-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Τρία είναι τα βασικά εργαλεία: Όρεξη, χώρος, χρόνος.Χώρος το βασικότερο όλων. Και μάλιστα κλειστός χώρος, άνετος και με καλό φωτισμό.
Εγώ πάντως αν είχα τέτοιο χώρο θα τον μετέτρεπα σε προσωπικό γυμναστήριο παρά σε ιδιωτικό συνεργείο.
-
Πολύ καλομαθημένοι μου είστε, είμαστε και αυτοκινητιστικό φόρουμ πανάθεμά μας
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Καλησπέρα,
Επειδή έιτε δεν υπάρχει το ρευστό, είτε υπάρχει μεράκι κλπ. πολύς κόσμος κανει διαφορες εργασίες μόνος του.
ΘΑ ήταν καλό νομίζω να παρατεθεί εδω μια λιστα με:
[list:396ul4fu] - Τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά για επίδοξους μαστροχαλαστές.
- Διάφορα κόλπα που ξέρετε ή μαθατε για να κανει κανεις δουλειες που συνήθως απαιτούν μηχανήματα (πχ σηκωμα αυτοκινητου για αλλαγή τακακια ή κολπο για να εχεις προσβαση απο κάτω για αλλαγη λαδιών χωρις να εχεις Lift κλπ)
- Ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για μια τέτοια ενότητα[/list:u:396ul4fu]
Τα εργαλεια ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει.
Μην παιζεις με την ασφαλεια και την τσεπη σου,αν δεν γνωριζεις.Τα εργαλεία δεν ειναι ο σκοπός, ειναι το μέσον. Δεν χρειάζεται ντοκτορά (sic) για να αλλαξεις λάδια νομίζω,και για τετοια πράγματα λέμε, πηρα καινουργια μπαταρία, θα αλλαξω λαδια φίλτρα, θα αλλαξω τα μπουζιά (sic), γρύλο στο παράθυρο, λαμπακια, τελος πάντων κατάλαβες.
Η ασφάλεια πανω απο όλα, και η σύνεση και μετριοπάθεια όσον αφορά τις γνώσεις απο δίπλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ καλομαθημένοι μου είστε, είμαστε και αυτοκινητιστικό φόρουμ πανάθεμά μαςΣωστό.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλησπέρα,
Επειδή έιτε δεν υπάρχει το ρευστό, είτε υπάρχει μεράκι κλπ. πολύς κόσμος κανει διαφορες εργασίες μόνος του.
[list:2krjmnvj] - Τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά για επίδοξους μαστροχαλαστές.
- Διάφορα κόλπα που ξέρετε ή μαθατε για να κανει κανεις δουλειες που συνήθως απαιτούν μηχανήματα (πχ σηκωμα αυτοκινητου για αλλαγή τακακια ή κολπο για να εχεις προσβαση απο κάτω για αλλαγη λαδιών χωρις να εχεις Lift κλπ)
- Ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για μια τέτοια ενότητα[/list:u:2krjmnvj]
Μην παιζεις με την ασφαλεια και την τσεπη σου,αν δεν γνωριζεις.Τα εργαλεία δεν ειναι ο σκοπός, ειναι το μέσον. Δεν χρειάζεται ντοκτορά (sic) για να αλλαξεις λάδια νομίζω,και για τετοια πράγματα λέμε, πηρα καινουργια μπαταρία, θα αλλαξω λαδια φίλτρα, θα αλλαξω τα μπουζιά (sic), γρύλο στο παράθυρο, λαμπακια, τελος πάντων κατάλαβες.
Η ασφάλεια πανω απο όλα, και η σύνεση και μετριοπάθεια όσον αφορά τις γνώσεις απο δίπλα.
Ντοκτορά δε χρειάζεσαι για να κάνεις οτιδήποτε στο αμάξι.
Κανένας μάστορας δεν έχει ντοκτορά. Απλοί άνθρωποι είναι. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Κανένας μάστορας δεν έχει ντοκτορά. Απλοί άνθρωποι είναι.
-
Καλησπέρα,
[list:u9n2ou3o] - Τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά για επίδοξους μαστροχαλαστές.
- Ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για μια τέτοια ενότητα[/list:u:u9n2ou3o]
Ντοκτορά δε χρειάζεσαι για να κάνεις οτιδήποτε στο αμάξι.
Κανένας μάστορας δεν έχει ντοκτορά. Απλοί άνθρωποι είναι.Ετσι λέγαν κι αλλοι και πήραν τον εγκέφαλο στην μασχάλη......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτό σημαίνει 'Θου κύρε το στόματί μου?'
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλησπέρα,
[list:3p4wyqbi] - Τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά για επίδοξους μαστροχαλαστές.
- Ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για μια τέτοια ενότητα[/list:u:3p4wyqbi]
Ξερεις κατι,ειναι καποιες λεπτομερειες που αν δεν τις γνωριζεις θα κανεις ζημια.
Ακομα και μπουζι που σου φαινεται ευκολη δουλεια,αν δεν πιασεις απτο σωστο σημειο τα μπουζοκαλωδια να τα ξεκουμπωσεις ,μπορει να τα καταστρεψεις.
Τα μπουζι ,μπορει απο υπερβολικο σφυξιμο να σπασουν και μετα να κατεβασεις καπακι.
Καλη τυχη . -
Σκοπός του θέματος αυτού είναι να δωθούν πληροφορίες. Γράψε λοιπόν πώς πρέπει να βγει σωστά η πίπα από το μπουζί.
-
Θες να σου πεί για τα μπουζί σε παλιά Lancia Delta ή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θες να σου πεί για τα μπουζί σε παλιά Lancia Delta ή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο;Δε χρειάζεται να ψάχνετε τόσο παλιά τεχνολογία για να αναδείξτε τις ικανότητες....απλά αλλάξτε μπουζί (ή και μπουζοκαλώδια) σε smart με τον κινητήρα που φόραγε 2 μπουζί ανά κύλινδρο
Αλλάξτε ιμάντα A/C σε Α Class ή βάσεις κινητήρα
Αντε ρε μαστόρια......
-
Για ολα υπαρχουν εργαλεια,ετσι και για τις πιπες των μπουζι υπαρχουν τα καταλληλα εργαλεια που κανουν την αφαιρεση παιχνιδακι
http://img827.imageshack.us/img827/6757/r7330hr.jpg -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Για ολα υπαρχουν εργαλεια,ετσι και για τις πιπες των μπουζι υπαρχουν τα καταλληλα εργαλεια που κανουν την αφαιρεση παιχνιδακι
http://img827.imageshack.us/img827/6757/r7330hr.jpgΝαι άντρα μου ότι πείς,σαν πήρες το εργαλείο έγινε θεός
Για δοκίμασε -
Μάκη γιατί τόση χολή;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Τα τελευταια 4 χρονια αλλαζω μονος λαδια φιλτρα μπουζι και δεν εχω δει καποια επιδεινωση στο αμαξι μου.
-
Αν τα κανεις σωστα,γιατι να δεις επιδεινωση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ντεν καταλαβαίνει καρντιά μου. Θα μας πεις γιατί θύμωσες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάκη γιατί τόση χολή;Sent from my GNex using smoke signals.
Πέφτει ο τζίρος.
-
Ντεν καταλαβαίνει καρντιά μου. Θα μας πεις γιατί θύμωσες;
Κατι λαθος κανεις φιλε!Επειδη εχουν την καλη διαθεση και γραφουν στο φορουμ θα τους αποκαλεσεις απλους ανθρωπους;Ντροπη και όνειδος!!!
Συντήρηση αυτοκινήτου στο σπιτι - DIY - Πληροφορίες