-
Γεια σας,
Θα ηθελα την βοηθεια σας,
ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος αλλα καθως εχω κ ενα χωραφακι,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο με καροτσα για γεωργικες εργασιες.
δεν ειμαι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης αλλα θελω το αυτοκινητο να εχει αγροτικη αδεια και σηματακι.
ξερει κανενας τι προυποθεσεις πρεπει να τηρω?
εχω καποια γεωργικα εισοδηματα στο εκκαθαριστικο μου. -
Γεια σας,
ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος αλλα καθως εχω κ ενα χωραφακι,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο με καροτσα για γεωργικες εργασιες.
δεν ειμαι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης αλλα θελω το αυτοκινητο να εχει αγροτικη αδεια και σηματακι.
Γεια σας,
Ξέρω ότι γίνεται, αλλά δεν ξέρω τι μίνιμουμ εισόδημα χρειάζεται και τι έκταση...Νομίζω όμως ότι καλύτερα απο όλους θα σε διαφωτήσουν οι Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που ειδικεύονται σε αγροτικά και αυτές που είναι ενημερωμένες βρίσκονται στο υπόλοιπο Αττικής (Μαραθώνας Κορωπί, Ωρωπός, Αυλώνα κλπ)
-
Εφοσον υπαρχει αγροτικο εισοδημα στη δηλωση ως δευτερευουσα απασχοληση δικαιουσαι 1 αγροτικο.
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ