-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
@cmarin ακούει;
ήταν και ο φίλος σου στον enikos.gr βλέπω... πως την γλύτωσε από τον μαινόμενο Μπένυ ένας θεός γνωρίζειAπαραδεκτος ο σκατοχοντρος.Δεν του ειπε και τιποτα ο πολιτης για να κοπαναει τα τραπεζια ο μαΝγκας.
Παντως αποκλειστικα και μονο στο μελλον τα debate πρεπει να γινονται ΜΟΝΟ με πολιτες.
Παιχνιδακια και χαιδεματα απο δημοσιογραφους τελος.Οποιος εχει τα αρτιδια και γκαυλα για ντιμπειτ, με πολιτες και ελευθερες ερωτησεις.Ειδατε μολις ερωτηθηκε επιμονα την αντιδραση του.Εμ ετσι ειναι Βαγγελακημ,αμα δεν απαντας θα σε ξαναρωτανε μεχρι να απαντησεις,μεχρι να τελειωσει η εκπομπη. -
manosk
...μα δεν γράφει κάτι για τον Αχιλλέα Φουφουτίδη... τό θέμα είναι αν αμφισβητείς ό,τι γράφει για τον Αχιλλέα Ιωακειμίδη... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@cmarin ακούει;
ήταν και ο φίλος σου στον enikos.gr βλέπω... πως την γλύτωσε από τον μαινόμενο Μπένυ ένας θεός γνωρίζειAπαραδεκτος ο σκατοχοντρος.Δεν του ειπε και τιποτα ο πολιτης για να κοπαναει τα τραπεζια ο μαΝγκας.
Παντως αποκλειστικα και μονο στο μελλον τα debate πρεπει να γινονται ΜΟΝΟ με πολιτες.
Παιχνιδακια και χαιδεματα απο δημοσιογραφους τελος.Οποιος εχει τα αρτιδια και γκαυλα για ντιμπειτ, με πολιτες και ελευθερες ερωτησεις.Ειδατε μολις ερωτηθηκε επιμονα την αντιδραση του.Εμ ετσι ειναι Βαγγελακημ,αμα δεν απαντας θα σε ξαναρωτανε μεχρι να απαντησεις,μεχρι να τελειωσει η εκπομπη.Αλήθεια, έτσι αντιδρούσε και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα;
-
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εσυ Κιουση τι θα ψηφισεις??
εγω ειχα ψηφισει πειρατες
τωρα σκεφτομαι δημαρ, αλλα δε ξερω αν τελικα θα το κανω
θα τους ξεψαχνισω λιγο παραπανω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα τους ξεψαχνισω λιγο παραπανωΕ οχι και ΔΗΜ.ΑΡ!!!
-
ρε δε φτανει που σου λυνω και την απορια θα με χειραγωγησεις και απο πανω?
κατσε πρωτα να παω γιατι με εβαλαν ΠΑΛΙ εφορευτικη (αμα σε δουν μαλακα που πηγες σε ξαναβαζουν εδω ), να βεβαιωθω οτι δε θα με κρατησουν
θα σκασω με παραλλαγη
αν και νταξει απο οσο ξερω δε μπορουν να με βαλουν κριμα
αλλα με τη παραλλαγη μαλλον θα σκασω οπως γυρναω , να τελειωνω να τη πεσω για υπνο -
θα τους ξεψαχνισω λιγο παραπανω...καλά, μην κουραστείς και πολύ... ξεψαχνίζοντας, αφού ότι και να ψηφίσεις ανάμεσα σε ΧΑ και ΚΚΕ, το ίδιο θα κάνει!..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι θα απαντούσες στον Αχιλλέα Φουφουτίδη, που χτυπάει τον πισινό του κάτω για να βγάλει 800 ευρώ ή για να βρει να βγάλει 600 ευρώ;
Δηλαδή το κείμενο είναι λάθος και οι επαγγελματίες 'αγωνιστές', συνδικαλιζόμενοι με το αζημίωτο φοιτητές είναι οι σωστοί, έτσι;Καιρός να δεις γύρω σου τους 'Ινδούς' της Ελλάδας, αξίζουν κι αυτοί λίγη προσοχή. Ή μπορείς και να μην τους δεις.
Ας μείνουν καταδικασμένοι μεταξύ αυτών που τους αναγκάζουν να πάρουν πτυχίο 1-2 χρόνια μετά, που υποστηρίζουν τον κρατισμό που τους στερεί τη δουλειά τους, που υποστηρίζουν το συνδικαλισμό και τις συντεχνίες που τους στερούν θέσεις εργασίας.
Στο κάτω-κάτω, δεν είναι δα και 'δικοί μας', αφού δεν καταναλώνουν το χρόνο τους μεταξύ 'αγώνων' και επαναστατικής dolce vita.Νόμιζα ότι ο Αχιλλέας που εκμεταλλεύτηκε μια πολύ πιο 'βαριά' και προσοδοφόρα συντεχνία για να βρει μια θέση που σχετιζόταν με το κράτος ΕΙΝΑΙ ανάμεσα σ' αυτούς που καταδικάζει το Φουφουτίδη σου.
Οπότε χαίρομαι που συμφωνείς στο 'κράξιμο' που του ρίχνω.
Τα υπόλοιπα περί ινδών κλπ πραγματικά δεν θέλω να μπω στον κόπο να σχολιάσω.
Νομίζω πως θες με το ζόρι να πεις κάτι, αλλά δεν σου βγαίνει. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...καλά, μην κουραστείς και πολύ... ξεψαχνίζοντας, αφού ότι και να ψηφίσεις ανάμεσα σε ΧΑ και ΚΚΕ, το ίδιο θα κάνει!..
καλα αυτο κατα βαθος κι εγω το πιστευω, αλλα ουτε ΧΑ , ουτε ΚΚΕ μπορω να ψηφισω
-
ρε δε φτανει που σου λυνω και την απορια θα με χειραγωγησεις και απο πανω?κατσε πρωτα να παω γιατι με εβαλαν ΠΑΛΙ εφορευτικη (αμα σε δουν μαλακα που πηγες σε ξαναβαζουν εδω ), να βεβαιωθω οτι δε θα με κρατησουν
θα σκασω με παραλλαγη
αν και νταξει απο οσο ξερω δε μπορουν να με βαλουν κριμα
αλλα με τη παραλλαγη μαλλον θα σκασω οπως γυρναω , να τελειωνω να τη πεσω για υπνοΘελω και εγω να παω εφορευτικη , εχει χαβαλε στο χωριο ασε που δεν παταε να ψηφισουν οποτε μολις κλεισει η καλπη το πολυ σε 45 λεπτα εχεις τελειωσει
-
Φυσικά και συμφωνώ. Έχω αλλεργία στους εν λόγω, είτε λέγονται Τσίπρες, ηλικιωμένοι χωρίς ρυτίδες [πετυχημένο], είτε Φουφουτίδηδες, όπως τον περιέγραψες το συγκεκριμένο.
Ξέρουμε όμως ποιες είναι οι εκατέρωθεν απόψεις για τους μαχητές των ΑΕΙ και τη μετέπειτα πορεία τους, έτσι δεν είναι;
-
@θωμας
εμεις την αλλη φορα τελειωσαμε 1:30 , δε το ξαναπερναω αυτο το πραγμαμια φορα να δεις πως ειναι το κανεις , αλλα οχι δευτερη
-
@θωμας
εμεις την αλλη φορα τελειωσαμε 1:30 , δε το ξαναπερναω αυτο το πραγμαμια φορα να δεις πως ειναι το κανεις , αλλα οχι δευτερη
Μια φορα με ειχαν καλεσει το 2007, αλλα ημουν κατοικος Αθηνας οποτε επεσε Ακυρο πανηγυρικο. Εκτοτε δεν με ξαναθυμηθηκαν . Αλλα εχει χαβαλε η υποθεση και οταν ερχεται ο μεγαλοπασοκτζης γινονται επικ σκηνικα
-
...καλά, μην κουραστείς και πολύ... ξεψαχνίζοντας, αφού ότι και να ψηφίσεις ανάμεσα σε ΧΑ και ΚΚΕ, το ίδιο θα κάνει!..
καλα αυτο κατα βαθος κι εγω το πιστευω, αλλα ουτε ΧΑ , ουτε ΚΚΕ μπορω να ψηφισω
Σε καταλαβαίνω... κι εγώ στο ίδιο καζάνι βράζω... δεν χρειάζεται όμως να πάθω και καμιά... υπερκόπωση!!!
-
καλα μη φανταστεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
Καιρός να δεις γύρω σου τους 'Ινδούς' της Ελλάδας, αξίζουν κι αυτοί λίγη προσοχή.
[...]Από πότε η λέξη 'Ινδός' χρησιμοποιείται ως επιθετικός προσδιορισμός;
Θλιβερό.
-
Νομίζω ότι πρέπει να κυκλοφορήσει ένα πρόγραμμα για forum, που να κάνει αυτόματες παραπομπές σε έννοιες ή άλλα ποσταρίσματα για μην υπάρχουν τέτοιες ερωτήσεις.
Αυτή τη στιγμή νιώθω λίγο μπαϊλντισμένος, δεν έχει πλάκα να εξηγώ απλά πράγματα. Αργότερα ή αύριο.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες