-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=131824&catid=9
Θα συμφωνήσω με όσα λέει πλην από το 'παράξενο'.
Ελιτίστικη συμπεριφορά (σε στυλ Πάσχου κλπ), αλαζονικό ύφος και φυσικά καμία διάθεση για αυτοκριτική. Ως υπουργός έλαμψε δια της απουσίας του, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
-
Δυστυχώς δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τον ψηφίσεις. 30 χρόνια τι έκανες; Πάει, πέταξε το πουλάκι!
-
Δεν κατέβηκε στην Α' Πειραιά.
Μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου, το μόνο που απομένει είναι να βγει και ο Μητσοτάκης να δηλώσει ότι δεν έγιναν ρουσφετολογικές προσλήψεις επί πρωθυπουργίας του. Σουρεαλισμός.
-
Σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες, τα αποτελέσματα δείχνουν πολύ μικρά ποσοστά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, και σχεδόν πάντα πρώτο κόμμα τα χρυσά αυγά. και το κόμμα Καμμένου. Αντίθετά, στα 'επίσημα' γκάλοπ, βλέπω πολύ ψηλά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και ανύπαρκτους χρυσούς και καμένους. Μήπως οι ψηφοφόροι των παραδοσιακών κομμάτων δεν μπαίνουν στο ιντερνετ; Μήπως κάποιοι ντρέπονται να πουν τηλεφωνικά ποιους θα ψηφίσουν;
-
Επιτέλους, είχαμε την πρώτη ψήφο στο έρμο το ΠΑΣΟΚ.
-
Χθες ο γείτονας στην δουλειά Καμμένος και τελευταία Ανεξάρτητος Έλλην, είχε ομιλία στα γραφεία του στην Συγγρού (εκεί που ήταν παλιά η Ηλεκτρονική Αθηνών). Το τι γινόταν δεν περιγράφεται. Είχε παραλύσει το σύμπαν, παραλίγο να μποτιλιαριστεί και η Συγγρού στην κάθοδο!
Αφού βγαίνοντας από την δουλειά, νόμισα πως κάτι άσχημο έγινε (φωτιά, ατύχημα), αλλά τελικά ήταν κάτι ακόμη χειρότερο: ο Καμμένος έχει ρεύμα!
Νομίζω πως δεν υπάρχει ελπίδα: αν η λύση στο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για τους συμπολίτες μου, είναι ο Καμμένος, ΚΑΗΚΑΜΕ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επιτέλους, είχαμε την πρώτη ψήφο στο έρμο το ΠΑΣΟΚ.είχα ζητησει επιστροφή Italakia να δωσει πόνο το τοπικ αλλα οι mods μονο να χαλάνε τη διασκέδαση ξέρουν
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες, τα αποτελέσματα δείχνουν πολύ μικρά ποσοστά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, και σχεδόν πάντα πρώτο κόμμα τα χρυσά αυγά. και το κόμμα Καμμένου. Αντίθετά, στα 'επίσημα' γκάλοπ, βλέπω πολύ ψηλά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και ανύπαρκτους χρυσούς και καμένους. Μήπως οι ψηφοφόροι των παραδοσιακών κομμάτων δεν μπαίνουν στο ιντερνετ; Μήπως κάποιοι ντρέπονται να πουν τηλεφωνικά ποιους θα ψηφίσουν;Λογικό δεν είναι; Στις διαδικτυακές ψηφοφορίες το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό αφού δεν λαμβάνονται υπόψιν κριτήρια όπως η γεωγραφική κατανομή, οι ηλικίες κλπ. Με άλλα λόγια, αν για κάποιους ανθρώπους η ενημέρωση βασίζεται αποκλειστικά στα κανάλια, εφημερίδες κλπ και όχι στο internet και αυτόματα όλοι αυτοί δεν συμμετέχουν στις διαδικτυακές ψηφοφορίες, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ακρίβεια στα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καλά λέει η φίλη του kaceyΑυτό που δεν λες να καταλάβεις (εσύ, και η φίλη του kacey) είναι ότι απέχοντας, δεν τους τιμωρείς. Απεναντίας, τους δίνεις το ελεύθερο να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια. Σ'αρέσει η τωρινή κατάσταση; Αν ναι, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις να την αλλάξεις.
Ελιτίστικη συμπεριφορά (σε στυλ Πάσχου κλπ), αλαζονικό ύφος και φυσικά καμία διάθεση για αυτοκριτική. Ως υπουργός έλαμψε δια της απουσίας του, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Υπερβάλλεις τώρα!
Φυσικά και έκανε την αυτοκριτική του. Ως τυπικός πολιτικός βεβαια. 'Έγιναν λάθη' (εγώ δεν έκανα, είμαι γαμάτος, οι άλλοι), 'όλοι εκλέγονταν με ρουσφέτι' (εκτός από εμένα, δεν το χρειάζομαι γιατί είμαι όμορφος και γαμάτος). 'Κάναμε την αυτοκριτική μας' (σας τα έλεγα εγώ, βέβαια).
Α, να μην ξεχάσω και το υπερατού 'Αναλάβαμε τη πολιτική ευθύνη' -
Ρε συ zorz για ν α μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όχι δε μου αρέσει
Όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά η κατάσταση , γιατί η δημοκρατία μας έχει σοβαρό πρόβλημα και γιατί δεν υπάρχει σοβαρή αντιπρότασηΟπότε δεν νιώθω ότι τους τιμωρώ και ξέρω ότι αν δε πάω ,απλά θατους αφήσω να αλωνίζουν πιο ανενόχλητοι ,όμως νιώθω ότι θα κοροιδευω τον εαυτό μου αν πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξει με τη ψήφο μου
Οπότε προτιμώ απλά να μην ασχολούμαι άλλο
Πες μου πότε η ψήφος μας άλλαξε ουσιαστικά κάτι ?
Απλά μας κρατάει ήρεμους γιατί νιώθουμε ότι έχουμε κάποια ουσιαστική ελευθερία και κυρίως συνυπευθυνότηταΜου θυμίζει τη θρησκεία αυτή η λατρεία των Ελλήνων για τη ψήφο
Δεν ειμαι κατά της δημοκρατίας , ομως μου φαίνεται ότι δεν έχουμε δημοκρατία και ισονομία , αλλα κοροϊδευόμαστεΒεβαία προτιμώ αυτο το μπουρδέλο από τον ολοκληρωτισμό , αλλά δεν παύει να είναι μπουρδελο
-
Όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά η κατάσταση , γιατί η δημοκρατία μας έχει σοβαρό πρόβλημα και γιατί δεν υπάρχει σοβαρή αντιπρότασηΟπότε δεν νιώθω ότι τους τιμωρώ και ξέρω ότι αν δε πάω ,απλά θατους αφήσω να αλωνίζουν πιο ανενόχλητοι ,όμως νιώθω ότι θα κοροιδευω τον εαυτό μου αν πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξει με τη ψήφο μου
Απλά μας κρατάει ήρεμους γιατί νιώθουμε ότι έχουμε κάποια ουσιαστική ελευθερία και κυρίως συνυπευθυνότηταΜου θυμίζει τη θρησκεία αυτή η λατρεία των Ελλήνων για τη ψήφο
Δεν είναι κατά της δημοκρατίας , απλά δεν έχουμε στην ουσία δημοκρατίαΑν θέλεις πραγματικά ν' αλλάξει κάτι, να πας να ψηφίσεις. Διαφορετικά είσαι το ίδιο συνυπεύθυνος για την κατάντια μας. Ταυτόχρονα δίνεις και το πάτημα στους πολιτικούς να συνεχίσουν τα ίδια όπως τους συμφέρει. Το αν θα έχουμε την επιθυμητή δημοκρατία, από εμάς εξαρτάται. Με το να απέχει κάποιος από τις εκλογές, απλά διαιωνίζει την υπάρχουσα κατάσταση. Στο χέρι σου είναι να την αλλάξεις, απορρίπτοντας καταρχήν τους επαγγελματίες πολιτικούς.
Και κάτι ακόμα. Αρνείσαι να συμμετάσχεις στις εκλογές. Με αυτή τη λογική δεν ενοχλείσαι όταν σε κυβερνούν άτομα όπως ο Πάγκαλος ή ο Παπακωνσταντίνου. Αλήθεια, αν ερχόταν ο Παπακωνσταντίνου και σου ζητούσε δουλειά, θα τον προσλάμβανες;!!!
Και είσαι και μικρός σε ηλικία ρε γμτ.
-
Δεν ειμαι κατά της δημοκρατίας , ομως μου φαίνεται ότι δεν έχουμε δημοκρατία και ισονομία , αλλα κοροϊδευόμαστεΒεβαία προτιμώ αυτο το μπουρδέλο από τον ολοκληρωτισμό , αλλά δεν παύει να είναι μπουρδελο
τι εκανες στις προηγουμενες εκλογεσ για αυτο?
μηπωσ ψηφισες πασοκ?
-
Δεν υπάρχει ούτε ένας υποψήφιος που να παραδέχεσαι ως άξιο; (ανεξαρτήτως κόμματος)
-
Ρε συ zorz για ν α μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όχι δε μου αρέσεια) Όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά η κατάσταση , γιατί η δημοκρατία μας έχει σοβαρό πρόβλημα και γιατί δεν υπάρχει σοβαρή αντιπρόταση
β) Οπότε δεν νιώθω ότι τους τιμωρώ και ξέρω ότι αν δε πάω ,απλά θατους αφήσω να αλωνίζουν πιο ανενόχλητοι ,όμως νιώθω ότι θα κοροιδευω τον εαυτό μου αν πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξει με τη ψήφο μου
Ισχυει το α). Συμφωνουμε. Το θεμα ειναι οτι κανοντας το β) , ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Δηλαδη αν δεχτω οτι με τη ψηφο καταφερνεις μηδεν (που το ψιλοδεχομαι), με την αποχη το πας στο μειον το πραγμα.
-
Θα μου επιτρέψεις να παρέμβω και να σου πω ότι εάν όλοι μας λειτουργούσαμε έτσι, τότε να δεις 'πάρτυ' που θα έκαναν οι εκάστοτε εραστές της εξουσίας... Άσε που όπως είναι τα πράγματα σήμερα, αυτό θα τους βόλευε απίστευτα...
Ας δώσω το κλασικό παράδειγμα...- Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους: 100 άτομα.
- Αποχή: 50 άτομα.
- Ψήφισαν: 50 άτομα.
- Αποτελέσματα: πρώτο βγήκε το Χ κόμμα με 50%. Πόσοι το ψήφισαν; 25 άτομα... Δηλαδή το 1/4 των εγγεγραμμένων (άρα το 1/8 του συνολικού πληθυσμού) εξέλεξε αυτοδύναμη κυβέρνηση!!!!!!
Αυτό θέλουμε; Να μας κυβερνούν οι μειοψηφίες;
Υ.Γ.: Προσωπικά, επειδή βλέπω ότι αρκετός κόσμος σκέφτεται όπως εσύ, πιστεύω ότι θα δικαιωθώ που έχω προβλέψει σε συζητήσεις με φίλους Ν.Δ+ΠΑ.ΣΟ.Κ.= 60%-65%, Ν.Δ.=35%-38% και ΠΑ.ΣΟ.Κ.=25%-27%...
-
δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
αν δε θες να ψηφισεις κανεναν ριχνεις λευκο,το να μη ψηφισεις δηλωνεις οτι απλα βαριεσαι να πας -
και πολύ καλά κάνει δικαίωμά του είναι
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
αν δε θες να ψηφισεις κανεναν ριχνεις λευκο,το να μη ψηφισεις δηλωνεις οτι απλα βαριεσαι να παςΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, το λευκο ειναι το ιδιο πραγμα με τα ακυρα. Τα ποσοστα του καθε κομματος βγαινουν απο τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδελτια, ΧΩΡΙΣ τα λευκα.
Ας ψηφισει ΚΚΕ (κομμα καυλιαρηδων ελληνων). Ή ας ψηφισει Π.Η.Δ.Α.Μ.Ε (Πανελληνια Ηγετικη Δημοκρατικη Αντιδραση Μετριοπαθων Ελληνων).
-
Αν μπορούσα κάθε γνωστό μου που ήξερα και δεν θα πάει να ψηφίσει, να τον πείσω να πάει για να ψηφίσει Ένωση κεντρώων, Οικολόγους, Φιλελεύθερη συμμαχία, Ανταρσύα, ή όποιο άλλο κόμμα θεωρούν ότι τους ταιριάζει σαν έστω 2 πράγματα που πρεσβεύει ή ακόμη και σαν όνομα, θα ήταν πολύ καλύτερα και σαν bonus θα μετρούσε λιγότερο η ψήφος του κομματικού πελάτη που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚΑΡΑ, του 80χρονου που θα ψηφίσει ΚΚΕ επειδη ο πατέρας του ήταν στην αντίσταση ή του χωριάτη που θα ψηφίσει χρυσή αυγή επειδή θα μαζέψουν 10 λαθρομετανάστες για ένα μήνα. Είναι ανεπίτρεπτο να αφήσουμε αυτούς να καθορίσουν το μέλλον μας, και συνάμα υποκριτικό να διαμαρτυρόμαστε μετά όταν απέχουμε της διαδικασίας. Η αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα με πολλά ελαττώματα, αλλα ας μην το κάνουμε χειρότερο απο ότι είναι.
-
Όσοι πάντως είναι προβληματισμένοι με το τι να ψηφίσουν καλό θα είναι να μάθουν ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές απ' τον Περικλέτο και του Φασουλή, άσχετα αν αυτούς τους δυο παίζουν τα κανάλια γιατί κάνουν καλό κουκλοθέατρο.
Αφού βγαίνοντας από την δουλειά, νόμισα πως κάτι άσχημο έγινε (φωτιά, ατύχημα), αλλά τελικά ήταν κάτι ακόμη χειρότερο: ο Καμμένος έχει ρεύμα!
Ο Καμμένος αυτή τη στιγμή είναι πολιτική φαντασίωση για την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Μπουνταλάς (και όχι ξερακιανός, 'κλούβιος' και fit).
Φωνακλάς-τσαμπουκάς.
Πατριώτης.
Γαμάω-δέρνω.
Μοντέρνος (γράφει στο τουίτερ) αλλά όχι φλώρος.
Άη Γιώργη και όχι iphone.Και πέρα από αυτά πουλάει 2 βασικά προϊόντα που το μεν πρώτο έχτισε το κόμα του Καρατζαφέρη (πατριωτική πατριδογένεση) και το δε δεύτερο είναι το κατεξοχήν καύσιμο των κομμάτων της Αριστεράς (δεν φταίτε εσείς, δεν φταίμε εμείς, φταίνε οι Ούνοι οι φίλοι του Γκουσγκούνη).
Λίγο πιο έξυπνος να ήταν (γιατί είναι λίγο ζώο) θα μπορούσε να έχει 3πλάσια ποσοστά.
Κρατάω μια πισινή να τα πετύχει στο μέλλον αν απλά μπει Βουλή τώρα και σταδιακά χτίσει το δίκτυο του με Γκρούεζες.
Γιατί πρωθυπουργός χωρίς Γκρούεζες στην Ελλάδα δε γίνεσαι.
Κάτι σαν το δίκτυο πωλήσεων ένα πράμα.
Εκλογές 2012 [#2]