-
Κύριοι, σίγουρα σας πείραξε η ζέστη .Είναι το ηπιότερο που μπορώ να υποθέσω, γιατί όλες οι άλλες υποθέσεις που μπορεί να κάνει ένας λογικός άνθρωπος μέτριας νοημοσύνης θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
Με ποια λογική αγαπητοί μου ανακοινώνετε δύο αγώνες χωμάτινους , την παραμονή δύο άλλων χωμάτινων αγώνων: Δώσατε άδεια να γίνει το εξ αναβολής σπριντ της Λαμίας την προηγούμενη Κυριακή από το Ολυμπιακό ράλι, ενώ το φιλικό σπριντ της νεοσύστατης λέσχης Μετεώρων, το δώσατε τη προηγούμενη Κυριακή του ράλι Κορίνθου.
Ξέρετε τι αντιλαμβάνομαι εγώ ο μέτριας νοημοσύνης αγωνιζόμενος στο χώμα;
Α) Είτε μισείτε τα χωμάτινα σπριντ είτε μισείτε τα χωμάτινα ράλι.
Β)Είτε θέλετε να καταστρέψετε τις λέσχες Λαμίας και Μετεώρων, είτε τις του Πύργου και Κορίνθου.
Γ) Ξέρετε κάτι παραπάνω , λόγω θέσης ή ανώτερης νοημοσύνης και ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οδηγός να θέλει να συμμετάσχει και σε χωμάτινο ράλι και σε χωμάτινο σπριντ, άρα και την ίδια ημέρα να δίνατε τα παραπάνω ζεύγη των αγώνων, δεν θα συνέβαινε τίποτα παραπάνω από άποψη συμμετοχών.
Δ) Δεν προσέξατε τις ημερομηνίες και δώσατε ότι νάναι.
Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Εμβρόντητος
Λάμπης Κουρτέσης -
Κύριοι, σίγουρα σας πείραξε η ζέστη .Είναι το ηπιότερο που μπορώ να υποθέσω, γιατί όλες οι άλλες υποθέσεις που μπορεί να κάνει ένας λογικός άνθρωπος μέτριας νοημοσύνης θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
Με ποια λογική αγαπητοί μου ανακοινώνετε δύο αγώνες χωμάτινους , την παραμονή δύο άλλων χωμάτινων αγώνων: Δώσατε άδεια να γίνει το εξ αναβολής σπριντ της Λαμίας την προηγούμενη Κυριακή από το Ολυμπιακό ράλι, ενώ το φιλικό σπριντ της νεοσύστατης λέσχης Μετεώρων, το δώσατε τη προηγούμενη Κυριακή του ράλι Κορίνθου.
Β)Είτε θέλετε να καταστρέψετε τις λέσχες Λαμίας και Μετεώρων, είτε τις του Πύργου και Κορίνθου.
Γ) Ξέρετε κάτι παραπάνω , λόγω θέσης ή ανώτερης νοημοσύνης και ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οδηγός να θέλει να συμμετάσχει και σε χωμάτινο ράλι και σε χωμάτινο σπριντ, άρα και την ίδια ημέρα να δίνατε τα παραπάνω ζεύγη των αγώνων, δεν θα συνέβαινε τίποτα παραπάνω από άποψη συμμετοχών.
Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Εμβρόντητος
Λάμπης Κουρτέσης -
Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Εμβρόντητος
Λάμπης Κουρτέσης -
Καλημέρα σε ολους τους φίλους.
Συμφωνώ σε όλα με τον Λάμπη, αλλά θέλω να κάνω και μία διόρθωση - επισήμανση.Οσον αφορά το Σπρίντ της Λαμίας δεν είναι εξ αναβολής ακριβώς, αλλά εξ αλλαγής ημερομηνίας του εξ αναβολής Ιστορικού Ακρόπολις λόγω εκλογών,πού πήγε στην εξ αρχής 'απαράδεκτη' ημερομηνία (4/11)για το Σπρίντ μας, και έτσι 'εκδιωχθήκαμε' και απο εκεί και πήγαμεεεεεεεεε ΕΚΕΙ!!!.Τέλος πάντων, με όλα τα αρνητικά,θα προσπαθήσουμε ολοι μαζί για το καλλίτερο, γιατί μια παροιμία της περιοχής μας λέει:'τι τον βρίσκει τον άνθρωπο και δέν το τραβάει'. -
Κυριοι, δεν ξερω τιποτε αλλο απο το οτι υπαρχει μια ομοσπονδια στην οποια συμμετεχετε ολοι. Κι αντι να καθισετε να βρειτε κοινα αποδεκτες λυσεις και συνεργασιες, κοινα οργανωμενους αγωνες κι οχι τεμαχισμο του αγωνιστικου δυναμικου, ασχολειται ο καθενας με το μαγαζακι του, κι ετσι το μεγαλο μαγαζι βουλιαζει.
Τι ωραιοτερο απο το να βρισκοσασταν και να βγαζατε μια ανακοινωση , στην οποια:
'Λογω των ιδιαιτερων συνθηκων αποφασιζουμε την συντμηση των αγωνων οι οποιοι θα ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ απο τις εξης λεσχες, με το ακολουθο προγραμμα'
Δυσκολο ε? Αξιοι της τυχης του σπορ...
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2012