-
Κι εγώ δεν πήρα το 'ΟΚ' επειδή η 'φάσα' στο παρμπρίζ, ήταν 2εκ πιο φαρδιά από το προβλεπόμενο...Το 'τριμάρισα' δύο πόντους και όλα καλά...
Οι κανονισμοί βγαίνουν για να τηρούνται...Θα μου πεις 'για τα γράμματα και για δύο πόντους, εδώ έχουμε άλλα φλέγοντα...Σωστά!! Άλλα οι συμψηφισμοί κι εδώ, όπως παντού, δεν κάνουν καλό.... Βέβαια αν ασχολείσαι μόνο με αυτά, ε, υπάρχει θέμα......
Κατά τ' άλλα, μείναμε μόνοι μας στη Ν2 αφού ο έταιρος πήγε Α6 μετά τον Τ.Ε....Και μόνοι καλά είναι...Να ξεκουλαθούμε λιγάκι κυνηγώντας τα άπιαστα.. Βέβαια ο θεσμός μπάζει από παντού, αλλά.....
Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρώ για τις λίγες συμμετοχές, είναι η ημερομηνία, εκτός από τη γενική κρίση...
Παράπονο; Το σέρβις ξέφραγο αμπέλι, που θυμίζει άλλες εποχές και μας γυρίζει χρόνια πίσω....
Καλό αγώνα να ΄χουμε!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κι εγώ δεν πήρα το 'ΟΚ' επειδή η 'φάσα' στο παρμπρίζ, ήταν 2εκ πιο φαρδιά από το προβλεπόμενο...Το 'τριμάρισα' δύο πόντους και όλα καλά...Οι κανονισμοί βγαίνουν για να τηρούνται...Θα μου πεις 'για τα γράμματα και για δύο πόντους, εδώ έχουμε άλλα φλέγοντα...Σωστά!! Άλλα οι συμψηφισμοί κι εδώ, όπως παντού, δεν κάνουν καλό.... Βέβαια αν ασχολείσαι μόνο με αυτά, ε, υπάρχει θέμα......
Κατά τ' άλλα, μείναμε μόνοι μας στη Ν2 αφού ο έταιρος πήγε Α6 μετά τον Τ.Ε....Και μόνοι καλά είναι...Να ξεκουλαθούμε λιγάκι κυνηγώντας τα άπιαστα.. Βέβαια ο θεσμός μπάζει από παντού, αλλά.....
Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρώ για τις λίγες συμμετοχές, είναι η ημερομηνία, εκτός από τη γενική κρίση...
Παράπονο; Το σέρβις ξέφραγο αμπέλι, που θυμίζει άλλες εποχές και μας γυρίζει χρόνια πίσω....
Καλό αγώνα να ΄χουμε!!!!
Ολα καλα τα γραφεις Σπυρο μου, εκτος απο το παραπονο σου.
Οπως εξηγησα και στον A.P.R. σε προηγουμενη δημοσιευση μου, το κοσμημα που μας ειχαν παραχωρησει που ακουγε στο ονομα 'Μηχανικη', μονοι τους οι οδηγοι με τις πραξεις τους, το πεταξαν στα σκουπιδια.
Αν θελεις να μαθεις τις πραξεις τους, παρε με τηλεφωνο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
':bqh3loay]......, δεν ειναι γκρινια,δεν ειναι κακια. Μια Ριτσωνα με 30 συμμετοχες δειχνει (χωρις περιστροφες) στον θεατη, τον χορηγο, τον κοσμο ολο, το μεγεθος της παρακμης και σ οσους ξερουν , το μεγεθος της ανικανοτητας μιας αρχης ν αντιμετωπισει μια κριση.
Σε παρακαλω-οσο περναει απ το χερι σου- πιεσε να γινει ενας συνολικος επαναπρογματισμος, ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα ...........................[/size]...............................................Γραφεις οτι σωστοτερο για την περιπτωση ...... και μετα προτρεπεις τον ιδιο τον αρχικαταστροφεα να σωσει το σπορ !!!
Γιατρεεεεεεε .... αυτα τα κολλητιλικια πρεπει να τα κοψουμε καποια στιγμη αν θελουμε μια εξελιξη ! Ημαρτον οχι κι εσυ !
Κοιτα να καταστρεψεις κανενα μοτερακι, edit mod και μετα ελα να μας πεις οτι καταστρεψαμε το αθλημα.
Αντε γιατι πολυ εχω κρατηθει και εχω σεβαστει την δουλεια σου.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κι εγώ δεν πήρα το 'ΟΚ' επειδή η 'φάσα' στο παρμπρίζ, ήταν 2εκ πιο φαρδιά από το προβλεπόμενο...Το 'τριμάρισα' δύο πόντους και όλα καλά...
Οι κανονισμοί βγαίνουν για να τηρούνται...Θα μου πεις 'για τα γράμματα και για δύο πόντους, εδώ έχουμε άλλα φλέγοντα...Σωστά!! Άλλα οι συμψηφισμοί κι εδώ, όπως παντού, δεν κάνουν καλό.... Βέβαια αν ασχολείσαι μόνο με αυτά, ε, υπάρχει θέμα......
Καλό αγώνα να ΄χουμε!!!!
Ολα καλα τα γραφεις Σπυρο μου, εκτος απο το παραπονο σου.
Οπως εξηγησα και στον A.P.R. σε προηγουμενη δημοσιευση μου, το κοσμημα που μας ειχαν παραχωρησει που ακουγε στο ονομα 'Μηχανικη', μονοι τους οι οδηγοι με τις πραξεις τους, το πεταξαν στα σκουπιδια.
Αν θελεις να μαθεις τις πραξεις τους, παρε με τηλεφωνο.Φιλικα,
'el-em'
Τις πράξεις τους τις γνωρίζω και είναι κατακριτέες πέρα για πέρα... Άλλωστε φημιζόμαστε για το υψηλό μας επίπεδο...
Εμείς Λώρη μου στα σέρβις μας, πάντα με σακούλα απορριμάτων, μαζεύουμε και των διπλανών, για να έχουμε....
Αυτό το γεγονός βέβαια της Ριτσώνας, στην οποία δεν ήμουν παρών, δεν μπορεί να αναιρέσει το παράπονό μου ως συμμετέχοντα στον Κυριακάτικο αγώνα....Πάντα προσδοκούμε για το καλύτερο, όχι μόνο για την προσωπική μας βολή, αλλά και για την καλύτερη προβολή του ταλαιπωρημένου μας σπορ. Και η εικόνα διάσπαρτων φορτηγών και αυτοκινήτων στις παρυφές του δρόμου, δεν βοηθούν σε αυτό....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
':2sgwfrn3]......, δεν ειναι γκρινια,δεν ειναι κακια. Μια Ριτσωνα με 30 συμμετοχες δειχνει (χωρις περιστροφες) στον θεατη, τον χορηγο, τον κοσμο ολο, το μεγεθος της παρακμης και σ οσους ξερουν , το μεγεθος της ανικανοτητας μιας αρχης ν αντιμετωπισει μια κριση.
Σε παρακαλω-οσο περναει απ το χερι σου- πιεσε να γινει ενας συνολικος επαναπρογματισμος, ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα ...........................[/size]...............................................Γραφεις οτι σωστοτερο για την περιπτωση ...... και μετα προτρεπεις τον ιδιο τον αρχικαταστροφεα να σωσει το σπορ !!!
Γιατρεεεεεεε .... αυτα τα κολλητιλικια πρεπει να τα κοψουμε καποια στιγμη αν θελουμε μια εξελιξη ! Ημαρτον οχι κι εσυ !
Κοιτα να καταστρεψεις κανενα μοτερακι, edit mod και μετα ελα να μας πεις οτι καταστρεψαμε το αθλημα.
Αντε γιατι πολυ εχω κρατηθει και εχω σεβαστει την δουλεια σου.'el-em'
Kυριε Mod,
Γιατι σβησατε τον χαρακτηρισμο μου 'κατ' επαναληψη αρχιμαιμουδιαρη', χρακτηρισμο που προσβαλει την επαγγελματικη υποσταση του αντιβαλλομενου, οταν αυτος κατ'επαναληψη με εχει χαρακτηρισει ασχετο και καταστροφεα του Σπορ εν γενει ?
Εχει προσβαλει κατ'επαναληψη την υποσταση μου και την οποια μου προσφορα στον μηχανοκινητο αθλητισμο και δεν τρεχει τιποτα. Μολις ομως εγω προσεβαλα την επαγγελματικη του ενασχοληση-ικανοτητα, τον προστατευσατε σβηνοντας τον χαρακτηρισμο.
Δυο μετρα δυο σταθμα !!!'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Kυριε Mod,
Γιατι σβησατε τον χαρακτηρισμο μου 'κατ' επαναληψη αρχιμαιμουδιαρη', χρακτηρισμο που προσβαλει την επαγγελματικη υποσταση του αντιβαλλομενου, οταν αυτος κατ'επαναληψη με εχει χαρακτηρισει ασχετο και καταστροφεα του Σπορ εν γενει ?
Εχει προσβαλει κατ'επαναληψη την υποσταση μου και την οποια μου προσφορα στον μηχανοκινητο αθλητισμο και δεν τρεχει τιποτα. Μολις ομως εγω προσεβαλα την επαγγελματικη του ενασχοληση-ικανοτητα, τον προστατευσατε σβηνοντας τον χαρακτηρισμο.
Δυο μετρα δυο σταθμα !!!'el-em'
**Σας ζητησα και πριν να αφησετε τα προσωπικα σας εκτος φορουμ.Δεν προστατευω κανεναν,το οτι και οι δυο με εχετε προσβάλει (εσεις οτι μεροληπτω τωρα και ο APR με αλλους χαρακτηρισμους παλιοτερα) μαλλον αλλα δειχνει.
Επαναλαμβανω αφηστε τα προσωπικα σας εκτος φορουμ.- [mod]
** -
δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που ''ξενερωσε'' το 'κοσμημα'' και μας πεταξε στον δρομο φετος...(αν και θα εβαζα στοιχημα τα ρεστα μου οτι η ριτσωνα θα ειναι μεσα φετος!!).κλαπηκε κανενας 50αμετρος κοιλοδοκος απο τα στεγαστρα τους και μας εστειλαν???ΟΧΙ!!το μονο θεμα ειναι τα σκουπιδια!!!
ε να σας πω κατι(χωρις να απευθηνομαι στον υπευθηνο της οργανωσης....)αν λεγομουν ΕΛΠΑ η ΑΛΑ Η οτιδηποτε θα φροντιζα για 2 30ευρα μεροκαματα και θα μαζευα τα σκουπιδια!!!και μην ακουσω για το κοστος!!!ελεος!!!
με τετοιεσ κινησεις μαζευεις κοσμο(αγωνιζομενους και μη!!)υ.γ->να μου το θυμιθητε οτι δεν θα αργησει ο δημος να μας στειλει στον αγυριστο λογο του σκουπιδοτοπου που υπαρχει σε ΟΛΟ το βουνο ακομη και...σημερα!!!
-
Ο χρήστης vosko5 έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που ''ξενερωσε'' το 'κοσμημα'' και μας πεταξε στον δρομο φετος...(αν και θα εβαζα στοιχημα τα ρεστα μου οτι η ριτσωνα θα ειναι μεσα φετος!!).κλαπηκε κανενας 50αμετρος κοιλοδοκος απο τα στεγαστρα τους και μας εστειλαν???ΟΧΙ!!το μονο θεμα ειναι τα σκουπιδια!!!
ε να σας πω κατι(χωρις να απευθηνομαι στον υπευθηνο της οργανωσης....)αν λεγομουν ΕΛΠΑ η ΑΛΑ Η οτιδηποτε θα φροντιζα για 2 30ευρα μεροκαματα και θα μαζευα τα σκουπιδια!!!και μην ακουσω για το κοστος!!!ελεος!!!
με τετοιεσ κινησεις μαζευεις κοσμο(αγωνιζομενους και μη!!)υ.γ->να μου το θυμιθητε οτι δεν θα αργησει ο δημος να μας στειλει στον αγυριστο λογο του σκουπιδοτοπου που υπαρχει σε ΟΛΟ το βουνο ακομη και...σημερα!!!
Αγαπητε vosko5,
Δεν θα το εγραφα, (γιατι το θεωρω προσβλητικο προς το συνολο των οδηγων-μηχανικων) αλλα επειδη με προκαλεις, θα αναφερω τι εγινε στην τελευταια Ριτσωνα.
Ενω στον χωρο της Μηχανικης υπηρχαν 4 χημικες τουαλετες, καποιοι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ μπηκαν μεσα στο εργοστασιο και αφοδευσαν καταμεσης !!!
Αν αυτο δεν προσβαλει και δεν μειωνει το συνολο των αγωνιζομενων, τοτε τι να σου πω.
Μην βαζεις ομως στοιχημα 'τα ρεστα' σου, γιατι θα το χασεις στα σιγουρα.
Οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει θεμα 'κοστους' οπως πολυ ευκολα συνεπερανες, αλλα θεμα πολιτισμου-αξιοπρεπειας και σεβασμου του χωρου.Φιλικα,
'el-em'
Y.Γ. Χωρια, που και να ειχαμε παρει την αδεια να χρησιμοποιησουμε τον χωρο, παλι αυτο δεν θα μπορουσε να γινει, διοτι η Μηχανικη εχει επισχεση εργασιας απο τους εργαζομενους και ειναι αποκλεισμενη.
-
Μονον ενας αποτυχημενος και επικινδυνος διαλπεκομενος των αγωνων ,θα μπορουσε να ειναι σε τοσο εξαλη κατασταση που ψευδεται και επιτιθεται σε οποιονδηποτε γραφει την αληθεια εδω μεσα !
Τωρα πιστευω οτι οι κυριοι κυριοι της ΟΜΑΕ ακομα κι οι πρωην αγωνιζομενοι που συμπορευτικαν για τα χαλια του αθληματος , να καταλαβαν οτι δεν φτανει η του καθε αργοσχολου που προσφερεται να κανει εργο .......αν πρωτα απ'ολα δεν μπορουν να δουν οτι δεν τον βοηθαει το περιεχομενο του σκαλπ του !
Ειναι επικινδυνο σε τετοιες ημερες που η γενικη κατασταση η οικονομικη δεν προσφερεται , να αφηνετε τον καθε φαντασιοπληκτο ανεπαγγελτο , να σας πειθει με υποτιθεμενες
-
σιγά μην καταλάβει κανείς τους τίποτα....απλά ξαναδιάβασε το ποστ του ζήβα.... και από εδώ πάν και οι άλλοι...
-
Κατά συνέπια από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω, ότι ορισμένοι από θεατές συνεργία αγωνιζόμενοι είναι γουρούνια?.
Από την άλλη ξεκινάμε να σχεδιάζουμε έναν αγώνα, και λόγο συγκυριών, δεν μας ‘κάθετε’. Γιατί ντε και καλά να τον κάνουμε?.
Η οικονομική κατάσταση έχει αποδείξει, ότι η πραγμάτωσης ενός αγώνα γίνετε σήμερα εάν έχει τοπικό χαρακτήρα. Γιατί να μην γίνει ταυτόχρονα με άλλον, που θα γίνει σε απόσταση 600κμ?.
Σίγουρα στην διελκυστίνδα των «ομοσπονδιών» θα μπει και η μάζωξη αγωνιζόμενων!. Μάλλον ο Γιάννης φοβάται το θεριό, και το θεριό τον Γιάννη……
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κατά συνέπια από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω, ότι ορισμένοι από θεατές συνεργία αγωνιζόμενοι είναι γουρούνια?.Α.
ειδικά για το περιστατικο στη μηχανικη που σαφως όλοι οι σκεπτομενοι είμαστε εναντιον,το γεγονος οτι δεν ειδαν τον μπαμπη το σουγια ή το γιωργο το λεπιδα να χ..ει ψηλα και να αγναντευει ,δεν αποκλειει να ηταν και κριτες ή παράγοντες του αγώνα,αφου και απο αυτους ηταν στη μηχανικη.Αρα οι κατηγοριες πιάνουν τους πάντες.
κατα συνέπεια, οντας απαραδεκτο να κάνει κανεις κάτι τέτοιο,παραμένει πιο θεμιτο και σωστο ως οργανωση να παραδώσεις ΕΣΥ το χώρο οπως τον πηρες-στον δωσανε!
Το αν μετα θα κατηγορησεις τον μπαμπη τον σουγια ή τον γιωργο τον λεπιδα για απαραδεκτες πραξεις είναι άλλο θέμα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Kυριε Mod,
Γιατι σβησατε τον χαρακτηρισμο μου 'κατ' επαναληψη αρχιμαιμουδιαρη', χρακτηρισμο που προσβαλει την επαγγελματικη υποσταση του αντιβαλλομενου...
'el-em'
Παίρνεις τιποτα ληγμένα και σε χαλάνε? Να τα κόψεις...
Βρε... (αντε μην το πω), αν απο το 1978, μέχρι σήμερα, σε εχουν ελέγξει αμέτρητες φορές και μόνο μια σε εχουν βρει εκτος κανονισμών...σημαίνει οτι εισαι κατεπανάληψη? Και οταν μάλιστα είσαι 'παράνομος' για 17 γραμμάρια στα 5500 του Βολαν. Δλδ σύνολο βαρους 5483...? Εχεις τρελαθεί? καθαρά θέμα φθοράς ήταν βρε βλάκα, που απο την πολύ αγωνιστική χρήση 3 ετών, απο παράλειψη κανεις δεν ασχολήθηκε να το φτιάξει...Ξέρεις τι ειναι το βολάν? Ρώτα τον αρχηπροφέσορα που κάνεις παρέα και συνεργάζεσαι...Αν με 17 γραμμάρια ΕΛΑΦΡΎΤΕΡΟ ΒΟΛΆΝ κερδίζει τίποτα ενα αυτοκίνητο...Ασχετε...Παρόλα αυτά, αν δεν ενοχλούσαμε τόσο πολύ τους ομοίους σου (οργανωτές του κωλου-λημοκοντόροι και παρατρεχάμενοι) Θα είμασταν εντός, με μια επίπληξη χρόνου...Αλλα βλέπεις πονάνε οι αλήθειες και επειδή δεν εχεις τίποτανα πεις ή να βρεις για να αμαυρώσεις το ονομά μας αρχίζεις τις λασπολογίες και τα καραγκιοζάκια...Αυτά να τα πεις στον Αρχη μαϊμουδιάρη τον προφέσορα μηχανικό που συνεργάζεσαι και για το πόσες φορές την εχει γλιτώσει στη ελλανόδικο...Οταν θα απυεθύνεσαι σε εμας να ξεπλένεις το στόμα σου και να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου.Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που εχουμε σαν ομάδα και σαν ανθρωποι , ειναι οτι φοράμε παντελόνια και εχουμε το κούτελό μας καθαρό...Τις φουστίτσες τις αφήνουμε για σας...τους Piou!
Πάντα εβλεπα 'αδερφές' στους αγώνες, αλλα οχι και χαλύφης στην θέση του χαλύφη...Ελεος!
-
Και για να τελειώσει η ιστορία με την Μηχανική...Διοτι το παραμύθι δεν εχει δράκο...και ο Λώρης μας εχει πάρει μονότερμα με τις σωφιστίες και τις κατηγορίες του...
Θα σας αναφέρω ενα περιστατικό που ζήσαμε σε αγώνα της Ιταλίας με τον Δημήτρη 2 μήνες πριν, αλλα και αλλο παλαιότερο, πάλι στην ιταλία, 5+ χρόνια πριν.ναι οντως ειμαστε απολίτιστοι και αγροίκοι...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ενός αγώνα, ειναι και να αφήσει τους χώρους, που χρησιμοποίησε, καθαρούς, οπως τους βρήκε...Γι αυτό λοιπόν, σε Service park σε Ιταλικό αγώνα κυπέλου ασφάλτου, σε εναν χώρο κατι σαν τα λουτρά της Υπάτης...Οταν ο αγώνας τελείωσε, ανθρωποι της οργάνωσης με συνεργείο καθαρισμού φρόντισαν να αφήσουν τους χώρους και τα σοκάκια καθαρά, οπως τα βρήκαμε εμείς οταν πήγαμε να στησουμε την τέντα μας...Επειδή δε, ο αγώνας ήταν διήμερος (1 super ειδική την πρώτη μέρα και 6 ειδικές την δευτερη) το βράδυ πάλι πέρασε συνεργείο καθαρισμού και σημάζεψε...Αυτά περι οργανώσεων και παραδειγμάτων...
Βλέπεις Οι οργανώσεις εκεί, δεν κοιτούν μόνο πως θα τα αρπάξουν, αλλα φροντίζουν και το μέλλον τους... -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ
Απο οτι πληροφορήθηκα...οι αγωνιζόμενοι θα εχουν δωρεάν τηλεφωνία στον αγώνα, μιας και γνωστή - ανερχόμενη εταιρεία τηλεπικοινωνιών, πραγματοποιεί εργα( εχει σκάψει) κατα μηκος του δρομου, τα οποία θα τα μπαζώσει ...λέει...μεχρι την κυριακή το πρωί...οπότε θα σας κάνει και δώρο συνδέσεις....
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Kυριε Mod,
Γιατι σβησατε τον χαρακτηρισμο μου 'κατ' επαναληψη αρχιμαιμουδιαρη', χρακτηρισμο που προσβαλει την επαγγελματικη υποσταση του αντιβαλλομενου...
'el-em'
Παίρνεις τιποτα ληγμένα και σε χαλάνε? Να τα κόψεις...
Βρε... (αντε μην το πω), αν απο το 1978, μέχρι σήμερα, σε εχουν ελέγξει αμέτρητες φορές και μόνο μια σε εχουν βρει εκτος κανονισμών...σημαίνει οτι εισαι κατεπανάληψη? Και οταν μάλιστα είσαι 'παράνομος' για 17 γραμμάρια στα 5500 του Βολαν. Δλδ σύνολο βαρους 5483...? Εχεις τρελαθεί? καθαρά θέμα φθοράς ήταν βρε βλάκα, που απο την πολύ αγωνιστική χρήση 3 ετών, απο παράλειψη κανεις δεν ασχολήθηκε να το φτιάξει...Ξέρεις τι ειναι το βολάν? Ρώτα τον αρχηπροφέσορα που κάνεις παρέα και συνεργάζεσαι...Αν με 17 γραμμάρια ΕΛΑΦΡΎΤΕΡΟ ΒΟΛΆΝ κερδίζει τίποτα ενα αυτοκίνητο...Ασχετε...Παρόλα αυτά, αν δεν ενοχλούσαμε τόσο πολύ τους ομοίους σου (οργανωτές του κωλου-λημοκοντόροι και παρατρεχάμενοι) Θα είμασταν εντός, με μια επίπληξη χρόνου...Αλλα βλέπεις πονάνε οι αλήθειες και επειδή δεν εχεις τίποτανα πεις ή να βρεις για να αμαυρώσεις το ονομά μας αρχίζεις τις λασπολογίες και τα καραγκιοζάκια...Αυτά να τα πεις στον Αρχη μαϊμουδιάρη τον προφέσορα μηχανικό που συνεργάζεσαι και για το πόσες φορές την εχει γλιτώσει στη ελλανόδικο...Οταν θα απυεθύνεσαι σε εμας να ξεπλένεις το στόμα σου και να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου.Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που εχουμε σαν ομάδα και σαν ανθρωποι , ειναι οτι φοράμε παντελόνια και εχουμε το κούτελό μας καθαρό...Τις φουστίτσες τις αφήνουμε για σας...τους Piou!
Πάντα εβλεπα 'αδερφές' στους αγώνες, αλλα οχι και χαλύφης στην θέση του χαλύφη...Ελεος!
Το ανεκδοτο με αυτον που απολογειτο στον πατερα της γκομενας του και του ελεγε οτι 'την αφησα ολιγον εγκυο' το ξερεις ?
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ?'el-em'
-
-
Από ότι έμαθα ο Τάκης Καϊτατζής δε θα τρέξει, προφανώς περίμενε περισσότερο ανταγωνισμό στην κατηγορία του που τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από ότι έμαθα ο Τάκης Καϊτατζής δε θα τρέξει, προφανώς περίμενε περισσότερο ανταγωνισμό στην κατηγορία του που τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ.Nαταν μονον αυτος ......που δεν .
-
Ψάχνω απεγνωσμένα σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν βρίσκω. Κατά συνέπια είμαστε και εδώ διεθνώς πρωτοπόροι!. Και εξηγούμε:
Αγωνιζόμενοι, έστω ‘παράγοντες’, καθυβρίζουν την αρχή του σπορ, και δεν ανοίγει ‘ρουθούνι’…..
Από την άλλη η αρχή του σπορ, και εντελώς άκομψα κατά την δική μου πάντα γνώμη, απαντά στο ίδιο στιλ δημόσια….
Και αν αυτό δεν είναι πρόβλημα τότε η ένια της λέξης πρόβλημα ποιο είναι?.
Σίγουρα υπάρχει θυμός, μα να διατυπώνετε έτσι?.
Και μου είναι παράδοξο, διότι κρίνω ότι σίγουρα και εκ του αποτελέσματος και ότι κραυγαλέα, υπάρχουν 2 μέτρα και δυο σταθμά…..
Το ένα το περιέγραψα!.
Το δεύτερο. Άστοχα ενώ έπρεπε να ακολουθήσω άλλη διαδικασία, έγραψα μια λέξη δηκτική μεν, όσο και υποτιμητική, μα έδειχνε ιδιότητα και όχι υβριστικού χαρακτήρα. Έτσι και χωρίς να με καλέσουν για να απολογηθώ, με τιμώρησαν αφαιρώντας μου δυο ιδιότητες, που επί 40+ χρόνια υπηρέτησα επιτυχώς. Και το τρελό!!!!!.... πριν τρις μέρες τότε, μου είχαν δώσει ‘φρέσκες’ της διαπιστεύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............... και δεν μου το ανακοίνωσαν, το έμαθα από το φιλόξενο 4tforum………..
Διέγραψαν με μια μονοκονδυλιά 40+ χρόνια εμπλοκή και γνώση, κάνοντας εγώ/? «λάθος» εκτελώντας διαταγή της γραμματείας……. Αναίμακτα, και χωρίς καμιά καθυστέρηση!. Και δεν φτάνει ο εξοστρακισμός μου ένα χρόνο?. Και είναι δυνατόν να έχει γίνει reset στο μυαλό και στης γνώσεις μου και να μην το κατάλαβα!!!!!!......
Of topic μα κόσμια διατυπωμένο!……
Α.
Rally Sprint Ριτσωνας