-
χαχαχαχαχα για σου ρε Αλονσαρα με την γκομενα!
sent from my Nexus -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι ripper,ΚΑΘΕ μερα εβριζε την Ρενω!!!Οχι ανακριβιες παρακαλω!!!Σου στοιχισε πολυ το 2007 ε?
Εννοείς ότι δεν έβριζε την Renault; Γιατί διακρίνω μία ειρωνία.
Το 2007 ναι μου στοίχησε πάρα πολύ. Είχαμε πάρει τον νούμερο 1 τότε οδηγό και αποδείχτηκε φίδι στον κόρφο μας. Εγώ θα ήμουν τελικά καλύτερη μεταγραφή για την McLaren από τον Αρτέμη.
-
Μια φορα στην Κινα του 2006 θυμαμαι οτι ειχαν ακουστει διαφορα (οτι δεν τον στηριζει η ομαδα κλπ) Σκυλοβρισιμο απο τον Ισπανο στην Ρενω δε θυμαμαι.
-
Προφανώς δεν την είπε m@l@kismeni, οπότε αντικατέστησε το 'έβρισε' με το έκραζε.
Και το έκανε πολλές φορές. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μια φορα στην Κινα του 2006 θυμαμαι οτι ειχαν ακουστει διαφορα (οτι δεν τον στηριζει η ομαδα κλπ) Σκυλοβρισιμο απο τον Ισπανο στην Ρενω δε θυμαμαι.http://totalf1.com/full_story/view/2623 ... t_Renault/
http://news.bbc.co.uk/dna/606/A37580925
http://www.independent.co.uk/sport/moto ... 18640.htmlΘέλετε κι άλλα?
Ουσιαστικά εγώ τον θυμάμαι να μην δίνει **στεγνα **την (εκαστοτε) ομάδα μόνο όσο κερδιζε ανετα (βλ. Renault '05-'06). Γι'αυτο και δν τον ήθελα στη Ferrari (ή και για αυτο). Μέχρι στιγμής δεν είχε δώσει δείγματα εκει. Αλλα όπως φαίνεται, με τον Ιθπανο μάλλον ποτέ δεν είναι αργα.
Και προς θεού μην αρχίσουμε τωρα να αναλύσουμε τι εννοεί ο καθένας σκυλοβρισιμο ακριβως και τι απλά γκρινια/μομφη/οτιδήποτε. Πείτε το όπως θέ'τε.... -
Το πρωτο λινκ δε μου ανοιγει
Το 2ο μου φαινεται πολυ αστειο. Δεν το ειχα ξανακουσει να σου πω την αληθεια.
Το 3ο ειναι για αυτο το οποιο μιλουσα.Δεν πειραζει ετσι ειναι οι μεγαλοι οδηγοι. Και ο Σεννα εκραζε την Χοντα το 91 και το 92.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Το πρωτο λινκ δε μου ανοιγει
Το 2ο μου φαινεται πολυ αστειο. Δεν το ειχα ξανακουσει να σου πω την αληθεια.
Το 3ο ειναι για αυτο το οποιο μιλουσα.Δεν πειραζει ετσι ειναι οι μεγαλοι οδηγοι. Και ο Σεννα εκραζε την Χοντα το 91 και το 92.
Συγγνώμη, απο τη βιασύνη δεν είδα οτι το 2ο λινκ είναι χιουμοριστικό. Όπως και να 'χει είναι δηκτικό έναντι της συμπεριφορας του.
Στο 1ο ο FA τα χωνει στην team strategy της Renault. Και λέω τώρα εγώ... Κάτσε ρε μάστορη , στην ίδια team δεν είσαι κι εσύ?Oσο για το οτι πιάσαμε το πάνθεον στο στόμα μας για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Δε θυμάμαι να έχει κάνει τέτοια θέματα. Αλλα και να έκανε.... Το ίδιο οι βούρτσες με τις .....???
Να πεις ο Prost το '91 ναι, αλλα θυμάσαι και τι ακολούθησε.... -
To 1o link λέει:
Fernando Alonso told the Spanish press after crashing out of the Canadian grand prix that the team's 'terrible' strategy mistake cost him a possible win at Montreal.
Although the Spaniard crashed out of third place on lap 45, he would have still needed to pit again, leading the 26-year-old to assume that seventh or eighth was the likely outcome at the chequered flag.
'That's why it was so important to overtake Heidfeld,' said the Renault driver, who spun into the wall while trying a different racing line to attack his BMW rival.'The strategy was a big mistake. We could have won the race if we had stayed on the track rather than pitting with the safety car,' he added.
Alonso told the Spanish newspaper Diario AS that he is particularly annoyed about his team's bad strategy call because opportunities to fight at the front will be scarce with his current car.
'What happened with Hamilton and Raikkonen is obviously not normal. We will not have many chances to fight with BMW for the podium.
'It was presented to us but not collected,' he added.
'I asked on the radio twice if they were sure that strategy was the best one, and they said yes. But when I saw Heidfeld in front, I realised that I was right.'
Renault's engineering boss Pat Symonds defended Alonso's strategy at Montreal by pointing out that race winner Robert Kubica also pitted with the safety car.
Alonso said: 'I have not spoken to anyone at the team about it yet.'
-
Gilles σε βρισκω λιγο υπερβολικο. Ενταξει ο Σεννα ειναι μια κατηγορια μονος του, αλλα τον Αλονσο δεν τον λες και κακο οδηγο..Δλδ οκ εχει ενα ταπεραμεντο πιο ζεστο και το εκφραζει..αλλα και στην πιστα (που αυτο μετραει) σε βγαζει ασπροπροσωπο παραλληλα.
Και σκεψου οτι 3 χρονια στην Φερραρι κανει τις καλυτερες εμφανισεις της καριερας του με ελαχιστα λαθη,και του ρχεται ο πιτσιρικας Φεττελ να του παιρνει τα πρωταθληματα με το ενα χερι (σχεδον)!
Οκ ειπαμε κερδιζουμε σαν ομαδα ,χανουμε σαν ομαδα,αλλα τωρα που πλησιαζει το τελος του πρωταθληματος ειναι λογικο να υπαρχουν τεντομενα νευρα και διαφορα αλλα ομορφα!
Ρομποτ δεν ειναι...
Φαντασου να ειχες 2 οδηγους μασσα style..που θα βρισκοσουν τωρα στην βαθμολογια. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Gilles σε βρισκω λιγο υπερβολικο. Ενταξει ο Σεννα ειναι μια κατηγορια μονος του, αλλα τον Αλονσο δεν τον λες και κακο οδηγο..Δλδ οκ εχει ενα ταπεραμεντο πιο ζεστο και το εκφραζει..αλλα και στην πιστα (που αυτο μετραει) σε βγαζει ασπροπροσωπο παραλληλα.Και σκεψου οτι 3 χρονια στην Φερραρι κανει τις καλυτερες εμφανισεις της καριερας του με ελαχιστα λαθη,και του ρχεται ο πιτσιρικας Φεττελ να του παιρνει τα πρωταθληματα με το ενα χερι (σχεδον)!
Οκ ειπαμε κερδιζουμε σαν ομαδα ,χανουμε σαν ομαδα,αλλα τωρα που πλησιαζει το τελος του πρωταθληματος ειναι λογικο να υπαρχουν τεντομενα νευρα και διαφορα αλλα ομορφα!
Ρομποτ δεν ειναι...
Φαντασου να ειχες 2 οδηγους μασσα style..που θα βρισκοσουν τωρα στην βαθμολογια.Συμφωνω απόλυτα. Δεν τον λες κακό οδηγό. Τον λες όμως κακο (συμ)παικτη*. Αυτό εννοώ.
Φιλικά...*και ας μη συγκρίνουμε πάλι με παλαιότερα (Suzuka '89 και '90 μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλο) . Γιατί άλλες εποχές, άλλα τα διαμετρήματα των ανδρών, και κυρίως άλλα τα διαμετρήματα των οδηγών (τημ μέητς ή μη)
-
...Kαι μου αρέσει που κάνετε όλη αυτή την κουβέντα γεμάτοι σιγουριά ότι θα πόσταρε ένα τουίτ κακό-τσιζ για την 'αλόγα' αλλά τον σταμάτησαν. Ημαρτον δηλ
-
Αν παντως μπουμε στη θεση του Αλονσο, το να χασεις 2 πρωταθληματα (2010 και υποθετουμε φετος), ενω εχεις φτασει στην πηγη με το κουτσαλογο και τελικα δεν πινεις νερο, ειναι μεγαλη πικρα.
Συμφωνω ομως με τον ριπερ οτι απο το 2007 εδειξε πολυ κακη ποιοτητα χαρακτηρα προς την ομαδα (και η ομαδα προς αυτον βεβαια). Ο επτακις, οσο σκατιαρης κι αν ηταν στην πιστα, ποτε δεν εβγαλε απλυτα στη φορα, ακομα και οταν εκανε τις πιπες σερι. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αν παντως μπουμε στη θεση του Αλονσο, το να χασεις 2 πρωταθληματα (2010 και υποθετουμε φετος), ενω εχεις φτασει στην πηγη με το κουτσαλογο και τελικα δεν πινεις νερο, ειναι μεγαλη πικρα.
Συμφωνω ομως με τον ριπερ οτι απο το 2007 εδειξε πολυ κακη ποιοτητα χαρακτηρα προς την ομαδα (και η ομαδα προς αυτον βεβαια). Ο επτακις, οσο σκατιαρης κι αν ηταν στην πιστα, ποτε δεν εβγαλε απλυτα στη φορα, ακομα και οταν εκανε τις πιπες σερι.σε πρόσφατο F1 Racing, ο Κούρθαρντ ελεγε πως καλά έκανε και σηκώθηκε και εφυγε από τη McLaren και φέρθηκε έτσι στον Ρον ντέννις....είπε ότι είχε τα @ρχιδια να το κανει
Είπε επίσης ότι ο Ρον υπόσχεται πολλά και στο τέλος δε προσφέρει ό,τι υπόσχεται στην αρχή, όταν θέλει να υπογράψει ο άλλος το συμβόλαιο -
Σιγουρα ειναι πολλα πραγματα που θα εχουν παραμεινει κρυφα το 2007 και μπορει καποτε να βγουν στην φορα.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Kαι μου αρέσει που κάνετε όλη αυτή την κουβέντα γεμάτοι σιγουριά ότι θα πόσταρε ένα τουίτ κακό-τσιζ για την 'αλόγα' αλλά τον σταμάτησαν. Ημαρτον δηλΠιστυεω οτι υπαρχουν καποιοι τιφοζι που ποτε δεν χωνεψαν το γεγονος οτι ο 'μισητος' το 2006 Αλονσο θα οδηγουσε εκεινος πια την ομαδα στις επιτυχιες..
Περιμεναν το 2010 τιποτα
Το 2011 παλι τιποτα
Οποτε φετος στην παραμικρη υποψια οτι μπορει να τα ειπε αυτα ο Αλονσο, ξεσπαθωσαν. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ρομποτ δεν ειναι...
Φαντασου να ειχες 2 οδηγους μασσα style..που θα βρισκοσουν τωρα στην βαθμολογια.Αν είχαν όμως δυό οδηγούς πχ Φέτελ style, που θα ήταν άραγε;
Από που θεωρείται ώς απόλυτο δεδομένο ότι ο Αλόνσο πήρε τα μέγιστα από το μονοθέσιο και δεν μπορούσε κάποιος άλλος να πάρει περισσότερα;Κατηγορώντας την κάθε ομάδα του,αυτή την σκέψη προσπαθεί να απομακρύνει, δημιουργώντας την βεβαιότητα ότι αυτός είναι σουπεργαμάτος και κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά τι άλλο να κάνει με το μονοθέσιο που του έδωσαν.
Τον βοηθάει βέβαια πολύ σε αυτό, το ότι ο δευτερος οδηγός δεν τα πάει καλά, οπότε φαίνεται ότι αυτός τα έδωσε όλα.
Ακόμα και η αναφορά περι Σουμάχερ, Μερτσέντες, Ζάουμπερ και λοιπά, έγινε κατα την γνώμη μου για να ισχυροποιήσει αυτό. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συμφωνω ομως με τον ριπερ οτι απο το 2007 εδειξε πολυ κακη ποιοτητα χαρακτηρα προς την ομαδα (και η ομαδα προς αυτον βεβαια). Ο επτακις, οσο σκατιαρης κι αν ηταν στην πιστα, ποτε δεν εβγαλε απλυτα στη φορα, ακομα και οταν εκανε τις πιπες σερι.
+oo για την επισήμανση της διαφοράς
Πιστυεω οτι υπαρχουν καποιοι τιφοζι που ποτε δεν χωνεψαν το γεγονος οτι ο 'μισητος' το 2006 Αλονσο θα οδηγουσε εκεινος πια την ομαδα στις επιτυχιες..
Περιμεναν το 2010 τιποτα
Το 2011 παλι τιποτα
Οποτε φετος στην παραμικρη υποψια οτι μπορει να τα ειπε αυτα ο Αλονσο, ξεσπαθωσαν.Αν παρατηρήσεις το τι έγραφα παλιότερα για τον Ιθπανο, θα φρίξεις. Κωλόφαρδο τον ανέβαζα, Γκαστόνε τον κατέβαζα (μιλάμε για '05-'06). Φέτος αντιθέτως δεν έχω να πω παρα ελάχιστα έως καθόλου. Για μένα δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θα έκαναν 2 Vettel ή με το τι κάνει αντιστοίχως ο Φιλιππάκος (ο 2ος ποτέ δε με έπεισε ότι έχει στόφα Π.Π., ούτε το '08, οπότε ατυχής σύγκριση).
Έχει να κάνει με το ότι είναι **πάντα **εκεί, με ένα όχι πάντα κορυφαίο, ίσως και ούτε καν καλό μονοθεσιο ενίοτε. Και αυτό είναι άξιο λόγου απο μόνο του.
Επιπλέον δε μιλάω σαν να έκανε πραγματικά τα σχόλια στο tt. Αλλά δε με ξενίζουν οτι θα μπορούσε να είναι αλήθεια , και να τα έκανε ο συγκεκριμένος πιλότος, πως να το πω? Νομίζω ούτε κανέναν άλλον εδώ μεσα. Δείτε σε αντιπαραβολή τι δήλωσε σήμερα ο Kimi για τη Ferrari, που ουσιαστικά τον σούταραν και τον 'ακύρωσαν' σαν πιλότο 2 χρόνια μετά απο τίτλο και ένα μετα απο τίτλο κατασκευαστών!Σημείωση προς πιθανό ενδεχόμενο συνεννόησης: Όταν μιλάω για πιλότους και άνδρες στη F1 το μέτρο σύγκρισης στο μυαλό μου αυθόρμητα πάει στον άνθρωπο στο αβάταρ μου. Οπότε.....
-
Το γράφω για χιλιοστή φορά:
Η Ferrari φέτος δεν είναι, ούτε φορτηγό, ούτε πάναργη, ούτε χωρίς αναβαθμίσεις, ούτε κουτσάλογο.
Σε ρυθμό αγώνα πάντα μες τους κορυφαίους, στην βροχή πολύ μπροστά από τους άλλους, σε στρατηγικές-πιτ στοπ πάλι κορυφή και το σημαντικότερο τέλεια αξιοπιστία. Ούτε εναλλάκτες, ούτε κιβώτια, ούτε αντλίες βενζίνης.
Στο μονο που δεν ήταν κορυφαία όλη τη χρονιά είναι οι κατατακτήριες. Και σε μια πλήρως ανατρεπτίκή χρονιά και με έναν κορυφαίο οδηγο, φυσιολογικά ήταν μπροστά.
Απλά προς το τέλος ο μάγος (Νιούι) έβγαλε λαγό από το καπέλο.
Και όπως είπε και ο kantoniou, ούτε ο τρισκατάρατος δεν έβγαλε μιλιά εναντίον της ομάδας του όταν σερνόταν.
Για αυτό Αλφόνσο σκάσε και κολύμπα. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
σε πρόσφατο F1 Racing, ο Κούρθαρντ ελεγε πως καλά έκανε και σηκώθηκε και εφυγε από τη McLaren και φέρθηκε έτσι στον Ρον ντέννις....είπε ότι είχε τα @ρχιδια να το κανει
Είπε επίσης ότι ο Ρον υπόσχεται πολλά και στο τέλος δε προσφέρει ό,τι υπόσχεται στην αρχή, όταν θέλει να υπογράψει ο άλλος το συμβόλαιοΜίλάμε για πολύ μεγάλα @ρχίδι@.
ΑΦΟΥ πήρε αμνηστία από τον σαδοmax, ΑΦΟΥ σκοτώθηκε με όλους, ΑΦΟΥ δεν είχε πλέον τίποτα να κερδίσει, πήγε και είπε το ποίημα.
Μεγάλα @ρχίδι@ ή μεγάλο @ρχίδι; Η κοινή γνώμη τείνει προς το πρώτο.
Εμείς πάντως κάτι τέτοιους στο χωριό μου Αρτέμη τους φωνάζουμε. -
Ακόμη και αν η είδηση είχε κάποια βάση όπως και να το κάνουμε είναι η περίοδος της σεζόν που όλων τα νεύρα είναι τσίτα. Άλλοι για να πάρουν πρωτάθλημα, άλλοι για μεταγραφή ή ανανέωση, άλλοι για να δικαιολογήσουν την αποτυχία μιας χρονιάς. Εδώ ο άλλος έφυγε από τη συνέντευξη τύπου και μάλλον στο Abu θα τον μαστιγώνει ο βασανιστής της FOM σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο όλη την Πέμπτη.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σε ρυθμό αγώνα πάντα μες τους κορυφαίουςΜην υπερβάλουμε. Σε 2-3 αγώνες ήταν μαζί με τους κορυφαίους. Από εκεί και πέρα είτε η McLaren, είτε η RB ήταν ταχύτερες συνήθως στον αγώνα. Καλά για κατατακτήριες δεν το συζητώ... πίκρα! Ο μόνος λόγος που είμαστε 10 βαθμούς μπροστά από την McLaren είναι η παροιμιώδης αξιοπιστία μας.
Διάφορα Νεα - Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2012