-
theokoylis έγραψε:
ΛΩΡΗ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'FACE TO FACE'.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ 'ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ'.ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ..ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ..ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ....ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ...ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΠΑΚΙ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 'ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ'?ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FORUM.ΘΕΟΔΩΡΕ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ.
ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ 'ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ' ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΡΙΝΑ (Η ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ) ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΛΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΙΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ- Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ !
- ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ Π.Χ. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΣΩΣΤΑ ? ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ (ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Δ. ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Ε.Δ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ theokoylis,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ?
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ?
ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'el-em
**ΛΩΡΗ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ'ΣΟΥ.ΕΔΩ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 'ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ'ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.
theokoylis **Eλα ρε Τεο , τον γκαστρωσες τον ανθρωπο ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ !!!
-
ΠΑΠΟΥ-ΜΑΣΤΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΟΗ....ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗΣΟΥ ΜΝΗΜΗ.ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ 'ΡΙΤΣΩΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝΑΠΩΔΗ'ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ' ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ' ΑΓΩΝΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ....
-
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ .. ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ 2012.'ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ' ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ.
-
Kατι ακουγεται οτι την κ@λοφαρδια Μητσοτακη την εχει αναλαβει τωρα , ανθρωπος των αγωνων ....
Για κατηφορικες σπριντοεκλογες μας βλεπω στις 17 \6 οπως συζητανε .....................
-
Εκλογες και σπριντ μαλλον δεν πανε μαζι κυριε Χρηστο ! αναμενουμε ......!!!
-
Ποιητικη αηδια (sor. αδεια) το εγραψα μιας και τα super κοματα πηραν την κατηφορα , και οι εκλογες οι δευτερες θα ειναι σε στυλ ..... σπριντακι !!! που λενε για 17 ........Σωτηρακο μου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol:Ποιητικη αηδια (sor. αδεια) το εγραψα μιας και τα super κοματα πηραν την κατηφορα , και οι εκλογες οι δευτερες θα ειναι σε στυλ ..... σπριντακι !!! που λενε για 17 ........Σωτηρακο μου .Αν γίνουν δεύτερες θα πάνε είτε 10 είτε 17, αλλά επειδή 10 πέφτει μέσα στις Πανελλαδικές το πιθανότερο είναι 17.
-
Λωρη μην τολμισετε να προσδιορισετε νεα ημερομηνια,δεν αντεχω και τριτες εκλογες.διαγραψτε τον μητσοτακη απο την ελπα...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη μην τολμισετε να προσδιορισετε νεα ημερομηνια,δεν αντεχω και τριτες εκλογες.διαγραψτε τον μητσοτακη απο την ελπα...Θα ορισουμε νεα ημερομηνια η οποια ομως θα κρατηθει κρυφη και δεν θα ανακοινωθει παρα δυο εβδομαδες νωριτερα, οποτε δεν θα προφταινουν να προκυρηξουν νεες εκλογες???
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη μην τολμισετε να προσδιορισετε νεα ημερομηνια,δεν αντεχω και τριτες εκλογες.διαγραψτε τον μητσοτακη απο την ελπα...Που εισαι βρε doοοοοοc ?.... ποιο Μητσο-τακη να διαγραψουν ?(πανε αυτοι νυχτα την εκαναν ). Τωρα που γινεται κι επισημη συμφωνια με Μητσο -( Αλεκα με μουστακι ) και λιγο απο Λιανα ....στην μεσογειων εχουμε και εκλογες , και ολα τα δεινα της χωρας .... για να δουμε κι αν θα ξαναδουμε αγωνες ............
-
Να σου πω πραγματικα που ειμαι; Στον κηπο μου,σχεδον ανεργος να φυτευω ντοματες αγγουρια και πατατες για να εχουμε να φαμε οταν θα φτασουμε ν ανταλλασουμε ζαρζαβατικα με φαρμακα. Αυριο θ ανοιξω και μια μεγαλη τρυπα να θαψω το σταρλετ να γινει λιπασμα...
-
Μην το θαψεις!!! Το θέλω!!
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Μην το θαψεις!!! Το θέλω!!εγω προσφερω και σαπακι ετοιμο για θαψιμο!
Επισης αναλαμβανω τη διαδικασια θαψιματος και καθε γραφειοκρατικη διαδικασια που θα απαιτηθει πριν το θαψιμο! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αυριο θ ανοιξω και μια μεγαλη τρυπα να θαψω το σταρλετ να γινει λιπασμα...Πρόταση προς όλους: Φυλάξτε κάμποσα μπιτόνια με 100άρα. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι θα είναι άδειοι αφού κανένας άλλος δε θα έχει βενζίνη. Άρα μπορούμε να μαζευτούμε και να διοργανώσουμε άνετα 'αυτοσχέδιους' αγώνες χωρίς καν να χρειαζόμαστε άδεια για να κλείσουμε το δρόμο και χωρίς να πληρώνουμε παράβολα και τα τοιαύτα. Τουλάχιστον εμείς θα το γλεντήσουμε για λίγο.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Φυλάξτε κάμποσα μπιτόνια με 100άρα.100αρα?τρεχεις ακομη με 100αρα???
α εσυ εισαι πλουσιος!
εμεις παλαδιο και Blackσουβαλα καναμε με απλη! -
Τελικά τι θα γίνει με το Σπριντ? εχουμε καμια ανακοινωση?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Τελικά τι θα γίνει με το Σπριντ? εχουμε καμια ανακοινωση?Ερχεται !!
Αλλα λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων δεν μπορω να το παρακολουθησω για τις επομενες δεκα ημερες.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Τελικά τι θα γίνει με το Σπριντ? εχουμε καμια ανακοινωση?
Ερχεται !!
Αλλα λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων δεν μπορω να το παρακολουθησω για τις επομενες δεκα ημερες.Φιλικα,
'el-em'
Λώρη θα μάς φωτίσεις λιγάκι ( έστω κι απ΄το Λουτράκι ! ), γιατί επισήμως επικρατεί 'άκρα του τάφου σιωπή' ;
Mέχρι στιγμής 'εχω ακούσει τρείς (3!!) ημερομηνίες : τέλος Ιούνη, Αυγουστιάτικα , και ...χειμωνιάτικα !!
Ευχαριστώ προκαταβολικά , Κ
-
Μήπως λόγω της ματαίωσης του sprint στη Δωδώνη, θα μπορούσε μια καλή ημερομηνία να είναι η 30/6 - 1/7 ?
-
μηπως θα ηταν καλυτερο να πηγαινε προς Σεπτεμβρη η ημερομηνια να εχει δροσισει λιγο ο καιρος?
Γιατι Ιουλιο θα καίει.
Ασφάλτινο σπριντ ΕΛΠΑ 17/6/12