-
Με το σύστημα φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) τι κάνετε ?? τι προβλήματα βγαίνουν και πως τα λύνεται ??
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
περιμενω πανω απο 1 μηνα για γνησια ανταλλακτικα ΚΙΑ RIO μετα απο ατυχημα που ειχα. αυτο θα πει after sales εξυπηρετηση -
Καλημέρα, εδώ και μία εβδομάδα είμαι κάτοχος ενος KIA RIO 1.1 crdi 2014 eco dynamics με 50000χλμ. Το αυτοκίνητο το πήρα για μέσα στην πόλη και κάποια εβδομαδιαία ταξιδάκια. Αν και στην αρχή φοβόμουν τα 75 αλογάκια τελικά είναι όλα ιπποδρόμου. Το αυτοκίνητο έχει καλή ανταπόκριση ειδικά μέσα στην πόλη ενώ είναι αξιοπρεπέστατο στο ταξίδι. Η κατανάλωση είναι 5 λτ μικτή. Το κιβώτιο πολύ υπάκουο και η ροπή ικανοποιητική. Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα είναι αρκετά καλή. Ο κινητήρας είναι αθόρυβος ενώ στο ρελαντί προκαλεί δόνηση στο αμάξι λόγω 3 κιλύνδρων. Οι χώροι είναι ικανοποιητικοί για μία τετραμελή οικογένεια (χωρίς καρότσια). Ο κλιματισμός είναι μια χαρά. Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά και πιστεύω να βγει αξιόπιστο το αυτοκίνητο. Στην ΚΙΑ γαβρηηλίδη στη Βέροια με εξυπηρέτησαν πολύ καλά.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Κάτοχος Rio 1.4 d 2013. Έχω μία ερώτηση για ανάρτηση μπροστά. Σε εγκάρσιες λακκούβες, που πιάνουν και τους 2 τροχούς, η ανάρτηση κοπανάει. Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό;
-
Έχω ένα θέμα όποιος μπορεί να βοηθήσει έχω kia Rio diesel 1100 2013 όταν το σβήνω και πατάω κατευθείαν μίζα δεν παίρνει μπροστά όταν το αφήσω 30 δευτερόλεπτα και μετά πατήσω μίζα παίρνει και ακόμα όταν το βάζω μπροστά κρατάει χαμηλά στροφές και δεν τραβάει όπως τραβούσε ευχαριστώ όποιος μπορεί να βοηθήσει
KIA RIO DIESEL