-
Γειά χαρά!
ετοιμάζομαστε με τη φίλη μου να κατέβουμε από τη Γερμανία με αυτοκίνητο στην Ελλάδα και σκεφτήκαμε να κατέβουμε από Βαλκάνια. Την έχει κάνει κάποιος από εσάς τη διαδρομή; Έχετε κάποια καλή συμβουλή που να πάμε, τι να κάνουμε ή τι να μην κάνουμε, τι να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε; Υπάρχουν μεριές που καλύτερα να αποφύγουμε, σύνορα που καλύτερα να μην περάσουμε; Έχω ακούσει οτι πρέπει να λαδώσεις στα σύνορα, ισχύει;
Οποιαδήποτε συμβουλή είναι πολύ ευπρόδεκτη!
Α! το αυτοκίνητο θα είναι με αυστριακές πινακίδες.΄
Ευχαριστώ -
Γειά χαρά!
ετοιμάζομαστε με τη φίλη μου να κατέβουμε από τη Γερμανία με αυτοκίνητο στην Ελλάδα και σκεφτήκαμε να κατέβουμε από Βαλκάνια. Την έχει κάνει κάποιος από εσάς τη διαδρομή; Έχετε κάποια καλή συμβουλή που να πάμε, τι να κάνουμε ή τι να μην κάνουμε, τι να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε; Υπάρχουν μεριές που καλύτερα να αποφύγουμε, σύνορα που καλύτερα να μην περάσουμε; Έχω ακούσει οτι πρέπει να λαδώσεις στα σύνορα, ισχύει;
Ευχαριστώ -
Γειά χαρά!
Ευχαριστώ -
Τι σε νοιαζει για τα συνορα, off road δε θα κανεις? απ τα βουνα
-
βασικά όχι... έψαχνα για πληροφορίες, παίζει να είμαι σε λάθος μέρος...αλλά thanks anyway!
-
Ο χρήστης kanibalos έγραψε:
βασικά όχι... έψαχνα για πληροφορίες, παίζει να είμαι σε λάθος μέρος...αλλά thanks anyway!Δεν ρωτας καλυτερα στο viewtopic.php?f=5&t=21081 ?
road trip-Βαλκάνια