-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έπρεπε οι 4 να ηπταν για τους υπεράριθμους και τίποτα για τις σειρήνες.
+1
Αυτό ακριβώς συζητούσαμε με φίλο μου ακούγοντας για την τιμωρία στο ράδιο...
-
μαζι σας...
-
Ο collins ο θεουλης,οχι απλα ειπε οτι ειναι αδερφη,εχει κανει κ αδερφιστικες δηλωσεις.ΘΕΟΣ !
ΒΚΝ-CHI ,ωραιο ματσακι,εχει χαζοξεφυγει το μπρουκλυν,αλλα ειναι τοσο χαρμανια που τους κοβω να ξαναχασουν τη διαφορα,ελπιζω παντως να γινει το 3-2 και παμε καρφι για 7 ματς μετα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/kolins-nai-eimai-gkei.2233512.htmlO Collins ήταν ο βασικός σέντερ στους Νετς του Κιντ που πήγαν σε 2 τελικούς ΝΒΑ. Το ότι δεν τον ξέρει ο βλάκας του κόντρα δεν τον κάνει άσημο αθλητή, αν και τον έχει πάρει η κάτω βόλτα πολύ καιρό τώρα.
Σοκρατες θες να πεις ότι θα κάνει brake το Μπρουκλιν στο Σικάγο; Χλωμότατο
-
-
Νταξ το isloation play στον Λεμπρον Πεχλιβανη ήταν καταστροφικό, αλλά και η τελευταία κατοχή στη χανούμισσα δεν ήταν καν αμφισβητούμενη φαση. Μας στερησε ένα τρελλό σουτ που όλα μπορούσαν να συμβούν. Γενικά όμως το ρόστερ του Ηρακλή με αυτό της ΑΕΚ έχουν χαώδη διαφορά ήταν μεγάλη προσπάθεια έστω και η παραταση
-
Άνοδο στην Α2;Πόσες κατηγορίες έχουν πέσει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άνοδο στην Α2;Πόσες κατηγορίες έχουν πέσει;Στην Β' έπεσαν, η ΑΕΚ πέρυσι και ο Ηρακλής νομίζω πρόπερσι. Όχι αγωνιστικά, αγωνιστικά έπεσαν στην Α2 αλλά αποφάσισαν να παίξουν στην Β που είναι ερασιτεχνική για να καθαρίσουν τα χρέη (ή κάποια από αυτά, δεν ξέρω ακριβώς).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/kolins-nai-eimai-gkei.2233512.html
O Collins ήταν ο βασικός σέντερ στους Νετς του Κιντ που πήγαν σε 2 τελικούς ΝΒΑ. Το ότι δεν τον ξέρει ο βλάκας του κόντρα δεν τον κάνει άσημο αθλητή, αν και τον έχει πάρει η κάτω βόλτα πολύ καιρό τώρα.
Σοκρατες θες να πεις ότι θα κάνει brake το Μπρουκλιν στο Σικάγο; Χλωμότατο
Δε θελω να πω κατι,να ελπιζω θελω .
Σιγουρα εν πολλοις η χθεσινη (σχετικα ευκολη) νικη προηλθε απο την απουσια του hinrich που επετρεψε στον williams να εχει ανασες αμυντικα και να μη περιοριζεται επιθετικα.
Γενικα ομως οταν οι δυο All Star σου εχουν double double ο ενας με rebound κ ο αλλος με assists,με λιγοι βοηθεια απο τους υπολοιπους(blatche,evans) δε χανεις ευκολα.Οπως δε χανεις ευκολα οταν εσυ εισαι με την πλατη στον τοιχο και εχεις δει οτι μπορεις να τους χτυπησεις στα ισα.Χανεις ευκολα οταν δεν εχεις προπονητη,αλλα δε μπορεις να τα χεις ολα
Οποτε απλα ελπιζω σ ενα καλο 6ο ματς και 2-3 παρατασεις στο 7ο -
ξερεις κανείς εάν μπορώ να προμηθευτώ τις επετειακές μπλούζες του Νικ , μέσω ιντερνετ ...
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/394118-ta-t-shirt-toy-nikoy-gkali-pics
-
Δε βρηκα κατι,μονο instore γινεται η δουλεια μαλλον.
Αν ημουν πανω θα επαιρνα σιγουρα και για μενα και θα τα βρίσκαμε,αλλα τωρα...
Αν θες κανε ενα τηλ παντως στο κινητο που εχει δημοσιευθει -
ο μαυρουκος που ενδιαφερεται ο ΠΑΟ τι λεει; παντως απο στατιστικα μια χαρα, αλλα στην Πολωνια..
-
λετε να κανουμε μια ομαδικη? με εψησε πολυ αυτο με την αφανα
-
έχουμε ιδέα για την τιμή; Μέσα είμαι αν δεν ζητάνε χρυσάφι. Αυτό το μαύρο με την αφάνα είναι
-
Κ εγω τη μαυρη που λεει gangster ψηνω.Αν ειναι γυρω στα 20 ευρω ειμαι μαλλον μεσα για ομαδικη.Αν οχι,θελει να ζητιανεψω παππουδες γιαγιαδες
Οι clips ηταν σε τραγικη βραδια το πρωι λιγο που ειδα απο μεσα 3ου και μετα.Μονος του παλευε ο chris paul,τους ειχαν παρει και διαφορα απο νωρις 8-10 ποντους οι αλλοι.
Τρομερη σειρα κ αυτη. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν θες κανε ενα τηλ παντως στο κινητο που εχει δημοσιευθει... στο τηλεφωνο που είναι στο site του Gazzetta απαντά ένας ευγενέστατος κύριος που με αντικαταβολή στα 20 Ε + εξοδα αποστολής σου στέλνει το t-shirt σπιτι σου .....
υγ .... Gangsta
-
ωραίοςςςςς!
Γκάγκστα επί 2 λοιπόν .
Άντε να βγάλουν και για τον ΔΔ να πάρω και ένα στον φίλο μου τον Μπάγιερν .Σώκρατεσν γράψε τπτ περί ΝΒΑ γιατί έχω πήξει με τελευταίο μάθημα και διάφορα άλλα και δεν βλέπω τπτ πέραν των στατιστικών κ κάποιων άρθρων .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Αν θες κανε ενα τηλ παντως στο κινητο που εχει δημοσιευθει... στο τηλεφωνο που είναι στο site του Gazzetta απαντά ένας ευγενέστατος κύριος που με αντικαταβολή στα 20 Ε + εξοδα αποστολής σου στέλνει το t-shirt σπιτι σου .....
υγ .... Gangsta
Ωραιοςςςςς !
Θα κανω εναν προϋπολογισμο.Εσυ την πηρες?Βabs τωρα καιγομαι να παω για τον 2ο καφε της ημερας,οποτε βραδυ ενα αναλυτικο review
Για την ωρα οι περισσοτερες σειρες εχουν γινει πιο ενδιαφερουσες απ οσο αφηναν να εννοηθει τα πρωτα 2 ματς,ομως χθες σε denver και προχθες σε atlanta,πολλα φαουλ και πολυ κακος ρυθμος.Πολλες βολες γενικα.Κατα τ αλλα εχει και πολλα νευρα φετος(τσαμπουκαλης ο κοντοπουτανος ο nate ).Tα υπολοιπα και σοβαροτερα το βραδυ..Καλη υπομονηη -
Ας πω κι εγω λοιπον τα δικα μου.Εχω δει λιγο απ ολες τις σειρες,αλλες 1-2 ματς,αλλες παραπανω,αλλα αποσπασματικα,αλλα αναλυτικα.
Ξεκινωντας απο τα αποψινα,απορω με τη ΝΥ που αρχικα εμοιαζε να παει σφαιρα για σκουπισμα και σημερα φλερταρει με το 3-2 .Οσες φορες την ειδα ο Melo μου εδωσε την εντυπωση οτι το παλευει να γραψει ιστορια με το σκοραρισμα,αλλιως δεν εξηγειται το ποσες φορες η μπαλα γυρνουσε για να καταληγει στον anthony κ εκεινος (κλασσικα) εγραφε στ αρχιδια του την ελευθερη πασα και σουταρε με double team.Νταξει οσο μπαινουν ειναι ΟΚ,αλλα υποθετω με καμια σοβαρη ομαδα θα τα βρουν σκουρα.Για τον Jr smith και στο πρωτο ματς και σημερα(μεσα 3ου δεκαλεπτου τωρα) μου εκανε κακη εντυπωση το ποσο χαζες προσπαθειες επαιρνε πανω του.Felton/kidd σταθερα καλοι.Ο Martin βοηθα παρα πολυ αμυντικα και με τα rebounds και για παιχτη που ξεκινησε με 10ημερα συμβολαια,δινει την ψυχη του σε καθε ματς με το παραπανω.Συνοπτικα,οι Knicks πρεπει να βρουν 2-3 Plays που να μη καταληγουν στον Αντονυ και να κρατησουν την καλη αμυνα που κατα περιοδους εχουν παιξει με τη Βοστωνη.Η Atlanta δε μ αρεσει καθολου,αλλα την εκανε μια χαρα τη δουλεια στην εδρα της κ εφερε τη σειρα στα ισα.Οι Pacers εχουν ριξει λιγο το ρυθμο αμυντικα στα Playoff και αυτο τους κοστιζει.Γενικα σαν ομαδα,αν της παρεις διαφορα απο νωρις δυσκολα να γυρισει ολοκληρωτικα το ματς.Βραχυκυκλωνει και ισως ειναι και θεμα εμπειριας της ομαδας στα δυσκολα.Παντως μεχρι στιγμης ο George εχει κανει και γαμω τα παιχνιδια σε ολη τη σειρα.Παιχτης αποκαλυψη φετος .Εδω βλεπω να περναει indiana αλλα πολυ δυσκολοτερα απ οσο θα περιμενα πριν το ξεκινημα της σειρας.Η ατλαντα επικινδυνη μονο αν βρει ρυθμο με τα σουτ ή αν εχει σε μεγαλη μερα τον Horford.
Για okc/houston δε μπορω να πω κατι,ο τραυματισμος του westbrook εδειξε να τους κοστισε και ουτως ή αλλως θεωρειται δεδομενο πως θα τον εχουν απο του χρονου παλι,δε προλαβαινει playoffs.Στην αρχη πιστευα οτι θα ναι καλυτερα χωρις τον westbrook και μερικες κουλες προσπαθειες του,ομως στο προηγουμενο ματς ελλειπε η ενεργεια του σε αμυνα κ επιθεση.Το εξτρα σκοραρισμα το ανελαβε ο durantula κ αγιος ο Θεος.Το houston οσα βαλουμε κ οσα φαμε,κτηνος ο Ασικ,πολυ δυνατος σε ολη τη σειρα κ ο harden,βλεπω να παιρνει νικη και σημερα το Houston και να χει πολυ πλακα η σειρα μετα.Καλη ομαδα,αλλα λιγο rough around the edges,που τους στερει μερικες νικες.
Για Miami τι να πω,εχουν τοσο dominant ψυχολογια που και σκατα βραδια να περναει ο lebron με το wade, μπορουν αποψε να εχουν mvp τον battier,αυριο τον Chalmers και μεθαυριο τον cole.Παντως ο wade που ειναι απο τους αγαπημενους μου,με απογοητευει,δειχνει πολυ βαρυς και ψυχολογικα ξενερωμενος με τον Lebron.Αυτο καθαρα υποκειμενικη/προσωπικη αποψη .Οποτε γουσταρουν παιζουν 3/4 αμυνα σα σκυλια και οποτε θελουν σου βγαζουν εξτρα πασα στον Τσαλμερς για 3ποντο και παλι απ την αρχη.Παντως θα ηθελα πολυ να τους δω μ εναν σοβαρο αντιπαλο σε ματς ''διχως αυριο''.
Brooklyn/CHI απο τις ωραιοτερες σειρες,με ωραιες εδρες και Playoffικο παθος.Προφανως με τον καλυτερο αγωνα της χρονιας και με καλους παιχτες εκατερωθεν.Εδω ειναι ξεκαθαρα ταλεντο vs προπονης/ομαδα.Απο τη μια εχεις 3-4 all stars με προπονητη χειροτερο του argie και απο την αλλη μια λειψη απο τραυματιες ομαδα με τον καλυτερο προπονητη του ΝΒΑ.
Εδω λογικα θα επικρατησει ο mr τιμποντο που κανει τον Hinrich να μοιαζει παιχταρας,αλλα πολυ δυσκολα και σιγουρα θα δουμε 1 ή 2 ματσαρες ακομα.Παντως πολυ μελλον στο brooklyn αν στηριχτει στον Λοπεζ και πολυ μεγαλο βημα σε σχεση με το εκτρωμα τους new jersey nets.Για πρωτη χρονια πολυ καλη προσπαθεια.Lakers απλα αστειοι μετα τον τραυματισμο του Κομπι,οχι οτι με Loser Ντ'αντονυ θα εφταναν μακρια,ομως βρεθηκαν ετη φωτος κατω απο τις προσδοκιες στην αρχη της χρονιας.Δε νομιζω πως μπορω να σχολιασω κατι,παντως με υγιη Κομπε του χρονου και λιγο πιο υγιη τον howard αν μεινει,ελπιζω σε κατι καλυτερο του χρονου μ εναν καλο βετερανο σουτερ.Οι spurs στα κλασσικα τους επιπεδα αποδοσης με απολαυστικο duncan,ανανεωμενο parker,ακουραστο ginobili και την αποκαλυψη τον λεοναρντ ειναι ηδη στους τελικους Δυσης πιστευω.Ειδικα αν παιξουν τις αμυνες που εβγαλαν με τους νεκρους.
Παμε και στις 2 καλες σειρες της Δυσης και μετα νανι.
Στο LAC/MEM,εχοντας δει λιγο προχθες,το βλεπω πολυ σκουρα τα πραγματα για τους κλιπς.Ο griffin,ασταθης και σχεδον κακος,ειδικα αμυντικα,ο deandre τα κλασσικα.Ο paul με τον crawford το παλευουν μονοι.Τους πνιγει το memphis με τις αμυνες που βγαζει.Πολυ σκληρη ομαδα με πολλα κιλα επιθετικο ταλεντο στους ψηλους.Ο Randolph ειναι μηχανη double double και ο gasol οπως εχει ξαναειπωθει ειναι αυτη τη στιγμη ο πιο εξυπνος C/PF στη λιγκα.Οποτε κανουν πλακα με τον γκριφινακο στη ρακετα.Υποθετω πως θα αντιδρασουν οι ΛΑ στο 6ο παιχνιδι εκτος εδρας,και να τραβαει στα 7 παιχνιδια η σειρα.Ποιος θα περασει δε μπορω να σκεφτω.Πολυ δυνατο ροστερ οι clips για να αποκλειστουν απο τον πρωτο γυρο .Denver/GSW ωραια παιχνιδια,μαλλον η πιο αμφιρροπη σειρα.Οπως λεει κ ο greo,ο karl αν δε καταφερει κ μ αυτη την ομαδα να περασει,θα ειναι για γελια,αλλα απο απεναντι βρισκει εναν τρομερο curry που πραγματικα οταν βρισκει ρυθμο κανει Ο,ΤΙ θελει στο γηπεδο.Βεβαια αλλο να χανεις απο τον curry κ αλλο απο τον Jarett τον Jack.Δυσκολα τα πραγματα παντως με τη σειρα να παει για 6ο ματς στο γκολντεν στεϊτ .Respect μεγαλο σε andre miller Που αποδεικνυει και σ αυτη τη σειρα ποσο υποτιμημενος παιχτης ειναι εδω και μια 10ετια.Βλεπω να το καθαριζει αυριο το gs με Harrison Barnes και Bogut να κυριαρχουν κατω απο τη ρακετα
Γενικα βλεπω τελικους miami/Sas,με ωραιους τελικους περιφερειας miami-NY Και sas-Okc.Αποκαλυψη των Playoff Μεχρι τωρα μπορει να ελεγα και τον κοντοπουτανο το nate
Μια χαρα μεχρι στιγμης αν εξαιρεσει κανεις χαοτικες διαφορες σε 2-3 σειρες,κατα τ αλλα αρκετα ανταγωνιστικα παιχνιδια και καλο θεαμα.(Και πολλες παρα πολλες βολες )Πολυλογια αποψε.
-
Μπραβο Σοκρατες για το κουραγιο σου να τα γραψεις όλα αυτά. Πάντως 6 σειρες πανε στα 6+ παιχνίδια από τον πρώτο γύρο. Δεν ξέρω αν είναι ρεκορ, αλλά είναι εντυπωσιακό
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)