-
Καλα ρε ινφινιτυ, ξεραμε οτι ο πασχος ειναι μαλακας, αλλα τοσο?
http://unfollowapantiseis.wordpress.com/2012/05/06/οροθετικές-πόρνες-και-εξαφανισμένοι/
Πρεπει να χει παθει λιγο ζημνια με τις εκλογες, δεν παιζει
-
Απο τους πρώτους 100 γ@μι@δες που πήγαν για τεστ οι 5 κολλησαν HIV.
-
Αυτοι δεν ειναι δημοσιος κινδυνος; Δεν πρεπει να δημοσιευτουν οι φωτογραφιες τους να ξερει ο λαος;
Καπου ακουσα (στον ΣΚΑΙ-ραδιο) οτι ο Χρυσοχοιδης ηταν πολυ πισω σε σταυρους και μετα το θεμα με την Αμυγδαλεζα και τις οροθετικες εφτασε πρωτος.
-
Απο τους 100 που πηγαν σε δημοσια ιατρεια για εξετασεις..Ακομα δεν εχουν βγει αποτελέσματα για αυτους που πηγαν να εξεταστούν ιδιωτικά...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
... Ακομα δεν εχουν βγει αποτελέσματα για αυτους που πηγαν να εξεταστούν ιδιωτικά...Και ουτε θα βγουν. Ουτε για στατιστικά έρευνα δεν προκειται να δωθούν τα στοιχεία!
-
Το ελληνικο Κράτος όμως που το βριζουμε θα τους περιθαλπτει για πάντα, παρα το λάθος τους.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αυτοι δεν ειναι δημοσιος κινδυνος; Δεν πρεπει να δημοσιευτουν οι φωτογραφιες τους να ξερει ο λαος;Καπου ακουσα (στον ΣΚΑΙ-ραδιο) οτι ο Χρυσοχοιδης ηταν πολυ πισω σε σταυρους και μετα το θεμα με την Αμυγδαλεζα και τις οροθετικες εφτασε πρωτος.
παρέχουν κάποια πληρωμένη υπηρεσία σεχ και πρέπει να τους μάθουνε και να προστατευτούν αυτοί που τη χρησιμοποιουν
-
μπορει να πουλανε αγαπη...
Εσυ δηλαδη αρνεισαι οτι δεν αποτελουν δημοσιο κινδυνο;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αυτοι δεν ειναι δημοσιος κινδυνος; Δεν πρεπει να δημοσιευτουν οι φωτογραφιες τους να ξερει ο λαος;
Καπου ακουσα (στον ΣΚΑΙ-ραδιο) οτι ο Χρυσοχοιδης ηταν πολυ πισω σε σταυρους και μετα το θεμα με την Αμυγδαλεζα και τις οροθετικες εφτασε πρωτος.
παρέχουν κάποια πληρωμένη υπηρεσία σεχ και πρέπει να τους μάθουνε και να προστατευτούν αυτοί που τη χρησιμοποιουν
Ναι, του καλού οικογενειάρχη.
Και στην τελική, αν εγώ πηδ@ω τη γυναίκα του γείτονα, δεν πρέπει να είμαι ενημερωμένος;
Bonus:
[...]
Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είχε ιδέα ότι η εν λόγω γυναίκα είναι ιερόδουλη. Απλά τη γνώρισε σε ένα μπαράκι, και κατέληξαν να κάνουν έρωτα.
[...] -
Αν καποιος ειχε συστημα να πηγαινει με τετοιες,παλι καλα να λεμε που ηταν μονο 5% το ποσοστο
Απο οτι μου επιβεβαιωσαν παντως,οι γυναικες αυτες δεν πλησιαζονται απο normal ανθρωπο
Αστεγες,βρωμικες,με ανοιχτες πληγες,σημαδια κτλΗ Ρωσιδα ομως η πρωτη που ηταν και σε οικο ανοχης,ειχε φανατικο κοινο και μαλιστα πολλους νεαρους.
Σε οτι αφορα τις εξετασεις,εαν καποιος εχει AIDS ο γιατρος του ειναι υποχρεωμενος να ενημερωσει το ΚΕΕΛΠΝΟ
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
μπορει να πουλανε αγαπη...Εσυ δηλαδη αρνεισαι οτι δεν αποτελουν δημοσιο κινδυνο;
κίνδυνο αποτελούν για ανθρώπους που δεν παίρνουν προφυλάξεις. αλλα αυτοί οπως ξαναεραψα δεν παρέχουν υπηρεσίες σεχ
οσοι πηδάτε γυνάικες παντρεμένων να φοράτε καπότες αν δεν θελετε να κολλησετε τίποτα ή να φορτώσετε κανα μπάσταρδο σε αλλον
-
Και οι γυναίκες των παντρεμένων παρέχουν υπηρεσίες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Και οι γυναίκες των παντρεμένων παρέχουν υπηρεσίες.σου σιδερώνουν τα πουκάμισα και τα σόβρακα ως ανταμοιβή
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και οι γυναίκες των παντρεμένων παρέχουν υπηρεσίες.
σου σιδερώνουν τα πουκάμισα και τα σόβρακα ως ανταμοιβή
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Αν σε εξυπηρετεί αυτή η δικαιολογία, ΟΚ.
-
αφού ασχολείσαι με το πληρωμένο σεχ ενημέρωσέ μας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αφού ασχολείσαι με το πληρωμένο σεχ ενημέρωσέ μαςΣε χάλασε αυτό που έγραψα, ε; Δεν ασχολούμαι, εσύ αποφεύγεις να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα και καταδικάζεις.
-
Εγω παντως που πηδαγα μια παντρεμενη δεν μου παρείχε καμια υπηρεσια παρα μονο μου εχει ζαλησει τα @@ με τις ανασφάλειες της
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σε χάλασε αυτό που έγραψα, ε; Δεν ασχολούμαι, εσύ αποφεύγεις να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα και καταδικάζεις.
ούτε χαλάστικα για κάτι ούτε καταδίκασα τίποτα. το μόνο που σχολίασα αρνητικά ήταν η μη επαγγελματική συμπεριφορά ατόμων που προσφέρουν μια υπηρεσία. και ναι το θεώρισα λογικό να ενημερωθούν -οπως εγινε- οσοι χώνανε.
για παντρεμένες και τι υπηρεσίες προσφέρουν δεν έχω ιδέα ούτε έπιασα σε τί αναφερόσουν.
-
φωτογραφιες μαζι με τα ονοματεπωνυμα-πατρωνυμα,διευθυνσεις κτλ,οσων εχουν κολλησει,δεν θα βγουν στη δημοσιοτητα?δλδ οι ιεροδουλες πηγαν με ολους,αλλα οι γαμηκουλες πηγαν μονο με μια ιεροδουλη κ εκτοτε το εκοψαν το πουλακι τους συριζα(η πασοκ)?
δεν ειμαι εναντια στην δημοσιευση των φωτογραφιων(κ μονο αυτων).ειμαι εναντια στα 2 μετρα κ 2 σταθμα.αρα,απο τη στιγμη που τα εβγαλαν ολα στη φορα,ακομα κ πληροφοριες ασχετες με το θεμα,οπως διευθυνσεις γεννησης κ κατοικιας κ ονοματεπωνυμα γονεων,για τις ιεροδουλες,να το κανουν κ για τους γαμηκουλες. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σε χάλασε αυτό που έγραψα, ε; Δεν ασχολούμαι, εσύ αποφεύγεις να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα και καταδικάζεις.
ούτε χαλάστικα για κάτι ούτε καταδίκασα τίποτα. το μόνο που σχολίασα αρνητικά ήταν η μη επαγγελματική συμπεριφορά ατόμων που προσφέρουν μια υπηρεσία. και ναι το θεώρισα λογικό να ενημερωθούν -οπως εγινε- οσοι χώνανε.
για παντρεμένες και τι υπηρεσίες προσφέρουν δεν έχω ιδέα ούτε έπιασα σε τί αναφερόσουν.
Και θα πρέπει να βγαίνουν οι φωτογραφίες τους φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την ίδια 'επαγγελματική' συμπεριφορά επιδεικνύουν και άτομα 'υπεράνω υποψίας'. Αυτό δεν μας προβληματίζει;
Ιεροδουλες ,πορνεια ,Aids κλπ (διασπαση απο αλλα θεματα)