-
Για να λέμε τα σύκα σύκα, όσο πιθανόν ήταν να σκοτώσει άνθρωπο ο Γκροζαν στο Σπα, άλλο τόσο ήταν να φαει τον εαυτό του ή/και τον Γουεμπερ, o Aλόνσο στη Βραζιλία το 2003. Οπότε ας μην υπερβάλλουμε
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Ντάξει, μυαλό δεν θα βάλει ποτέ!
Ενώ ο Γκροζάν..
ενώ ο Μαλντονάλτο?.... χαλαρωσε επειδη σου πέταξε έξω τον Αλόνσο σου στο Σπα δε θα τον σταυρώσουμε κιόλας....
υπάρχουν κ άλλοι οδηγοί στο γριδ που έχουν φερθεί ΑΝΩΡΙΜΑ κατά την διάρκεια τησ **ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ **καριέρας τους κ αποτι φαίνεται δεν βάζουν επίσης μυαλό.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντάξει, μυαλό δεν θα βάλει ποτέ!Στο χωριό μου λένε...don't push your luck...
Δυο απαντησεις που δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω από petrolheads και λάτρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
-
Δεν είναι θέμα petrolhead, λίγος ρεαλισμός χρειάζεται. Ράλι θέλει να κάνει, εξόδους που και που θα έχει όπως όλοι. Δε σημαίνει κατ'ανάγκη κάτι αυτό, δεν είναι ότι ντε και καλά θα σαραβαλιάζεται σε κάθε ευκαιρία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο χωριό μου λένε...don't push your luck...
Δυο απαντησεις που δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω από petrolheads και λάτρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Κωστα μου, δε χαιρεσαι που ο Λαουντα εχασε τον τιτλο το 1976 αντι να τρεξει υπο αυτοκτονικες συνθηκες;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Ενώ ο Γκροζάν..
ενώ ο Μαλντονάλτο?.... χαλαρωσε επειδη σου πέταξε έξω τον Αλόνσο σου στο Σπα δε θα τον σταυρώσουμε κιόλας....
υπάρχουν κ άλλοι οδηγοί στο γριδ που έχουν φερθεί ΑΝΩΡΙΜΑ κατά την διάρκεια τησ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ καριέρας τους κ αποτι φαίνεται δεν βάζουν επίσης μυαλό....OK ότι πεις. Μόνο που δεν μου πέταξε έξω τον Αλόνσο αλλά τον Λιούης
-
Κωστα μου, δε χαιρεσαι που ο Λαουντα ειχασε τον τιτλο το 1976 αντι να τρεξει υπο αυτοκτονικες συνθηκες;
Ο Γέρος (ένας ήταν ο Γέρος) χάρηκε τότε όμως;
-
Σίγουρα δεν χάρηκε ο Γέρος. Φαντάζομαι όμως θα στεναχωριόταν πολύ περισσότερο αν έχανε τον οδηγό του, όπως είχε χάσει τον Peter Collins και ήταν απαρηγόρητος και όπως μετέπειτα έχασε τον αγαπημένο του Gilles.
-
Έτσι φτάνουν τα μονοθέσια στις πίστες:
http://imgur.com/a/6lBCJ -
Κωστα μου, δε χαιρεσαι που ο Λαουντα εχασε τον τιτλο το 1976 αντι να τρεξει υπο αυτοκτονικες συνθηκες;
Δε με έπιασες. Το οτι υπάρχουν οι αγώνες αυτοκινήτου και οτι έχουν γινει τόσο δημοφιλεις οφείλεται αποκλειστικά στην τρέλα, στην καύλα των οδηγών που έχουν ρισκάρει, έχουν φτάσει και υπερβεί τα όρια, έχουν προσφέρει θέαμα, μας έχουν κάνει να ανατριχιάσουμε με κάποιο πέρασμα. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν ζουν από και για την αδρεναλίνη, χωρίς αυτή ειναι άρρωστοι. Το να κατακρίνεις έναν οδηγό που έκανε αυτό για το οποιο ειναι φτιαγμένος ειναι σαν να κατακρίνεις τον εναερίτη της ΔΕΗ που σκαρφαλώνει στις κολώνες ή τον ναυτικό που κάνει υπερπόντια ταξίδια και παλεύει με κύματα 10 και βάλε μέτρων.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κώστα δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι. Έχει (ή είχε) ΤΡΙΑ wake-up calls:
Μάλιστα το δεύτερο ήταν ΤΟΣΟ σοβαρό που παραλίγο να του κοστίσει το χέρι του, σίγουρα του κόστισε τη καριέρα του στη F1.
Την επόμενη φορά θα είναι το ίδιο τυχερός?
Προς Θεού, δεν εννοώ ο άνθρωπος να κάτσει σπίτι του και να πλέξει...αλλά he's pushing it.
-
Με κάλυψε ο Νίκος. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αυτοκτονικοί οδηγοί εξάλλου. Προτιμώ τον Prost από τον Senna και τον Button από τον Hamilton.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μάλιστα το δεύτερο ήταν ΤΟΣΟ σοβαρό που παραλίγο να του κοστίσει το χέρι του, σίγουρα του κόστισε τη καριέρα του στη F1.
Στο 2ο δυστύχημα του ο συμπαθής Ρόμπερτ ήταν εξαιρετικά άτυχος. Νομίζω ότι καποιος το ειχε ανεβασει και εδώ μεσα http://www.youtube.com/watch?v=veSwhI6_VRM
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Στο 2ο δυστύχημα του ο συμπαθής Ρόμπερτ ήταν εξαιρετικά άτυχος. Νομίζω ότι καποιος το ειχε ανεβασει και εδώ μεσα http://www.youtube.com/watch?v=veSwhI6_VRM
Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικά τυχερός που δε πέρασε η μπαριέρα λίγα εκατοστά πιο δεξιά και δε σκοτώθηκε.
-
O Prost στα μάτια μου ήταν βαρετός, όσο βαρετός ειναι και ο Loeb. Όσο για το πόσο τυχερός ή άτυχος ήταν ο Κουμπιτσα και αν πήγαινε γυρεύοντας, θα έπρεπε να εχετε υποψη σας οτι η έξοδος ειναι μέσα στο παιχνίδι πάντα και το πού θα καταλήξεις ειναι πολλές φορές θέμα τύχης. Ήταν άτυχος λοιπόν που κατέληξε σε μια κακοσχεδιασμένη μπαριέρα, όπως άτυχοι ήταν και άλλοι οδηγοί στο παρελθόν, ακόμα και πιο χομπίστες που δεν πήγαιναν όπως λέτε 'γυρεύοντας' και απλά πλήρωσαν ακριβά το στιγμιαίο τους λάθος. That's racing.
-
Eννοείται ήταν άτυχος ο Ρόμπερτ. Μία φορά βγήκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο πολύς Κίμις τι να πει που είχε αγοράσει οικόπεδα σε κάθε γωνιά της γης;
O McRae έτρεχε τόσα χρόνια σε απίστευτες συνθήκες και με απίστευτη ταχύτητα (όσοι παλιοί θυμούνται) και σκοτώθηκε από ελικόπτερο αφού αποσύρθηκε από τα ράλι. Είναι το κάρμα που έλεγε και ο Βαγγέλας.
-
Ειναι άχρωμοι, άγευστοι, άοσμοι. Ιδιαίτερα ο Loeb ειναι ένας απόμακρος υπολογιστής που οδηγά απίστευτα γρήγορα μεν, πολύ αντιθεαματικά δε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ειναι άχρωμοι, άγευστοι, άοσμοι. Ιδιαίτερα ο Loeb ειναι ένας απόμακρος υπολογιστής που οδηγά απίστευτα γρήγορα μεν, πολύ αντιθεαματικά δε.Χρόνοι και ντριφτιές στο χώμα αλα Αγγελίδης-190Ε δεν πάνε μαζί αδερφέ.
Αλλαξε το σπορ από την εποχή του Κόλιν.
-
Ο χρήστης bibendun έγραψε:
Το WRC έχει σβήσει πια. Όχι το rally. Το WRC.
O Loeb γλεντάει αλάνθαστα με τον ανταγωνισμό στο WRC (κατασκευαστές) να απουσιάζει.Ο Prost, πες ότι θες για το στυλ του, αλλά τα έβαζε με Senna, Mansell, Lauda, Piquet και πολλούς άλλους στα μεγάλα τους και τελειωσε την καριέρα του με τέσσερα πρωταθλήματα και πενηνταμία νίκες. Για όσους έχουν παρακολουθήσει ολόκληρους αγώνες ο Prost έκανε απίστευτους αγώνες και προσπεράσματα για να κερδίσει. (Μεξικό '90, Βρετανία '90 κ.α.)
migf1 is that you?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικά τυχερός που δε πέρασε η μπαριέρα λίγα εκατοστά πιο δεξιά και δε σκοτώθηκε.
Τυχερός στην ατυχία του μάλλον
Διάφορα Νεα - Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2012