-
αυτό τον παίκτη εγώ δεν το ήξερα...
Στις 'δικές μας πράσινες' εφημερίδες των εμφάνιζαν ως παικταρά που θα βοηθήσει. Ελπίζω να μην μας βγει παλτό... -
αυτό τον παίκτη εγώ δεν το ήξερα...
Στις 'δικές μας πράσινες' εφημερίδες των εμφάνιζαν ως παικταρά που θα βοηθησειΧλωμον...
Στάλθηκε από το GT-I9300
-
α ημιχρονο
-
pipa...
-
Ο ΠΑΟ με Σπανούλη από άλλον πλανήτη και Περπέρογλου σοβαρό προς το παρόν δεν θα δυσκολευτεί να τελειώσει τον ΟΣΦΠ που με τον Σχορτσιανίτη να μην τραβάει (τον έχουν ρημάξει στο τριπλ και παραπάνω τιμ με το που παίρνει μπάλα στο λόου ποστ) έχει σαφές μειονέκτημα. Απλώς βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει πιο εύκολα. Από τον ΠΑΟ μόνο ο Ρόκο-Λένι-Γιούλη Ούκιτς δείχνει να βρίσκεται στο ίδιο ματς με τους αντιπάλους. Οι υπόλοιποι (Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Πανκόπουλος) παίζουν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Ευχάριστο ματς πάντως, βλέπεται με άνεση και δεν είναι το ίδιο γύρω-γύρω όλοι που βλέπαμε τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια. Και ατομικές ενέργειες και όλα. Λίγη προσπάθεια αιφνιδιασμού θα ήθελα, αλλά γενικά τον έχουμε ξεχάσει.
Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο ΠΑΟ με Σπανούλη από άλλον πλανήτη και Περπέρογλου σοβαρό προς το παρόν δεν θα δυσκολευτεί να τελειώσει τον ΟΣΦΠ που με τον Σχορτσιανίτη να μην τραβάει (τον έχουν ρημάξει στο τριπλ και παραπάνω τιμ με το που παίρνει μπάλα στο λόου ποστ) έχει σαφές μειονέκτημα. Απλώς βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει πιο εύκολα. Από τον ΠΑΟ μόνο ο Ρόκο-Λένι-Γιούλη Ούκιτς δείχνει να βρίσκεται στο ίδιο ματς με τους αντιπάλους. Οι υπόλοιποι (Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Πανκόπουλος) παίζουν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Ευχάριστο ματς πάντως, βλέπεται με άνεση και δεν είναι το ίδιο γύρω-γύρω όλοι που βλέπαμε τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια. Και ατομικές ενέργειες και όλα. Λίγη προσπάθεια αιφνιδιασμού θα ήθελα, αλλά γενικά τον έχουμε ξεχάσει.Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Επίτηδες το γραψες ή μπερδεύτηκες;
-
Ξέχασα να γράψω ότι εκτιμώ απίστευτα τον καλαθοσφαιριστή Χάινς, Κάιλ του Ρέτζιναλντ. Ο τύπος παίζει λες και είναι 2,08-2,10 όταν χρειάζεται. Εντύπωση μου κάνει που δεν παίρνει προσπάθειες, σε αυτό μου θυμίζει τα κακά των ξένων στον ΠΑΟΚ.
-
Βγηκαν τα τανκς παραδοσιακά στο 3ο δεκάλεπτο, 15 φάουλ στον ΟΣΦΠ μόνο με βολές σκορ οι βαζελοι, αλλά ο Πριντέζαρος τα σέρνει...
-
Ρε kovathe, έλεος.
-
Καλά τι κόλλημα φάγαμε με τα τρίποντα;;;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ρε kovathe, έλεος.Τι ελεος... τα ίδια και στο 4ο, απ' τη μία σφυρίζεται το στραβοκοίταγμα από την άλλη πρέπει να βγει αίμα...
-
Είδαμε και το χτύπημα του adic. Έλα, σοβαρέψου, δες το παιχνίδι.
-
Νταξ' το κάνανε ντέρμπι οι κόρακες, γύρισαν ματς 15 πόντων... τραγέλαφος.
-
5-6 φορές πήρε διαφορά ο ολυμπιακός.
-
-
Τραγικοι και οι δυο...δεν αντεχω να δω περισσοτερα απο 3-4 λεπτα συνεχομενα
-
Κάποιος να πάρει τον skous ρε παιδιά να δει οτι είναι καλά το παιδί...
-
αυτος ο παο δεν βλεπω πως μπορει να χασει την δευτερη θεση...
-
Χαλαρά ήρθε η νίκη και μπορούσε ακόμη πιο άνετα...
Ένα στατιστικό θέλω να δω μόνο, φαουλ και βολές σε 3ο και 4ο δεκάλεπτο.Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από Αρτζι (μπουρτζι και λουλας ) ειδικά εκεί που τους άλλαζε 3-3 και εβαλε όλη τη 12αδα σε 3 λεπτά.
Τρικυμία εν κρανίω.
-
πριν δεις αλλα στατιστικα ...Η ομάδα που κυνηγάει στο σκορ έχει λιγότερα φάουλ απο αυτην που προηγείται....ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)