-
Μέχρι τώρα πρώτος με διαφορά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ? Ελπίζω απλά να τρολλάρουν μερικοί!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πέθανε και η Μαρίκα Μητσοτάκη...
Εδώ και μέρες πίστευα ότι θα πεθάνει ανήμερα των εκλογών.
Έχω (πολιτικό) ένστικτο...Με φοβιζεις!
Καλά δεν ήταν και δύσκολο να το βρει κάποιος. Λίγο λογική, λίγο την ιστορία της οικογένειας (όπως όλοι οι Έλληνες) να ήξερες καταλάβαινες πότε θα 'επέλθη το μοιραίο'...
Η λογική ποιά είναι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πριν λίγο πήγα και εγώ. Μόνοι γέροι και γριές. Απογοητευτικό αυτό που είδα. Ακόμη και μέσα στην αίθουσα όλοι συνταξιούχοι.Aπό το μεσημερι και το απογευμα αυτοί! Ακομα δεν ξύπνησαν Νικο! Καφε δεν ηπιαμε ακόμα!
Και τραγελαφική η ευχή 'καλη ψηφος'. 'Ψηφο με συναισθηση' να λεμε καλύτερα!
Αργησα να ξυπνησω, σχόλασε η εκκλησία και τωρα σίγουρα έχει την ουρά με τους ηλικιωμένους. Εγω θα παω το μεσημερι προ φαγητού!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μέχρι τώρα πρώτος με διαφορά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ? Ελπίζω απλά να τρολλάρουν μερικοί!Χθεσινοβραδινό. Τρεις συγγενείς μου, υποστηρικτές γενικά της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) και πηγαίνουν σε πορείες, αντιδρούν, φωνάζουν, γκαρίζουν κλπ...κλπ... χθες βράδυ μου είπαν ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν...
Η δικαιολογία; Δεν τους ενδιαφέρει η ψήφος αλλά η αντίδραση στους δρόμους, πορείες, γενικός ξεσηκωμός, αντίδραση και κάτι τέτοια...
Και τελικά όχι μόνο δεν πήγαν αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και εκδρομή εκτός Αττικής, λόγω καλού καιρού...Περίεργα πράγματα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά δεν ήταν και δύσκολο να το βρει κάποιος. Λίγο λογική, λίγο την ιστορία της οικογένειας (όπως όλοι οι Έλληνες) να ήξερες καταλάβαινες πότε θα 'επέλθη το μοιραίο'...
Η λογική ποιά είναι;
Η λογική λέει ότι τον άνθρωπο σου προσπαθείς να τον κρατήσεις στην ζωή ακόμα και με τα μηχανήματα όπως εδώ και αρκετό καιρό την Μαρίκα.
Αυτά για τους απλούς ανθρώπους.
Για τους ανθρώπους που παίζουν μεγάλα παιχνίδια τα κριτήρια αλλάζουν.
Μία επέμβαση στο θυμικό των ψηφοφόρων δεν βλάπτει, έτσι και αλλιώς δεν σκοτώνεις και κανένα.
Λοιπόν
Για να μην λεω μισόλογα πιστεύω ότι ο θάνατος της Μ.Μητσοτάκη μπορεί να βοηθήσει στην (πολιτική) επιβίωση της Ντόρας.
Αυτό
Και ξέρεις το πιστεύουν και αρκετοί άνθρωποι που έχω μιλήσει από το πρωί, δηλαδή θέλω να πω το μήνυμα πέρασε... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χθεσινοβραδινό. Τρεις συγγενείς μου, υποστηρικτές γενικά της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) και πηγαίνουν σε πορείες, αντιδρούν, φωνάζουν, γκαρίζουν κλπ...κλπ... χθες βράδυ μου είπαν ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν...
Η δικαιολογία; Δεν τους ενδιαφέρει η ψήφος αλλά η αντίδραση στους δρόμους, πορείες, γενικός ξεσηκωμός, αντίδραση και κάτι τέτοια...
Και τελικά όχι μόνο δεν πήγαν αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και εκδρομή εκτός Αττικής, λόγω καλού καιρού...Περίεργα πράγματα...
Oυδέν σχόλιον!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πριν λίγο πήγα και εγώ. Μόνοι γέροι και γριές. Απογοητευτικό αυτό που είδα. Ακόμη και μέσα στην αίθουσα όλοι συνταξιούχοι.
Aπό το μεσημερι και το απογευμα αυτοί! Ακομα δεν ξύπνησαν Νικο! Καφε δεν ηπιαμε ακόμα!
Και τραγελαφική η ευχή 'καλη ψηφος'. 'Ψηφο με συναισθηση' να λεμε καλύτερα!
Αργησα να ξυπνησω, σχόλασε η εκκλησία και τωρα σίγουρα έχει την ουρά με τους ηλικιωμένους. Εγω θα παω το μεσημερι προ φαγητού!
Ακόμη πάει κόσμος στη εκκλησία; Νόμιζα ότι τις είχε χτυπήσει και αυτές η κρίση και θα είχαν κλείσει...
Εγώ πήγα πρωϊ-πρωϊ γιατί ήθελα να πλύνω μετά τον πέζουλα πριν πιάσει ζέστη... Φασίνα...
-
Έπεσε πανηγυρικά ΣΥΡΙΖΑ.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μέχρι τώρα πρώτος με διαφορά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ? Ελπίζω απλά να τρολλάρουν μερικοί!Γιατί να τρολλάρουν;
-
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος με την Χρυσή Αυγή.
Τα ίδια κοπρόσκυλα που σπάνε και καίνε - απλά στο άλλο άκρο.Ας τους ψηφίζουν, και οι άλλοι που κλέβουν πολιτισμένα καλύτεροι είναι;
-
Η λογική ποιά είναι;
Η λογική λέει ότι τον άνθρωπο σου προσπαθείς να τον κρατήσεις στην ζωή ακόμα και με τα μηχανήματα όπως εδώ και αρκετό καιρό την Μαρίκα.
Μία επέμβαση στο θυμικό των ψηφοφόρων δεν βλάπτει, έτσι και αλλιώς δεν σκοτώνεις και κανένα.
Λοιπόν
Για να μην λεω μισόλογα πιστεύω ότι ο θάνατος της Μ.Μητσοτάκη μπορεί να βοηθήσει στην (πολιτική) επιβίωση της Ντόρας.
Αυτό
Και ξέρεις το πιστεύουν και αρκετοί άνθρωποι που έχω μιλήσει από το πρωί, δηλαδή θέλω να πω το μήνυμα πέρασε...Σαν το θάνατο του jobs για να ανέβουν οι πωλήσεις του 4S.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος με την Χρυσή Αυγή.
Τα ίδια κοπρόσκυλα που σπάνε και καίνε - απλά στο άλλο άκρο.Ας τους ψηφίζουν, και οι άλλοι που κλέβουν πολιτισμένα καλύτεροι είναι;
Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Η διαφορά είναι χαώδης. Αλλά κάθε άποψη σεβαστή!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η λογική ποιά είναι;
Λοιπόν
Αυτό
Και ξέρεις το πιστεύουν και αρκετοί άνθρωποι που έχω μιλήσει από το πρωί, δηλαδή θέλω να πω το μήνυμα πέρασε...Σαν το θάνατο του jobs για να ανέβουν οι πωλήσεις του 4S.
Έλα ντε...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η λογική ποιά είναι;
Λοιπόν
Αυτό
Καμία σχέση.
Θα μπορούσες να διαφωνείς πιο ευγενικά γιατί δεν γνωριζόμαστε κιόλας... -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Γιατί να τρολλάρουν;
Σέβομαι την επιλογή τους απλά θεωρώ καταστροφή του τόπου το μόρφωμα του Σύριζα με τον υποκριτή 'αρχηγό'. (ΟΚ μία από τις καταστροφές του τόπου).
-
Έχω (πολιτικό) ένστικτο...μειον μια ψηφος για τη ντορα.
χλωμο να βγει τωρα -
Πάντως αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν ότι είχε πεθάνει εδώ και μέρες και την κρατούσαν στο ψυγείο, η άποψή σου μπορεί να θεωρηθεί και σοβαρή.
-
Όλοι εσείς που λυπάστε εμάς που ψηφίσαμε Συριζα (μέχρι στιγμή είμαι ο μόνος που το έχω δηλώσει) γιατί δεν μας λέγατε τι επιλογή θα έπρεπε να είχαμε, για να μην κάνουμε το λάθος.
Εκτεθείτε και λίγο δεν είναι θανατηφόρο. -
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
για αυτό τα μάζεψε κι έφυγε ο Κούβελης με όσους άξιζαν από εκεί.επίσης είναι πλέον και wannabe ΠΑΣΟΚ.
-
Το ΠΑΣΟΚ ήταν ποτέ άκρα αριστερά;
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα