-
Eλένη δεν υπαρχουν ενεργα ή όχι μελη. Φιλοι (και εσύ και ολοι μας βεβαια μεσα) ... αντε και δυο τρεις 'ανυπαρκτοι' υπάρχουν! Α! Αντε και καναδυο που δεν βλέπουν καλά!!!
Και επιτελους ... παρε αμαξι! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[...]
Και επιτελους ... παρε αμαξι! -
-
Εξαιρετική ιδέα η λίμνη Πλαστήρα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Λίμνη Πλαστήρα.....Εξαιρετική πρόταση
-
Υπάρχουν χώροι που μπορούν να υποδεχτούν έναν αντιστοιχου αριθμού ατόμων όπως το Πήλιο?
Καφέ, φαγητό, πάρκινγκ κλπ.Οι διαθέσιμες Κυριακές του Μαίου 2012 είναι οι εξής:
Από ... Κυριακή 29/4 (και την Τρίτη Πρωτομαγια .... Δημοσιουπαλληλική διαστροφή ενδιάμεσης άδειας την Δευτέρα) μετά 6, 13, 20, 27 Μαίου. -
Εγώ πάντως όπως το βλεπω θα εξαντλήσω όλες τις μέχρι τότε διαθέσιμες άδειες μου μέχρι τα Τέλη Μαΐου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχουν χώροι που μπορούν να υποδεχτούν έναν αντιστοιχου αριθμού ατόμων όπως το Πήλιο?
Καφέ, φαγητό, πάρκινγκ κλπ.Οι διαθέσιμες Κυριακές του Μαίου 2012 είναι οι εξής:
Από ... Κυριακή 29/4 (και την Τρίτη Πρωτομαγια .... Δημοσιουπαλληλική διαστροφή ενδιάμεσης άδειας την Δευτέρα) μετά 6, 13, 20, 27 Μαίου.Εξαρτάται τις συμμετοχές. Αλλά και πέρυσι για να ανεβούμε Πήλιο, οι μισοί τα άφησαν στο Βόλο. Έτσι κάποιοι μπορούν να τα αφήσουν Καρδίτσα.
Για φαγητό μην το φοβάστε. Υπάρχει ταβερνάκι με δικά του ζώα... Καφέ έχει αρκετά μέρη σε όλο το μήκος της λίμνης. Η διαδρομή είναι απίστευτη.Προσωπικά μπορώ μέχρι τέλος του Απριλίου. Άντε καμιά εβδομάδα μετά. Αρχίζει δουλειά .
Αλλά και να μην έρθω, μπορώ να σα πω προτείνω τουλάχιστον που να γίνει το φαγοπότι. Δίνω σε κάποιον το τηλ, και κανονίζει.
Αλλά φαντάζομαι ότι και άλλοι θα έχουν επισκεφτεί τη Λίμνη Πλαστήρα. Θεωρείται από τους καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα.Αρνητικό: Για να κάνεις τον γύρο της Λίμνης ημέρα Κυριακή, θέλει υπομονή...
-
Έχουμε και τον Κωνσταντίνο εκεί πάνω που γνωρίζει τα κατατόπια άρα δεν νομίζω να έχουμε θέμα
-
Ανετος χώρος για parking και καφέ υπάρχει στην Ακτή Πεζούλας όπου είναι το Καφέ.
-
Eίναι απο τα λίγα μερη που δεν είχα την τυχη να παω ποτέ αν και παντα άκουγα καλα λόγια.
Και μόνο που διάβασα αυτο: >Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:... στην Ακτή ...
'ομως μου φτανει.
Είδα πολύ βουνό, πολύ χιόνι και φανταστηκα και πολύ κρύο και μου έκατσε καπως ...ΥΓ. Ας αναλάβει καποιος μια μικρή τεχνική λεπτομέρια. Να γίνει ένα ξεχωριστό topic η 'Πανελλήνια συνάντηση 4ΤΦ 2012' και να μπορεί να μπει και ενδεχόμενην δημοσκόπιση για ημερομηνίες. Φανταζομαι στο μερος ... ψιλοέχουμε καταλήξει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Eίναι απο τα λίγα μερη που δεν είχα την τυχη να παω ποτέ αν και παντα άκουγα καλα λόγια.
Και μόνο που διάβασα αυτο: >... στην Ακτή ...'ομως μου φτανει.
Είδα πολύ βουνό, πολύ χιόνι και φανταστηκα και πολύ κρύο και μου έκατσε καπως ...Το 'πολύ βουνό - πολύ χιόνι - πολύ κρύο' ισχύει , το 'Ακτή' είναι ευφημισμός
κρύο & χιόνι δεν ισχύουν για τις ημερομηνίες που αναφέρονται -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και μόνο που διάβασα αυτο: >... στην Ακτή ...'ομως μου φτανει.
Είδα πολύ βουνό, πολύ χιόνι και φανταστηκα και πολύ κρύο και μου έκατσε καπως ...Το 'πολύ βουνό - πολύ χιόνι - πολύ κρύο' ισχύει , το 'Ακτή' είναι ευφημισμός
κρύο & χιόνι δεν ισχύουν για τις ημερομηνίες που αναφέρονταιΤον τσάκισες...
-
Αντίθετα , του έχω και 2 πλαζ
http://www.enavotsalostilimniplastira.gr/pages/article.asp?SUBCAT_ID=4 -
-
Κυριάκο , δοκιμασμένη και καλή.
-
http://www.enavotsalostilimniplastira.gr/pages/article.asp?SUBCAT_ID=4Βλέπω ότι οι τοπικοί βουλευτές, έφεραν με τα πολλά 'ΘΑ' και .... θάλασσα στην Καρδίτσα !
Για τη δική μου συμμετοχή πάντως, ... επιφυλάσσομαι επι του παρόντος!
Βέβαια, αν κανονιστεί συνάντηση για τη Λίμνη Πλαστήρα, επειδή ούτε εμείς ( = και η ) την έχουμε επισκεφθεί, 'κουρδιστήκαμε' , οπότε σε αυτήν την περίπτωση, το θεωρώ μάλλον πιθανό !
-
http://www.enavotsalostilimniplastira.gr/pages/article.asp?SUBCAT_ID=4Eκπληκτικό! Με την ξαπλώστρα μου θα έρθω!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
http://www.enavotsalostilimniplastira.gr/pages/article.asp?SUBCAT_ID=4Βλέπω ότι οι τοπικοί βουλευτές, έφεραν με τα πολλά 'ΘΑ' και .... θάλασσα στην Καρδίτσα !
Για τη δική μου συμμετοχή πάντως, ... επιφυλάσσομαι επι του παρόντος!
Βέβαια, αν κανονιστεί συνάντηση για τη Λίμνη Πλαστήρα, επειδή ούτε εμείς ( = και η ) την έχουμε επισκεφθεί, 'κουρδιστήκαμε' , οπότε σε αυτήν την περίπτωση, το θεωρώ μάλλον πιθανό !
Εγώ πάντος έχω πάει 3 φορές και με μεγάλη χαρά θα ξαναπήγαινα
Είναι πολυ ωραία κύριε Δημήτρη -
Ωραία είναι στου Πλαστήρα.
Την δεύτερη φορά που είχα πάει (με πλυμένο αμάξι) ξύπνησα όμως και αντίκρισα αυτό το θέαμα:
Την λασποβροχή μου μέσα
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012