-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια συνεργασια που η 'Αριστερα' ψαχνει 40 χρονια να την κανει.
Ποιός ψάχνει συνεργασία;
ειπα η 'Αριστερα' οχι το ΚΚΕ
-
Μια χαρά ακτογραμμή έχουν και οι άλλοι αλλά αυτό είναι το θέμα; Ποιός την έχει μεγαλύτερη την ακτογραμμή; Και γιατί αυτό να είναι πλεονέκτημα; Όσο για τα νησιά, ειδικά οι Κυκλάδες σαν τόποι εξορίας είναι! Ξεραΐλα και λιοπύρι! Μια χαρά είναι το πράσινο και η δροσιά στο countryside.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Συριζα: Δεν έχουν βρει ακόμα τον καλλιτεχνικό προσανατολισμό τους ανάμεσα σε τσάμικο και τζαζ. Τελικά κατέληξαν σε κάτι σαν σόλο Μάνγκα (κουστούμι-κουρτίνες ένα τόπι ύφασμα). Δεν μπορείς τη μια να μιλάς μια χαρά και την άλλη να μας λες ότι θες να ρίξεις την ευρωζώνη και να εκτελέσεις τον Τσάρο.
Είδες τη συνέντευξη του protagon; Νομίζω μιλάμε για καθαρό jazz πλέον.
Εξαρτάται αν πιστεύεις ότι ΣΥΡΙΖΑ = ό,τι πει ο 38χρονος αρχηγός και όχι 12 διαφορετικές συνιστώσες, Στρατούλης, Παπαδημούλης, Μπαλάφας, Λαφαζάνης, Σταθάκης, Μηλιός, Τατσόπουλος, Γλέζος, Βούτσης, κλπ, κλπ...
Αυτές είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ;
Π'οσες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και πόσες διαφορετικές γραμμές έχεις ακούσει(όταν δεν έβριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό έκανα στο 95% του χρόνου τους) -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Έχω ξαναπεί (παρόλο που ιδεολογικά μεσολαβεί το χάος ) ότι ο Στέφανος Μάνος είναι σοβαρότατος.
Απορώ πώς συνεργάστηκε με τον Τζήμερο.
Προφανώς για έναν από τους δύο έχεις πέσει έξω (αποφάσισε εσύ για ποιον).
Για κανέναν δεν έχω πέσει έξω. Ο Μάνος χαίρει της εκτίμησης μου.
Όσο για τον άλλο, ας μιλήσει κάποιος πιο ψύχραιμος:
[...]
Αφήστε που έπραξε το τεράστιο σφάλμα, για φιλελεύθερο κόμμα, της σύμπραξης με τον ισλαμοφοβικό κ. Τζήμερο ο οποίος θεωρεί πως οι εκπτώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (π.χ. των μεταναστών) κατά κάποιον τρόπο εξισορροπούν τις απώλειες των «δικών» μας. [Εδώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί σε εκείνο το άρθρο είχα δώσει εύσημα στο τομέα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Δημιουργία Ξανά – απλά, δεν είχα διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα λεγόμενά τους. Μήπως συνέβη το ίδιο και στον κ. Μάνο;]Ντάξει, το τι π@παριές έχουν γραφτεί....
Βάλε και το άλλο που λεει για ιεχωβάδες, ή το άλλο ότι 'έγραφε στο FB ότι είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ ή κάτι αντίστοιχο' (κάτι αντίστοχο?! ) και ό,τι άλλη λάσπη έχει δεχτεί απ' όσους φοβούνται μην πάει και χάσουν τα προνόμια που τώρα απολαμβάνουν, να δημιουργηθεί ολοκληρωμένη εικόνα.Αν χαίρει της εκτίμησής σου ο Μάνος, θα έπρεπε να εκτιμάς και τις επιλογές του σε άτομα με τα οποία συνεργάζεται.
Αποφάσισε. -
Ωραίος ο Μάνος. Μακάρι να μπουν με Δ.Ξ. στην βουλή.
Εχουμε σιχαθεί την συνεχή καταγγελία και την μιζέρια των αριστερών. Τα ξέρουμε τα προβλήματα. Τα βλέπουμε, τα ακούμε και τα ζούμε.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα και προτάσεις ρεαλιστικές για να ξεκολήσουμε και να φύγουμε μπροστά. -
tweet
Όσοι ψηφίζουν αντιμνημονιακά υπολογίζοντας ότι τίποτε δεν γίνει, θυμίζουν καπνιστές που λένε ιστορίες για ένα γέρο που κάπνιζε στα 90 του
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
[...]
Έχω ξαναπεί (παρόλο που ιδεολογικά μεσολαβεί το χάος ) ότι ο Στέφανος Μάνος είναι σοβαρότατος.
Απορώ πώς συνεργάστηκε με τον Τζήμερο.
Προφανώς για έναν από τους δύο έχεις πέσει έξω (αποφάσισε εσύ για ποιον).
Για κανέναν δεν έχω πέσει έξω. Ο Μάνος χαίρει της εκτίμησης μου.
Όσο για τον άλλο, ας μιλήσει κάποιος πιο ψύχραιμος:
[...]
Αφήστε που έπραξε το τεράστιο σφάλμα, για φιλελεύθερο κόμμα, της σύμπραξης με τον ισλαμοφοβικό κ. Τζήμερο ο οποίος θεωρεί πως οι εκπτώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (π.χ. των μεταναστών) κατά κάποιον τρόπο εξισορροπούν τις απώλειες των «δικών» μας. [Εδώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί σε εκείνο το άρθρο είχα δώσει εύσημα στο τομέα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Δημιουργία Ξανά – απλά, δεν είχα διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα λεγόμενά τους. Μήπως συνέβη το ίδιο και στον κ. Μάνο;]Ντάξει, το τι π@παριές έχουν γραφτεί....
Βάλε και το άλλο που λεει για ιεχωβάδες, ή το άλλο ότι 'έγραφε στο FB ότι είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ ή κάτι αντίστοιχο' (κάτι αντίστοχο?! ) και ό,τι άλλη λάσπη έχει δεχτεί απ' όσους φοβούνται μην πάει και χάσουν τα προνόμια που τώρα απολαμβάνουν, να δημιουργηθεί ολοκληρωμένη εικόνα.Αν χαίρει της εκτίμησής σου ο Μάνος, θα έπρεπε να εκτιμάς και τις επιλογές του σε άτομα με τα οποία συνεργάζεται.
Αποφάσισε.Αφήνω στην άκρη τα περί ΑΣΟΕΕ (με τους ιεχωβάδες κλπ κωμικοτραγικά στοιχεία ούτε καν θα μπω στον κόπο ν' ασχοληθώ ). Αποφάσισε εσύ ποιός από τους δυο έχει ελιτίστικο ύφος και προτείνει λύσεις δυο ταχυτήτων για όλα τα θέματα.
Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω ήδη αποφασίσει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Παραλίγο να το ξεχάσω. Εγώ έχω αποφασίσει.Φαίνεται ο λογικός άνθρωπος με ορθή κρίση
-
Μια χαρά ακτογραμμή έχουν και οι άλλοι αλλά αυτό είναι το θέμα; Ποιός την έχει μεγαλύτερη την ακτογραμμή; Και γιατί αυτό να είναι πλεονέκτημα; Όσο για τα νησιά, ειδικά οι Κυκλάδες σαν τόποι εξορίας είναι! Ξεραΐλα και λιοπύρι! Μια χαρά είναι το πράσινο και η δροσιά στο countryside.Το λες γιατι ως Ελληνας εχεις σιχαθει Κυκλαδες και ξεραϊλα, το'χεις φαει στη μαπα σε σημειο εμετου. Για εναν ξενο ειναι πολυ εντυπωσιακο και εξωτικο τοπιο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Αφήστε που έπραξε το τεράστιο σφάλμα, για φιλελεύθερο κόμμα, της σύμπραξης με τον ισλαμοφοβικό κ. Τζήμερο ο οποίος θεωρεί πως οι εκπτώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (π.χ. των μεταναστών) κατά κάποιον τρόπο εξισορροπούν τις απώλειες των «δικών» μας. [Εδώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί σε εκείνο το άρθρο είχα δώσει εύσημα στο τομέα των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Δημιουργία Ξανά – απλά, δεν είχα διαβάσει αρκετά προσεκτικά τα λεγόμενά τους. Μήπως συνέβη το ίδιο και στον κ. Μάνο;]http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=16104
[/quote]
Κι εδω ο ισλαμοφοβικός, (αγνωστικιστής και Χ.Ο κατα τα λεγόμενά του, κατι που δεν γίνεται ταυτόχρονα, αρα ενα απο τα 2 ισχύει και για παιδί της... εκκλησίας, εμένα δε μου κάνει...) Τζήμερος και οι θέσεις του κομμάτός του....
Δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ότι πολύ πιθανόν η συμπεριφορά της Τουρκίας να μην έχει μόνο οικονομικά κίνητρα αλλά να σχετίζεται με το σχέδιο που πολλές φορές έχει διατυπωθεί ανοιχτά από ισλαμιστικούς κύκλους για άλωση της Χριστιανικής Ευρώπης από τον μουσουλμανικό κόσμο μέσω των μεταναστών και των αθρόων γεννήσεων που είναι ο κανόνας στις μουσουλμανικές οικογένειες. Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες που κανένας δεν έχει αφισβητήσει, σε 50 το πολύ χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Χριστιανούς στην Ευρώπη, αν η Ευρώπη συνεχίσει να εθελοτυφλεί και να τους δέχεται. Πολύ θα θέλαμε στον 21ο αιώνα να μην μιλούσαμε πια για «πόλεμο», έστω και συγκαλυμμένο, των θρησκειών. Όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο παράλληλοι κόσμοι που ζουν σε διαφορετικές εποχές. Ο Χριστιανικός κόσμος πέρασε τον δικό του Μεσαίωνα. Βιαιοπράγησε, προκάλεσε ποταμούς αιμάτων, έδειξε την πιο αντιχριστιανική συμπεριφορά και στους δικούς του πιστούς και στους πιστούς άλλων θρησκειών, αλλά, επί τέλους, κατάφερε να υιοθετήσει ένα πλαίσιο ανεκτικότητας. Ναι, υπάρχουν και Χριστιανοί φανατικοί. Όμως δεν απειλούν πια κανέναν και δεν εκπονούν σχέδια νέων σταυροφοριών. Ο Μουσουλμανικός κόσμος ακόμα δεν έχει μπει στη δική του Αναγέννηση. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα συνύπαρξης των θρησκειών, αν όλες είχαν παρόμοιο πολιτισμικό κώδικα. Δεν έχουν. Γι’ αυτό, μέχρι να αποκτήσουν, μέχρι να υπάρξουν οι μουσουλμάνοι Σπινόζα, Μοντεσκιέ, Βολταίρος, Ντιντερό, Ρουσσώ, η Ευρώπη οφείλει να θωρακίσει τον εαυτό της και να σταματήσει να βλέπει «χαλαρά» την εισβολή τόσων ανομοιογενών στοιχείων μέσα στους κόλπους της.
Τί το ακραίο και 'ισλαμοφοβικό' υπάρχει στα παραπανω....??? Οσοι λένε στα παιδιά τους να πηδιούνται με καπότα, είναι.... σεξοφοβικοί, δηλαδή....? 'Η όντως υπάρχουν κίνδυνοι...?
-
ποιός είχε χαρακτηρίσει τον Τζήμερο ρεπουμπλικάνο, ο Βαλλιανάτος; Είναι ο πιο επιτυχημένος χαρακτηρισμός.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βρε ermani, εσύ που ξέρεις καλά τους χώρους της αριστεράς ή απλά τους τρόφιμους του Δρομοκαιτειου κατά την γνώμη μου μπορείς να μου πεις αυτό ποιας συνιστώσας είναι ή αν είναι κάποιο καινούριο φρούτο ;
Θα ήθελα να μου πεις με πόσα από αυτά που λέει συμφωνείς
Για να ξέρω τι νούμερο ζουρλομανδύα να σου πάρω δώρο -
Μια χαρά ακτογραμμή έχουν και οι άλλοι αλλά αυτό είναι το θέμα; Ποιός την έχει μεγαλύτερη την ακτογραμμή; Και γιατί αυτό να είναι πλεονέκτημα; Όσο για τα νησιά, ειδικά οι Κυκλάδες σαν τόποι εξορίας είναι! Ξεραΐλα και λιοπύρι! Μια χαρά είναι το πράσινο και η δροσιά στο countryside.Ε, ναι ρε Δία, ετσι πάει...Ξεραίλα, λιοπύρι, ψήσιμο στον ήλιο, (εεεπ, που θα λεγε κι ο mjacob, μια χαρά αεράκι φυσάει στα νησιά μας) και μετά ΜΠΑΝΑΚΙ για δροσιά σε υπέροχα και ΑΚΙΝΔΥΝΑ κατα βάση, νερά...!! Παραλίες με παγωνιά, βροχές και συννεφιά, μικρή αξία θα είχαν... Κι επίσης οπως λες, οι Κυκλαδες είναι ετσι...Μερος της μαγείας της χώρας, είναι και το οτι Ελληνικά νησιά, ΔΕΝ είναι μόνο οι Κυκλαδες, ουτε θαλασσα μόνο το Αιγαίο...!
Εξάλλου, μερος της μαγείας του τόπου μας, είναι οτι υπάρχουν 4 εποχες (νταξει, τα τελευταία χρόνια ψιλογαμηθηκε και το κλίμα) και γενικά είμαστε πιο... allround τόπος...Με νησιά, βουνά, πεδιαδες, θερινούς προορισμούς, χειμερινούς προορισμούς, με χιόνια, με παραλίες, με καυσωνες, με παγωνιές ( ) κλπ....Φυσικά, δεν είμαστε μοναδικοί...(ως τόπος). Είμαστε όμως απο τους λίγους....Κι εννοείται πως και η Τουρκία έχει αναλογα τοπία στα παράλιά της....Αλλα τον συδυασμό όλων των παραπάνω, δεν τον εχει....
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ποιός είχε χαρακτηρίσει τον Τζήμερο ρεπουμπλικάνο, ο Βαλλιανάτος; Είναι ο πιο επιτυχημένος χαρακτηρισμός.Αφου ΔΕΝ είναι αριστερός, ο, τι και να πεις λίγο του είναι....!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ποιός είχε χαρακτηρίσει τον Τζήμερο ρεπουμπλικάνο, ο Βαλλιανάτος; Είναι ο πιο επιτυχημένος χαρακτηρισμός.Διαβάζεις και Βαλλιανάτο.
Πράγματι αυτός το είπε.
-
@Spartan
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν επαγγελματικά με Τούρκους, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό τον πανικό. Περισσότερο για θεωρία συνομωσίας μου κάνει το παραπάνω απόσπασμα. Αλήθεια, ποιές είναι αυτές οι έγκυρες μελέτες;Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Fixed
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μια χαρά ακτογραμμή έχουν και οι άλλοι αλλά αυτό είναι το θέμα; Ποιός την έχει μεγαλύτερη την ακτογραμμή; Και γιατί αυτό να είναι πλεονέκτημα; Όσο για τα νησιά, ειδικά οι Κυκλάδες σαν τόποι εξορίας είναι! Ξεραΐλα και λιοπύρι! Μια χαρά είναι το πράσινο και η δροσιά στο countryside.
Το λες γιατι ως Ελληνας εχεις σιχαθει Κυκλαδες και ξεραϊλα, το'χεις φαει στη μαπα σε σημειο εμετου. Για εναν ξενο ειναι πολυ εντυπωσιακο και εξωτικο τοπιο.
Αν και στις Κυκλάδες έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωή μου, ενώ στην Αγγλία ζούσα για πολλά χρόνια ( ), καταλαβαίνω τι λες και έχει βάση. Βέβαια οι ξένοι προτιμούν τα μεγάλα all inclusive καταλύματα συνήθως αλλά ας σταματήσουμε γιατί είμαστε off topic.
@Spartan: Να μου έλεγες για Χαλκιδική να το καταλάβω. Εκεί έχει παραλίες με βλάστηση και σε μερικές περιπτώσεις στο 2ο πόδι, σκιά από τα δέντρα μέχρι και μέσα στη θάλασσα! Ναι, πίνεις μπύρες μέσα στο νερό υπό την σκιά των πεύκων!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι το σοφό 1% των ψηφοφόρων. Μάλλον είναι εκ γενετής έτσι (σοφοί).Σε αντίθεση με άλλους που έγιναν σοφοί μετά από προσευχή και νηστεία στην έρημο;
καταλαβαινεις οτι δεν εννοω αυτο...
Τότε γιατί γράφεις τσουβαλιάζοντας όλους;
μορφές στα βόρεια
Να ζηλεύεις ρε!Όσο για τον άλλο, ας μιλήσει κάποιος πιο ψύχραιμος:
Άσε μας ρε Ernani, quotάρεις ως ψύχραιμο και σοβαρό, αυτό που ούτε το όνομα του δεν ξέρει να γράψει σωστά;
Μια χαρά είναι το πράσινο και η δροσιά στο countryside.
Πράσινο και δροσιά έχει και η Ελλάδα, you know...
viewtopic.php?p=2538448#p2538448 -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ποιός είχε χαρακτηρίσει τον Τζήμερο ρεπουμπλικάνο, ο Βαλλιανάτος; Είναι ο πιο επιτυχημένος χαρακτηρισμός.
Διαβάζεις και Βαλλιανάτο.
Πράγματι αυτός το είπε.
Έχω τις καλύτερες επιρροές.
@ Spartan
Αν διάβαζες λίιιιιγο καλύτερα, θα έβλεπες πως δεν είναι δική μου φράση. Έχεις να σχολιάσεις κάτι πάνω σε αυτήν;@delsol
πώς χαρακτηρίζει αυτός που ανοίγει πολιτική συζήτηση με ανθρώπους που χαρακτηρίζει τρελούς; -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@Spartan
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν επαγγελματικά με Τούρκους, δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό τον πανικό.Επειδή συνεργάζομαι κι εγω επαγγελματικά με Τουρκους, δε νομίζω αυτοί (οι συνεργάτες μου) να αποτελούν το τυπικό δείγμα... μουσουλμάνου. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είναι οι Τούρκοι το πρόβλημά μου...Δε συνοψίζω τον ισλαμικό κίνδυνο στο πρόσωπό των Τούρκων, ειδικά...Αλλα θέματα εχουμε με αυτους και δε θεωρώ οτι το κύριο μέλημά τους είναι ο... εξισλαμισμός μας... Τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα....
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες