-
delsol, εσυ πιστευεις αληθεια οτι η χωρα θα παει μπροστα με Σαμαρα, ή θα ψηφισεις ΝΔ για να μη βγει ο κομμουνοτσιπρας και καταστρεψει τη χωρα;
Αν ειναι το δευτερο οκ. Αν ειναι το πρωτο, καλυτερα να κοιταξεις τη δικη σου παρανοια και να αφησεις αυτη των αλλων
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
@delsol
πώς χαρακτηρίζει αυτός που ανοίγει πολιτική συζήτηση με ανθρώπους που χαρακτηρίζει τρελούς;Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
Α, είσαι ειδικός δηλαδή. Την ειδίκευση την απέκτησε παρακολουθώντας τις μεταπτώσεις της πολιτικής Σαμαρά;
Οχι δεν είμαι ειδικός, απλά περίεργος .
Την περιέργεια την απέκτησα παρακολουθώντας τις ανεφάρμοστες μπουρδολογίες κάποιων φρούτων που γράφουν εδώ μέσα.Φαντάζομαι πως εσύ ως γνώστης θα ξέρεις σε τί είδους καθεστώτα ιδρυματοποιούνταν όσοι είχαν διαφορετική πολιτική άποψη. Δεν μου κάνουν εντύπωση οι απόψεις σου, επιβεβαιώνεις για μια ακόμα φορά τον ιδεολογικό προσανατολισμό σου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
delsol, εσυ πιστευεις αληθεια οτι η χωρα θα παει μπροστα με Σαμαρα, ή θα ψηφισεις ΝΔ για να μη βγει ο κομμουνοτσιπρας και καταστρεψει τη χωρα;Αν ειναι το δευτερο οκ. Αν ειναι το πρωτο, καλυτερα να κοιταξεις τη δικη σου παρανοια και να αφησεις αυτη των αλλων
Κυρίως το δεύτερο. Είμαι καλά γιατρέ μου ;
Αν μπορέσουν λογικές σαν αυτές του άδωνι στο video να εφαρμοστούν και στην πράξη έχω σοβαρές ελπίδες και για το πρώτο, ότι θα πάει η χώρα μπροστά δηλαδή. Στην ίδια ακριβώς οικονομική λογική είναι και ο Βορίδης , Πλεύρης , Ντόρα , Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και πάρα πολλοί άλλοι. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι και ο Σαμαράς. Τέτοιες λογικές μας κάνουν διεθνώς ανταγωνιστικούς , έρχεται χρήμα στην χώρα και ο κόσμος βρίσκει δουλειές και γλιτώνει χαράτσια και φόρους .
Στο 10ο και 30 λεπτό. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@delsol
πώς χαρακτηρίζει αυτός που ανοίγει πολιτική συζήτηση με ανθρώπους που χαρακτηρίζει τρελούς;Υπό κανονικές συνθήκες μαζοχιστής αλλά εγώ, αλήθεια το λέω ... το κάνω μόνο και μόνο για να καταλάβω το μέγεθος της παράνοιας σας
Α, είσαι ειδικός δηλαδή. Την ειδίκευση την απέκτησε παρακολουθώντας τις μεταπτώσεις της πολιτικής Σαμαρά;
Την περιέργεια την απέκτησα παρακολουθώντας τις ανεφάρμοστες μπουρδολογίες κάποιων φρούτων που γράφουν εδώ μέσα.Φαντάζομαι πως εσύ ως γνώστης θα ξέρεις σε τί είδους καθεστώτα ιδρυματοποιούνταν όσοι είχαν διαφορετική πολιτική άποψη. Δεν μου κάνουν εντύπωση οι απόψεις σου, επιβεβαιώνεις για μια ακόμα φορά τον ιδεολογικό προσανατολισμό σου.
Ξέρω σε ποια καθεστώτα όσοι είχαν διαφορετική πολιτική άποψη έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό μου φτάνει.
-
[...]
Ξέρω σε ποια καθεστώτα όσοι είχαν διαφορετική πολιτική άποψη έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό μου φτάνει.Κάτι τέτοιο ονειρεύεσαι;
Φυσικά και μπορεί να είναι κάτοικος Λονδίνου και Νέας Υόρκης και ότι θες, δεν διαφωνει κανείς σε αυτό.
Το θέμα είναι πως, αφού συμφωνούμε ότι ήταν Τούρκος, τότε τι δουλειά μπορεί να είχε σε ένα πλοιό χωρίς προφανώς χαρτιά, με 164 λαθρό για Ιταλία εκτός και αν ήταν ένας απο τους δουλέμπορους.
Υπάρχουν πιο απλοί - εύκολοι και νόμιμοι τρόποι για τον Τούρκο πολίτη να ταξιδέψει στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.
Και αν ήταν δουλέμπορος ... καταλαβαίνεις ότι κακώς την γλύτωσε μόνο με το γκλοπ ... όλο το πλοίο έπρεπε να του φερμάρουν -
Ψηφίζει ΝΔ γιατί περικόπτει τις δαπάνες για την ψυχική υγεία. Έτσι δεν φιλοξενείται πια και κυκλοφορεί ελεύθερος. Δυστυχώς, όπως και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι ΝΔ, θα το βρουν μπροστά τους
-
@delsol
Ξέρω σε ποια καθεστώτα όσοι είχαν διαφορετική πολιτική άποψη έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα με συνοπτικές διαδικασίες και αυτό μου φτάνει.
Δεν έχω δει κανέναν σε αυτό το φόρουμ να πιστεύει πως όσοι έχουν διαφορετική πολιτική άποψη πρέπει να βρίσκουν αιώνια ανάπαυση. Αντίθετα, κάποιος διανοούμενος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι αριστεροί είναι για ψυχιατρείο, μια πολύ ενδιαφέορυσα ολοκληρωτική άποψη, που έχει βρει επιτυχημένη εφαρμογή στο παρελθόν. Χαραμίζεσαι στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί δικτατορίσκοι ανά τον κόσμο που θα ήθελαν τις πολύτιμες ιδέες σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχει μάθει να είναι στο απυρόβλητο, όχι γιατί έλεγε σοφά πράγματα εκ του ασφαλούς, αλλά γιατί κανείς δεν ασχολιόταν με το +-3% όταν έλεγε παπαριές και άλλαζε ατζέντα που δεν ενδιέφερε κανέναν.
...Πότε είπε ο ΣΥΡΙΖΑΣ 'σοφά πράγματα εκ΄τους ασφαλούς';
-
Δεν έχετε επιλογές»
Σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει και η Bild2
Βερολίνο, Γερμανία
Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» των Financial Times Deutschland και η γερμανική ταμπλόιντ Bild απευθύνει επιστολή προς τους Έλληνες.Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».
Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη»
Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αγαπητοί Έλληνες,
είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.
Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.
Η BILD σάς λέει: Είναι στο χέρι σας.
Έχει διαφορά.
Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.
Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.
Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.
Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.
Εάν εσείς αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε εμείς το θέλουμε.
Είναι στο χέρι σας.
Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.
Και πολύ φοβόμαστε: δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Φιλικά,
Η Bild σας».
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231200816
Ειλικρινά ποιός θα στεναχωριόταν αν έπεφτε μια βόμβα υδρογόνου 20 μεγατόνων στο κέντρο του Βερολίνου, στο κτίριο της Κομαντατούρ;
-
πρωτος ο Τσιπρας, γιατι δεν θα μπορουσε πλεον να κανει τον τσαμπα μαγκα με τα λεφτα των αλλων
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[...]
Ειλικρινά ποιός θα στεναχωριόταν αν έπεφτε μια βόμβα υδρογόνου 20 μεγατόνων στο κέντρο του Βερολίνου, στο κτίριο της Κομαντατούρ;Αυτή είναι η χώρα που έβγαλε τον Μπαχ;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Ειλικρινά ποιός θα στεναχωριόταν αν έπεφτε μια βόμβα υδρογόνου 20 μεγατόνων στο κέντρο του Βερολίνου, στο κτίριο της Κομαντατούρ;Αυτή είναι η χώρα που έβγαλε τον Μπαχ;
οσο η Αυριανη και η Εσπρεσο ειναι η εικονα της Ελλαδας του πολιτισμου
ε, αντιστοιχη ειναι η Bild... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Και τον Χίτλερ, τον Κάιζερ Βιλχελμ και άλλους τέτοιος αγίους που αγαπούσαν την ανθρωπότητα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[...]
ε, αντιστοιχη ειναι η Bild...Άντε να το δεχτώ αυτό. Για την 'Ναυτεμπορική' τους που έγραψε τα ίδια χθες τι έχεις να πεις;
-
TO EIΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.....
Αχ, αυτό το κουρασμένο βλέμμα....με τόση δουλειά από την 'επανίδρυση' του κράτους είναι λογικό!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[...]
ε, αντιστοιχη ειναι η Bild...Άντε να το δεχτώ αυτό. Για την 'Ναυτεμπορική' τους που έγραψε τα ίδια χθες τι έχεις να πεις;
οτι δεν ειναι χαζοι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[...]
οτι δεν ειναι χαζοι
Χαζοί όχι... Ναζί απλά. Αλλά θα τον χάσουν και τον οικονομικό πόλεμο.
Μα καλά δεν έχουν βαρεθεί να τρώνε καρπαζιές; Έναν πόλεμο δεν έχουν κερδίσει!
-
το να λες οτι οι Γερμανοι ειναι Ναζι, ειναι σα να λες οτι οι Ελληνες ειναι κουμουνιστες
-
Αναφέρομαι στην επεκτατική πολιτική της Μανταμέρκελ. Αλλά και ο απλός Γερμανός μόνο αμέτοχος δεν είναι. Κωλοφάρα από τις λίγες! Υπάρχουν Γερμανοί διανοητές που κατακεραυνώνουν την πολιτική της χώρας τους αλλά και την νοοτροπία του λαού της. Όπως έκανε για παράδειγμα και ο Τσόμσκι με την πολιτική των Μπους.
ΥΓ: Μακάρι οι Έλληνες να ήτο κομμουνισταί.
-
ναι μεγαλη κωλοφαρα
εμεις οι ξυπνιοι και αξιοι, να τους το θυμισουμε σε λιγες μερες που θα ξαναπαμε για δανεικα προκειμενου να μην γυρισει η χωρα 60 χρονια πισω
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες