-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Πλέον υπαρχει εναλλακτική με το Hyundai i20 diesel 1.1 στα 11490. μόνον που ειναι made in Turkey νομίζω!Ε και? νομιζεις πως τα made in Turkey προιοντα ειναι χάλια? το αντιθετο ακριβως.
παρεπιπτοντως ψαξε λιγο να δεις τι παραγεται στην γειτονα και τι εχει ερθει κατα καιρους και τι ερχεται (αν δεν ξερεις ηδη!) και θα εκπλαγεις!!
-
Στο facebook της kia ανεβηκε σημερα ενα ελληνικο σποτακι που παρουσιαζει τον 1,4 diesel στα 90hp και χωρις τελη. Στο σποτ αναφερει και τον 1,1 με 75hp.
Και αναφερει στο σποτ απο 11.990 ευρω με αποσυρση. Λογικα η τιμη αυτη είναι για την απλη εκδοση στον 1,1. Προχτες περασα απο κια και ρωτησα για το ριο και μου ειπαν τιμη 12.590. Λογικα παιζει περετερω εκπτωση απο την τιμη που μου ειπαν και εχει και στο site της kia.
Το αμαξι μου αρεσε αρκετα και το χω στα υποψην διοτι μεχρι τελη δεκεμβρη θα εχω αλλαξει αυτο που εχω (ενα πολο του '96 το οποιο αργοπεθαινει) για καποιο diesel.
Ξερουμε για τον 1,4 ποτε τον περιμενουμε ελλαδα? Λογικα για να ανεβαινει το σποτ πιστευω θα γινει συντομα. Το θεμα ειναι να γινει πριν το '13 ωστε να προλαβουμε την αποσυρση.
οριστε και το λινκ https://www.facebook.com/pages/KIA-Motors-Greece/122122944535685?ref=ts&fref=ts
υγ. γιατι κατω δεξια μου λεει [url] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ?? Πως τ ανοιγω?
-
Ο χρήστης ibagaza έγραψε:
Στο facebook της kia ανεβηκε σημερα ενα ελληνικο σποτακι που παρουσιαζει τον 1,4 diesel στα 90hp και χωρις τελη. Στο σποτ αναφερει και τον 1,1 με 75hp.
Και αναφερει στο σποτ απο 11.990 ευρω με αποσυρση. Λογικα η τιμη αυτη είναι για την απλη εκδοση στον 1,1. Προχτες περασα απο κια και ρωτησα για το ριο και μου ειπαν τιμη 12.590. Λογικα παιζει περετερω εκπτωση απο την τιμη που μου ειπαν και εχει και στο site της kia.
Το αμαξι μου αρεσε αρκετα και το χω στα υποψην διοτι μεχρι τελη δεκεμβρη θα εχω αλλαξει αυτο που εχω (ενα πολο του '96 το οποιο αργοπεθαινει) για καποιο diesel.
Ξερουμε για τον 1,4 ποτε τον περιμενουμε ελλαδα? Λογικα για να ανεβαινει το σποτ πιστευω θα γινει συντομα. Το θεμα ειναι να γινει πριν το '13 ωστε να προλαβουμε την αποσυρση.
οριστε και το λινκ https://www.facebook.com/pages/KIA-Moto ... ts&fref=ts
υγ. γιατι κατω δεξια μου λεει [url] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ?? Πως τ ανοιγω?Πριν το τέλος Οκτωβρίου θα ανακοινώσουν νέο τιμοκατάλογο με εκπτώσεις στο RIO ακόμα και 300 Ευρώ (η προσφορά θα πλησιάζει για τα diesel τα 1.500 ευρώ από 1.200 σήμερα - για τα βενζινοκίνητα είναι 1.800 ευρώ).
Το θέμα είναι ότι οι έμποροι δεν το 'διαδίδουν' για γνωστούς λόγους, τώρα βέβαια δεν είναι μυστικό μετά από το διαφημιστικό στο fb, συνεπώς πρέπει να τρέξουν...
Σε κάθε περίπτωση, ένας κινητήρας 1.4 diesel (με τη γνωστή μεγάλη ροπή 220 ΝΜ / 1750 RPM) στο RIO, θα είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο.
Έξω ο κινητήρας δίνεται με 105 gr Co2. Εδώ σύμφωνα με τη διαφήμιση πρέπει να πήρε διαφορετική έγκριση τύπου από το Υπουργείο Μεταφορών. **Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη ύστερα από το φιάσκο του αρχικού πλασαρίσματος του αυτοκινήτου... 'Έβαλαν μυαλό' !
**
Η απόσυρση μάλλον θα πάρει νέα παράταση, το θέμα είναι ότι για φορολογικούς λόγους, **η απόκτηση αυτοκινήτου αρχές χρόνου δεν συμφέρει **(χρειάζεται ανάλωση κεφαλαίου παρελθόντων ετών - περισσότερα στο λογιστή...) άρα έχουν κίνητρο να έχουν ετοιμοπαράδοτα πριν τη λήξη του έτους ! -
Και ναι, να ο νέος τιμοκατάλογος με την έκπτωση των 1.500 Ευρώ !
http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/new ... rices.html
Υπάρχει βέβαια το σχετικό 'μαγείρεμα'...
-
Στην τιμη του 1.1 uptown diesel πρεπει να υπαρχει λαθος.
Το 1,4 uptown diesel με 13.330?? Πολυ πιθανον να το τιμησω...
-
Στην τιμη του 1.1 uptown diesel πρεπει να υπαρχει λαθος.Το 1,4 uptown diesel με 13.330?? Πολυ πιθανον να το τιμησω...
ναι είναι λάθος, αύριο η διόρθωση...
-
μια ερωτηση ρε παιδια μιας και γυριζει καπου απο εδω...
παρεπιπτοντως στο site της kia δεν εχει παψει ποτε να αναφερεται το πρωτης γενιας ceed.
αυτο σημαινει πως οντως υπαρχει προς διαθεση?.... ακομα?... -
Μια ερωτηση γι αυτους που ξερουν..
Βλεπω το ριο το φερνουν και σε εκδοση sport με 17αρα ζαντα.
Ποιοα τα υπερ και ποια τα κατα το να φοραει το αμαξι 17αρα ζάντα?
-
για τα κυβικα και την ισχυ του rio ειλικρινα δεν μπορω να βρω κατι θετικο για την 17'' ζαντα
απο την αλλη το ''πνιγει'' παραπανω,χανει σε ανεση,ανεβαζει κατακορυφα το κοστος αλλαγης ελαστικων και την καταναλωση...
α,βρηκα ενα θετικο......γεμιζει τον θολο και το ματι -
Μια ερωτηση γι αυτους που ξερουν..
Βλεπω το ριο το φερνουν και σε εκδοση sport με 17αρα ζαντα.
Ποιοα τα υπερ και ποια τα κατα το να φοραει το αμαξι 17αρα ζάντα?Δύο πράγματα επηρεάζονται πρώτιστα όταν σε ένα αυτοκίνητο με μικρής ισχύος κινητήρα, βάλεις μεγαλύτερες ζάντες:
οι επιδόσεις και** η κατανάλωση**. Το πάτημα στο δρόμο είναι καλύτερο, όμως οι ανωμαλίες του οδοστρώματος, κυρίως οι εγκάρσιες τομές, γίνονται πιο αισθητές λόγω των χαμηλού προφιλ ελαστικών.Βέβαια, το αυτοκίνητο στην έκδοση sport είναι πανέμορφο, δεν συγκρίνεται.
Για του λόγου το αληθές δες καταναλώσεις με 17' ζάντες (SUPER PACK edition - η εδώ ονομαζόμενη Sport)
http://www.spritmonitor.de/en/detail/492727.htmlΚαι με 15' ζάντες : http://www.spritmonitor.de/en/detail/488454.html
-
για το συγκεκριμενο αμαξι ακομα και η 16αρα αρχιζει να ειναι υπερβολικη.
τετοια διασταση φορανε -και με 'επιτυχια'- αμεσως επομενης κατηγοριας αυτοκινητα με καμια 30αρια ιππους και καμποσα κιλα ροπης παραπανω.ααα.. και μην ξεχναμε το κοστος την ωρα της επερχομενης αλλαγης ή ακομα και μια εμβολιμη αλλαγη λογω σκισηματος...
-
προβλημα στους διακοπτες κλιματισμου.κολλησε ο ενας και ανοιγει αυτοματα το air condition θες δεν θες!!! και το εχω αγορασει πριν 4 μηνες!!! προχειροδουλειες των κορεατων μαλλον γιατι αυτα μετρανε στην ουσια .και με την ευκαιρια .στο diesel η καταναλωση ειναι τουλαχιστον 5.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.ολα τα αλλα ειναι απατεωνιες...(στα 7000χλμ που εχω αυτο δειχνει με μεση ταχυτητα τα 90 χλμ)
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
προβλημα στους διακοπτες κλιματισμου.κολλησε ο ενας και ανοιγει αυτοματα το air condition θες δεν θες!!! και το εχω αγορασει πριν 4 μηνες!!! προχειροδουλειες των κορεατων μαλλον γιατι αυτα μετρανε στην ουσια .και με την ευκαιρια .στο diesel η καταναλωση ειναι τουλαχιστον 5.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.ολα τα αλλα ειναι απατεωνιες...(στα 7000χλμ που εχω αυτο δειχνει με μεση ταχυτητα τα 90 χλμ)Και τωρα;Θα το πεταξεις;
Μεση ταχυτητα τα 90;
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
προβλημα στους διακοπτες κλιματισμου.κολλησε ο ενας και ανοιγει αυτοματα το air condition θες δεν θες!!! και το εχω αγορασει πριν 4 μηνες!!! προχειροδουλειες των κορεατων μαλλον γιατι αυτα μετρανε στην ουσια .και με την ευκαιρια .στο diesel η καταναλωση ειναι τουλαχιστον 5.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.ολα τα αλλα ειναι απατεωνιες...(στα 7000χλμ που εχω αυτο δειχνει με μεση ταχυτητα τα 90 χλμ)θα σου πω κατι μοναδικο και μαγικο............εχεις εγγυηση!!!
μεση ταχυτητα 90χλμ;;;;;;;το σπας δηλαδη και καις μονο 5.5λ/100χλμ......
ισως δεν ηξερες τι αγοραζες οταν το αγοραζες -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
προβλημα στους διακοπτες κλιματισμου.κολλησε ο ενας και ανοιγει αυτοματα το air condition θες δεν θες!!! και το εχω αγορασει πριν 4 μηνες!!! προχειροδουλειες των κορεατων μαλλον γιατι αυτα μετρανε στην ουσια .και με την ευκαιρια .στο diesel η καταναλωση ειναι τουλαχιστον 5.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.ολα τα αλλα ειναι απατεωνιες...(στα 7000χλμ που εχω αυτο δειχνει με μεση ταχυτητα τα 90 χλμ)
θα σου πω κατι μοναδικο και μαγικο............εχεις εγγυηση!!!
μεση ταχυτητα 90χλμ;;;;;;;το σπας δηλαδη και καις μονο 5.5λ/100χλμ......
ισως δεν ηξερες τι αγοραζες οταν το αγοραζεςΑπό αυτό που ανέφερες, πρέπει να κρατήσουμε το 'κατανάλωση 5,5 με μέση ταχύτητα 90 χιλμ σε 7000 χιλμ' !
Θα ήταν καλό να ξαναδείς τον υπολογιστή ταξιδιού και να βεβαιωθείς ότι δεν τον έχεις 'μηδενίσει' καμία φορά.
Αν ισχύει πάντως αυτή η μέτρηση, μη μιλάς καθόλου ... είσαι τυχερός !!!Τα υπόλοιπα είναι θέμα εγγύησης.
-
Μέση ταχύτητα 90 χλμ είναι μεγάλο , πολύ μεγάλο νούμερο αν περιέχει και κίνηση πόλης
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Είμαι έτοιμος να δώσω προκαταβολή για το 1.4 CRDI με 14.195ευρώ.
Έχει κάποιος να μου πεί κάποιο λόγο για να μην το κάνω...? -
Ο χρήστης BillPap έγραψε:
Έχει κάποιος να μου πεί κάποιο λόγο για να μην το κάνω...?Πάρε μεγαλύτερο diesel με αυτά τα χρηματα, c4 90ps 14500E
-
Ο χρήστης BillPap έγραψε:
Έχει κάποιος να μου πεί κάποιο λόγο για να μην το κάνω...?Να πάρεις γραπτή δέσμευση στο δελτίο παραγγελίας που θα συνυπογράψετε με τον έμπορο για την ημερομηνία παραλαβής (+- εβδομάδα).
Όποιοι δεν το έκαναν πέρυσι με το Rio 1.1 δεν μπορούσαν να πάρουν πίσω προκαταβολή ή να ακυρώσουν την παραγγελία, με αποτέλεσμα να παραλάβουν το αυτοκίνητο μετά 6-7 μήνες!
Επίσης, να ξέρεις ότι δεν συμφέρει η αγορά αυτοκινήτου αρχές χρόνου, εκτός αν έχεις, και αποφασίσεις να δηλώσεις στην φορολογική δήλωση 'ανάλωση κεφαλαίου παρελθόντων ετών'.
Έχει λοιπόν σημασία η παραλαβή εντός του τρέχοντος έτους και αν λάβεις θετική απάντηση, ενημέρωσε και το forum εδώ.Όσον αφορά το αυτοκίνητο, έδειξαν αρκετή 'μαγκιά' για να 'περάσουν' τους χαμηλούς ρύπους και βέβαια, ο κινητήρας είναι δοκιμασμένος και επιτυχημένος.
Η επταετής εγγύηση είναι επίσης σημαντική.
Η ποιότητα είναι σε καλά επίπεδα για Κορεάτικο, επιφύλαξη υπάρχει για την ύπαρξη ελάχιστων τριγμών και αίσθηση τιμονιού.Αξίζει πραγματικά τα λεφτά του...
-
Δεν το βλέπω τόσο εύκολο πάντως να τους αποσπάσεις τέτοια δέσμευση.Αλλα και να τους την αποσπάσεις τι...?
Στη καλύτερη να χει πάει γενάρης,να πάρεις πίσω την προκατάβολή(2500 μου ζητήσαν)και να ψάχνεις για τον αντικαταστάτη που για να ρθει και αυτός....Καλό πάσχα!!!Και σαν κλασσικός γκαντέμης,μόλις και αν παρεις πίσω χρήματα,θα ρθει και το αμάξι..
Η επείγουσες ανάγκες στην λοιπή ευρωπαική αγορά (που φυσικά έχει προτεραιότητα σε σχέση με την Ελλαδίτσα)για τα 1400 έχουν καλυφθεί καθώς το αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και μήνες,εν αντιθέσει με τα 1100 που Ελληνικές και ξένες παραγγελίες πέσαν μαζί.Σε συνδυασμό με το ότι έλαβαν το μήνυμα απ τις αντιδράσεις στις παραγγελίες των 1100 πιστεύω όλα να πάνε καλά.
Για τα φοροτεχνικά δεν το χω ψάξει και είναι αλήθεια ότι με ψιλοκαίει...Ευχαριστώ
KIA RIO DIESEL