-
μου αρεσε ο αγωνας αν και στο τελος ηθελα Κιμι νικητη...
καλος ο Χαμιλτον Αλανθαστος!
...τωρα κατα ποσο ειναι damage limitation για τον Ναντο αυτο θα το δουμε στο τελος στον λογαριασμο.
Στο ΣΠΑ περιμενω Κιμι.
ΥΓ.Οσο βαζω Ναντο να παρει αγωνα στις προβλεψεις μου ,πραγμα που το κανω επιτηδες, μην περιμενετε να παρει ουτε δευτερη θεση...
το ρημα στα ιταλικα ειναι guffare....
αυτο κανω!!!!!Για τον Μιμη μην τα λεμε παλι...ο ταχυτερος σιγουρα.
-
Σε απόλυτη ταχύτητα και μόνο, παγωτάκιας η MBE; Πάρτε θέση.
-
Το καλό για το Αλόνσο είναι οτι δεν έχει μόνο έναν αντίπαλο για το πρωτάθλημα, αλλά τέσσερις, που τρώνε πόντους ο ένας από τον άλλο. Αν μπορούσε να ανέβει ο Φελίπε τότε η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη.
-
Ασχετο αλλα μονο εγω παρατηρησα οτι χθες ο γρηγοροτερος γυρος του αγωνα εγινε υπο καθεστος κιτρινης στην στροφη που ειχε εγκαταληψει ο Καθριτετοιος?
Αυτο σημαινει οτι περασε και ταπα απο το σημειο.... Αρα δεν επιφερει ποινη?
Εχουμε δει απο drive through σε αγωνα για παρομοιο λογο μεχρι και να μην μετρησει ο χρονος η να εχει ποινη θεσεων οταν εχει γινει σε χρονομετρημενα. -
Πιστευω στη μαχη της pp με ιδιο αυτοκινητο ΤΩΡΑ η πρωτια θα παιζοταν μεταξυ Hamilton και Vettel, με πιθανοτητες 50-50.
Κατα τη γνωμη μου ο Κιμι της περιοδου 2004-2005 ηταν ο τοτε ταχυτερος, αλλα βλεποντας τον φετος, σε συγκριση με τον Γκροζαν, δεν νομιζω οτι ειναι στους πρωτους.
(Και ειμαι βαμμενος οπαδος του). -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ασχετο αλλα μονο εγω παρατηρησα οτι χθες ο γρηγοροτερος γυρος του αγωνα εγινε υπο καθεστος κιτρινης στην στροφη που ειχε εγκαταληψει ο Καθριτετοιος?
Εχουμε δει απο drive through σε αγωνα για παρομοιο λογο μεχρι και να μην μετρησει ο χρονος η να εχει ποινη θεσεων οταν εχει γινει σε χρονομετρημενα.αν έχεις δίκιο κανονικά μια ποινή 20 sec την θέλει αλλά οι κριτές
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Εχουμε δει απο drive through σε αγωνα για παρομοιο λογο μεχρι και να μην μετρησει ο χρονος η να εχει ποινη θεσεων οταν εχει γινει σε χρονομετρημενα.αν έχεις δίκιο κανονικά μια ποινή 20 sec την θέλει αλλά οι κριτές
http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html
S. Vettel Lap 68 1:24:136
-
δεν μπορούμε να στείλουμε e-mail στη FIA? Θέλω να δω τη φάτσα του SV αν πάρει πάλι ποινή.
-
δεν μπορούμε να στείλουμε e-mail στη FIA? Θέλω να δω τη φάτσα του SV αν πάρει πάλι ποινή.
Anyway. Καλα κανανε και δεν ριξανε ποινη. Ουτως η αλλιως δεν ενοχλουσε και πολυ εκει που τελικα πηγε και το αφησε ο Καθριτετοιος. Αλλα αν ηταν κανας αλλος πχ. Αλονσο, Χαμιλτον, Κιμι κλπ θα ειχε ξεσηκωθει ολο το 4τφ.....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σε απόλυτη ταχύτητα και μόνο, παγωτάκιας η MBE; Πάρτε θέση.Ο αριος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Anyway. Καλα κανανε και δεν ριξανε ποινη. Ουτως η αλλιως δεν ενοχλουσε και πολυ εκει που τελικα πηγε και το αφησε ο Καθριτετοιος. Αλλα αν ηταν κανας αλλος πχ. Αλονσο, Χαμιλτον, Κιμι κλπ θα ειχε ξεσηκωθει ολο το 4τφ.....
για κοίτα καλύτερα το λινκ που έβαλες... Και άλλοι κάνανε ταχύτερο προσωπικό γύρο υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας
-
Aλλο ο προσωπικος γυρος αλλος ο ταχυτερος γυρος του αγωνα που οριοθετει το ποσο γρηγορη ειναι η πιστα....
-
Aλλο ο προσωπικος γυρος αλλος ο ταχυτερος γυρος του αγωνα που οριοθετει το ποσο γρηγορη ειναι η πιστα....μήπως το λες λόγω Alonso
-
Aλλο ο προσωπικος γυρος αλλος ο ταχυτερος γυρος του αγωνα που οριοθετει το ποσο γρηγορη ειναι η πιστα....
μήπως το λες λόγω Alonso
Mπα.... Ισα ισα που δεν τον παω τον Αλονσο αλλα σαν οδηγος ειναι απο τους καλυτερους. Σε οτι αφορα κανονισμους ολοι ισοι πρεπει να ειναι. Ειτε ειναι ο Αλονσο, Χαμιλτον, Φετελ, κλπ ειτε ο καθριτετοιος η και οι πιο απειροι....
Εκτως και αν κοιτανε τα σεκτορ. Και περνουνε τον ideal lap που ειναι τα 3 πιο γρηγορα sector. Δηλαδη οποιος εχει το πιο γρηγορο κομματι τα προσθετουν και βγαζουν το ιδανικο.... Αλλα δεν νομιζω γιατι σε αλλες περιπτωσεις εχουν παρει τον συνολικο χρονο....Anyway, οπως ειπα ισως δεν το πηραν into consideration οτι επειδη δεν πολυ ενοχλουσε το μονοθεσιο εκει που ηταν.... Who knows.
-
Το πρόβλημα της Λότους είναι ότι ο Μίκι έχει μια δόση σκουριάς κι ο Χοντρογιάννης μια δόση 'ρουκιάς'.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μ'αυτό το μονοθέσιο ο ΥΓΙΗΣ Κούμπιτσα θα'ταν στο κατόπι του Αλφόνσου. -
Αυτο με τον ταχύτερο γύρο του Vettel το πρόσεξα και εγώ, και μάλιστα στον τελευταίο γύρο που ήταν λίγο αργότερος από τον προηγούμενο, στο σεκτορ της κίτρινης σημαίας ήταν ακόμα ταχύτερος.
Kantoniou συμφωνώ απόλυτα στα περι pole.
Vettel και Hamilton είναι οι ταχύτεροι στον ένα γύρο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αυτο με τον ταχύτερο γύρο του Vettel το πρόσεξα και εγώ, και μάλιστα στον τελευταίο γύρο που ήταν λίγο αργότερος από τον προηγούμενο, στο σεκτορ της κίτρινης σημαίας ήταν ακόμα ταχύτερος.Vettel είναι τι περίμενες?
-
Αυτο με τον ταχύτερο γύρο του Vettel το πρόσεξα και εγώ, και μάλιστα στον τελευταίο γύρο που ήταν λίγο αργότερος από τον προηγούμενο, στο σεκτορ της κίτρινης σημαίας ήταν ακόμα ταχύτερος.
Vettel είναι τι περίμενες?
Ε τι τζάμπα άλλαξε λάστιχα;
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Το πρόβλημα της Λότους είναι ότι ο Μίκι έχει μια δόση σκουριάς κι ο Χοντρογιάννης μια δόση 'ρουκιάς'.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μ'αυτό το μονοθέσιο ο ΥΓΙΗΣ Κούμπιτσα θα'ταν στο κατόπι του Αλφόνσου. -
Το λάθος του Σουμάχερ και το τι έκανε:
http://www.f1fanatic.co.uk/2012/07/30/video-reveals-schumachers-startline-blunder/
2012 - Formula 1 Eni Magyar Nagydíj-Hungaroring