-
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Σπανούλης έχει τον εγωισμό που χρειάζεται για να βγάλει μία ομάδα από τα σκατά, αλλά ο ίδιος εγωισμός δεν τον αφήνει να καταλάβει πότε δεν μπορεί και το γαμεί τα κέρατα. Αν μπορούσε να διαβάσει καλύτερα τα παιχνίδια και τις καταστάσεις θα ήταν είτε στο Χιουστον ακόμα ή ο κορυφαίος SG της Ευρωπης αντί να θεωρείται η απάτη ο Ναβαρο.Νομιζω οτι εχτες το καταλαβε οτι δεν του εβγαιναν οι επιθετικες πρωτοβουλιες και τις σταματησε μετα απο μερικες τραβηγμενες προσπαθειες. Τα σουτ που πηρε τα περισσοτερα νομιζω ηταν σε νορμαλ συνθηκες.
Γενικα ισχυει αυτο που λες. Τον περιμενω σημερα ομως να κανει και στο σκοραρισμα μεγαλο παιχνιδι.
-
Τον Σπανούλη τον γούσταρα ανέκαθεν γιατί έπαιζε μπάσκετ αλάνας.
Κάτι σαν Καραγκούνης του μπάσκετ (αν συνυπολογίσεις και το βλάχικο accent). -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το 2011 ποιο ηταν το επιπεδο του final4 πχ;socratesn δεν υπαρχει καποιο κλιμα εδω οποτε δεν χανεις κατι
Μα να,παλι μου το πας στο 11 που το πηρε ο ΠΑΟ,λες κ εγω το εθεσα οπαδικα(χρειαζεται κ απο μενα η ιδια διευκρινηση).
Ειπα απλα οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο και δεν ειχε ανταγωνιστικους αγωνες στα ημιτελικα.Και το barca real που πηγε να γινει derby,σκαλωσαν για 5 λεπτα επιθετικα η καθεμια και νικησε οποιος εκανε το μεγαλυτερο σερι ποντων στο τελος.Το οτι πολλοι εδω μεσα βγαζουν ''βαμμενη'' χολη δε σημαινει οτι το κανουν ολοι.
Ουτε μια γενικη παρατηρηση για το χαμηλο θεαμα/επιπεδο μειωνει το επιτευγμα του Ολυμπιακου.Μακαρι να το παιρνει καθε χρονο ελληνικη ομαδα κ ας παιζουν με τα εφηβικα οι αλλοι. -
Ρε Σωκράτη στο ποδοσφαιρικό Λονδίνο γίνεται το f4. Για αυτό το κλίμα λέει ότι δεν έχει...Τι ανταγωνιστικά και επαναστάσεις λες και εσύ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Σωκράτη στο ποδοσφαιρικό Λονδίνο γίνεται το f4. Για αυτό το κλίμα λέει ότι δεν έχει...Τι ανταγωνιστικά και επαναστάσεις λες και εσύ...Στην ακριβως απο πανω προταση απαντησα ''το 2011 ποιο ηταν το επιπεδο του f4 π.χ? ''
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
το 2011 ποιο ηταν το επιπεδο του final4 πχ;
socratesn δεν υπαρχει καποιο κλιμα εδω οποτε δεν χανεις κατι
Μα να,παλι μου το πας στο 11 που το πηρε ο ΠΑΟ,λες κ εγω το εθεσα οπαδικα(χρειαζεται κ απο μενα η ιδια διευκρινηση).
Ειπα απλα οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο και δεν ειχε ανταγωνιστικους αγωνες στα ημιτελικα.Και το barca real που πηγε να γινει derby,σκαλωσαν για 5 λεπτα επιθετικα η καθεμια και νικησε οποιος εκανε το μεγαλυτερο σερι ποντων στο τελος.Το οτι πολλοι εδω μεσα βγαζουν ''βαμμενη'' χολη δε σημαινει οτι το κανουν ολοι.
Ουτε μια γενικη παρατηρηση για το χαμηλο θεαμα/επιπεδο μειωνει το επιτευγμα του Ολυμπιακου.Μακαρι να το παιρνει καθε χρονο ελληνικη ομαδα κ ας παιζουν με τα εφηβικα οι αλλοι.Δεν το ειδα καν οτι το εγραψες εσυ; χεχε
Εκανα εναν παραλληλισμο γιατι θυμαμαι ποσο ξενερωτο F4 και πως το ειχε παρει ρελαντι ο ΠΑΟ αλλα ποτε δεν ειπα οτι δεν το αξιζε και οτι δεν το χαρηκα
Οσον για τον ανταγωνισμο θα σου πω οτι ο Ολυμπιακος εφτυνε αιμα για να κρατησει τη ΤΣΣΚΑ μακρυα απ το καλαθι και ανα πασα στιγμη ελεγες οτι αν μπουν στη ΤΣΣΚΑ 2 μακρινα τριποντα, αντε να την κρατησεις μετα. Δεν συμφωνω οτι δεν ηταν ανταγωνιστικα τα παιχνιδια. Και το δευτερο παιχνδι ηταν ανταγωνιστικο αλλα η Μπαρτσελονα εμεινε απο δυναμεις ενω παρα τα ενα δυο λαθη που εκανε ο Σαρας κατα την αποψη μου θα επρεπε να ειναι μεχρι το τελος μεσα.
-
Δεν το ειδα καν οτι το εγραψες εσυ; χεχε
Εκανα εναν παραλληλισμο γιατι θυμαμαι ποσο ξενερωτο F4 και πως το ειχε παρει ρελαντι ο ΠΑΟ αλλα ποτε δεν ειπα οτι δεν το αξιζε και οτι δεν το χαρηκα
Aυτο
Θα πας και σημερα? -
Θα παω ναι, συμπληρωσα και κατι αλλο παραπανω. Η βλακεια ειναι οτι δεν με αφησαν να βαλω τη φωτογραφικη μηχανη μεσα γιατι ειναι επαγγελματικη λεει (καλα ουτε κλειδια δεν μας αφησαν να βαλουμε μεσα)
-
το 2011 ποιο ηταν το επιπεδο του final4 πχ;socratesn δεν υπαρχει καποιο κλιμα εδω οποτε δεν χανεις κατι
Η Σιένα ήταν πολύ καλή ομάδα.
Ρώτα και τον Ιβκοβιτς.
-
Φοβερη ομαδα τους ειχαν ριξει και 50 ποντους θυμαμαι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επίσης τι να λένε κάποιοι όταν λέγαμε ότι ο Αυτοστικός και ο Παπαρολουκάς είναι γτπκ και μας έλεγαν ότι φταίνε οι γκρίζοι λύκοι.
+1
αλλά και για όσους (βάζελους και γάβρους) θεωρούσαν πρώην μπασκετμπολίστα το Σπανούλη.Ειδικά η περίπτωση Τεόντοσιτς νομίζω ότι χρήζει ειδικής μνείας...
Δεν είναι πρώην, στο ίδιο επίπεδο καρκίνου είναι χρόνια τώρα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ολα αυτα κατι σημαινουν οταν αφορουν βαζελο ή βαζελοπαικτες.
Οταν αφορα γαυρο ή γαυροπαικτες το θεμα ειναι απλο elteo, και δεν καταλαβαινω που μπερδευεσαι ( )- Ολες οι ομαδες ειναι χωμα οταν παιζουν με τον Ολυμπιακο (κι ας εχουν νικησει τον ΠΑΟ x φορες μεσα στην σεζον).
- Ο γαυρος ειναι κωλοφαρδος, ο βαζελος ειναι ικανος αλλα ατυχος.
- Κατι αντιστοιχο ισχυει και στα ματς του βαζελου, οταν χανει τριποντο ο Ναβαρο ειναι αστοχος, οταν χανει τριποντο ο Διαμαντιδης ειναι ατυχος.
- Η καλυτερη ομαδα της διοργανωσης μπορει να γινει σε μια νυχτα η χειροτερη, αρκει να εχει χασει απο τον Ολυμπιακο.
- Η χειροτερη ομαδα της διοργανωσης μπορει να γινει σε μια νυχτα η καλυτερη, αρκει να εχει χασει απο τον Παναθηναϊκο.
Μαθε τα βασικα λοιπον κι εσυ, οπως ολοι μας, και μετα θα καταλαβεις KWSM (ας τον πουμε coach για να μην μπερδευομαστε με το ψευδωνυμο) και σκουσ.
Γράφε σωστά το nickname μου.
Παρολαυτά, θα ήθλεα να μάθω πού ακριβώς έχω γράψει εγώ αυτά που λες. Παπαριές καμαρωτές λοιπόν.
-
Φοβερη ομαδα τους ειχαν ριξει και 50 ποντους θυμαμαιΝαι, πράγματι.
Και τι έκανε εκείνη τη χρονιά στο F4 ο Ίβκοβιτς;
-
Οτι εκανε ο Ομπραντοβιτς την επομενη μαλλον...
-
Οτι εκανε ο Ομπραντοβιτς την επομενη μαλλον...Για τη Σιένα δε λέγαμε;
Ο Ομπράντοβιτς πήγε στο F4 την επόμενη χρονιά παρεμπιπτόντως και τον λήστεψαν.
-
δεν θεωρήθηκε συνταξιούχος ο Σπανούλης όταν έφυγε.
ίσως προδότης-μισθοφόρος απο κάποιους αλλά όχι πρώην.προσωπικά δε με χάλαγε στον Παναθηναικό, εκτός ίσως απο τη τελευταία χρονιά, αλλά δεν στενοχωρήθηκα και πολύ όταν έφυγε.
μην ξεχνάμε οτι εκτός απο Μήτσο είχαμε και Σάρα και Καλάθη οπότε υπήρχαν εναλλακτικές και πιο ντίβες και πιο συγκρατημένες για όταν τον έπιανε η θάλασσα.κανένα αξιόπιστο streaming έχουμε για σήμερα?
-
Δεν το δείχνουν τα κρατικά;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Οτι εκανε ο Ομπραντοβιτς την επομενη μαλλον...
Για τη Σιένα δε λέγαμε;
Ο Ομπράντοβιτς πήγε στο F4 την επόμενη χρονιά παρεμπιπτόντως και τον λήστεψαν.
Δεν ξερω γιατι λεγαμε το χασα...
Ανευ ουσιας οι συζητησεις αυτου του επιπεδου σταματαω.
Εκεινη τη χρονια που τον ληστεψαν τον Ζελικο ειχε καλο επιπεδο ομως;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Δεν το δείχνουν τα κρατικά;Το δείχνει κανονικά και με σχολιασμό. Πήραν εξαίρεση από την απεργία που έχει η ΕΡΤ κάθε ΣΚ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το δείχνουν τα κρατικά;
Το δείχνει κανονικά και με σχολιασμό. Πήραν εξαίρεση από την απεργία που έχει η ΕΡΤ κάθε ΣΚ.
Μια κι έχω Nova, και μπορώ να αποφύγω Ιωάννου-Χατζηπαπάρα, τους απέφυγα.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)