-
Δηλαδή πρέπει να τη βαφτίσουμε «Πανελλήνια», «Παγκόσμια» ή «Πανγαλαξιακή» τη συνάντηση; Δεν μπορούμε απλά να μαζευτούμε αυτοί οι 15 άνθρωποι που είμαστε με μπλε bold γράμματα και που θέλαμε να κάνουμε μια εκδρομή; Προσωπικά άλλωστε είχα σκεφτεί ότι και μόνο εγώ με την κοπέλα μου να μείνουμε την εκδρομή θα την κάναμε, αφού είχαμε ψηθεί γενικά για ένα ταξιδάκι. Προσέξτε, δεν κατηγορώ κανέναν που δήλωσε και δεν έρχεται, αυτό έλειπε. Κουμάντο στο μυαλό και την τσέπη των άλλων δεν κάνω. Θεωρώ πως είτε είμαστε λίγοι, είτε περισσότεροι, είτε σύσσωμο το φόρουμ μια χαρά εκδρομούλα θα πάμε και θα μας αρέσει κιόλας.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ πάντως Ταύρε δεν είμαι αισιόδοξος πλέονΓιατι ποτε ησουν???
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δηλαδή πρέπει να τη βαφτίσουμε «Πανελλήνια», «Παγκόσμια» ή «Πανγαλαξιακή» τη συνάντηση; Δεν μπορούμε απλά να μαζευτούμε αυτοί οι 15 άνθρωποι που είμαστε με μπλε bold γράμματα και που θέλαμε να κάνουμε μια εκδρομή; Προσωπικά άλλωστε είχα σκεφτεί ότι και μόνο εγώ με την κοπέλα μου να μείνουμε την εκδρομή θα την κάναμε, αφού είχαμε ψηθεί γενικά για ένα ταξιδάκι. Προσέξτε, δεν κατηγορώ κανέναν που δήλωσε και δεν έρχεται, αυτό έλειπε. Κουμάντο στο μυαλό και την τσέπη των άλλων δεν κάνω. Θεωρώ πως είτε είμαστε λίγοι, είτε περισσότεροι, είτε σύσσωμο το φόρουμ μια χαρά εκδρομούλα θα πάμε και θα μας αρέσει κιόλας.Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλα μείνουν 10 άτομα χάνει και το νόημα του όλο αυτό
Αυτοί οι 10 και στην Αθήνα βρισκόμαστε και περνάμε καλα -
Ο καιρός πάντως άνοιξε. Λιακάδα!
-
Καλώς, επειδή πάντως εμείς έχουμε ψηθεί και έχουμε κλείσει δωμάτιο, το Σάββατο το πρωί αναχωρούμε για τη Λίμνη κι επιστρέφουμε τη Δευτέρα το απόγευμα. Όποιος βρεθεί στη Λίμνη (είτε Σάββατο, είτε Κυριακή, είτε και τις δύο ημέρες) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να βρεθούμε.
-
Ο δβέκος που είναι να σας βάλει σε τάξη;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο δβέκος που είναι να σας βάλει σε τάξη;Να σας βαλω εγω???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να σας βαλω εγω???
Χρειάζεται κάποιος αστεράτος/σπαθάτος.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Να σας βαλω εγω???
Χρειάζεται κάποιος αστεράτος/σπαθάτος.
Και ο Θωμας τι ειναι;Κουπατος;
-
-
Για όσους έρθουν , αξίζει μια βόλτα μέχρι το παρατηρητήριο.
Πληροφορίες εδω : http://www.odigoslimnisplastira.gr/index.php?page=aksiotheata/paratiritirio/ -
Σύρμα!
-
Α ναι, εχω πάει εκεί. Καταπληκτικά είναι.
-
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22-4-2012:
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ Sakaflias
19/ leftgalan
20/ **Τsardas **
21/ Αρης (για Σάββατο)
22/ ThanasisNΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ cosneo
9/ REALZEUS
10/ kouliscd (+2 με +3 αν μιλάμε για 22/4, αλλιώς όλο παίζουν. )
11/ εγκάθετος φορουμάς 1 (+1)
12/ εγκάθετος φορουμάς 2 (+1)
13/ Ernani
14/ τιμώμενος αστεράτος συμφορουμίτηςΣυμμετοχές για την περιήγηση το Σάββατο
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy
7/ Ernani
8/ThanasisNΔυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας και έκτακτων συνθηκών, ακυρώνεται η συμμετοχή του βορείου παραρτήματος. Ως εκ τούτου, SV2, cosneo και REALZEUS δεν είναι πλέον μπλε. Ο κ. Tsardas θα επιβεβαιώσει η διαψεύσει για τη δική του συμμετοχή, βάσει άλλων παραμέτρων.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ στους συμμετέχοντες!
-
Και η δικη μου συμμετοχη ακυρωνεται.
Η ιδεα ηταν μια πανελληνια συναντηση. Αυτην την στιγμη οι περισσοτεροι συμμετεχοντες ειναι Αθηναιοι. Δεν βρισκω λογο να δικαιολογησω τα τοσα χρηματα που θα χαλασω για το διημερο για να υπαρξει μια μετακινηση απλα της Αθηναϊκης συναντησης, με την παρουσια λιγων αλλων φιλων εκτος Αθηνας. Με τους Αθηναιους φιλους τα λεμε και εδω περα...Αν το χρημα το ειχα πιο ευκολο θα ερχομουν στην λιμνη και οπουδηποτε καθε ΣΚ. Αλλα δεν...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδή πρέπει να τη βαφτίσουμε «Πανελλήνια», «Παγκόσμια» ή «Πανγαλαξιακή» τη συνάντηση; Δεν μπορούμε απλά να μαζευτούμε αυτοί οι 15 άνθρωποι που είμαστε με μπλε bold γράμματα και που θέλαμε να κάνουμε μια εκδρομή; Προσωπικά άλλωστε είχα σκεφτεί ότι και μόνο εγώ με την κοπέλα μου να μείνουμε την εκδρομή θα την κάναμε, αφού είχαμε ψηθεί γενικά για ένα ταξιδάκι. Προσέξτε, δεν κατηγορώ κανέναν που δήλωσε και δεν έρχεται, αυτό έλειπε. Κουμάντο στο μυαλό και την τσέπη των άλλων δεν κάνω. Θεωρώ πως είτε είμαστε λίγοι, είτε περισσότεροι, είτε σύσσωμο το φόρουμ μια χαρά εκδρομούλα θα πάμε και θα μας αρέσει κιόλας.
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλα μείνουν 10 άτομα χάνει και το νόημα του όλο αυτό
Αυτοί οι 10 και στην Αθήνα βρισκόμαστε και περνάμε καλαΔεν είναι το ίδιο, βρε Ορέστη.Τέλος πάντων.
Τελικά, όσοι απομείναμε (από τους νότιους ), θα πάμε;
-
Ας το κάνουμε αλλιώς:
Ανεξάρτητα από διανυκτέρευση ή αυθημερόν εκδρομή, πόσοι θα βρεθούμε στα μέρη πέριξ της Λίμνης αυτό το διήμερο;- kotetsi (+1)
-
- kotetsi (+1)
- Ernani
-
- kotetsi (+1)
- Ernani
- Κωνσταντίνος (φαντάζομαι και άλλοι δυο θα ακολουθήσουν)
-
- kotetsi (+1)
- Ernani
- Κωνσταντίνος (φαντάζομαι και άλλοι δυο θα ακολουθήσουν)
4.Sakaflias
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012