-
Μόλις είδα διαφήμισή της στην τηλεόραση..... είναι κούκλα, ειδικά από πίσω
-
-
-
http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1231190139
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... ng-videos/
τρελός ήχος! θέλω μια τώρααααααα!
-
-
είναι μικρογραφία της παλιάς E-Type από ότι μπορώ να καταλάβω σχηματικά... θα'ναι ένα ζόρικο μωρό!
-
Υπέροχη!
-
και το επίσημο.... δείτε το...
-
και λίγη προιστορία για την απόφαση της εταιρίας να το παράγει και το που θα απευθυνόταν ως προιόν....
http://www.caranddriver.com/reviews/200 ... ive-review
-
Καλα τον ηχο τον εχουν πετυχει απιστευτα οι μπαγασηδες...
Με το μεχρι στιγμης βεβαια βαρυ καμουφλαζ, σαν να φερνει περισσοτερο σε μια μικρη XK roadster, παρα σε διαδοχο της E-type...
Μακαρι ο θρυλος και η γοητεια της τοτε πανεμορφης και εξαιρετικης σε μηχανολογικο επιπεδο-δυνατοτητες E-type, να περασει
εστω και σε ενα μικρο βαθμο, στην F-Type. -
Δεν θα έλεγα ότι είναι διάδοχος της Ε. Εκείνη ήταν κορυφαίο προσθιομήχανο sportscar που κυνηγούσε ρεκορ επιδόσεων (ασχέτως αν ο W. Lyons έλεγε παπαριές και τα 150 μίλια ήταν μόνο στην φαντασία του). Αυτή θα είναι κάτι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο. Ενδιαφέρων αλλά δεν μας αφορά δυστυχώς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν θα έλεγα ότι είναι διάδοχος της Ε. Εκείνη ήταν κορυφαίο προσθιομήχανο sportscar που κυνηγούσε ρεκορ επιδόσεων (ασχέτως αν ο W. Lyons έλεγε παπαριές και τα 150 μίλια ήταν μόνο στην φαντασία του). Αυτή θα είναι κάτι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο. Ενδιαφέρων αλλά δεν μας αφορά δυστυχώς.Mαζι σου, τα ιδια πιστευω και εγω, αλλα μου δοθηκε η εντυπωση, οτι την 'δουλεια' σε επιπεδο marketing τουλαχιστον, κατα
E-type μερια την πανε...
Με την ευκαιρια και επειδη την εχω και προχειρη την φωτο, αλλα και λογω καποιων φημολογιων που ακουσα στην χτεσινη μας -για τους Αθηναιους- συναντηση, σου την αφιερωνω...Τα παντα ολα...
-
Nice, αν και η δικιά μου είναι κόκκινη. Το κουφάρι της δηλαδή.
Από όσα είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας πάντως, δεν θέλουν να πατήσουν στον θρύλο της E-Type για το νέο τους μοντέλο.
-
Nice, αν και η δικιά μου είναι κόκκινη. Το κουφάρι της δηλαδή.Από όσα είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας πάντως, δεν θέλουν να πατήσουν στον θρύλο της E-Type για το νέο τους μοντέλο.
Series 1 ,2 , ή 3 ειναι? Για μοτερ, 3,8 ή 4,2 σκεφτεσαι?
-
Series 2 με τον 4.2 straight six ο οποίος υπάρχει αποσυναρμολογημένος σε κιβώτιο μέσα.
-
Series 2 με τον 4.2 straight six ο οποίος υπάρχει αποσυναρμολογημένος σε κιβώτιο μέσα., το καλο μοτερ, με το συγχρονιζε κιβωτιο δηλαδη, καλυτερο συστημα ψυξης και βελτιωμενα σε στηριξη καθισματα.
Φανταζομαι το ντοκυμαντερ με την ανακατασκευη μιας κοκκινης series1 απο το Discovery channel, το εχεις μαθει απ' εξω και ανακατωτα...
Με το καλο, και το συντομοτερο δυνατον μια αρτια και οχι ιδιαιτερα ακριβη ανακατασκευη να εχεις! -
-
Sorry...Ξεχαστηκα.
-
Series 2 με τον 4.2 straight six ο οποίος υπάρχει αποσυναρμολογημένος σε κιβώτιο μέσα.Καμια φωτο της θα δουμε ποτέ;
:offtopicviii:
Ετοιμος να μας καμπανιάσεις είσαι relax man
-
προβλέπεται να΄ναι κούκλα πάντως...
Jaguar F-Type