-
Γεια σε ολους....ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα νεο αυτοκινητο..γενικα το εψαξα λιγο αλλα επειδη δεν ειχα ασχοληθει πολυ με τα αυτοκινητα γενικα πελαγωσα. ειμαι στο εξης διλημα που αναφερω στο τιτλο megane coupe fc 1.5dci η το astra το πενταθυρο το 1.3cdti και τα δυο κοστιζουν περιπου 18.000..τα θεματα που με απασχολουν ειναι για τους κινητηρες και την αξιοπιστια επειδη εξωτερικα ειναι και τα δυο ομορφα(αν και εσωτερικα νομιζω οτι το megane υστερει λιγο με την ταπετσαρια στα καθισματα)...θα σας παρακαλουσα να καταθεσετε την γνωμη σας και οποιαδηποτε αλλη εναλλακτικη..
1)επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι το astra θα τραβαει με 1.3 κινητηρα ??
2)το μετρο της αποσυρσης θα παρει παταραταση και για το 2013??
3)το νεο auris(που τα σπαει) εχεται καμια ενημερωση για το ποτε??
4)ειδα εναν που εγραφε για τους TDI της VW δεν εχουν καλο ονομα ισχυει??(ασχετο αληθεια τους cdti του φτιαχνει η fiat ??)
ΥΣ παντα μιλαμε για τους μεσαιους εξοπλισμους π.χ proggressive , ecxess
-
Γεια σε ολους....ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα νεο αυτοκινητο..γενικα το εψαξα λιγο αλλα επειδη δεν ειχα ασχοληθει πολυ με τα αυτοκινητα γενικα πελαγωσα. ειμαι στο εξης διλημα που αναφερω στο τιτλο megane coupe fc 1.5dci η το astra το πενταθυρο το 1.3cdti και τα δυο κοστιζουν περιπου 18.000..τα θεματα που με απασχολουν ειναι για τους κινητηρες και την αξιοπιστια επειδη εξωτερικα ειναι και τα δυο ομορφα(αν και εσωτερικα νομιζω οτι το megane υστερει λιγο με την ταπετσαρια στα καθισματα)...θα σας παρακαλουσα να καταθεσετε την γνωμη σας και οποιαδηποτε αλλη εναλλακτικη..
1)επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι το astra θα τραβαει με 1.3 κινητηρα ??
4)ειδα εναν που εγραφε για τους TDI της VW δεν εχουν καλο ονομα ισχυει??(ασχετο αληθεια τους cdti του φτιαχνει η fiat ??)
-
-
Με το χάος που τα χωρίζει στις επιδόσεις δε θα το σκεφτόμουν καν το Astra.
Το Megane είναι πολύ καλή επιλογή με αυτό τον κινητήρα.Oι cdti είναι της Fiat.
-
τα ντηζελ επιβατικα μοτερ ΦΙΑΤ (ΑΣΤΡΑ) + PSI GROUP ειναι πολυυυ πιο μπροστα απο αλλους κατασκευαστες, οποτε εισαι αναμεσα σε καλες επιλογες.
Το ΑΟΥΡΙΣ ειναι υποβαθμισμενη κορολλα, για οικονομικους λογους, εκ τουρκιας.
Καλυτερα ενα κορεατικο ντηζελ, που εχεις και εγγυησαρα και ολα...για δες, μπας και ηρθε το ΣΕΕΝΤ σε ντηζελ.γιατι, μηπως εχουν καλο ονομα οι οικονομικοι βενζινοκινητηρες της VW?...(εκτος των 6-κυλονδρων ατμοσφαιρικων)
-
Δεν υπάρχει PSI group και η Renault δεν είναι μέλος της Psa.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχει PSI group και η Renault δεν είναι μέλος της Psa.Sent from my GNex using smoke signals.
Μαλλον μπερδευτηκε με το κουρεμα χρεους
-
Από πλευράς κινητήρα θεωρώ υπερτερεί το megane. 15 κιλά ιπποδύναμης παραπάνω, ροπή, χαμηλοί ρύποι, μηδενικά τέλη.
Επιπλέον το Megane αν δεν κάνω λάθος είναι και πιο ελαφρύ από το Astra. Συνεπώς το Astra προσφέρει απλά οικονομία ενώ το megane πέρα από την οικονομία δίνει και αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Σε εξοπλισμό -αν θυμάμαι καλά- το progression υπερτερεί του excess ελαφρά.
Σε εγγύηση υπερτερεί το megane που δίνει 5 πλήρη χρόνια ενώ η opel 3 και άλλα 3 μόνο για τα βασικά μηχανικά μέρη.
Προσωπική μου εικόνα ότι τουλάχιστον σε επίπεδο βενζινοκίνητων το megane είναι και φθηνότερο στα service του στα εξουσιοδοτημένα.
Στις απορίες σου:- τη δουλειά του τη κάνει
- άγνωστο
- το βρίσκω άσχημο, πολύ πιο κομψά τα άλλα δύο
- ισχυει
(παρένθεση): ισχύει αλλά είναι μια χαρά αξιόπιστοι κινητήρες
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
15 κιλά ιπποδύναμης -
γελάω μόνος μου με αυτό που έγραψα.
χαχαχα -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
γελάω μόνος μου με αυτό που έγραψα.
χαχαχα -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
15 κιλά ιπποδύναμης
είναι νεογέννητα άλογα
-
Σαφώς Megane.
-
το ένα γιατί θα το παρεις 3πορτο ενώ το άλλο το θες 5πορτο?
οι 1600 ντιζελ της vw είναι μια χαρά σύγχρονοι στην αποδοση τους, αξιοπιστοι κ οικονομικοί. μη τους μπερδευουμε με τους 1.2 tdi του ομιλου! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαφώς Megane.+1000.Χαλαρά megane coupe,για πολλούς λόγους .Το νέο auris πως ακριβώς τα σπάει ?Σιγά το κελεπούρι,ένα έκτρωμα πάλι.Μοτέρ τα ίδια θα έχει,έρχεται από το Γενάρη.Megane λέμε!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν υπάρχει PSI group και η Renault δεν είναι μέλος της Psa.
Sent from my GNex using smoke signals.
Μαλλον μπερδευτηκε με το κουρεμα χρεους
ναι ειδες με τη πλυση εγκεφαλου που μου-μας εχουν κανει....παραμιλαω και βλεπω παντου PSI
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το ένα γιατί θα το παρεις 3πορτο ενώ το άλλο το θες 5πορτο?
οι 1600 ντιζελ της vw είναι μια χαρά σύγχρονοι στην αποδοση τους, αξιοπιστοι κ οικονομικοί. μη τους μπερδευουμε με τους 1.2 tdi του ομιλου!ειναι θεμα χρηματων για το gtc το οποιο βγαινει μονο 1.7 και εκει δεν με παιρνει στη φορολογιας και στη τιμη η οποια ξεφευγει λιγο...και το 5θυρο megane δεν μου αρεσει....
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Σαφώς Megane.
+1000.Χαλαρά megane coupe,για πολλούς λόγους .Το νέο auris πως ακριβώς τα σπάει ?Σιγά το κελεπούρι,ένα έκτρωμα πάλι.Μοτέρ τα ίδια θα έχει,έρχεται από το Γενάρη.Megane λέμε!
οσο για το auris ειδα κατι φωτο και μου αρεσαν πολυ τα φαναρια τα πισω που εχουν πολλες γωνιες....αλλα μαλλον αργει και θελω να προλαβω το μετρο της αποσυρσης δεν ειναι ευκολο να δωσεις ενα peugot 405 του 91 ασχετα αν εχει μονο 100.000χιλ να φανταστειτε το χαριζα και δεν το επερνε κανενας
-
-
ευχαριστω για τις ενναλακτικες αλλα θα προτιμουσα ευρωπη δεν ξερω γιατι...εκτος αν εβγαζαν το civic με εναν οικονομικο κινητηρα diesel και οχι τον 2.0...παντως στο megane το μονο που με χαλαει ειναι η ταπετσαρια στο καθισματα ..ειναι με κατι τετραγωνακια και στις απλες εκδοσεις εχπρεσσιον και προγγρεσσιβε ερχεται μονο με αυτη..θυμιζει λιγο φτηνο και το δερματινο που τα σπαει εχει 1500
megane coupe facelift 1.5dci η atra 1.3 cdti η ....