-
ετσι ειανι η μεση;
-
θεωρεις οτι δεν στριβει καλα? ρωταω επειδη δεδομενου του χαρακτηρα του αυτοκινητου,θεωρω οτι στριβει σε γοργους ρυθμους αρκετα καλα.κ πιστευω,χωρις να ειμαι ειδικος φυσικα,πως για να εστριβε καλυτερα θα θυσιαζε την ανεση που παρεχει,που ειναι εξαιρετικη.
-
Αν στην κατηγορία βάλουμε κάτι best seller τύπου Auris, Astra κτλ, τότε ναι, η Delta είναι στο μέσο όρο. Κάτι Giulietta, 1er, Focus mk2 κτλ δεν τα φτάνει.
-
συμφωνεις ομως οτι ουτε κ τα αλφα,μπεμπα κ φορντ φτανουν την ντελτα σε ανεση κ απορροφηση κραδασμων?
-
Αυτό παίζεται γιατί όλα τα προαναφερθέντα δεν έχουν το μειονέκτημα του ημιάκαμπτου. Συνολικά μπορεί η Delta να είναι πιο άνετη αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι πιο μαλακή, όχι γιατί έχει πιο καλορυθμισμένη ανάρτηση. Το σιχαμένο Golf πχ είναι εξίσου άνετο με τη Delta, με καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και στρίβει και ελαφρώς καλύτερα.
ΙMHO πάντα, έτσι?
-
μα πραγματικα εχω μεγαλη απορια να μαθω ποιο θεωρειτε κακο αυτοκινητο αυτη τη στιγμη στο δρομο....
-
To Focus III
-
υπερβολες
-
Auris
-
To KA..
-
Κακα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚακαΣιγά μην είναι και Ντέβιτς.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κακα
Σιγά μην είναι και Ντέβιτς.
Ρε συ δεν σε δουλεύω, απλά είναι ένα από τα πολλά συμπεράσματα που έχω βγάλει στο forum.
Κακό αυτοκίνητο είναι το focus mkI
LANCIA DELTA 1.8 TURBO 200 hp