-
καλησπερα παιδια μου εληξε το διπλωμα γ κατηγοριας ειναι η πρωτη μου πενταετια και θελει ανανεωση ακουσα οτι εκτος απο τα παραβολα θελει και να ξαναπερασεις τα σηματα θεωρητικα και πρακτικα εχεται ακουσει τιποτα η ειναι ραδιο αρβυλα ολα αυτα γνωριζει κανεις κατι?
-
καλησπερα παιδια μου εληξε το διπλωμα γ κατηγοριας ειναι η πρωτη μου πενταετια και θελει ανανεωση ακουσα οτι εκτος απο τα παραβολα θελει και να ξαναπερασεις τα σηματα θεωρητικα και πρακτικα εχεται ακουσει τιποτα η ειναι ραδιο αρβυλα ολα αυτα γνωριζει κανεις κατι?
-
-
Ο χρήστης ΦΙΦΟΣ έγραψε:
καλησπερα παιδια μου εληξε το διπλωμα γ κατηγοριας ειναι η πρωτη μου πενταετια και θελει ανανεωση ακουσα οτι εκτος απο τα παραβολα θελει και να ξαναπερασεις τα σηματα θεωρητικα και πρακτικα εχεται ακουσει τιποτα η ειναι ραδιο αρβυλα ολα αυτα γνωριζει κανεις κατι?Περσι το ανανεωσα! Μονο παραβολο ... και το προστιμο πλήρωσα αφού με έπιασαν με ληγμενο σε μπλοκο.
Ποιος ο λογος να ξαναδωσεις εξετασεις?
Σε σχολή οδηγών ή μονος σου στο Μεταφορών πας και το ανανεωνεις. Νομιζω και τα ΚΕΠ κανουν ανανεώσεις. -
Απ όσο γνωρίζω μονο για την ανανέωση ADR πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις.
διπλωμα γ κατηγοριας