-
H δικιά μου ένσταση ήταν στο κόστος του σέρβις. 5 λίτρα λάδια ENEOS σε αυτή την τιμή είναι μια χαρά.
Στο θέμα του λιπαντικού σέρβις στα 7000 χλμ κακώς πήγες. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΜΙΑ αντιπροσωπεία. Οτι λέει το βιβλιαράκι. Αν θες το πας ΕΣΥ για δικούς σου λόγους. Κι εμένα σε Leon λέει ανα 15.000 χλμ το μανουαλ. Την πρώτη φορά η αντιπροσωπεία μου είπε ελάτε στα 7500. Τους έγραψα κανονικά και πήγα τότε που προβλέπονταν. Δεν έγινε καμία αναφορά γιατί δεν πήγα εννοείται. Αυτό έλειπε.
-
@CFU περίμενε να ακούσεις απαντήσεις με αναλύσεις των εργοστασιακών λαδιών μέχρι και για τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας. Καλή η προσπάθεια σου αλλά μη περιμένεις σοβαρές εξηγήσεις.
Τα διαστήματα που είναι γραμμένα στο βιβλιαράκι που έχεις στα χέρια σου είναι και αυτά που ισχύουν.- -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mιλάμε για ΕΝΕΟΣ, έτσι. Είναι πολύ καλό λάδι. Στις χώρες της ΕΕ και άλλα πράγματα είναι φτηνότερα αλλά στην Ελλάδα ζούμε.Ναι για ENEOS μιλάμε
Sent from Corsair's brick
-
Είναι κακή η αλλαγή των λαδιών στα 7500χλμ σε καινούριο αυτοκίνητο;
Εγώ πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι αποτελεί μία καλή κίνηση.
Και ειδικά στο δικό μου αν κοιτούσα τα χιλιόμετρα δεν θα άλλαζα ποτέ λάδια...
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..
ΤΟ 1,4 CRDI EINAI ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ?? ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΕΙ. ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ! -
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕΡΒΙΣ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΠ. ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
-
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕΡΒΙΣ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΠ. ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
-
Αν κρινω απο το nickname σου εισαι απο Λημνο?
-
να ρωτήσω κάτι για το εργοστασιακό ραδιόφωνο:
μετά απο κανα-δυο ταξίδια μου αποσυντονίζονται κάποιοι απο τους αποθηκευμένους σταθμούς. Το περίεργο είναι οτι δεν αποσυντονίζονται όλοι και οτι κατα τα ταξίδια δεν είχα αποθηκεύσει άλλους στη θέση τους.
Συγκεκριμένα, μόλις βάζω αποθηκευμένο σταθμό μετά απο λίγο ξεκινά να ψάξει και πάει και κουμπώνει σε άσχετο σταθμό.
Τέσ πα τους ξανασυντόνησα όπως γράφει κ στο βιβλίο οδηγιών σελ136 'πιέζοντας τα πλήκτρα 1~6 περισσότερο απο 1sec'. Mένει για λίγα δευτερόλεπτα εκεί και μετά πάλι το χαβά του... ανάβει το 'ΤP SCAN' και ψάχνει και κουμπώνει σε κάποιον άλλο.
Αυτή δεν είναι η διαδικασία για αποθήκευση? -
νομίζω οτι θα πρέπει να σβησεις την ένδειξη ΤΡ γιατί ετσι θα ψάχνει όποτε βγαίνεις εκτός 'χωραφιών' σου
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
νομίζω οτι θα πρέπει να σβησεις την ένδειξη ΤΡ γιατί ετσι θα ψάχνει όποτε βγαίνεις εκτός 'χωραφιών' σουπιστεύω να έχεις το ίδιο radio-cd για το οποίο μιλάμε, δεν έχει κάποιο κουμπί ΤP, έχω δοκιμάσει όλα τα πλήκτρα.
-
Αυτά είναι στάνταρ σε όλες τις πηγές.
εάν είναι έτσι οπως στο λέω, τσέκαρε το και απο το manual. -
τελικά ήταν κάποιο πλήκτρο 'Search'- ελπίζω δηλ. μιας & φαίνεται να είναι στεθερό λίγο που κοίταξα. Σ ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
νομίζω οτι θα πρέπει να σβησεις την ένδειξη ΤΡ γιατί ετσι θα ψάχνει όποτε βγαίνεις εκτός 'χωραφιών' σουΕγκυκλοπαιδικά: η ένδειξη/επιλογή ΤΡ (Traffic Programme) σημαίνει ότι ο δέκτης προσπαθεί να βρει σταθμό που εκπέμπει ενημέρωση για την κυκλοφορία (ισχύει για Ευρώπη και Αμερική όπου μέσω RDS ή ειδικής συχνότητας ψηφιακής εκπομπής γίνεται ενημέρωση για τη ροή της κυκλοφορίας ή συμβάντα).
Είναι κάτι αντίστοιχο με το TA (Traffic announcement) όπου στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εμφανίζεται μέσω του RDS στην οθόνη διακόπτοντας οποιαδήποτε άλλη πληροφορία 'παίζει' εκείνη τη στιγμή, αλλά όχι μόνο αυτό, για να τραβήξει την προσοχή, σταματάει την αναπαραγωγή μουσικής ή ότι άλλο υπάρχει στο μέσο (radioCD). -
Κατοχος του 1.4d ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει τοποθετησει χειριστηρια με το εργοστασιακο cruise control της kia μετα την αγορα του αυτοκινητου.Σε αμερικανικα φορουμ που διαβασα εχει 100% συμβατοτητα χωρις κανενα προγραμματισμο.Απλα βαζεις τα χεορηστηρια με καινουργιες φισες και το διαβαζει.Δε ξερω αν υπαρχει διαφορα στα ευρωπαικα μοντελα... http://m.ebay.com/itm/271573271540?nav=SEARCH
-
παιδιά μήπως ξέρετε πόσο πάει το πρωτο service των 5000χλμ στην αντιπροσωπεία για το RIO 1.2 βενζίνη? Ακούω κάτι για 170Ε και...
Επαναλαμβάνω μιλάμε για το βενζίνη. -
...δηλαδη για να καταλαβω... για να ...ενεργοποιησεις το cruise control το μονο που χρειαζεται ειναι τα χειριστήρια;;;;; . Πχ παιρνω ενα μοντελο που δεν το εχει στον εξοπλισμο του και συνδεοντας τα χειριστηρια αποκτω cruise control???
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
παιδιά μήπως ξέρετε πόσο πάει το πρωτο service των 5000χλμ στην αντιπροσωπεία για το RIO 1.2 βενζίνη? Ακούω κάτι για 170Ε και...
Επαναλαμβάνω μιλάμε για το βενζίνη.Τι θα αλλαξουν σε αυτα τα ελαχιστα χλμ,εκτος απο λαδια και θα κοστισει 170€;;;;;;
Κανε ενα τηλ πριν πας και ρωτα τι περιλαμβανει και το κοστος ...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Επαναλαμβάνω μιλάμε για το βενζίνη.Τι θα αλλαξουν σε αυτα τα ελαχιστα χλμ,εκτος απο λαδια και θα κοστισει 170€;;;;;;
Κανε ενα τηλ πριν πας και ρωτα τι περιλαμβανει και το κοστος ......Έχει το rio service στα 5000 χλμ μόνο? Λογικά θα εννοείς του 1ου χρόνου.
Δες ένα πρόχειρο υπολογισμό που εκτιμώ ότι κάνει η αντιπροσωπεία:
4 λίτρα λάδια~50€
Φίλτρο λαδιού~5€
Ροδέλα τάπας ~2€
Φίλτρο a/c ~20€
Διάφορα αναλώσιμα (υγρό παρμπρίζ-καθαριστικό φρένων κλπ)~15€
Service 1ου χρόνου (εργατικά) ~60€
Εγώ γύρω στα 130€ το υπολογίζω. -
Ο χρήστης burbos έγραψε:
...δηλαδη για να καταλαβω... για να ...ενεργοποιησεις το cruise control το μονο που χρειαζεται ειναι τα χειριστήρια;;;;; . Πχ παιρνω ενα μοντελο που δεν το εχει στον εξοπλισμο του και συνδεοντας τα χειριστηρια αποκτω cruise control???η λειτουργία του πιλότου ειναι απλή. πατας μόνο το κουμπι.
για να το βάλεις εκ των υστέρων, πρέπει το αμαξι να το υποστηρίζει απο το εργοστάσιο. ηλεκτρικής φύσεως δηλαδη (αναμονές, πλεξούδες κλπ)
στην octavia5 του αδερφού μου μπήκε μεσα σε 10 λεπτά αφού βγηκε το τιμόνι και άλλαξαν την φλασιερα οπου και βρίσκεται το σχετικό κουμπάκι (οπως και στα περισσότερα του γκρουπ)μόνο στο δικό μου δεν μπαίνει μιας και δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη αοο το εργοστάσιο
και το έχω και άχτι το ρημάδι. ....
KIA RIO DIESEL