-
Καλησπερα σε ολη την παρεα
Εχω ενα Audi A4 2.0 TFSI Quattro το οποιο το εχω ενοικιαση για το καλοκαιρι αλλα επειδη προτιμω το αυτοματο με πηραν σημερα απο την εταιρια και μου ειπαν πως εχουν ενα Audi A4 1.8T αυτοματο.Η ερωτηση ποια ειναι η καταναλωση του και ποσο οικονομικο ειναι σε σχεση με το 2 λιτρο? Να σημηωσω οτι το αυτοματο ειναι μοντελο του 2012 -
Εχω ενα Audi A4 2.0 TFSI Quattro το οποιο το εχω ενοικιαση για το καλοκαιρι αλλα επειδη προτιμω το αυτοματο με πηραν σημερα απο την εταιρια και μου ειπαν πως εχουν ενα Audi A4 1.8T αυτοματο.Η ερωτηση ποια ειναι η καταναλωση του και ποσο οικονομικο ειναι σε σχεση με το 2 λιτρο? Να σημηωσω οτι το αυτοματο ειναι μοντελο του 2012 -
Τωρα ποσο εχεις με το 2.0ΤQ?Ειναι το Β8?
-
Το τωρινο Α4 ειναι μοντελο 2009 και το αυτοματο ειναι δεν ειναι του 2012 (εκανα λαθος soz) ειναι του 2010
-
Σε ενδιαφέρουν ακριβείς μετρήσεις ή θες να δεις τα νούμερα που δίνουν επίσημα;
-
Αρα το αυτοματο φοραει CVT.
Για πραγματικες καταναλωσεις κοιτα εδω: http://www.spritmonitor.de/en/
Οι εργοστασιακες απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα... -
@ octavia699
Αν μπορεις και απο της δυο πλευρες να μου δωσεις νουμερα -
Για επίσημα στοιχεία μπορείς να δεις τα επίσημα νούμερα που δίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Audi. Τώρα να θες πιο συγκεκριμένα ψάξε να βρεις κάποια δοκιμή από περιοδικό στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή το πιο δύσκολο να βρεις κάποιον που το έχει και έχει κάνει τεστ κατανάλωσης μόνος του (απίθανο). Το πιο απλό ψάξε σε ελληνικές και ξένες δοκιμές από περιοδικά ή ιστοσελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και θα βρεις. Ή ακόμα μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο forum με φίλους της Audi. Κάτι σαν funclub.
-
Πάντως ενδιαφέρουσα η ιδέα του να νοικιάζεις αυτοκίνητο πχ για καλοκαίρι, πάσχα, χριστούγεννα, καθαρά δευτέρα, τριήμερο. Για πολλούς που δεν χρειάζονται αυτοκίνητο για να πάνε στη δουλειά τους ίσως να είναι βολικό. Θα πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε σαν τρόπο εξοικονόμησης (ήξερα ζεύγος με 3-4 παιδιά που δεν είχαν αυτοκίνητο, νοικιάζαν όποτε τους χρειαζότανε). Κάνουν προσφορές για αυτό οι εταιρείες ενοικίασης ή πρόκειται για άλλα κόλπα.
Καταναλωση Audi A4