-
Το γιατί σε αυτούς τους 5 αγώνες η Ferrari θεωρείται ότι είχε χάλια μονοθέσιο, ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Σε δύο από αυτούς είχε κορυφαίο ρυθμό (πήρε 1η και 2η θέση).
Ποια άλλη είχε κορυφαίο ρυθμό σε περισσότερους αγώνες; ΚΑΜΙΑ- το ότι είναι η ομάδα που έχει μακράν τα καλύτερα pit stop.
Damage limitation και τρίχες κατσαρές. Είναι απλά μία από τις 7 ομάδες που έχουν δείξει φέτος κορυφαίο ρυθμό.
Και αφού δεν έκανε κανένα λάθος, ούτε είχε προβλήματα αξιοπιστίας είναι πρώτη με τον Αlonso.Στα του αγώνα: Χίλια μπράβο στη Williams και στον Πάστορα, γιατί αντίθετα με τα λουζέρια της Sauber και τους κοιμισμένους της Lotus, ούτε για τους βαθμούς πήγε, ούτε κάθησε πίσω από τον Alonso ενώ ήταν ταχύτερη. Φούλ για την νίκη, αλλαγή στρατηγικής όπου χρειαζόταν και νίκη. Γιατί ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα.
Μολις μυρίστηκε αίμα, όρμησε. Γατάκια Sauber και Lotus.-McLaren: Δίπλα στο Ρaragon έχει λίμνη. Δέστε μια πέτρα στο λαιμό και πηδήξτε μέσα.
-O Vettel ανακάμπτει από τον αρχικό του λήθαργο.
-O Παπους ξεκίνησε καλά αλλά απογοητεύει.Best season ever!
-
-
η φωτια ξεκινησε απο εκρηξη μπαταρίας KERS...
-
A major flash fire took hold of the Williams garage area as the team was celebrating its Spanish Grand Prix victory in Barcelona.
A KERS-related issue was suspected, with witnesses describing an explosion at the rear of the garage area near where the fuel was stored.
Witnesses saw flames before acrid smoke started to billow out of the garage area. Neighbouring garages included those of Caterham, Force India and Sauber were also involved in the emergency, but the fire did not appear to have spread outside the immediate Williams area.
A number of fire engines started to arrive on the scene within minutes, and the fire itself appeared quickly put out by fire extinguishers as members from all F1 crews ran to the assistance of the Williams team.
Sir Frank Williams was seen being safely removed from the garage at the onset of the fire, and race winner Pastor Maldonado and his family were also confirmed safe.
The main concern was smoke inhalation, with no one immediately reported as injured by the fire itself. At least one mechanic was reported to have been removed by ambulance to hospital.
All F1 personnel and media staff were ordered out of the pit lane area as police arrived to take charge of the scene.
It's unknown what damage was done, but some reports said that considerable damage had been done to equipment. One car was reported to have been destroyed, which may have been the race car driven by Bruno Senna if it had been returned to pit lane after retiring early in the race.
However, most of the race cars would still have been held under parc fermé conditions elsewhere on pit lane.
-
Το κέρασμα της ημέρας
Χάρηκα πάρα πολύ που κέρδισε ένας από τους παλιούς 'μεγάλους' κατασκευαστές, ειδικά με το συγκεκριμένο κινητήρα.
Όντως χέστηκα για BMW, Μοντόγια και σια. Η προηγούμενη νίκη της Williams-Renault ήταν το 1997...
Στα του αγώνα.
Αν στη θέση του Αλόνζου ήταν κανάς Μιμάκος τώρα θα έβραζε το καζάνι των μήντια για τον άχρηστο που του χει πάρει τα μυαλά η γκόμενα και δεν μπόρεσε να κερδίσει μια Williams κλπ κλπ κλπ
Τα σχόλια που έχουν γραφτεί από πέρσυ για Maldonado νομίζω θέλουν γενναίες δόσεις βαζελίνης για να μπουν υπόθετο ως πρέπει.
Αν βάλουμε μέσα και τη σοφία που έβγαζαν οι παρουσιαστές του TV Magic μετά το περσινό Monaco θα χρειαστεί πρωκτολόγος.
Ας είναι...Αυτός που φτιάνει τη στρατηγική στη Lotus θέλει μια γερή καρπαζά να ευθυγραμμιστεί γιατί πιστεύω ότι το κεφάλι του πάει λίγα λεπτά μπροστά.
Στους λοιπούς.
Νομίζω ότι φέτος θα δούμε τον πραγματικό Vettel και νομίζω ότι θα βρει και ο ίδιος την ευκαιρία να ανεβάσει την αποδοσή του συνολικά καθώς χρονιές όπως οι περσινές μόνο για καραγκιοζ μπερντέ προσφέρονται.
Ρησπεκτ στο Λούη για τον τρόπο που κατάπιε σε 1,5 στροφή και τις δυο Torro Rosso.Για τα Μαρούσια, τα Πατήσσια, τα Βριλήσσια και το άλλο το αρχίδι τον birdy nam nam τι να πω...
Κανονικά -και το λέω έχοντας κράξει μέσα στον αγώνα για κλείσιμο και πάνω στον Maldonado- θα πρεπε να φάει ένα νόστιμο ντισκαλιφιέ από τον επόμενο αγώνα αυτός που έκλεισε τον Alonso, να κάτσει σπίτι του, να παίξει Playstation να χορτάσει racing ούτως ώστε μετά όλα τα παιδάκια να κάθονται φρόνιμα και να μην έχουμε άλλες τέτοιες αηδίες.Πέρσι ο αρχίδης ο Καρθιτέτοιος είχε στερήσει 2-3 podium, φέτος αναβαθμίστηκε το άθλημα και φτάσαμε και σε νίκη.
Και ο Σακελλαρόπουλος λέει ότι έφταιγε η Ferrari...
YΓ: Όντως πολύ προσπέρασμα για δεδομένα Βαρκελώνης...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Best season ever!
...ας είναι καλά η Pirelli!!!.. (...εγώ θα επιμείνω, γιατί πολλή γκρίνια έπεσε για τις 'τσικλόφουσκες' κλπ.).
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Best season ever!
...ας είναι καλά η Pirelli!!!.. (...εγώ θα επιμείνω, γιατί πολλή γκρίνια έπεσε για τις 'τσικλόφουσκες' κλπ.).
ή 'ωμά αυγά'...
Εντωμεταξυ τι μαβλακειες ελεγαν ο ΤΠ και ο Σειτανιδης, οτι ο Σουμαχερ ειπε πως οι οδηγοι τρεχουν σαν να εχουν πανω στο μονοθεσιο αυγα και προσεχουν να μην πεσουν και σπασουν... -
προς το παρον, 4 μηχανικοι της Williams και 1 της Force India μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειο, ενω το μονοθεσιο του Senna εξερραγη (λογω KERS)
-
Εντι πες και για τον Μάσα , πες και για τον Μάσα ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντι πες και για τον Μάσα , πες και για τον Μάσα ...Εδώ αλλάζει το κέρασμα...
Νταξ σήμερα αν δεν είχε την ποινή δεν θα τα πήγαινε λιγότερο σκατά από τις σούπερ ουάου McLaren, αλλά γενικά είναι φοβερά ασταθής. Έκανε κάποια καλά προσπεράσματα σήμερα (νομίζω 6 θέσεις στον πρώτο γύρο) αλλά ειδικά στη φάση που κόλλησε με τις Torro Rosso λεω γαμώ την κοινωνία την πόρνη μέσα...
Κρατάτε πισινή πάντως...
-
Ποιος έλεγε (βαριέμαι να ψάξω..) θα γκρεμιστεί φούρνος άμα νικήσει ο Πάστορας..
Μακάρι να 'ναι καλά όλοι τους. Πολύ χάρηκα για τον Frank. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ποιος έλεγε (βαριέμαι να ψάξω..) θα γκρεμιστεί φούρνος άμα νικήσει ο Πάστορας..
Μακάρι να 'ναι καλά όλοι τους. Πολύ χάρηκα για τον Frank.Τι μπανιο ρε! Εδω ο Μαλδοναδο ειναι στην πολ. Μιλαμε για επικες πιθανοτητες να γκρεμιστει κανας φουρνος την ωρα που περναμε απο διπλα. Εγω δεν βγαινω απο εδω μεσα σημερα!
-
4 μηχανικοι της Caterham επισης στο νοσοκομειο...
-
Τελικά δε γκρεμίστηκε κανένας φούρνος, αλλά τα πιτ τους.
-
Κι άλλες φώτο: http://www.racecar-engineering.com/news ... rand-prix/
-
-
-
στο 0:14 (2ο βιντεο) ο Brundle λεει 'oh shit'?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν στη θέση του Αλόνζου ήταν κανάς Μιμάκος τώρα θα έβραζε το καζάνι των μήντια για τον άχρηστο που του χει πάρει τα μυαλά η γκόμενα και δεν μπόρεσε να κερδίσει μια Williams κλπ κλπ κλπ
Τα σχόλια που έχουν γραφτεί από πέρσυ για Maldonado νομίζω θέλουν γενναίες δόσεις βαζελίνης για να μπουν υπόθετο ως πρέπει.Δηλαδή ο Μαντολάτος μόνο τον Αλόνσο κέρδισε; Γιατί εγω νομίζω ότι κέρδισε τους πάντες, αλλά μόνο ο Αλόνσος το πάλεψε; Ασε για τον Μίμη με αυτή τη λογική. 3ος με το αμάξι που ένας ρουκη εκανε FL 1,2' κάτω απο το επόμενο. Oπως και μετα το Μπαχρέιν ετσι θα κάνω κι εδω το ίδιο ερώτημα: Πριν κρίνετε τον Κίμι, κρίνετε τον Χονδρογιαννη. Και μετα συγκρίνετε τους.
Για το άλλο: ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου οι οδυρμοί για τους κολοσσούς της αυτοκίνησης που χανουν τη θέση τους απο τους λατινορώσους pay drivers.
-
κατι μου βρωμαει εδω...και δεν ειναι η φωτια,να ρωτησω το μονοθεσιο του παστορα εχει παθει κατι?
2012 - Gran Premio de España Santander