-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Κριμα να τα βλεπεις ολα τοσο επιφανειακαΚαλα σε λέει ρουχουοχτωδριφτερ
-
Ντου από παντού
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτό που έγραψα ενέχει αρνητικό ορισμό : εξ'ορισμού σοβαρός (δεξιός, αριστερός, σκύλος ή άνθρωπος) ΔΕΝ είναι όποιος ψηφίζει Καμμένο και Χρυσή Αυγή, τα υπόλοιπα μπορούν να συζητηθούν.
Οι αφίσες με τις οποίες έχει γεμίσει ο Καμμένος την Κηφισίας είναι νόμιμες?
Ή είναι ένας ακόμη τρόπος να δείχνει την περιφρόνηση του για τους νόμους και κατά προέκταση τις υποχρεώσεις της χώρας μας? -
Καλά, σε κόμμα διαδικτυακό όπως οι ΑΝ.ΕΛ. (δηλ. του στυλ μπορείς, γίνε και εσύ βουλευτής) ποτέ δεν ξέρεις τι είδους πρωτοβουλίες μπορούν να παρθούν. Παρόμοια κατάσταση έχω παρατηρήσει στην οδό Δεκελείας. Βέβαια, τα περισσότερα κόμματα αφισοκολλούν παρανόμως.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
Βέβαια, τα περισσότερα κόμματα αφισοκολλούν παρανόμως.Και στους περισσότερους από εμάς δε μας καίγεται καρφάκι, και πάμε και τα ψηφίζουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γ. Θ. Κρεμμυδάς - Οι άνθρωποι της Χούντας μετά τη Δικτατορία.
http://goo.gl/n8Pi8
Όποιος το θέλει κι αυτό σε pdf, ας στείλει πμ.Ρε μλκα, δεν γίνεται δουλειά έτσι! Πάρε μαθήματα από το πατριωτικό μπλοκ:
Ντου από παντού
Ωπ, καλώς τον!
Γιατί δεν πήρες το Monster όταν ήταν ακόμα καιρός; Τώρα μόνο για κάτι τέτοιο από το Mad Max μας βλέπω
ΥΓ: Ο leonp έχει μπιτόνια με βενζίνη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εσεις θα ξυπνηστε οταν πατε στην αραπιά για δουλειά.....
Πουθενα δεν θα πανε,πληρωνει ο μπαμπας .
Θα τελείωσουν κι αυτά....μέχρι να καταλάβουν ότι θα πρέπει να φορανε ελληνικα βρακιά και θα κοπουνε κατι αρμανι και τσαμπα μαγκιες
Ελληνικότατα.
-
Αυτή η ιστορία με το Σαμαρά και τις πιτσαρίες, που κυκλοφορεί, τι είναι?
Κάτι τον ρώτησε λέει κάποιος στο http://www.enikos.gr τις προάλλες και απάντησε ότι κάποτε είχε ανοίξει πιτσαρία?... -
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γ. Θ. Κρεμμυδάς - Οι άνθρωποι της Χούντας μετά τη Δικτατορία.
http://goo.gl/n8Pi8
Όποιος το θέλει κι αυτό σε pdf, ας στείλει πμ.Ρε μλκα, δεν γίνεται δουλειά έτσι! Πάρε μαθήματα από το πατριωτικό μπλοκ:
-
-
Ο Antonio είναι ο χαμένος αδερφός των Mario και Luigi.
Τους τελευταίους τους υιοθέτησε ο Miyamoto και τους εκπαίδευσε να πάνε να σώσουν την πριγκίπισσα Toadstool.
Ο Antonio ήταν πολύ ψηλός και έβρισκε στα τετραγωνάκια, κι έτσι ο Miyamoto τον παράτησε στην τύχη του, οπότε και διέφυγε στην Αμερική ως Αντώνης και άνοιγε πιτσαρίες. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οπως εχω πει είμαι κεντροαριστερών αντιλήψεων(δεν είμαι και ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος) κι όπως έχω ψηφίσει σε βουλευτικές **ΚΚΕ **(και παλιότερα πασοκ) έχω ψηφίσει σε Ευρωεκλογές και ΛΑΟΣ(τα εθνικά συμφέροντα δεν έχουν ιδεολογία για τον κατατζαφέρη όμως τελικά έχουν γι αυτό και πήρε τον @@@@@@@)
Οσο το πολιτικό σύστημα θα ξεβρακώνετε τόσο θα πρέπει ο πολίτης να είναι ευελικτος κι ο βασικότερος λόγος που φτάσαμε ως εδώ είναι αυτός,η κομματικοποίηση των μαζών.Δηλαδή έχεις ψηφίσει ΧΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ
και παρ'όλα αυτά νιώθεις ηθικά δικαιωμένος ώστε να μπορείς να κουνάς το δάχτυλο στους άλλους επιδεικτικά για ποντίκια που ξεβρακώνονται μαζί με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που υποστήριξαν;
Δηλαδή έχεις το θράσος να παρουσιάζεσαι ως αγνή και άσπιλη παρθένα; Και ως -τάχα μου- 'πατριώτης', ψηφίζοντας ένα κόμμα λάτρη αυτών που κατακρεούργησαν την Ελλάδα;
Είναι αρνητικό ή κακό, κάποιος στο παρελθόν να έχει ψηφίσει διάφορα κόμματα;
Από το 1985 που ψηφίζω, μέχρι και ΔΗΑΝΑ έχω ψηφίσει. Είναι λόγος αυτός για κριτική;
Ειδικά το 1985 είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, λόγω ανωριμότητας ως 18άρης που ήμουν.
Φυσικά τότε το έπαιζα ξερόλας (όπως και πολλοί νεανίες εδώ μέσα που γράφουν 'οπαδικά' και ότι τους κατέβει στο κεφάλι). Αλλά τόσα ήξερα τότε, τόσα έλεγα.Η πεμπτουσία του λαϊκισμού της εποχής εκείνης ήταν το 1989 με το περίφημο 'Τσοβόλα δώστα όλα...' ... οπότε και πλέον δεν ξαναασχολήθηκα με το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά με διάφορα άλλα.
Τότε ήμουν και φοιτητής και είδα πολλά από κοντά και πολλά τα έφαγα και στη μάπα. -
η ουσία βρίσκεται μάλλον στις επόμενες γραμμές αυτού που έγραψε, πέραν της πρώτης.
-
Η ουσία βρίσκεται στο πώς και γιατί κάποιος ψήφιζε ένα συγκεκριμένο κόμμα.
Να πάρω ένα 'ανώδυνο' παράδειγμα.
Αν κάποιος ψήφιζε ΚΚΕ επειδή οι ταγματασφαλίτες κρέμασαν το σόι του ή από ιδεολογία (...) ή επειδή απλά τον αηδίαζε ο δικομματισμός του 'μαζί τα φάγαμε', αλλά και η αριστερά του 'Πολυτεχνείου', είναι ΟΚ. Ελεύθερος άνθρωπος είναι, κάνει την επιλογή του.Αν ψήφιζε επειδή ο μπάρμπας του ήταν βουλευτής του ΚΚΕ και τον έχωσε στη Βουλή ή ως συνδικαλιστή στο δημόσιο για να κόβει βόλτες ή επειδή του αρέσει να ρίχνει ξύλο ή να παριστάνει τον καπετάν-μαμάω Βεληγκέκα μαζί με τους άλλους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, τότε είναι για μπάτσες.
Αντίστοιχα παραδείγματα μπορεί οποιοσδήποτε να σκεφτεί για κάθε πολιτικό κόμμα ή χώρο.
Κοινός (αρνητικός) παρονομαστής: η υστεροβουλία και το άμεσο, παράνομο ή ανήθικο, προσωπικό όφελος. Γιατί η πολιτική είναι και ηθική. Πολιτικό κόμμα με ανήθικες αρχές ('θα κλέψουμε', 'θα αδικήσουμε', 'θα προδώσουμε') δεν υπάρχει.
-
καλημέρα και καλή βδομάδα... μεγάλη βδομάδα...με το οικονομικό δράμα να συνεχίζεται χωρίς ανάσταση...περιμένοντας (κάποτε) ανάσταση νεκρών...
κλισέ τύπου 'κομματικό επιτελείο', 'ετοιμοπόλεμος', 'στρατηγική' κά δείχνουν ατμόσφαιρα πολέμου, ανελέητου, χρήματος και δόξας κάνοντας το 'νίκη της δημοκρατίας' ανέκδοτο.
πως όλα αυτά τα φασισταριά, παλιοκουμούνια, γλυκανάλατοι, συνυπεύθυνοι εντελώς περιορισμένης ευθύνης και κυνηγοί παιδικών ονείρων μπορεί να συνυπάρξουν για να επιτευχθεί κάτι καλύτερο δεν μπορώ να το συλλάβω.
επιμένω στην αποχή από εθνικές εκλογές.....μόνο ευρωπαικές, τζάμπα ταίζουμε δυο συστήματα εξουσίας αφού η ευρωπαική πολιτικο-οικονομική ολοκλήρωση είναι μονόδρομος επιβίωσης...το παραδέχονται όλοι (πλην του διαθέτοντος περισσή φαντασία περισσού).
καλή φώτιση και οι θεοί (πολυπολιτισμική κοινωνία γίναμε) να βάλουν το χέρι τους...όσο γίνεται πιο μακρυά απ' τον κώλο μας... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοινός (αρνητικός) παρονομαστής: η υστεροβουλία και το άμεσο, παράνομο ή ανήθικο, προσωπικό όφελος. Γιατί η πολιτική είναι και ηθική. Πολιτικό κόμμα με ανήθικες αρχές ('θα κλέψουμε', 'θα αδικήσουμε', 'θα προδώσουμε') δεν υπάρχει.
Και ενώ κανένα κόμμα δεν προωθεί τέτοιες αρχές με το λόγο του, ο δικομματισμός έγινε πανίσχυρος για αυτούς ακριβώς τους λόγους...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ουσία βρίσκεται στο πώς και γιατί κάποιος ψήφιζε ένα συγκεκριμένο κόμμα.Να πάρω ένα 'ανώδυνο' παράδειγμα.
Αν κάποιος ψήφιζε ΚΚΕ επειδή οι ταγματασφαλίτες κρέμασαν το σόι του ή από ιδεολογία (...) ή επειδή απλά τον αηδίαζε ο δικομματισμός του 'μαζί τα φάγαμε', αλλά και η αριστερά του 'Πολυτεχνείου', είναι ΟΚ. Ελεύθερος άνθρωπος είναι, κάνει την επιλογή του.Αν ψήφιζε επειδή ο μπάρμπας του ήταν βουλευτής του ΚΚΕ και τον έχωσε στη Βουλή ή ως συνδικαλιστή στο δημόσιο για να κόβει βόλτες ή επειδή του αρέσει να ρίχνει ξύλο ή να παριστάνει τον καπετάν-μαμάω Βεληγκέκα μαζί με τους άλλους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, τότε είναι για μπάτσες.
Αντίστοιχα παραδείγματα μπορεί οποιοσδήποτε να σκεφτεί για κάθε πολιτικό κόμμα ή χώρο.
Για πιάσε και κανά πιο επώδυνο παράδειγμα, γιατί νομίζω ότι εκεί δεν εφαρμόζονται αυτά που λες.
Ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ με τον κοινό παρονομαστή της Τίμιας Κριτικής που λέει ότι δεν υπάρχουν ψηφοφόροι που δεν ήξεραν, το να παραμυθιάζεσαι είναι συνώνυμο της συνενοχής κλπ κλπ κλπΔλδ ΟΚ, όταν έχεις το παράνομο ή ανήθικο άμεσο προσωπικό όφελος είσαι μλκς. Εντάξει.
Στο άλλο μισό; Που ΔΕΝ έχεις κάτι τέτοιο; -
Γιατί; Είπε κανείς ότι 'όλοι ήξεραν'; ΠΟΛΛΟΙ ήξεραν, ΠΟΛΛΟΙ βολεύτηκαν, που σήμερα παριστάνουν τους αγανακτισμένους.
Αυτό δεν συνεπάγεται ότι 'όλοι τα έφαγαν', ακόμα κι αν ωφελήθηκαν παραπλεύρως, πχ από τη γενικότερη άνοδο του βιοτικού επιπέδου (με δανεικό χρήμα ή με χρήμα που ήταν προορισμένο για επενδύσεις, αλλά που ρίχτηκε στην κατανάλωση).
Το αηδιαστικό είναι αυτό που γράφω στην πρώτη σειρά, για τους 'αγανακτισμένους βολεμένους' της κατάστασης.
Μην αναλύουμε τώρα τα προφανή. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ουσία βρίσκεται στο πώς και γιατί κάποιος ψήφιζε ένα συγκεκριμένο κόμμα.Ακριβώς αυτό.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες