χαρτια μου και να τους πω τι θελω θα βαλουν τα γελια οι ανθρωποι και θα νομιζουν οτι τους κανω πλακα, κακα τα ψεματα. Εχω την αισθηση οτι εχει δικιο ο Διας, ειναι αργα για κατι τετοιο. Δυστυχως ουτε σε σχολη μπορω να μπω στην Ελλαδα λογω οριων ηλικιας.γιατι δεν πας στην ΧΑ να σε εκπαιδευσουν;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλο μαλλον. Αφενος δεν εχω Ι5. Αφετερου δεν υπαρχει περιπτωση, πιστευω, να με παρουν ΕΔ με το.. παρελθον που εχω. Μονο να παω στο ρουφ να τους.. δειξω τα χαρτια μου και να τους πω τι θελω θα βαλουν τα γελια οι ανθρωποι και θα νομιζουν οτι τους κανω πλακα, κακα τα ψεματα. Εχω την αισθηση οτι εχει δικιο ο Διας, ειναι αργα για κατι τετοιο. Δυστυχως ουτε σε σχολη μπορω να μπω στην Ελλαδα λογω οριων ηλικιας.
γιατι δεν πας στην ΧΑ να σε εκπαιδευσουν;
Σωστά! Τύφλα να έχει η ΣΣΕ!
-
το λεω για το καλο του
για να ειναι με αυτους που θα ριχνουν ξυλο, οχι με αυτους που θα το τρωνε -
Μωρέ ξέρω γιατί το λες. Απλά θαυμάζω την Γενική Στρατιωτική Μόρφωση του Κόμματος!
-
@skye
ο εξαποδώ να είσαι σε παίρνουν άνετα για καταδρομέα.
Το καλό κρέας για σκοπιά είναι πάντα ευπρόσδεκτο.Το βύσμα θα το χρειαστείς για αλεξίπτωτα.
-
Ακόμα και ΠΖ να πάει μια χαρά θα μάθει 2-3 τεχνικές αγώνα συν μάχη αόπλου αν το θελήσει και πέσει σε κανέναν ορεξάτο Διμοιρίτη. Αλλά για να λέει ότι δεν τον θέλουν, φαντάζομαι τι τους έχει πει...
-
οσοι πανε σε πορειες ειναι μια χαρα εκπαιδευμενοι εκτος αν θελει να εκπαιδευτει σε αλλα πραγματα
και σιγα μη του πει κανεις τιποτα δε ζουμε στο 60 και το 70 , δεν ειδα ποτε κανενα να πειραζει αναρχοκομμουνια στο στρατο μονο 3μηνιτες και τουρκους λιγακι
-
υπαρχει παντα και η επιλογη του Κοκκινου Στρατου:
-
αυτοι ειναι οι πραγματικα πανισχυροι αμα θελησουν , ειναι και πολυ οργανωμενοι , απλα εχουν καποιους κανονες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσοι πανε σε πορειες ειναι μια χαρα εκπαιδευμενοι εκτος αν θελει να εκπαιδευτει σε αλλα πραγματαΚακόμοιρε Κιουσάκο...
Ο skye θέλει να εκπαιδευτεί στην μάχη ανοιχτού πεδίου, κλειστού πεδίου και να λάβει τεχνική όπως επίσης και τακτική εκπαίδευση. Οπότε μιλάμε για Χειρισμό Ατομικού Οπλισμού, Σκόπευση, Πυρ και Κίνηση, Θέσεις Μάχης, Στίβο Μάχης, Ανορθόδοξο Αγώνα, Μάχη Αόπλου, Χειρισμό Ερπυστριοφόρων και Τροχοφόρων, Εκπαίδευση Πυροβολητού, Αγώνα Πόλεων, Χρήση και Εξουδετέρωση Εκρηκτικών, Στρώση και Άρση Ναρκοπεδίων και Τακτική Εκπαίδευση στην Αμμοδόχο. Μετά από αυτά θα πάμε σε Σχολείο Κυνηγών Αρμάτων και Σχολείο Αιχμαλώτων. Και βλέπουμε για μετά.
-
ε ολα αυτα λοιπον δε γινονται στον ΕΣ αμα θελει να μαζεψει τιποτα πευκοβελονες και να πλυνει καμια 1000αρια δισκους εχει μπολικο πραγμα , οποτε αν θελει ας παει να προσφερει στους συμπολιτες του
πιο πολλα θα μαθει αν παιξει κανα βιντεοπαιχνιδι (εγω ετσι εμαθα να σημαδευω , για αυτο ημουν και ιδιαιτερα ευστοχος με το γκανι παρολο που δεν ηξερα καν να το λυνω )
αμα παντως θελετε να κανετε επανασταση με το καταλληλο αντιτιμο σας δινω πολυτιμες πληροφοριες σχετικα με το πώς να εξοπλισετε ολοκληρο στρατο με ατελειωτα ολοκαινουρια και αχρησιμοποιητα οπλα διαφορων ειδων
-
Μη σκας, τον skye θα τον φροντίσουμε! Θα περάσει εκπαίδευση ΣΣΕ!
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]