-
Θέλω να κάνω 1 τεστ drive στο Citroen C3 ξέρει κανείς για πόσο είναι το test drive που κάνεις αίτηση στο site τησ σιτρόεν??
πως μπορώ να μην κάνω test μονο για 15 λεπτά και με τον πώλητη αλλά να μου τον δώσουν για ολόκληρη τη μέρα??? -
Θέλω να κάνω 1 τεστ drive στο Citroen C3 ξέρει κανείς για πόσο είναι το test drive που κάνεις αίτηση στο site τησ σιτρόεν??
πως μπορώ να μην κάνω test μονο για 15 λεπτά και με τον πώλητη αλλά να μου τον δώσουν για ολόκληρη τη μέρα??? -
Παρε ενα τηλ. στην Ωμεγα ,νομιζω εκει γινεται.
-
καλυτερα νοικιασε ενα ιδιο με λιγα χλμ να το πας οπως θες...και να μην ειναι και πειραγμενο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
καλυτερα νοικιασε ενα ιδιο με λιγα χλμ να το πας οπως θες...και να μην ειναι και πειραγμενο.t[/color:wry3twcp]sigounis':wry3twcp]Θέλω να κάνω 1 τεστ drive στο Citroen C3 ξέρει κανείς για πόσο είναι το test drive που κάνεις αίτηση στο site τησ σιτρόεν??
πως μπορώ να μην κάνω test μονο για 15 λεπτά και με τον πώλητη αλλά να μου τον δώσουν για ολόκληρη τη μέρα???ευτυχώς που δεν τονε λένε Άπλα θα του πρότεινες να το αγοράσει ετσι για το γαμώτο
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
καλυτερα νοικιασε ενα ιδιο με λιγα χλμ να το πας οπως θες...και να μην ειναι και πειραγμενο.
t[/color:2ophuqon]sigounis':2ophuqon]Θέλω να κάνω 1 τεστ drive στο Citroen C3 ξέρει κανείς για πόσο είναι το test drive που κάνεις αίτηση στο site τησ σιτρόεν??
πως μπορώ να μην κάνω test μονο για 15 λεπτά και με τον πώλητη αλλά να μου τον δώσουν για ολόκληρη τη μέρα???ευτυχώς που δεν τονε λένε Άπλα θα του πρότεινες να το αγοράσει ετσι για το γαμώτο
Χαχαχα!!
Θέλω και με diesel 1.4 που δεν νομιζω να έχουν ετσί κι αλλιώς..
-
Για 1 μερα χλωμο το κοβω. Εγω οταν εψαχνα για αμαξι δεν το εδινε κανενας για τοσο ασε που δυσκολευομουν να βρω για test drive τις εκδοσεις που με ενδιεφεραν.
Test Drive Για 1 Ημέρα??