-
Latest Update:
-
Μερσεντα παιζει για μενα?
-
Και βέβαια παίζει..
Σ' αυτή τη φάση, όποιος προλάβει θέση την καπάρωσε!
Οπότε σε υπολογίζουμε για Mercedes. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και βέβαια παίζει..
Σ' αυτή τη φάση, όποιος προλάβει θέση την καπάρωσε!
Οπότε σε υπολογίζουμε για Mercedes. -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Καλωσορίζω και εγώ τον ladaman11 στούς πρωταθλητές.
Αν δεν το πάρουμε φέτος, ξέρουμε ποιος θα φταίει
Ποιος?
Καλως σας βρηκα λοιπον. Πολυ χαιρομαι που ηρθα στη ομαδα με τον Ασο φετος!
ladaman11 πάντα σε ήθελα για teammate
Μαζί και με τον ripper, θα έχουμε [spoiler:3lscobod]την πιο[/spoiler:3lscobod] δυνατή ομάδα και φέτος!...
ΥΓ: Στη Mercedes δεν μπηκε ακομα ουτε ΕΝΑΣ !!!Λυπηρό εν μέρει.
Αν και ήταν στις επιλογές κάποιων, δεν ήταν ποτέ η 1η επιλογή και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς.
Όπως φαίνεται μπήκαν όλοι στις πιο πάνω επιλογές τους.
Από την άλλη είναι μια καλή ομάδα-κράχτης για να προσεγγίσει νέες συμμετοχές και είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι η πρώτη που θα συμπληρώσει από όσες ομάδες έχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.edit:
Τελικά από ό,τι βλέπω ήταν η Sauber που συμπλήρωσε πρώτη, αλλά ok και στη Mercedes ήδη καπαρώθηκαν 2 θέσεις -
Latest Latest Update
-
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλω τον περσινο πρωταθλητη bayern7 να ενταχθει επειγόντως στην ομάδα της MERCEDES (οι Γερμανοί σε χρειάζονται) και σαν αναγνωριση απο τη MERCEDES (μεσω Μερκελ) δεν θα λαβεις αλλο χαρατσι απο την Δεη, φοροελαφρυνσεις καθως και δωρεαν ταξιδια στο εξωτερικο!.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑ!
Υ.Γ. Εαν αρνηθεις την προσκληση κανενα προβλημα αλλα μπορει να λαβεις τριπλο χαρατσι, να μπεις στον Τειρεσία και απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα.
Αλλά θα σεβαστούμε πλήρως την επιλογή σου! -
Με τιμάει η πρόσκληση ΑΛΛΑ αν αλλάξω ομάδα θα δημιουργηθεί ντόμινο εξελίξεων!
Η θέση στη Ferrari που θα μείνει κενή θα πρέπει να καλυφθεί από άλλον ο οποίος τώρα είναι σε άλλη ομάδα (λόγω του ότι η φερράρι είχε συμπληρωθεί) και αυτός με τη σειρά του θα αφήσει κενό στην ομάδα του το οποίο πρέπει να γεμίσει με αντίστοιχο τρόπο κ.ο.κ...
Με τέτοια οικονομική κρίση αλλά και κρίση αξιών είναι κρίμα να βάζουμε τους διοργανωτές σε τόσο επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες.
Του χρόνου όταν θα έχω πάρει και 3ο πρωτάθλημα οδηγών ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι θα ενισχύσω τις προσπάθειες της Mercedes. -
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Κάτω τα χέρια από την ομαδάρα μου.1.Marussia (πάμε μωρή Virgin αρρώστια) (αν την μετονόμαζαν σε kuparissia θα ήταν πιο ωραίο)
2.Lottus (και καλά για δεύτερη επιλογή).@ stdevote, jarnoT, pjathan
Για περισσότερο ενδιαφέρον στο 'κατασκευαστών', μπορώ να περάσω στο team της Marussia από τη Force India??? -
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
@ stdevote, jarnoT, pjathan
Για περισσότερο ενδιαφέρον στο 'κατασκευαστών', μπορώ να περάσω στο team της Marussia από τη Force India???No problem ....
....Θα σου κοστίσει 100 Ε
40 εγώ ( που θα το εγκρίνω )
4ο ο JarnoT ( που θα πρέπει να αλλάξει το excel )
20 o pjathan ( που θα σε λουστεί )( κάτι μαθαίνεις τελικά από τις ειδήσεις )
-
CHUCK NORRIS UPDATE
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
@ stdevote, jarnoT, pjathan
Για περισσότερο ενδιαφέρον στο 'κατασκευαστών', μπορώ να περάσω στο team της Marussia από τη Force India???No problem ....
....Θα σου κοστίσει 100 Ε
40 εγώ ( που θα το εγκρίνω )
4ο ο JarnoT ( που θα πρέπει να αλλάξει το excel )
20 o pjathan ( που θα σε λουστεί )( κάτι μαθαίνεις τελικά από τις ειδήσεις )
κάντα 200 τα 100 δικά μου τα υπόλοιπα δικά σας.
Ευπρόσδεκτος ο team-mate.
-
@pjathan
Καλώς σε βρήκα.@st.devote
ευχαριστώ, δεν πρόλαβα να ρωτήσω καν το ΙΒΑΝ... -
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
@pjathan
@st.devote
ευχαριστώ, δεν πρόλαβα να ρωτήσω καν το ΙΒΑΝ...Ρωτα το, γιατι θα πεσει BAN.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλώς τους .kantoniou , coupeas
Για να δείτε πόσο δημοκρατική είναι η ομάδα θα σας αφήσω να διαλέγεται μόνοι σας ποιος θα χτυπάει τα βραδινά νούμερα 12-2 και 2-4 , νεούδια ,
Πάμε για πρωτάθλημα . . .
Καλή χρονιά σε όλους
Τα βραδινά νούμερα δεν με φοβίζουν. Πέρισυ κατάφερα να έχω συμμετοχή σε όλους τους αγώνες και κράτησα τη Μερσέντες (αν και ουσιαστικά είμαι φερραρίστι) κοντά στη κορυφή . Αν είχα ''χρηματοδότηση'' και συμπαράσταση απο όλο το team θα έκανα και έκπληξη .
Αν καταφέρω και τρέξω σε όλους τους αγώνες πάλι φέτος ,σίγουρα θα φέρω βαθμούς. Θεωρώ ότι είστε πιό έμπειροι απο μένα και θα πάμε καλά. kantoniou και sprsk όλοι μαζί για μια Ελλάδα νέα..........ώχ λάθος .. για το πρωτάθλημα εννοώ!
Διαλιέχτε!!!!!!!!!!
Καλή χρονιά σε σε όλους! -
- Mercedes
- Force India
-
UPDATE
Με χρώμα τα κενά. Άντε να γεμίζουμε..
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε για τη Μελβούρνη ε!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=50615 -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εδώ ---> http://www.sendspace.com/file/p1xezx μπορείτε να βρείτε ένα αρχείο excel που υπολογίζει του πόντους που έχετε συλλέξει ανά αγώνα αλλά και το τρέχων άθροισμά τους.
Θα μας βοηθούσε πολύ να παρακολουθείτε και εσύ το 'σκορ' σας , ώστε να υπάρχει πολλαπλός έλεγχος των αποτελεσμάτων μας.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=--
ΥΓ .... μην ξεχνάτε το χρονικό deadline για την πρόβλεψη στον 1ο αγώνα.
-
Απότι βλέπω στο καινουριο εξελάκι ο χρόνος υπάρχει στο φορματ χχ:χχχ,χχ
οι περισσότεροι όμως εινια εξοικοιομένη με το φορματ των σεκοντς, ελπιζω στην καταγραφή των προβλέψεων να μην υπάρχει κανα κόλλημα και να δέχεστε μονο το πρώτο (χχ:χχχ,χχ) έτσι?
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα