-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Στην Ευρώπη δεν θα αργήσει άλλα στην Ελλάδα θα αργήσει σίγουρα. Όλα τα Hyundai αργούν στην Ελλάδα λόγω της εδώ αντιπροσωπείας. Με τα i40 τι γίνεται; Δεν νομίζω να εισαχθεί ποτέ.Εδώ ένα site το παλεύει 2 βδομάδες και ακόμα τίποτα. Εν έτη 2012 απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πέρασε ο καιρός και σε βλέπω πιο ήρεμο! Σε περίμενα πιο ... αγριεμενο!!!Σιγά μην σκάσουμε και για την Hyundai...
-
Καπου στο νετ ειδα τιμες στην Αγγλια καπου 15000 λιρες νομιζω για το 1,6.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Τώρα που θα ξηλωθεί ο Δάβαρης για τον 'Τριφυλλιακό', μας βλέπω να κοιτάμε τιμές Αγγλίας ή Κίνας ή και Κορέας μπας και το αγοράσουμε από EBAY.CO.UK...
-
Αλμυρούτσικο στη Βρετανία. Εδώ;
http://www.autoblog.gr/2012/01/23/hyund ... 995-in-uk/ -
Active 1.6 120PS auto
1600άρη με βενζίνη μόνο το Active και αυτό αυτόματο;Αρχίσαμε τα περίεργα...
Πολύ πετρέλαιο βλέπω και αυτά πανάκριβα.
-
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ
-
- Αγγλικη αγορα
- και που ξερετε αν δεν εχει βελτιωθει πολυ?
ας μην βιαζόμαστε γενικώς....
-
Ελπίζω να έχει βελτιωθεί πααααααρα πολύ
-
Kαλό, χρυσό και άγιο μπορεί να είναι ... σκέφτομαι όμως εκείνη την μυρωδιά του εσωτερικού του νέου Aveo και του νέου Sportage και ανατριχιάζω!!!
-
Μυρωδιές; Τι μυρωδιές;
-
Κορεατίλα
-
βρωμο-κιτρινιάρηδες.
-
Υπάρχουν διάφορες μυρωδιές. Κορεατίλα, Τζαπονίλα, PSίλα κλπ. Εγώ είμαι εθισμένος στην Τζαπονίλα
-
έπαθες νίλα.
-
Όποιος το βρίσκει ακριβό πάντως, υπάρχει και το νέο i20. Δηλαδή όχι εντελώς νέο, facelift είναι...
-
Σαν το 'επόμενο' Clio με την μασκα τοτ Desir μου φανηκε!
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μυρωδιές; Τι μυρωδιές;Γνωριμή σου μαλλον απο το Coupe σου. Ξεχωρίζει η 'κορεστίλα'!!!
Εγώ είμαι εθισμένος στην Τζαπονίλα
Δεν το συζητάω! Η καλύτερη και κρίμα που μου φευγει!!!
-
Δεν ξέρω τι είναι η κορεατίλα μυρωδιά και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς εννοείτε.
Ωστόσο γνωρίζω ότι όταν παρέλαβα:
-
Το Ιαπωνικό Mitsubishi Pajero Pinin βρώμαγε εντελώς μούχλα, κλεισούρα και μυρωδιά υπογείου και υγρασίας. Βρώμαγε τόσο που είχαν ποτίσει τα καθίσματα. Φυσικά αργότερα αναγκάστηκαν να μου πουν γιατί βρώμαγε έτσι. Αυτή είναι μάλλον η Ιαπωνική μυρωδιά; Μάλλον.
-
Όταν παρέλαβα το 2002, το 206 είχε μπει μέσα ο ηλεκτρολόγος στο συνεργείο με το τσιγάρο στο στόμα για να βάλει τον συναγερμό. Ο τύπος ήθελε να βάλει τον συναγερμό έξω σε προαύλιο με βροχή. Οπότε μπήκε με το τσιγάρο μέσα στο καινούριο αυτοκίνητο, έκλεισε τις πόρτες και μάλλον κοιμήθηκε και μέσα. Όταν το παρέλαβα βρήκα και στάχτες μέσα.Γαλλική τσιγαρίλα... Περίφημη μυρωδιά.Φα-ντα-στι-κή.
-
Όταν παρέλαβα το 207 με το 'μυρωδάτο' δερμάτινο σαλόνι... έτυχε να πάω ποιο νωρίς. Πήγα και είδα ένα τύπο 'μαύρο αράπη ταμ-ταμ' με ένα σφουγγαρόπανο μέσα στη βρώμα να καθαρίζει κάτι. Πλησίασα τον είδα και τον ρώτησα. Γρι ελληνικά. Βγήκε ο πωλητής και μου είπε ότι έβαλε τα καινούρια πατάκια τα οποία ήταν λερωμένα από κάτι ακαθαρσίες της αποθήκης που τα είχαν και τα καθάριζε.
Το πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα. Μυρωδιά σκατίλας, σαπίλας κάτι τέτοιο. Τα πατάκια πετάχτηκαν. Μάλλον ποντίκι είχε ψοφήσει στην αποθήκη πάνω στα πάτακια; Μάλλον.
Γαλλικό άρωμα...
Βασικά από μυρωδιές σε αυτοκίνητα αυτά εμένα μου έχουν κάνει εντύπωση και αυτά με χαλάνε. Τα υπόλοιπα δεν τα αντιλαμβάνομαι.
-
-
Στο 1, 2 και 3 ξερεις ομως οτι υοηρξε λογος που μυριζαν ετσι. Και σε Κορεατικο θα μπορουσε να συμβει.
Η αναφορα στην μυρωδια ενος καινουριου αυτοκινητου -αστεια συζητηση- εχει να κανει με την μυρωδια των πλαστικων ιδιως. Αν φαω κρεμμυδι και μπω σε καινουρια Maybach, και αν κοιμηθω κιολας ... σιγουρα θα μυρισει το εσωτερικο του ασχημα.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δίνω περισσότερη σημασία και αξία στις υπηρεσίες πωλήσεων & υποστήριξης των διαφόρων επίσημων εμπόρων, παρά στις εργοστασιακές μυρωδιές.
Τι να την κάνω την εργοστασιακή μυρωδιά όταν αυτή 'καλύπτεται' από άλλες 'μπόχες' και 'δυσωδίες';Η εργοστασιακή μυρωδιά ενός καινούριου αυτοκινήτου με αφήνει παγερά αδιάφορο ίσως επειδή ποτέ δεν την αντιλήφθηκα ή ίσως επειδή κεντρίζω αλλού το ενδιαφέρον μου.
Από εκεί και πέρα το νέο i30 είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο, σύγχρονο με καλό εξοπλισμό και δεν νομίζω να υστερεί ιδιαίτερα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές ανεξαρτήτως ηπείρου και χώρας.
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol