-
γεια!
εχθές μου έτυχε να 'μαγκώσει'(μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω)η δευτέρα και να μην μπορώ να αλλάξω σε τρίτη.
με την τέταρτη πέμπτη προσπάθεια μπήκε τελικά η τρίτη, αλλά .....πανικοβλήθηκα λιγάκι
μπορεί κανείς να μου πει τι συμβαίνει;;
ευχαριστώ και ελπίζω να διατύπωσα σωστά τον τίτλο του θέματος -
γεια!
εχθές μου έτυχε να 'μαγκώσει'(μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω)η δευτέρα και να μην μπορώ να αλλάξω σε τρίτη.
με την τέταρτη πέμπτη προσπάθεια μπήκε τελικά η τρίτη, αλλά .....πανικοβλήθηκα λιγάκι
γεια!
πωπωωω...κανείς;
-
Mισο λεπτο να φερει το παιδι το αζαξ να καθαρισουμε την μαγικη σφιαρα γιατι ειναι λιγο θολη.
Πες μας τι αμαξι ειναι ,αν ηταν κρυο,αν εχεις αλλαξει δισκο συμπλεκτη ή βαλβολινες.
-
παιδιά σορυ για την ασχετοσύνη μου,
λοιπόν οδηγούσα ήδη περίπου μια ώρα όταν έγινε αυτό
δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά προχθές για κανα 45 λεπτο το είχα με πρώτη να ανεβοκατεβαίνει κατσικόδρομους με κοτρώνες...το ζόρισα πολύ μάλλον...
nissan micra δεν έχω αλλάξει τίποτα -
Το τελευταιο σχόλιο εχεινα κανει με την ερωτηση που ειχεςκανει σε αλλο thread.
Δεν σηκωνε μια 2α να βάλεις? -
^πήγαινα πάρα πολύ αργά γι αυτό και η πρώτη. κάπου κάπου έβαζα δευτέρα αλλά φρέναρα συχνά γιατί το αμάξι χοροπηδούσε και ξανακατέβαζα πρώτη.είχε όλο ανηφόρες-κατηφόρες.αυτό όμως με το μάγκωμα έγινε την επόμενη μέρα και με καμιά 100 χλμ να μεσολαβούν.
τέλος πάντων,να μην το κουράζω με την ερώτηση που έθεσα
αν το ξανακάνει θα ....το δώσω να το κοιτάξουνευχαριστώ για τον χρόνο σας!
πρόβλημα στην αλλαγή σχέσης στο κιβώτιο