-
Σας εχω καλυτερη προταση. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, και εχει και παμθηνα δωματια σε καλα ξενοδοχεια,ξενωνες, κλπ. Και στροφοδιαδρομη καργα για οσους θελουν. Φυσικα και δεν θα ακολουθησω γιατι ξερω τον δρομο και ειναι σα να κλεβω
-
Προς ενημέρωση των νεώτερων μελών του 4T Forum:
Οι προηγούμενες παγκόσμιες συναντήσεις έγιναν ως εξής:
2003 - Λίμνη Πλαστήρα
2004 - Πάπιγκο (Ζαγοροχώρια)
2005 - Χάνια (Πήλιο)
2006 - Οίτυλο (Μάνη)
2007 - Λιτόχωρο -
αν πάτε πλαστήρια, μην πάτε στην ωραία κοιμωμένη. Μπορεί να είναι καλό μαγαζί, σε καλό σημείο αλλά πέρυσι που οργανώθηκε κλαμπίστικη εκδρομή αδυνατούσαν να ανταπεξέρθουν στις προσδοκίες. Σερβίρανε συνέχεια 3 ίδια τραπέζια και οι άλλοι μέναν από μερίδες....
Μπορεί να μην εχει ακουστεί κάτι για το μαγαζί, αλλά όταν σκάνε 30 άτομα μαζί (και πάνω) πρέπει να το υπολογίζει κανείς.
-
Εγώ προτείνω τότε να πάμε στη Ωραία Κοιμωμένη, απλώς να προσέξουμε σε ποια τραπέζια θα κάτσουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ προτείνω τότε να πάμε στη Ωραία Κοιμωμένη, απλώς να προσέξουμε σε ποια τραπέζια θα κάτσουμε.Επίσης να μην καθισουμε δίπλα στα 30 άτομα που σκάνε
-
Έχω την καλύτερη πρόταση: Άγιο Όρος!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προς ενημέρωση των νεώτερων μελών του 4T Forum:Οι προηγούμενες παγκόσμιες συναντήσεις έγιναν ως εξής:
2003 - Λίμνη Πλαστήρα
2004 - Πάπιγκο (Ζαγοροχώρια)
2005 - Χάνια (Πήλιο)
2006 - Οίτυλο (Μάνη)
2007 - ΛιτόχωροΕγινε και μια μονοημερη στο Βολο/Πηλιο το 2011.Παγκοσμια δεν ητανε,αλλα πανελληνια ητανε.
Και απο ολες εχω τις καλυτερες αναμνησεις.... -
Να κάνω μια εναλλακτική πρόταση? Η Εύβοια πώς σας φαίνεται?
-
Καρπενησι και στροφοδιαδρομη μεχρι την Λιμνη Κρεμαστων για κοψιδια .
-
Καλή ιδέα και η Εύβοια, αν και οι βόρειοι θα έχουν πολύ μεγάλο ταξίδι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλή ιδέα και η Εύβοια, αν και οι βόρειοι θα έχουν πολύ μεγάλο ταξίδι.Δε βαριέσαι.....ας το κάνουμε διότι του χρόνου δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι.....
-
Ε, του χρόνου θα πάμε αλλά top-gear...
Με παπάκια και 50ράκια... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω μια εναλλακτική πρόταση? Η Εύβοια πώς σας φαίνεται?60 χλμ πιο κοντά από την Αθήνα .
-
Αν το κάνουμε Βόρεια Εύβοια δεν ειναι και τόσο τραγικά μακρυά για τους βόρειους, μπορουν να περάσουν με καραβάκι.
-
Εγώ θα πάω με τον Ορέστη που είναι έμπειρος καπετάνιος.
-
ε όχι και έμπειροι καπετανέοι τα τσικό
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν το κάνουμε Βόρεια Εύβοια δεν ειναι και τόσο τραγικά μακρυά για τους βόρειους, μπορουν να περάσουν με καραβάκι.Με καραβάκι είναι αυτή η διαφορά. Χωρίς η Αθήνα είναι πιο κοντά
-
Από Αθήνα γίνεται χωρίς καραβάκι μέσω Χαλκίδας και με ωραία διαδρομή (αν δεν έχει κίνηση). Από αλλού όμως μόνο με φέρυ είτε από Γλύφα για Αγιόκαμπο για τους βόρειους είτε από Αρκίτσα για Αιδηψό για τους υπόλοιπους.
Προτεινόμενο για νότιους είναι να πάνε από στεριά πχ Σάββατο και να γυρίσουν με φέρυ για να μην ταλαιπωρηθούν Κυριακάτικα.
Η βόρεια Εύβοια έχει ωραίες θάλασσες (και ευβοικό και Αιγαίο), μπόλικα πράσινα βουνά, ωραία μέρη και διαδρομές και καλύπτει μέχρι και θρησκευτικό τουρισμό (Όσιος Δαβίδ, Αγ Ιωάννης Ρώσσος, Παναγία Ντινιούς)! Από φαγοποτικό τουρισμό που μάλλον απασχολεί περισσότερο μπορεί να μην διακρίνεται πανελλαδικά αλλά υπάρχουν μια χαρά μέρη. -
Λίμνη Ευβοίας έχω μείνει 3-4 φορές στη 'Βατερή' καλά φαγάδικα εκεί, φυσιολατρική εκδρομή στους καταρράκτες του Δρυμώνα και από εκεί στροφιλίκι Αγ Αννα, Βασιλικά κτλ. μέχρι Ωρεούς και μετά ενδιαφέρουσα εκδρομή μέχρι τη Λιχάδα στην άκρη της Βόρειας Εύβοιας, το φάρο στο στενό και για όποιον σηκώνει επιστροφή από χωματόδρομο (βατό) μέσα από το δάσος πίσω Αιδηψό.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η βόρεια Εύβοια [...] καλύπτει μέχρι και θρησκευτικό τουρισμό (Όσιος Δαβίδ, Αγ Ιωάννης Ρώσσος, Παναγία Ντινιούς)!Κι ελεγα γιατι να παμε Ευβοια, γιατι να παμε Ευβοια, να ο λογος!
Συμφωνω και με Β.Ευβοια εγω.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012