-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
προς τους όποιους θιασωτες της χα....
φανταστειτε αυτο το ατομο σε κυβερνητικη θεση και αναλογιστειτε ποσους τόνους κομπλεξ και 'αρρωστιας' θα εβγαζε...εχεις καθε δικαιωμα να μην τον ψηφισεις...
οι Θεοχαρης/Στουρναρας που μας τους φορτωσανε στο σβερκο ειναι καλυτεροι?Πω πω πρεμουρα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
?
Πω πω πρεμουρα
επειδη το σχολιο σου μου φανηκε ειρωνικο, αποχωρω απο την συζητηση αυτη για 2 μερες. Θα διαβαζω μονο.
Ευχαριστημενος?..Φιλοι?... -
Δεν ηταν ειρωνικό απλα προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόση πρεμουρα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τώρα που είπαμε για Κασιδιάρη, ο αδερφός του είναι εν ενεργεία Αξκός του Ε.Σ. Οπότε τουλάχιστον ένα σταγονίδιο έχουμε στις τάξεις μας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν γίνονταν καμιά καταδρομική προς απελευθέρωση των 'αιχμαλωτισθέντων υπό του εχθρού φίλιων δυνάμεων'.και ο γιος του Ντερτιλή ήταν αξκος, αλλά δεν ήταν σαν το πατέρα του
-
Επιτελους σε αυτη τη χωρα δειχνει η δικαιοσυνη να προχωραει με γοργους ρυθμους..
Μακαρι να προχωρησουν κ αλλες υποθεσεις ετσι αστραπιαια..
Οποιος σκοτωσε , βασανισε , εκλεψε , ληστεψε μμμμμμμμμεσα !!!! -
Μια φορα το Von Kasidiarιs θα του ταιριαζε,δινει εναν αερα ευρωπαικο βρε παιδι μου.
Απο το wiki
Βιογραφικά στοιχείαΓεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Κατάγεται από τη Μάνη[2] και συγκεκριμένα από από τα Δημαρίστικα Λάγιας[3].** Για πολλά χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα χορού (κυρίως τανγκό) και η δασκάλα με τους γονείς του τον ενθάρρυναν να γίνει χορευτής**[4][5]. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα (σύμφωνα με τον πατέρα του) στην 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.[6][7] Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου.
O αλλος ηθελε να γινει ηθοποιος(αυτος ντε με το μουστακι)Ενα πραγμα βρε παιδι μου,ολοι οι φασιστες να ειναι πρωην αποτυχημενοι καλλιτεχνες.
Με προσοντα πριμα μπαλαρινας θα καλοπερασει στην ψειρου.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εχεις καθε δικαιωμα να μην τον ψηφισεις...
οι Θεοχαρης/Στουρναρας που μας τους φορτωσανε στο σβερκο ειναι καλυτεροι?μονο ωφελημενος δεν ειμαι...θάλεγα κατεστραμενος...αλλα οχι απελπισμενος για να θεωρω τον κασιδιαρη καλυτερο απο τον στουρναρα....
δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την κυβερνηση αλλα δεν μπορω να υποθεσω (συμφωνα με τα λεγομενα της χα) τιποτε αλλο απο το κλεισιμο των συνορων ... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Nα καταλάβω: Θέλετε να μου πείτε ότι οι χουντικοί τιμωρήθηκαν με στείρωση, ότι τα σόγια τους δεν αναφωνούν πούσαι ρε Παπαδόπουλε, τα εγγόνια τους δε λένε ανεκδοτάκια 'από το 74 και μετά έχουμε σαπίλα', οι σχεδόν μισοί Έλληνες ήταν ΟΚ στη χούντα και ο ένας στους 3 δεν συνεργάστηκε ουάν γουέι ορ ενάδερ; Ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι 20 ή 30 χρονών που σταυροκοπιούνται μπροστά στον Κοκό, ότι στα πανηγύρια δεν πωλούνται μπρελόκ και πόστερ με τη φτερού; Reality check -> Fail.Υπάρχουν όλοι αυτοί που λες, όμως δεν ειναι τόσο πια πολλοί!
Γενικα νομίζω ότι η χρυσή αυγή αντλεί ψήφο τους απο δυο δεξαμενές:
--> ένα μικρό ποσοστό αμετανοητων χουντικων, ναζιστων και λοιπών σχετικών δυνάμεων, που τόσα χρόνια τους κρατούσαν σταθερά πολυ χαμηλά εκτός βουλής.
--> ένα μεγάλο ποσοστό γενικα συντηρητικών ψηφοφόρων που βρίσκονται στο φάσμα απο απλούς απελπισμένος ανθρώπους που θεώρησαν ότι η ΧΑ ειναι η λύση στο πρόβλημα τους μέχρι και τις παρυφές της ανωτέρω κατηγορίας.
-
Ο χρήστης Aplitos έγραψε:
τι εγινε ρε?ημουν στη δευτερη δουλεια στο χαρβαντ>
επιακανε αυτους που φερανε το δντ την τροικα κ δωκανε εθνικη κυριαρχια στους ηγετες τους?
δηλ τωρα τερμα χαρατσια,δεη-γη κ υδωρ δωρεαν στους πολιτες?
τα στεγαστικα θα χαρισθουν εμαθα ειπε ο σαμαρας κ στο διαγγελμα ο τσιπρας ειπε θα μας δωσει κ μερκεντιαΌχι μάστορα, επιακανε κάτι εγκληματίες φασίστες.
Μπορείς να ησυχασεις τώραSent from my MT11i using Tapatalk 4
-
Συναυλια συμπαραστασης στις 18.00 εξω απο την ΓΑΔΑ απο Ν.Σφακιανακη κ Π.Γαιτανο.Λευτερια στους ηρωες της Χ.Α #Nazis_behind_bars ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!
Ελπιζω να εχει χιουμορ ο εισαγγελεας και να τους βαλει σε πτερυγα πακιστανων
Στο Δελαστίκ μην το πείτε απότομα
Τι εγινε ρε παιδια η Χουντα του Σαμαρα συλλαμβανει τους Χουντικους?
43,000 κασέρι στο σπίτι του Φύρερ. Kάτω τα χέρια απο τη προικα της Ουρανίας ρε
#Nazis_behind_bars ο Παππάς έχει πάει να βρει άσυλο στο Πολυτεχνείο?
Τι κοινό έχει ο Παναγιώταρος με το μήνυμα που έστειλα στην πρώην μου χθες το βράδυ; Και τα 2 παραδόθηκαν
Ζούμε για Κούγια συνήγορο υπεράσπισης
''Ο Κασιδιάρης δικός μου.''
Μουσταφά Αμπντούλ,Κορυδαλός 28/9/2013.#nazis_behind_barsΑίμα, τιμή, όλοι στη στενή
-
Ένταλμα για σύλληψη στον Μπαρμπαρούση από Τρύφωνα Σαμαρά και Λάκη Γαβαλά #Nazis_behind_bars
Κίνημα για την συλλογή βαζελίνης για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
: Ρε μαλάκες, αυτούς δεν έπρεπε να τους πάνε φυλακή, στο δημοτικό έπρεπε να τους πάνε. #Nazis_behind_bars
Μην ανησυχείς Μιχαλολιάκο. Αυτά που έχεις στα χέρια σου δεν είναι χειροπέδες, είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο
Βγαίνεις στο μπαλκόνι και σα να βρωμάει η Αθήνα κομματάκι λιγότερο.
Ακυρώνεται η αυριανή εκπομπή του Γ.Τράγκα. Συνελήφθησαν όλοι οι καλεσμένοι του!
-
Θα έχει επίσης αρκετό ενδιαφέρον να δούμε και αν η αστυνομία και η δικαιοσύνη έχει στοιχεία και για άλλους παραβατικους χώρους και λοιπά όμορφα.
-
Λιωνωωωωω dim8!!!!
Ομως ξινα τα γελια και γρηγορα-γρηγορα. Με πρωκτογενες πλεονασμα απο τα σχεδον 2 δις τελικα 100εκ καταλαβαινετε τη συνεχεια...
-
Συλλήφθειτου
αίμα τιμή βραχιόλια και κελί...
Η Ουρανία κατά την εμφάνιση της στην ΓΑΔΑ μασούσε τσίχλα.. αλά Notis (Τυχαίο ; )
Ο.Μιχαλολιάκου: Eίμαι περήφανη για τον πατέρα μου!Η μαμα ειπε:Εκεινος να δεις!Εχει γιο και κορη στη συσκευασια του ενος!ΜΠΡΡΡΡΡ
Το επόμενο αίτημα της ΧΑ:
Φυλακές ΜΟΝΟ για Έλληνες. -
Δημοσκόπηση ΣΟΚ! Τεράστια άνοδος η Χ.Α. Στο 80% έφτασαν τα ποσοστά της στις φυλακές!
Camay το σαπούνι.
fasistes arxidia tis p@utsas mas stolidia
Το πάθως για τη λαιφτεργιά ήνε δηνατώτερο απώλα τα καιλιά.
Kάλεσμα να κατέβει κόσμος στη ΓΑΔΑ προς συμπαράσταση. Κλούβες για τη μετάβαση του κόσμου σε όλα τα κεντρικά σημεία
Φημες που αναφερουν πως ο Παππας ετοιμαζει μαζικο κατουρημα μπροστα στη ΓΑΔΑ δεν επιβεβαιωνονται
μλκς μου εχει πονεσει η κοιλια μου απο τα γελια,δεν υπαρχουν αυτα τα τουιτ!! αχαχαχαχαχχαχαχα!!!
-
Να είσαι Χρυσαυγίτης και να σε βάλουν στο ίδιο κελί με Πακιστανούς. Μη σου τύχει..
Το όνειρο του Μιχαλολιάκου πραγματοποιήθηκε. Έγινε καγκελάριος...
«Όλα ψέματα και συκοφαντίες. Ας ψάλλουμε τον εθνικό ύμνο.»
τους μπουζουριάσανε λοιπόν.......ήδη νιώθω μια ανασφάλεια...τώρα ποιος θα με σώσει από τους μετανάστες ?
Με το σαπουνι δυο αστεια ειναι γνωστα. Το ενα τολεγαν οι φασιστες. Το αλλο θα το δει ο κωλος τους
-
Εδω Παππass εκει Παππass, που ειναι ο Παππass;
Και αν εισαι και Παππας μες το κελι και εσυ θα πας...
Ρε σεις μηπως ο Παππας κρυβεται γιατι διαβαζει για την εξεταση ουρων;;;
Ζητειται μπουκαπορτα απο πυρηνικο υποβρυχιο. Πληροφοριες, Ηλιας Κassιδιαρης...
-
Πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ηττα βρε dim8 με τη ΧΑ! Το περιμενες καιρο το γεγονος! Φανταζομαι εφτιαξες τουρτα με κερακια τις μερες που περιμενες .
Εχεις σκεφτει οτι ο κοσμος που τη ψηφισε εχει σοβαροτερα προβληματα απο το σημερινο καθεστως? Πιστευεις οτι η τιμωρια και ο περιγελος που σατηριζεις θα τους αλλαξει την ψυχολογια? Η μηπως η μνημη του Χιτλερ θα τους σωσει το σπιτι η τη δουλεια τους?
Και εχει ο θεος ακομα. -
Ας κάνουν ύμνο τους τα 'καγκέλια' τώρα
-Χαχαχα να δω την Ζαρούλια να κοιμάται στην ίδια κουκέτα μαζί με την Βίκυ Σταμάτη και τίποτα άλλο ρε
Φήμες λένε ότι η Κανέλλη έστειλε τεύχη του Ριζοσπάστη στον Κασιδιάρη για να σκοτώνει την ώρα του στο κελί
: Έξω οι ξένοι από τις φυλακές μας
Παναγιώταρε, είναι κάτι γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες στη μπουζού που ανυπομονούν να σου κάνουν τη σούφρα γαρούφαλο
πανο εξω απο τη ΓΑΔΑ ''Ι ΣΕΙΛΗΨΟΙ ΤΥΣ ΧΡΙΣΕΙΣ ΑΥΓΟΙΣ ΙΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩ''
Τωρα στη ΓΑΔΑ αλλοι θα τους παιρνουν αποτυπωματα κι αλλοι αυτογραφα.
-
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]