-
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει.
Το δικο μου είχε 14.000κμ με το βιβλιαράκι του σέρβις του κλπ...αλλα αυτο δε λέει τπτ.
Ο σπανος είχε 3-4 si εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα ειχε ένα ακόμα μπλε, δε θυμάμαι χιλιόμετρα. Αν θυμαμαι καλα ειχε δυο μπλε και δυο μαυρα. Μιλήσαμε με ανθρώπους μέσα στον Σπανό για να μας πει ποιο αξίζει.
Το δικο μου το είχε ένας 60αρης (ξέρω και τι έκανε, αλλα δε μπορω να το γράψω εδω) γνωστός ενος φίλου μου ο οποίος το είχε σε γκαράζ γιατι κυκλοφορούσε με μηχανή και τελικά το έδωσε για να πάρει ένα σαμπανιζέ Ε93. Λέμε για τον ίδιο άνθρωπο?
Το τσεκαρα και με δικο μου άνθρωπο και σε δυο BMW.
Σου λέω, για το δικο μου βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αν είχε διπλάσια χιλιόμετρα που λες θα είχε και διπλάσια φθορά. Θα το καταλάβαινες πχ απο το τιμόνι.
Edit, το αγόρασα 27Κ.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει.Το δικο μου είχε 14.000κμ με το βιβλιαράκι του σέρβις του κλπ...αλλα αυτο δε λέει τπτ.
Ο σπανος είχε 3-4 si εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα ειχε ένα ακόμα μπλε, δε θυμάμαι χιλιόμετρα. Αν θυμαμαι καλα ειχε δυο μπλε και δυο μαυρα. Μιλήσαμε με ανθρώπους μέσα στον Σπανό για να μας πει ποιο αξίζει.
Σου λέω, για το δικο μου βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αν είχε διπλάσια χιλιόμετρα που λες θα είχε και διπλάσια φθορά. Θα το καταλάβαινες πχ απο το τιμόνι.
Edit, το αγόρασα 27Κ.
Προσωπικώς δεν έχω μπερδεψει τίποτε...
Πιθανόν να αφορούσε το άλλο μπλε και να τα είχε μπερδέψει ο φίλος μου
Δεν θα καταλάβαινες καμμία διαφορά στα καλά δερματα και υφάσματα της ΒΜw
Πράγματι 26500 θυμόμουν εγώ, αλλά δεν τόλμησα να το γράψω για τούτο αφησα φάσμα 3-4 χιλ κέρδους στο αυτοκίνητο...Το θέμα λήγει εδώ, γιατί αερολογώ μή μπορώντας να αποδείξω τίποτε, οπότε δεν εχει κανένα νόημα η συνέχιση επί ενός προιοντος που απεδείχθη τέλειο εκ της χρήσης-κατοχής
-
Πιθανόν για το άλλο λέει ο φίλος σου, γιατι ήταν όντως πιο φθηνό.
Τέσπα. Ευχαριστω που το ξεκαθάρισες.
ΥΓ. Το δικο μου έχει αλκανταρα. Επίσης στις περισσότερες BMW που έχω δει με δερμάτινο τιμόνι, η φθορά (γυαλαδα) φαίνεται απο τα 20-30Κ και πάνω. Αυτα.
-
Τα συστήματα που αναφέρθηκαν όπως της Μάζντα και της BMW προυποθέτουν όμως πως θα γίνονται τα σέρβις σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο. Προσωπικά προτιμώ να μην πάω εκεί για πολλούς λόγους κι ας χάσω στη μεταπώληση.
Προσωπικά θα απέφευγα τα αυτοκίνητα με χλμ ακριβώς στο μέσο όρο (15κ ανά χρόνο), όπως εντελώς τυχαία έχει και του φίλου απ όπου ξεκίνησε το θέμα, και θα προτιμούσα ένα με λίγο περισσότερα. Σε γενικές γραμμές πάντως ένας καλός μάστορας κι ένας λαμαρινάς αν δώσουν το ΟΚ, για μένα φτάνει για να το αγοράσω. -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Άμα θέλει ο άλλος.....δε το βρίσκεις ούτε με το FBI!!!+10000000000000000000000000000000000000
-
Μα τι λέτε;
Θα δω πόση φθορά έχει το τιμόνι, και θα καταλάβω... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
-Απο τα ελαστικά που ήταν τα εργοστασιακά του
Έχω τα εργοστασιακά ζαντολάστιχα στο υπόγειο, σε 5' είσαι -15000 χλμ.
Εγώ ένα μτχ πήρα και ήταν γυρισμένα τα χλμ. Απλά το ανακαλύπτεις αργά συνήθως. Να δώσω ένα πχ, τα μχ5 τα τουρμπάτα πωλούνται όλα μαμά από παππού γιατρό με λίγα χλμ. -
Ναι αλλά αυτό είναι si, και το ακούμπησε ο Σπανός.
Είναι αμάξι του νικος!, και είναι απλά τέλειο -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-Απο τα ελαστικά που ήταν τα εργοστασιακά του
Έχω τα εργοστασιακά ζαντολάστιχα στο υπόγειο, σε 5' είσαι -15000 χλμ.
Εγώ ένα μτχ πήρα και ήταν γυρισμένα τα χλμ. Απλά το ανακαλύπτεις αργά συνήθως. Να δώσω ένα πχ, τα μχ5 τα τουρμπάτα πωλούνται όλα μαμά από παππού γιατρό με λίγα χλμ.Αν αναφέρεσαι στη περίπτωσή μου, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά γιατί τα εργοστασιακά ζαντολάστιχα είναι (και ήταν) 18άρια runflat με 255 πίσω και 225 εμπρός. Θα μπει ο Σπανός (ή ο 60άρης πρώην ιδιοκτήτης) στη διαδικασία να ΚΡΑΤΗΣΕΙ τα παλιά ελαστικά και να κάτσει να ζαντάρει και να ξεζαντάρει? Ελαστικά τα οποία φαινόταν ότι δεν είχαν κάνει χιλιόμετρα? Γιατί κάποιος να αλλάξει ελαστικά που δε χρειάζονται αλλαγή και φαίνονται ότι δεν έχουν κάνει χιλιόμετρα?
Αν μιλάς γενικώς, σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως να κρατήσει κάποιος τα παλιά του ελαστικά...αλλά το βλέπω πολύ τραβηγμένο να μπει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία τη στιγμή που έχουν ακόμα αρκετό ψωμί.
Επίσης τα χιλιόμετρα αποθηκεύονται και στα δυο κλειδιά. Άρα πρέπει κάποιος να επαναπρογραμματίσει τα δυο κλειδιά/κάρτες και τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Πολλοί πάντως τα service (ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα) των δυο πρώτων χρόνων τα κάνουν σε εξουσιοδοτημένο κι όχι στον μπαρμπαμίτσουλα για να μη χάσουν την εγγύηση. Τέλος, το 2008 είχε αντικατασταθεί ένα εξάρτημα στα πλαίσια ανάκλησης. Άρα όχι μόνο συνδέθηκε σε διαγνωστικό αλλά και το κλειδί 'μπήκε' στο σύστημα. Η αλλαγή δε θα φαινόταν?
Ναι αλλά αυτό είναι si, και το ακούμπησε ο Σπανός.
Είναι αμάξι του νικος!, και είναι απλά τέλειοΜα τι λέτε;
Θα δω πόση φθορά έχει το τιμόνι, και θα καταλάβω...Πέρα από την ειρωνεία...έχεις να γράψεις κάτι ουσίας?
Αν όχι, μη τρολάρεις...
Όσον αφορά το τιμόνι...μην κολλάς εκεί. Ίδια φθορά έχει **γενικά **το εσωτερικό του αυτοκινήτου με 15.000κμ και ίδια με 40.000κμ? Όσον κι αν το προσέχει ο άλλος, η φθορές στα μέρη που έρχονται σε επαφή με (ιδρωμένα) χέρια φαίνονται. Και δε γυαλίζει μόνο το τιμόνι, αλλά ακόμα κι ο λεβιές. Το τιμόνι είναι ένα παράδειγμα.
Το point σου, ποιό ακριβώς είναι?
Γιατί το γυρίζεις στο προσωπικό?
-
Επειδη το να βρεις τα πραγματικα χλμ ειναι πολυ δυσκολο, προσωπικα πριν την αγορα:
Πληρωνω κανα 100€ για ελεγχο σε αντ/πεια - συνεργειο οπου ελεγχονται:
συμπιεση, εγκεφαλος, φρενα, αναρτηση, κιβώτιο και ελαστικα και όλα τα ζουμια: παραφλου - βαλβολινες - λαδια κτλΨαχνω το ιστορικο του αμαξιου σε ασφαλιστικες, τροχαια, αντιπροσωπειες.
Μιλαω με τον πωλητη σχετικα με το αμαξι, καμμια φορα βγαζεις 'λαγο'. Ρωτησα πχ καποιον που πουλουσε μια Ζ4, που τη συντηρει. Ετυχε και ο μαστορας που μου ειπε ηταν γνωστος και οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν εχει μπει ποτε στο συνεργειο το συγκεκριμενο αμαξι. Επιπλεον googlαρα το τηλεφωνο του και ειδα οτι ενω ισχυριζοταν πως ηταν ιδιωτης ειχε προς πωληση αλλα 3 αμαξια...
-
nikos!@
Δεν είναι προσωπικό. Γράφεις μπούρδες(και εγώ γράφω άπειρες μπούρδες εδώ μέσα, δεν είναι κακό).
Εγώ έχω διαρκώς ιδρωμένα χέρια. Σε σημείο που οι κεντρικοί αεραγωγοί χτυπάνε διαρκώς τα χέρια μου, για να μη γλιστράει. Ήδη από τα 5000χλμ γυάλιζε το τιμόνι. Τί πάει να πει το 'δε γυαλίζει το τιμόνι';
Από την άλλη βγήκε κάποιος και σου είπε ευγενικά 2-3 πράγματα για το αμάξι σου. Get over it. Το πήρες ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ. Κανένα πρόβλημα. Δέξου όμως ότι ακόμα και αν ο Franz Josef Popp σηκωθεί από τον τάφο του,δεν μπορεί να σου βεβαιώσει πόσα χλμ είχε όταν το πήρες. Εκτός αν ήταν του αδερφού σου(και δεν έχετε μαλώσει για τα κληρονομικά...). Μπορεί να είναι καλοδιατηρημένο και να 'κρύβει' τα χλμ του. π.χ. το μχ έχει 57.000χλμ. Τα πεσισσότερα σε ταξίδια και είναι μόνιμα στο γκαράζ. Άμα τα γυρίσω στα 30.000 δε θα το καταλάβει κανείς.
Δε σου έθιξε ούτε τον ανδρισμό σου, ούτε την τιμή σου. 1,5 τόνος λαμαρίνας είναι με 4 ρόδες που πάλιωσε(6 ετών) είναι. Ούτε ferrari είναι.
Καλά κάνεις και το αγαπάς, και το προσέχεις κλπ κλπ.
Ίσως να είναι και ο τρόπος γραφής σου, αλλά είσαι τουλάχιστον υπερβολικός, όταν αναφέρεσαι στο αμάξι σου. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εγώ έχω διαρκώς ιδρωμένα χέρια. Σε σημείο που οι κεντρικοί αεραγωγοί χτυπάνε διαρκώς τα χέρια μου, για να μη γλιστράει. Ήδη από τα 5000χλμ γυάλιζε το τιμόνι. Τί πάει να πει το 'δε γυαλίζει το τιμόνι';
+1 και απο την αντιθετη.
Το εσωτερικο του Punto μου ειναι σα καινουργιο και ιδιαιτερα το τιμονι. (Εχει πλεον 130.000χλμ)
Ασε που μπορει καποιος να αλλαξει (πριν την πωληση) πενταλ και λεβιε και να χρησιμοποιουσε καλυμμα για το τιμονι.Υ.Γ. Το καλοκαιρι ειχα αλλαξει καντραν σε επισημη αντιπροσωπεια, με μεταχειρισμενο. Η αντιπροσωπεια απλα το καλιμπραρε γιατι το μτχ καντραν εγραφε κατω απο 30000χλμ (δε θυμαμαι ποσα ακριβως) και το επανεφερε στα 115000χλμ. Μαλιστα με ρωτησανε 2-3 φορες 'ποσα χλμ να βαλω' ...
-
Καλά την άλλη φορά που θα πάρω μτχ, θα σε έχω δίπλα μου.. .
sherlock holmes και π@π@ριές...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά την άλλη φορά που θα πάρω μτχ, θα σε έχω δίπλα μου.. .sherlock holmes και π@π@ριές...
Υπαρχει ακομα κατι απλο: Την επομενη φορα απαιτησε στην αποδειξη-τιμολογιο να αναγραφεται αριθμος κινητηρα, πλαισιου, πινακιδας και τα χλμ. Αν ο εμπορος εχει 'λερωμενη' τη φωλια του θα αρχισει κατα πασα πιθανοτητα τις δικαιολογιες
-
kyr, είπαμε να το λήξουμε...αλλά εσύ το συνεχίζεις. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά, αλλά δε μπορώ να μην απαντήσω.
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
**nikos!@**Ήδη από τα 5000χλμ γυάλιζε το τιμόνι.Σε σένα. Ποτέ σε αυτοκίνητό μου δεν γυάλιζε τόσο νωρίς γιατί δεν το έτριβα στην επαναφορά. Είμαι λίγο ψυχάκι με μερικά πράγματα...τι να κάνουμε. Άρα μπορεί και να ΜΗΝ γυαλίζει το τιμόνι τόσο νωρίς. Μη σου φαίνεται περίεργο. Ρώτα τον HF που πήρε την 1 μου.
Τί πάει να πει το 'δε γυαλίζει το τιμόνι';
Τι δεν καταΛΛαβαίνεις?
Βαριέμαι να σου ανεβάζω φωτό.
Λες να άλλαξαν τιμόνι αξίας 800 ευρώ και να το έτριψαν λίγο για να μη φαίνεται εντελώς καινούριο? Είπαμε...εντελώς καινούριο (μυρωδάτο) δεν ήταν.
Μήπως άλλαξαν και λεβιέ?
Και το γεγονός ότι τα πλαστικά και καθίσματα μύριζαν ακόμα καινούρια...τι σημαίνει? Άλλαξε και το ταμπλό? Και τα καθίσματα?
Από την άλλη βγήκε κάποιος και σου είπε ευγενικά 2-3 πράγματα για το αμάξι σου. Get over it.
Τα οποία, συγνώμη αλλά αποδείχθηκαν λάθος απ'ότι κατάλαβα όσον αφορά τα χιλιόμετρα. Αναφερόταν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιο χρώμα αλλά με άλλη τιμή.
Μπορώ να γράψω κι άλλα για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μου. Ξέρω πολλά περισσότερα απ'ότι φαντάζεσαι.
Δεν μιλάω γενικώς, μιλάω ειδικώς. Και όταν γράφω κάτι με τόση σιγουριά, το ξέρω.
Δηλαδή ντε και καλά θες να μου πεις ότι μπορεί να έχω γυρισμένα χιλιόμετρα? Κι αυτό το έκανε ο Σπανός? Εσύ πως μπορεί δηλαδή να είσαι τόσο σίγουρος? Επειδή συμβαίνει? Τη στιγμή που ξέρω λεπτομέρειες ΑΠΟ τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που συνάδουν με αυτά που μου είπε ο πωλητής του Σπανού, το service και μέσα από τον Σπανό? Όπως κι επίσης όλα τα service (φαίνονται αναλυτικά όταν βάλεις το κλειδί) έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο και τέλος του 2008 έγινε ανάκληση άρα κουμπώθηκε επάνω στο διαγνωστικό και γράφτηκαν και στο κλειδί τα χιλιόμετρα που είχε.
Δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις εσύ περισσότερα από μένα για το αυτοκίνητό μου?
Συγνώμη που επιμένω και κουράζω, αλλά κατηγορείται ο Σπανός ότι γύρισε τα χιλιόμετρα κι ότι έχω πάρει αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα. Πρόκειται για ανακρίβεια και δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες. Και πρόσεξε, μιλάω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δε ξέρω κι ούτε με ενδιαφέρει τι γίνεται στα υπόλοιπα. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λοιπόν το έψαξα από ΠΟΛΛΕΣ πλευρές καθώς ήταν το πρώτο μου μεταχειρισμένο και σου γράφει άνθρωπος που άκουγε μεταχειρισμένο και έβγαζε καντήλες.
Τα υπόλοιπα τα βρίσκω ανάξια σχολιασμού...
Αν θες, το συνεχίζουμε με ΡΜ για να μη κουράζουμε.
Bottom line...ψάξτε το! ΠΟΛΥ! Πάρα πολύ...εξαντλήστε το! Απλά τυγχάνει να ήμουν τυχερός γιατί έτυχε να βγει γνωστός, γνωστού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και βεβαίως έτυχε να έχω την πολύτιμη βοήθεια ενός συμφορουμίτη και τον ευγνωμονώ.
-
To κουράζουμε, αλλά ας πω κι εγώ δυο λόγια...
-Η BMW 120i που αγόρασα από τον Νίκο, βγήκε άψογη και δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω ποτέ για τα χιλιόμετρα κλπ. Τώρα, έχει τα 3πλάσια χιλιόμετρα πάντως!
-Έχω αλλάξει το τιμόνι (με το M-sport) και τον λεβιέ (με τον Performance). Δεν έχουν την παραμικρή αμυχή και αν ήθελε κάποιος να κατεβάσει χιλιόμετρα, θα μπορούσε να το κάνει. Το κόστος και των δύο ήταν περίπου 250€. Το τιμόνι κυκλοφορεί και στο ebay και σε φόρουμ σαν μεταχειρισμένο. Το δικό μου, ήταν απολύτως καινούριο, είχε βγει στην αγορά του αυτοκινήτου από τον προηγούμενο και μπήκε το Performance.
-To Αlcantara στην Lancia που όσο καλή ποιότητα και να έχει, δείχνει σημάδια φθοράς μετά τα 100Κ χλμ και μόνον επειδή έχει στα πλάγια. Αν μιλάμε για Alcantara όπως είναι στην ΒΜW θα χρειαστεί ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ χιλιόμετρα για να δείξει φθορά.
-Τα λάστιχα τα μαμά που φορούσε το αυτοκίνητο, είναι Bridgestone RFT. Όσοι είχαμε επαφή με Bridgestone θα ξέρουμε πως σπάνια... λιώνουν, είναι τόσο σκληρά που μετά από αρκετά χιλιόμετρα είναι όπως τα... έβαλες! Είχα τα Potenza και ξέρω!
Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναβάλω ΠΟΤΕ την συγκεκριμένη μάρκα. Η απόδειξη αυτού, είναι πως και σήμερα, μετά από 6 χρόνια το αυτοκίνητο έχει τα ίδια λάστιχα πάνω και το πέλμα τους είμαι σίγουρος πως θα φαίνεται περίφημο. Αν λοιπόν ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιείται σε ταξίδια και έχει σκληρά λάστιχα, δεν θα δεις σ' αυτά φθορά.
-Όλα τα παραπάνω τα λέω μην γνωρίζοντας τίποτε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, και σίγουρα δεν έχω να πω τίποτε για το αν ο Σπανός ήταν εντάξει ή... λαδιάρης!
Αλλά όταν μιλάμε για μαντράδες, μικρούς ή μεγάλους, κρατάμε πάντα μικρό καλάθι και δεν βάζουμε ποτέ το χέρι στην φωτιά.Οι τρόποι να κάνεις την μαϊμουδιά είναι πολλοί, είπα εγώ μερικούς που δεν είμαι και στον χώρο, φαντάσου τις δυνατότητες που έχει ένα εξουσιοδοτημένο! Άρα, ας μην λέμε μεγάλα λόγια, δεν υπάρχει λόγος νομίζω...
Ειρήνη ημίν!
-
Δεν θελω να αναφερθω στη δικη σου περιπτωση γιατι οπως ειπες ξερεις καλυτερα το αμαξι σου.
Αλλα ολα τα παρακατω:
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λες να άλλαξαν τιμόνι αξίας 800 ευρώ και να το έτριψαν λίγο για να μη φαίνεται εντελώς καινούριο?
Μήπως άλλαξαν και λεβιέ?
τα πλαστικά και καθίσματα μύριζαν ακόμα καινούρια...τι σημαίνει? Άλλαξε και το ταμπλό? Και τα καθίσματα?
...τα διατηρεις καινουργια με ενα σετ (φθηνων) καλυμματων. Οσο για το λεβιε βρισκεις με πολυ λιγα € ολοκαινουργιο.
Τι θελω να πω: το φθαρμενο εσωτερικο ειναι μια ενδειξη αλλα στην ουσια δε λεει τιποτα και δεν μπορεις να την εμπιστευτεις. -
Σ'αυτό συμφωνώ απολύτως.
Όπως και σ'αυτά που λέει ο Γρηγόρης (ο οποίος έχει και γενέθλια σήμερα )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
kyr, είπαμε να το λήξουμε...αλλά εσύ το συνεχίζεις. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά, αλλά δε μπορώ να μην απαντήσω.**nikos!@**Ήδη από τα 5000χλμ γυάλιζε το τιμόνι.
Σε σένα. Ποτέ σε αυτοκίνητό μου δεν γυάλιζε τόσο νωρίς γιατί δεν το έτριβα στην επαναφορά. Είμαι λίγο ψυχάκι με μερικά πράγματα...τι να κάνουμε. Άρα μπορεί και να ΜΗΝ γυαλίζει το τιμόνι τόσο νωρίς. Μη σου φαίνεται περίεργο. Ρώτα τον HF που πήρε την 1 μου.
Τί πάει να πει το 'δε γυαλίζει το τιμόνι';
Τι δεν καταΛΛαβαίνεις?
Βαριέμαι να σου ανεβάζω φωτό.
Λες να άλλαξαν τιμόνι αξίας 800 ευρώ και να το έτριψαν λίγο για να μη φαίνεται εντελώς καινούριο? Είπαμε...εντελώς καινούριο (μυρωδάτο) δεν ήταν.
Μήπως άλλαξαν και λεβιέ?
Και το γεγονός ότι τα πλαστικά και καθίσματα μύριζαν ακόμα καινούρια...τι σημαίνει? Άλλαξε και το ταμπλό? Και τα καθίσματα?
Από την άλλη βγήκε κάποιος και σου είπε ευγενικά 2-3 πράγματα για το αμάξι σου. Get over it.
Τα οποία, συγνώμη αλλά αποδείχθηκαν λάθος απ'ότι κατάλαβα όσον αφορά τα χιλιόμετρα. Αναφερόταν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιο χρώμα αλλά με άλλη τιμή.
Μπορώ να γράψω κι άλλα για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μου. Ξέρω πολλά περισσότερα απ'ότι φαντάζεσαι.
Δεν μιλάω γενικώς, μιλάω ειδικώς. Και όταν γράφω κάτι με τόση σιγουριά, το ξέρω.
.....
Δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις εσύ περισσότερα από μένα για το αυτοκίνητό μου?
Συγνώμη που επιμένω και κουράζω, αλλά κατηγορείται ο Σπανός ότι γύρισε τα χιλιόμετρα κι ότι έχω πάρει αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα. Πρόκειται για ανακρίβεια και δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες.
Nίκο για το τιμόνι και τα άλλα μην επιμένεις,σε αυτοκίνητο 15 χιλ και 35 χιλ μπορεί να είναι σε εξίσου καλή κατάσταση.
Το δικό μου ηταν 9 ετών και 52 χιλ χλμ με άψογο τιμόνι όταν το αγόρασα , και στα 72 χιλ χλμ, 2 έτη μετά, ήταν πλέον φθαρμένο λόγω ιδρώτα και ph
Τα λάστιχα σου είπα ...Και για τα λοιπά που συζητήσαμε , ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έμενε κάπου κοντά στον Αγ Στέφανο?
Είπαμε,πράγματα που δεν αποδεικνύονται, και που σε τελική ανάλυση δεν έχουν σημασία εκ του αποτελέσματος, είναι αερολογίες...
Τέλος όπως έβαλα εγώ το περιθώριο λάθους μου, βάλε και εσύ το περιθώριο δικού σου λάθους, και άφησε τη συνηγορία στον Σπανό και τον κάθε Σπανό...
Καλός μεν , αλλά όχι άγιοςΑυτά και κλείνω εδώ οριστικά το θέμα από μέρους μου,διότι κατ΄ουσία είμαστε off topic
-
Εγώ πάντως αλλιώς θα αντιμετωπίσω ένα μεταχειρισμένο που έχει βιβλιαράκι συμπληρωμένο σε αντιπροσωπεία μέχρι και τα χλμ που θα πουληθεί (αλλά μάλλον δεν το κάνουν αυτό πλέον πολλοί) από ένα χωρίς. Νομίζω ότι είναι ο μοναδικός ίσως τρόπος (εκτός της γνωριμίας του ιδιοκτήτη) για να βγάλεις συμπέρασμα. Είχα πουλήσει Πολο με 100.000 χλμ με όλα τα σέρβις (και μάλιστα νωρίτερα) σε αντιπροσωπεία (μία μόνο). Πήγε για έλεγχο σε άλλη επίσημη (δεν ήξερα σε ποια, πριν πάμε παρέα με τον υποψήφιο αγοραστή. Ήταν πολύ ψείρας), το σύστημα συμφώνησε με το βιβλιαράκι, οι τεχνικοί (φαναρτζής, ηλεκτρολόγος, μηχανικός κλπ) έδωσαν το οκ και το αυτοκίνητο πουλήθηκε πάραυτα. Λόγω της ευκολίας που το πούλησα και της αρκετά καλής τιμής (για εκείνη την τιμή) δεν μετανιώνω για τα αρκετά λεφτά που είχα δώσει στην συντήρηση στην επίσημη. Τώρα στο γκολφ μετά τα 4 χρόνια της εγγύησης δεν πάω σε επίσημη. Πιστεύω ότι για τον όποιο μελλοντικό υποψήφιο αγοραστή θα είναι δύσκολο να βγάλει άκρη. Το τιμόνι είναι σαν καινούριο (σπάνια ιδρώνουν τα χέρια, σε αρκετά πολύωρα ταξίδια ήμουν με γάντια), τα δέρματα συντηρούνται με κρεμούλα, στο λεβιε έχω κάλυμμα εδώ και 3-4 χρόνια και είναι σαν καινούριος
οπότε μάλλον θα πρέπει να με εμπιστευτεί.
Πως βρίσκουμε πόσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ. έχει ένα μεταχειρισμένο?