-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ferrari εισαι αλλα απαξιωνεις τελειως τον Αλονσο..που στην τελικη αυτος κραταει ψηλα την σημαια της ομαδας...
Κανένα μέλος της ομάδας δεν απαξιώνω. Αλλά και κανένα δεν θεοποιώ. Δεν θα έκανε κάτι καλύτερο ή χειρότερο ένας άλλος κορυφαίος πιλότος (4-5 είναι όλοι κι όλοι).
Επαμε! Αυτός παιρνει το 170% από το μονοθέσιο...
-
Μια παράκληση μόνο.Σταματήστε τα quote και χρησιμοποιήστε το '@'
-
Oταν μιλάμε για τον Alonso;
-
Εμφύλιος.
Αλλά ρε φουστη μου τους έχετε διώξει όλους, δεν έχει μείνει McLarenικός να μαλώσω μαζί του.
Έχω μείνει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μοναδικό μέλος του 4TF McLaren fan club.Συνεχίστε παρακαλώ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εμφύλιος.Αλλά ρε φουστη μου τους έχετε διώξει όλους, δεν έχει μείνει McLarenικός να μαλώσω μαζί του.
Έχω μείνει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μοναδικό μέλος του 4TF McLaren fan club.Συνεχίστε παρακαλώ.
-
Ferrari offers Raikkonen seat for 2014
http://www.f1zone.net/news/ferrari-offe ... 014/19949/Δεν δεχομαι αμφισβητησεις, το εγραψε η Bild.
-
Ε ρε γλεντια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
οχι παλι ο κοιμησης, οχι παναγια μου
-
Raikkonen η Ferrari, Alonso η Red Bull μόνο για Vettel και McLaren δεν έχουμε ακούσει.
-
Η πλακα θα ειναι να ερθει ο Ραικονεν και να το σηκωσει το 2014. Θα τρελαθει ο Φερδινανδος!
-
Εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα 2.Απλά έκανε δήθεν κίνηση ο Ναντο μπας και κουνηθούν λίγο και ξυπνήσουν και αντί μα γίνει αυτό,κάνουν και οι άλλοι τους μάγκες λέγοντάς του ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.Για εμένα και οι 2 πλευρές έπραξαν λανθασμένα.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα 2.Απλά έκανε δήθεν κίνηση ο Ναντο μπας και κουνηθούν λίγο και ξυπνήσουν και αντί μα γίνει αυτό,κάνουν και οι άλλοι τους μάγκες λέγοντάς του ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.Για εμένα και οι 2 πλευρές έπραξαν λανθασμένα.http://www.autosport.com/news/report.php/id/109111
οπότε μιλούσαν μάλλον για Αλόνσο ο μάνατζερ και ο Χόρνερ? -
Με άλλα λόγια η μπλόφα του Horner απαντιέται με μπλόφα από τους Robertsons (management του Kimi). Τρίχες, στο τέλος θα τα βρούνε.
-
Όλα γίνονται. Εδώ έφυγε ο Λούης απ'τη Μάκκα.
-
Ελληνικη Ειδικη Δημοσιογραφια:
Πιστός στη Ferrari είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως κατέστησε σαφές ο μάνατζέρ του, Φλάβιο Μπριατόρε.Οχι τοσο για το bold οσο για το στεγνο copy paste:
Flavio Briatore says Fernando Alonso not tempted to join Red Bull
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Οχι τοσο για το bold οσο για το στεγνο copy paste:
Εγώ θα το έλεγα 'στεγνή μετάφραση'...απ' το γοογλε?
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Όλα γίνονται. Εδώ έφυγε ο Λούης απ'τη Μάκκα.δε διαφωνώ.... όλα τα συμβόλαια σπάνε αρκεί να βρεθεί το σωστό μετρητό...
δυστυχώς το μόνο που δεν έγινε ήταν μια μεταγραφή του Ζακ στην Φερράρι όταν την διοικούσε ο Μιχαλάκης
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ελληνικη Ειδικη Δημοσιογραφια:
Πιστός στη Ferrari είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως κατέστησε σαφές ο μάνατζέρ του, Φλάβιο Μπριατόρε.Οχι τοσο για το bold οσο για το στεγνο copy paste:
Flavio Briatore says Fernando Alonso not tempted to join Red Bull
ε ρε γαμώτο, με Κυριακούλη θα τη βγάλουμε πάλι, δεν έρχεται και κανένας μαφιοζοΦλάβιο να δει άσπρη μέρα η ομάδα
κάθε χρονιά η ίδια ιστορία, δεν τα πάει καλά η ομάδα, συγκαλείται συμβούλιο και πάλι δεν γίνεται τπτ -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Όλα γίνονται. Εδώ έφυγε ο Λούης απ'τη Μάκκα.
δε διαφωνώ.... όλα τα συμβόλαια σπάνε αρκεί να βρεθεί το σωστό μετρητό...
δυστυχώς το μόνο που δεν έγινε ήταν μια μεταγραφή του Ζακ στην Φερράρι όταν την διοικούσε ο Μιχαλάκης
Ο Μιχαλακης ποτε δεν διοικουσε την Ferrari.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Λες ε;
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014