-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Ο Vettel μονο μην ερθει, και τα υπολοιπα παλευονται..Και για τον Αλονσο τα ιδια ελεγαν παλια...αλλα ειδες πως αλλαζουν τα πραγματα?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Button ...who?To κολλεγιόπαιδο που κέρδιζε το 2009 μόνο λόγω μονοθεσίου και έφερε μια από τα ίδια με τον uber Λούη τα τελευταία τρια χρόνια.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Button ...who?
To κολλεγιόπαιδο που κέρδιζε το 2009 μόνο λόγω μονοθεσίου και έφερε μια από τα ίδια με τον uber Λούη τα τελευταία τρια χρόνια.
Ε δεν το λες και μια απ τα ίδια... Όντως, στην καλύτερή του χρονία ο Κουμπής ήταν μπροστά από τον Χάμιλτον, που εκείνη την περίοδο τον έπαιζε με τα 2 χέρια.
Συνολικά όμως δεν νομίζω να υπάρχει σύγκρισή. Βέβαια το συγκεκρίμενο section δεν σταματάει να με εκπλήσσει, οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
-
9 νίκες ο Λούης, 6 νίκες ο Button.
Διαφορές μεταξύ τους γύρω στους 30-40 βαθμούς εναλλάξ το '10 και '11.Ντάξει δεν το λες και μια από τα ίδια...
Κοτζάμ uber Λούης σκόραρε 30 βαθμούς παραπάνω από τον άχρηστο τον κολλεγιόπαιδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πότε πήρε η Scuderia νεούδι τα τελευταία 40 χρόνια; Έναν Gilles μόνο κι αυτόν από σπόντα.Ο Αλεζί 1,5 χρόνο προϋπηρεσία είχε.
Το μονο κακο ειναι οτι παει χαραμι μια καλη θεση, για καποιον νεοτερο.
- το μεταγραφικό τζέρτζελο.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Πότε πήρε η Scuderia νεούδι τα τελευταία 40 χρόνια; Έναν Gilles μόνο κι αυτόν από σπόντα.
Ο Αλεζί 1,5 χρόνο προϋπηρεσία είχε.
Η εξαίρεση. Έπεσε όμως σε χρονία τσουτσού-νταχτιρντί και πήρε μια νίκη όλη κι όλη. Βέβαια αξίζαμε άλλες 2 το 94 με τους V12 αλλά όλο κάτι γίνονταν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
9 νίκες ο Λούης, 6 νίκες ο Button.
Διαφορές μεταξύ τους γύρω στους 30-40 βαθμούς εναλλάξ το '10 και '11.Ντάξει δεν το λες και μια από τα ίδια...
Κοτζάμ uber Λούης σκόραρε 30 βαθμούς παραπάνω από τον άχρηστο τον κολλεγιόπαιδα.
Σταθερές αξίες...
Ότι πεις παλικάρι μου...
-
The decision to extend the agreement with Felipe Massa for another season was carefully weighed up and not just the obvious one. Nor was it inevitable because of the lack of alternatives, nor was it in anyway guided by the wishes of his current team-mate, because Ferrari alone chooses its drivers. Many knocked on the doors of Maranello, some were considered, but in the end, a logical conclusion prevailed: there is no one better than Felipe to deliver hic et nunc the speed, talent and capacity to work for the good of the team. The Brazilian’s career displays these qualities as does the fact that harmony reigns within the team, which is united and shows solidarity even in the most difficult moments. Fans of the Reds know the score: some decisions are made solely and exclusively for the good of Ferrari. The rest is all idle chatter.
http://www.ferrari.com/english/formula1 ... ision.aspx
Λυσάξτε τώρα τσαούσες!
-
Για την ιστορία, ο Hamilton και ο Button, στα κοινά τους χρόνια στην Μclaren έχουν 4 βαθμούς διαφορά.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Για την ιστορία, ο Hamilton και ο Button, στα κοινά τους χρόνια στην Μclaren έχουν 4 βαθμούς διαφορά.Και;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για την ιστορία, ο Hamilton και ο Button, στα κοινά τους χρόνια στην Μclaren έχουν 4 βαθμούς διαφορά.
Και;
Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από τους δύο!
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Και;
Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από τους δύο!
Μάλιστα...
-
Γιαυτο και όλες οι ομάδες επεσαν στα πόδια του Μπατον, ποια θα τον πρωτοπάρει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιαυτο και όλες οι ομάδες επεσαν στα πόδια του Μπατον, ποια θα τον πρωτοπάρειΈχουν την ίδια ηλικία και το ίδιο κίνητρο ρε greo;
Ο ένας προβάρει από τώρα τη φράση 'μανίτσα φέρε τις παντούφλες μου' στα γιαπωνέζικα και ο άλλος κάνει τουιτ ότι ο teammate του κρυφάκουγε στις δοκιμές τι έλεγε στους μηχανικούς του.
Επι της ουσίας και επι της ταμπακιέρας 3 χρόνια δεν είδαμε κάποια φοβερή διαφορά.
Αν πέρσι ο Λούης ήταν ντεφορμέ και έπαιζε subuteo, μια από τα ίδια γράψε φέτος και για τον Button που δεν ήταν σταθερός.Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα μια εξέταση DNA γιατί το uber material του Λούη δεν το βλέπουμε σε σχέση με τον Button.
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να προλάβω αποτυχημένες τρολιές.
Ο Button μπορεί να μην είναι στο top3 του grid όμως είναι κορυφαίος πιλότος, ήτοι μπορεί να πάρει και νίκες και κούπα και απ' όλα χωρίς να εξαρτάται 100% από το πυροτέχνημα της Brawn, όπως έλεγαν οι ειδήμονες πριν 3 χρόνια.Ο Λούης είναι εξαιρετικό ταλέντο ΑΛΛΑ από το δεύτερο εξάμηνο του 2007 τον έφαγε:
-το ταλέντο του
-η μαλακία του
-τα εγγλέζικα μήντια (κυρίως αυτά)Και μην ξεχνάμε ότι αν δεν έτρωγε τη σούπα ο Glock, ο πρίγκιπας θα ήταν και χωρίς κούπα.
Η μεταγραφή του στη Mercedes ήταν πιο πολύ τσέπη-oriented, καθώς θα πρέπει να γίνει κάτι συγκλονιστικό τεχνικά για να φτάσουν τις τρεις πρώτες ομάδες.
Και επειδή τη φουσκωμένη τσέπη πολλοί εμίσησαν αλλά τη 10η θέση στα δοκιμαστικά ουδείς, κρατάτε και μια πισινή για το τι tweet έχουμε να δούμε του χρόνου.
-
που'ναι αυτα τα ωραια χρονια, που τα σαλιγκαρια μας εκραζαν επειδη αντιπαθουσαμε τον ΜΒΕ τους
Απο του χρονου, ουτε καν πενταδα δεν θα πιανει το παλικαρι
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...η McLaren ήταν είναι και θα είναι (κατα την άποψή μου) καλύτερη επίλογη από την Mercedes.
Φέτος είχε συνολικά το ταχύτερο μονοθέσιο και είναι τρίτη. Για αυτό και τους κράζω.
...Η φετινή χρονιά, μου θυμίζει το αυτοκαταστροφικό 2006 για τη McLaren (ή βάθρο ή DNF). Βέβαια τότε είχε παραγίνει το κακό και δεν πήρε καν νίκη όποτε τερμάτισε (ο Raikkonen τερμάτιζε πάντα 2ος-5ος και σχεδόν το ίδιο και ο Montoya).
Εδώ κολλάει και το κλασικό 'δεν αρκεί να είσαι ο γρηγορότερος, πρέπει να τερματίζεις κιόλας'.Μιας και πιάσαμε διάφορα σενάρια... πως θα σας φαινόταν αν ο Fernando δεν το σηκώσει φέτος, δεν το σηκώσει ούτε του χρόνου και η Scuderia τον διώξει για να φέρει Sebastian και ο Fellipe μείνει και το 2014... θεία δίκη?
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να συνυπάρξουν Alonso-Vettel. Οπότε μια χαρά μου ακούγεται το σενάριό σου.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Μιας και πιάσαμε διάφορα σενάρια... πως θα σας φαινόταν αν ο Fernando δεν το σηκώσει φέτος, δεν το σηκώσει ούτε του χρόνου και η Scuderia τον διώξει για να φέρει Sebastian και ο Fellipe μείνει και το 2014... θεία δίκη?
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να συνυπάρξουν Alonso-Vettel. Οπότε μια χαρά μου ακούγεται το σενάριό σου.
Ξεχνάτε μια λεπτομέρεια: έχει συμβόλαιο έως και το 2016. Εδώ 1 έτος του Κιμι κι έβαλε την Σαντατέρ να το πληρώσει για να φύγει και λέτε ότι θα πληρώσει 2 έτη για να φέρει τον Φέττελ; Και να διώξει ποιον; Τον Αλόνσο που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που δεν φταίει για το χάλι της Φερράρι; Ας φτιάξει πρώτα άλογο και μετά μιλάμε. Προς το παρόν με το μουλάρι δεν μπορείς να ονειρεύεσαι. Ή πιστεύετε ότι ένας Αλόνσο ή ένας Λούης δεν θα είχε πρωτάθλημα στο τσεπάκι με την RB των 3 τελευταίων σεζόν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιας και πιάσαμε διάφορα σενάρια... πως θα σας φαινόταν αν ο Fernando δεν το σηκώσει φέτος, δεν το σηκώσει ούτε του χρόνου και η Scuderia τον διώξει για να φέρει Sebastian και ο Fellipe μείνει και το 2014... θεία δίκη?
Ξεχνάτε μια λεπτομέρεια: έχει συμβόλαιο έως και το 2016. Εδώ 1 έτος του Κιμι κι έβαλε την Σαντατέρ να το πληρώσει για να φύγει και λέτε ότι θα πληρώσει 2 έτη για να φέρει τον Φέττελ; Και να διώξει ποιον; Τον Αλόνσο που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που δεν φταίει για το χάλι της Φερράρι; Ας φτιάξει πρώτα άλογο και μετά μιλάμε. Προς το παρόν με το μουλάρι δεν μπορείς να ονειρεύεσαι. Ή πιστεύετε ότι ένας Αλόνσο ή ένας Λούης δεν θα είχε πρωτάθλημα στο τσεπάκι με την RB των 3 τελευταίων σεζόν;
Συμφωνώ. Άρα στην καλύτερη (για όσους τον θέλουν) ο Vettel από το 2015 (αν όχι από το 2016) στη Φερράρι.
-
Με Frijns και da Costa κάποιοι θα'χουν χάσει τον ύπνο τους...
-
Μόνο που ο Frijns δεν ανήκει στη Red Bull και ο da Costa δεν είναι κάτι το εξαιρετικό
Μεταγραφές: Σεζόν 2013 & 2014