-
Απλά: ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒ+ θα γράφεται :ΧΡ/ΛΟΣ ΑΒ+ και ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο-: ΠΑΠ/ΛΟΣ Ο-
Καλημέραααααα!!!!!!!!
-
Φυσικά αν τον λένε και Νίκο (τον Χριστοδουλόπουλο) γράφεται και ΑΡΜΑ
-
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/775
7 Οκτωβρη!!!!!!!!!! -
Λυπάμαι, αλλα μόλις εχασαν αλλες 4 συμμετοχές...
Βλέπεις είναι πιο ευκολο να γαμ... Πρωταθλήματα οπως οι αγώνες ταχύτητας...Που δεν τα εχουν και σε εκτίμηση οι ΟΜΑΕδες, παρά να συμπέσει με εναν αγώνα χώματος, που στο κάτω κάτω δεν εχουν καμία σχέση τα μικρομεσαία αυτοκίνητα...
Αλλα ξέχασα...Το χώμα είναι αντρικό...και ως εκτούτου, μαζί με τους αντρες, θα πάνε και οι αλλοι...οι αυλικοί...να θαυμάσουν τους αντρες...Οπότε ολο το αγωνιστικό τμήμα και οι επίτροποι θα θαυμάζουν... τους Ανδρες...!!!!ΥΓ1: Απορώ... Η StartLine, το γνωρίζει?
ΥΓ2: Βάλε τα δυνατά σου Χιωτίδη να τους σβήσεις... -
Εσύ τώρα χτυπάς το σαμάρι για να ακούσει ο γαιδαρος ? Πέφτεις και εσύ στην λούμπα διαίρει και βασίλευε ?
-
Μα όπως εξήγησε ο el-em παραπάνω το ερώτημα δεν είναι 'άσφαλτος-χώμα' αλλά αν και που συμμετέχουν τα ιστορικά.
Εχει ιστορικά στον αγώνα ταχύτητας της 7/10 ? -
Γιατι στον προηγουμενο που ειχε ιστορικα , ετρεχε κανενα ?
Τελικα δεν παν να ............. αστους να κανουν οτι τους κοβει η γκλαβα τους και να το σβησουν απ'τον χαρτη το αθλημα να τελειωνει η ιστορια .............
Πολυ κακως που ξανασχοληθηκες van ........... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι στον προηγουμενο που ειχε ιστορικα , ετρεχε κανενα ?Τελικα δεν παν να ............. αστους να κανουν οτι τους κοβει η γκλαβα τους και να το σβησουν απ'τον χαρτη το αθλημα να τελειωνει η ιστορια .............
Πολυ κακως που ξανασχοληθηκες van ...........Tον αδερφο μου παντως τον βολεψα και παλι καλα μετα απο συζητησεις με διαφορους στην Ελλαδα και με τον Νασσο εδω δεν εκανα την μαλακια να στειλω το ενα απο τα δυο Clio στην Ελλαδα.
Κοστολογιο για τον πρωτο αγωνα στο Yas Island στο full GP configuration.Μεταφορα αυτοκινητoυ Dubai-Yas-Dubai: 900 AED
Λαστιχα 1 σετ (κανουρια 210/620R17: 5,800 ΑED
Συμμετοχη μαζι με τις δοκιμες της Πεμπτης (2 ωρες open pit lane το πρωι και 2 το βραδυ): 2,650 ΑED
Ξενοδοχειο στο Yas (Προσφορα σε 4αστερο http://www.rotana.com/rotanahotelandres ... oomssuites λογω σπονσοραρισματος σε ομαδα Radical και τα κλεινουμε μεσω της ομαδας 400 ΑED την βραδυα το δικλινο αρα 200 ΑED το ατομο αν το μοιραστουμε
Βενζινες: 300 ΑED και πολλα ειπα
Εισητηρειο με emirates (υπαρχουν και με αλλες εταιρειες πιο φθηνα): 2,755 ΑEDΣυνολο: 12,605 ΑED ή 2,716.59 Ευρο.
Που πιστευω για τετοια πιστα, με τετοιο σχεδιασμο (ιδιο με της Φ1),με συναγωνισμο σε εννιαιο, χωρις τον κινδυνο ακυρωσης, και συνολικα 5 με 6 ωρες track time ειναι μια χαρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα όπως εξήγησε ο el-em παραπάνω το ερώτημα δεν είναι 'άσφαλτος-χώμα' αλλά αν και που συμμετέχουν τα ιστορικά.
Εχει ιστορικά στον αγώνα ταχύτητας της 7/10 ?Ωραίααα! Τα ιδια μυαλά εχεις και εσύ?(Εκτός αν κανεις πλάκα, οπότε το πέρνω πίσω)
Και βέβαια τους ενδιέφεραν τα Ιστορικά, γιατι νομίζουν οτι εχουν βρει την αγελάδα με το γάλα...
Χέστηκα για τα ιστορικά στο Κορίνθου, γιατι ούτε και αυτός ο αγώνας θα γίνει...Αλλα εμ' παση περιπτώση, ¨ηταν τόσο δύσκολο, να τον εχουν βάλει το Σπριντ μαζί με το Ολυμπιακό? Χώμα ο Ενας αγώνας-ασφαλτος ο αλλος...Γρήγορες αποφάσεις (που επρεπε να παρθούν την επόμενη μέρα) και εκ του αποτελέσματος, θα ηταν και σωστές, αφού και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ!!!!
Ειναι ολοι για τα πανηγύρια!!! και αν μας εχουν χαρακτηρίσει γραφικούς, αλλωτε, αυτοί εχουν καταντήσει γραφικότεροι των γραφικών...
Φροντίστε λοιπόν, τους αγώνες που εχουν αναβληθεί, να τους βάλετε 24 Δεκεμβρίου...!
ΥΓ: πόσο μυαλό θέλει και πόσο μεγάλο δείκτη νοημοσύνης χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΏΝΑΣ ΡΑΛΛΥ πλήν του παλλαδίου με αΘηναϊκές συμμετοχές!Το Κρήτης θα γίνει, γιατι εχει δική του μαγιά, Το ΔΕΘ με χίλια ζόρια, διοτι και αυτό εχει δική του μαγιά, αλλα ο αγώνας εχει πολλά εξοδα.Να δώ λοιπόν, Πόσες Συμμετοχές απο αθηνα, θα επισκευτούν τους δύο αυτούς αγώνες που δεν αξιζε να συμπέσουν οι ημερομηνίες...(του Σπριντ με αυτούς)
ΥΓ2: Πόσο δύσκολο ήταν να προβλέψει κανείς οτι οσο θα περνάει ο καιρός οι συμμετέχονταες θα μειώνοντε? Αφού απο τα στατιστικά παλαιοτέρων ετών και χωρίς κρίση οι συμμετοχές ήταν αυξημένες κατα το μέσο του πρωταθλήματος μόνο...με εξαίρεση το παλλάδιο που πάντα εχει πολλούς 'αλεξιπτωτιστές'(χωρίς ειρωνεία). Και αυτό λόγο του οτι μετά επεφτε το ενδιαφέρον για πρωταθληματισμό, αφού οι θέσεις ειχαν ψιλοκριθεί..Πόσο μάλλον με τέτοια κρίση και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις μέτρων...
Που είναι λοιπόν τα ευκολα σχήματα-τα ευέλικτα και οι σόφρωνες με τις γρήγορες και σωστές αποφάσεις?
Ο ΣΧ, στο facebook, εγγραφε κάποια στιγμή οτι...ναι μεν πιάσαμε πάτο, αλλα φτάνει και να το κόψουμε...Τι να κόψουμε?
Ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση? Μηπως η ΟΜΑΕ με τις 'παρα'επιτροπές? Αυτοί πρέπει να κόψουν την μ@λ@κία, γιατι μας κούρασε ΟΛΟΥΣ. Και σίγουρα σε αυτούς δεν ανήκουμε οι οδηγοί και οι ομάδες...Λουστήτε τις επιλογές σας...κύριοι! Και οταν αποφασίσετε να καλέσετε τον κόσμο, που κάποτε (6 μήνες πριν) ειχατε κυκλοφορήσει οτι θα κάνετε, λίγο μετά το Ακρόπολης, φροντίστε να εχετε ισχυρά επιχειρήματα για να μας πείσετε οτι προσπαθήσατε, αλλα δεν σας βγήκε...τελικά μαζεύτηκαν πολλοί Piou για να σώσουν την ομάδα, αλλα ...μουλάρι ο αστραχάν...!!!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΥΓ: πόσο μυαλό θέλει και πόσο μεγάλο δείκτη νοημοσύνης χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΏΝΑΣ ΡΑΛΛΥ πλήν του παλλαδίου με αΘηναϊκές συμμετοχές!Το Κρήτης θα γίνει, γιατι εχει δική του μαγιά, Το ΔΕΘ με χίλια ζόρια, διοτι και αυτό εχει δική του μαγιά, αλλα ο αγώνας εχει πολλά εξοδα.Να δώ λοιπόν, Πόσες Συμμετοχές απο αθηνα, θα επισκευτούν τους δύο αυτούς αγώνες που δεν αξιζε να συμπέσουν οι ημερομηνίες...(του Σπριντ με αυτούς)
εδω ειναι ολο το ζουμι, καλως ή κακως αυτη ειναι η πραγματικοτητα και εκει πρεπει να επικεντρωθει η προσοχη.
-
Να σας πω τωρα. Ας αφησουμε για λιγο την γκρινια κι ας κοιταξει ο καθενας απο τη μερια του να φερει κοσμο την Κυριακη στη γιορτη του ιστορικου, δεν ειναι αγωνας, εχει ομως ενδιαφερον, τα σχολεια ειναι κλειστα, οι μπαμπαδες ειναι πισω απο τις διακοπες, ευκαιρια να ξαναφερουμε κανεναν ανθρωπο κοντα μας και να περασει καλα. Αυτο ειναι το πρωτο ζητουμενο. Αντε παλληκαρια μου
Και μην πει κανεις κακια. Απο την αυτοκινηση αρχιζει το ενδιαφερον, παει στη ζηλεια -κι εγω θελω ναμαι απο μεσα- και μετα ο σπορος μπαινει στο μπακετ. -
Να γιατρέ, να περάσει καλά. Στο όρθιο, στον ήλιο, βλέποντας μια παρέλαση σε ένα χώρο που ακόμη και σε 30αριδες δεν λέει απολύτως τίποτα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Να γιατρέ, να περάσει καλά. Στο όρθιο, στον ήλιο, βλέποντας μια παρέλαση σε ένα χώρο που ακόμη και σε 30αριδες δεν λέει απολύτως τίποτα.Ενταξει Κωστη, εσυ μην πας να δεις την Ακροπολη γιατι τοτε δε ζουσες και δεν θαχεις και βασταζο να σου κραταει την ομπρελλα!
(Η υπερβολη στο γραπτο λογο επιτρεπεται για να δωσει τον αναλογο τονο )
Αχ ρε παιδια, πως χανετε το δικηο σας... -
Ο χρήστης Andreas kavvadias έγραψε:
Να σας πω τωρα. Ας αφησουμε για λιγο την γκρινια κι ας κοιταξει ο καθενας απο τη μερια του να φερει κοσμο την Κυριακη στη γιορτη του ιστορικου, δεν ειναι αγωνας, εχει ομως ενδιαφερον, τα σχολεια ειναι κλειστα, οι μπαμπαδες ειναι πισω απο τις διακοπες, ευκαιρια να ξαναφερουμε κανεναν ανθρωπο κοντα μας και να περασει καλα. Αυτο ειναι το πρωτο ζητουμενο. Αντε παλληκαρια μου
Και μην πει κανεις κακια. Απο την αυτοκινηση αρχιζει το ενδιαφερον, παει στη ζηλεια -κι εγω θελω ναμαι απο μεσα- και μετα ο σπορος μπαινει στο μπακετ.καλημέρα, σε ποια εκδηλώση αναφέρεστε; δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση για αυτή την κυριακή!
χαχαχαχα δεν υπάρχει ανακοίνωση για να μην μαζευτούν 500.000 κόσμος,βολεύονται και με 100.000!
http://www.philpa.gr/el/news-and-events ... -cars.html
εδώ αναφέρεται...
ποιος το ξέρει πέρα από τους φίλους των πολλών συμμετοχών και εμάς?(που και εγώ χτες ρώτησα παρεπιπτώντος)...Δεν ξέρω που μπορεί ένας που ενδιαφέρεται για τουτού και μοτό να το έμαθε-μάθει... -
Εδω ειναι λοιπον το προαιωνιο προβλημα του σπορ. Αδυναμια επικοινωνιας. Τι εκανα εγω λοιπον. Πηρα τηλεφωνο ενα μελος της οργανωσης, ζητησα ενα δελτιο τυπου και θα κανω προσπαθεια να το περασω σε 2-3 καναλια που εχω προσβαση μεσω γνωστων μου. Γιατι δεν κανετε κι εσεις κατι αναλογο?
Να σας πω ποιο ειναι το σκεπτικο? Το αντλω απο την προσωπικη μου εμπειρια. Πρωτη φορα πηγα σ ενα βροχερο Τατοι ,που κοντεψαμε να πνιγουμε, θα ημουνα δεν θα ημουνα 13-14 χρονων. Εκεινη τη μερα ειπα 'θα μπω κι εγω μεσα μια μερα'. Θα μπω πρωτη φορα την Κυριακη, τωρα που παω να πατησω τα 60!. Αντιστοιχα λεω πως αν μεθαυριο ενα παιδακι πει στον μπαμπα του 'μπαμπα θελω κι εγω μια μερα...' το κερδος για το σπορ ειναι ηδη μεγαλο.
Καλημερα. -
Κυρ Χρήστο...Μερικές φορές, νομίζω οτι και εσύ ανήκεις σε αυτούς...Αυτούς με τα σκουριασμενα μυαλά και τις απαρχιωμένες ιδέες...Π.χ σε Τεχνικό Ελεγχο του Σπριντ της ΑΛΑ, μίλαγα με τον κύριο Παυλόπουλο για το Ιστορικό ακρόπολης και τις φετινές καινοτομίες.Βέβαίως και διαφωνούσα με την φετινή αντιμετώπιση, αλλα κάποια στιγμή μου λέει ο κυρ Γιώργος, οτι πρέπει ο αγώνας αυτός να αποκτήσει την αιγλη και το στυλ του τότε αγώνα...Του απαντάω...Ναί αλλα θα είναι δύσκολο να ' ξανανιωσεις' τον Βαλντεγκαρντ, τον Βατανεν, τον Μουνάρι, τον Λαπινεν και το Ιαβέρη, τον Μοσχού τον Σιρόκο, τον Πεσματζόγλου...εκτώς αν εχετε βρει τον τρόπο...
Δεν καταλαβένετε ολοι οι 'παλαιοί' οτι τα πράγματα εχουν αλλάξει...Οι αγώνες τότε είχαν κόσμο, γιατι εβλεπαν τους ξένους 'Θεούς' να συναγωνίζονται τους Ελληνες...Οι Ελληνες αυτοί ήταν μέρος της κοινωνίας και της οικονομικής τάξης του κάθε Θεατή...Στο πρόσωπο του Ιαβέρη, ο μικρομεσαίος οικονομικά θεατής, εβλεπε τον Τάσο σαν ινδαλμα και οτι παλεύει με τα θηρία...Ο τάσος της γειτονιάς του.Το ιδιο και με τον Σιρόκο...Ο λεφτάς θεατής εβλεπε τον γνωστό απο τον περίγυρό του, να τα βάζει με τα εργοστάσια με επι ισης ορης αυτοκίνητο...Το ιδιο ισχύει και για ολους τους αλλους...Παράλληλα γραφόντουσαν κείμενα ατελείωτα για ολους αυτούς και τους θεοποιούσαν...Είναι η γνωστή ιστορία με τον Δαβίδ...ποιος μέσα του δεν ειναι'ερωτευμένος' με τον Δαβίδ?
Σήμερα ο Θεατής δεν εχει πληροφόρηση.Δεν γνωρίζει τον Οδηγό που βλέπει.Δεν εχει γραφτεί τίποτα για εκείνον απο κανεναν.Δεν εχει πλεχτεί ενα εγκώμιο. Αρα δεν εχει την παραμικρή περιέργεια να πάει να δει αγώνα, διοτι κανενας δεν φρόντισε με τα κείμενά του να του κινήσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια...κανένας δεν φρόντισε να πείσει τον Θεατή, να ταυτιστεί με τους σημερινούς Ελληνες οδηγούς.Απλές αναφορές και κανένα πικάντικο κείμενο.
Γιατί ο κόσμος Πάει στο Ακρόπολης? Γιατι πάει να δει τους 'θεούς' που εχουν γραφτεί τα απαντα γι αυτούς...και κατόπιν αποζημειώνεται απο το θέαμα...Πχ, ο Loeb που ξεκίνησε πουλώντας το ποδήλατό του...και πως εφτασε και τι κατώρθωσε μέχρι σημερα...κλπ
Για αναλογιστήτε λοιπόν, τι εχει γραφτεί για τους σύγχρονους 'θεούς' και πως εχει πλασαριστεί απο τα ΜΜΕ που αγαπούν τους αγώνες αυτοκινήτου και ζουν απο αυτούς και κάντε εναν παραλληλισμό με τους αντίστοιχους σύγχρονους γρήγορους οδηγούς...
Ακόμα θυμάμαι εναν τίτλο σε ΜΜΕ...: Εχασε ο Λ.Κύρκος...Φαντάζεστε? Το θέμα δεν ειναι οτι κέρδισε ο Τάδε...(νομίζω ήταν ο Τάκης ο Καϊτατζής), αλλα οτι εχασε ο ...
Απο τέτοια δημοσιογραφία λοιπόν και απο τέτοια ολική αντιμετώπιση του αθλήματος στην Ελλάδα, τι περιμένεις ?Προσωπικά για εμένα ειναι λάθος ολες αυτές οι μεμονομένες κινήσεις...Μόνο κακό κάνουν και κουράζουν, γιατί δεν ειναι σωστά οργανομένες, οπως θα επρεπε, για να ξαναπάρει μπρος το ολο εργο...
-
Βασιλακο,διαφωνουμε, αλλά οι λογοι θελουν κουβεντα απο κοντα, δεν μπορω να γραψω βιβλιο. Κρατα ομως αυτα:
1.Η αυτοκινηση ειναι μια, και το ενδιαφερον γι αυτη, απ οπου κι αν ξεκινησει, κερδος ειναι.
2.Αν τα 'κεφαλια' μας ακουγαν και κανεναν ανθρωπο, θα ειχαν δημιουργησει εναν -δυο Ελληνες Θεους-ινδαλματα, κι ετσι θα ικανοποιουνταν η αποψη σου.
3. 59+ χρονια ζωης δεν ξεχνιουνται Βασιλακοοοο
Τα υπολοιπα απο κοντα. -
Χέστηκα για τα ιστορικά στο Κορίνθου, γιατι ούτε και αυτός ο αγώνας θα γίνει...
Αγαπητέ VAN, από που έχεις αυτή την πληροφορία? Γιατί η δική μου πληροφόρηση λέει ότι το Κορίνθου θα γίνει και θα είναι το καλύτερο από ποτέ, τουλάχιστον οργανωτικά.
-
Κύριε Λάμπη...Μακάρι να γίνει...Και πουθενά δεν γράφω οτι ο Αγώνας δεν θα εχει οργανωτικές καινοτομίες και δημιουργίες...Θα εχει και μακάρι να παν ολα καλά.Πληροφορία δεν υπάρχει, αλλα τα γεγονότα δειχνουν οτι τα πράγματα δυσκολευουν...
Ομως, Πες τε μου, ποσα ιστορικά ετρεξαν σε χωματινους αγώνες φέτος? Αρα λοιπόν, γιατι θα πρέπει να στηριχτεί η άποψη, περι ημερομηνίας του Σπριντ? Κύριε Λάμπη...σήμερα , απο ποτέ αλλωτε, δεν ειναι ευκολο κάποιος να ακολουθήσει εναν θεσμό ολοκληρωμένο, πόσο μάλλον οταν εχει και αλλαγες οδοστρωμάτων... -
Κυρ Χρήστο, Θα σου κάνω μια πολύ απλή ερώτηση...Πόσους αγώνες πήγες να παρακολουθήσεις φέτος, χωρίς να εχεις δηλώσει συμμετοχή? Πόσους πήγαινες την δεκαετία του 80 και του 90?
Εγώ πάντως θυμάμαι οτι επρεπε να διαβάσω ολα τα μαθήματά μου το Σάββατο για να εχω την κυριακή ελεύθερη να με πάρει ο Πατέρας μου να δούμε αγώνα...σχεδόν κάθε κυριακή...Και εννοείτε δεν ειχα καμια ορεξη για διάβασμα αφού το μυαλό μου ήδη ηταν στις ειδικές...Γιατί ομως? Μήπως γιατι τότε το θέαμα ήταν καλύτερο απο σήμερα? Οχι βέβαια, στο ιδιο επίπεδο ήταν πάντα...Αλλά? Απλά...Απο το ολο νταβαντούρι που γινόταν πριν και μετά απο κάθε αγώνα...νέα-κουτσομπολιά-κείμενα-δημοσιογραφικά τερτίπια, ολα αυτά σε εκαναν σαν θεατή να ανανεώνεις συνεχώς το ραντεβού σου με τις ειδικές...
Rally Sprint Ριτσωνας