-
Ο χρήστης BillPap έγραψε:
Δεν το βλέπω τόσο εύκολο πάντως να τους αποσπάσεις τέτοια δέσμευση.Αλλα και να τους την αποσπάσεις τι...?
Στη καλύτερη να χει πάει γενάρης,να πάρεις πίσω την προκατάβολή(2500 μου ζητήσαν)και να ψάχνεις για τον αντικαταστάτη που για να ρθει και αυτός....Καλό πάσχα!!!Και σαν κλασσικός γκαντέμης,μόλις και αν παρεις πίσω χρήματα,θα ρθει και το αμάξι..
Η επείγουσες ανάγκες στην λοιπή ευρωπαική αγορά (που φυσικά έχει προτεραιότητα σε σχέση με την Ελλαδίτσα)για τα 1400 έχουν καλυφθεί καθώς το αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και μήνες,εν αντιθέσει με τα 1100 που Ελληνικές και ξένες παραγγελίες πέσαν μαζί.Σε συνδυασμό με το ότι έλαβαν το μήνυμα απ τις αντιδράσεις στις παραγγελίες των 1100 πιστεύω όλα να πάνε καλά.
Για τα φοροτεχνικά δεν το χω ψάξει και είναι αλήθεια ότι με ψιλοκαίει...ΕυχαριστώΑν μπορείς ενημέρωσέ μας πότε σου είπαν ότι αναμένεται άφιξη του αυτοκινήτου.
-
2500 ευρώ προκαταβολή για το ΚΙΑ?!!!!
με ανοιχτή ημ/νια παράδοσης!!!!
ΟMG. -
Μίλησα με 2 αντιπροσώπους.
Ο πρώτος (που προσανατολίζομαι να τιμήσω)μου είπε το αργότερο τέλος του Νοέμβρη.Όταν το πίεσα λίγο μου είπε ότι αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν και φυσικά σαν απλός πωλητής που είναι....κτλ
Με λίγα λόγια όπως τον έκοψα πιστεύει αυτό που είπε αλλά δεν ΤΟΝ κόβει κιώλας....
Ο δεύτερος (που μίλησα μόνο τηλεφωνικά) μου είπε για 15 Νοεμβρίου. -
Εχει κανεις υποψιν του για προβλημα στο συτημα φρενων ? Φιλος που το πηρε το διαπιστωσε ...και οχι μονο στο δικο του ..μαλλον ειναι προβλημα στο ebd και εχει ταση να γυρναει η ουρα εντονα σε αποτομο φρεναρισμα με μεγαλη ταχυτητα .
Εχει καρει κανενος αλλου τιποτα το αυτι για το συγκεκριμενο προβλημα ? -
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
εχει ταση να γυρναει η ουρα εντονα σε αποτομο φρεναρισμα με μεγαλη ταχυτητα . -
[quote='thanos.k' και εχει ταση να γυρναει η ουρα εντονα σε αποτομο φρεναρισμα με μεγαλη ταχυτητα .
?[/quote]σε ευθεια το κανει η μεσα σε στροφη..?...
παντως το τσαρουχωμα μεσα σε στροφη ειναι καπως...καλυτερα γκαζι να βιδωσει κατω το αμαξι.
αν το κανει σε ευθεια να κυτταξει και γεωμετρια, ευθυγραμιση και αναρτηση (αμορτισερ/ελατηρια) λαστιχα..
εκτος αν εισαι συγουροσ οτι φταιει κατανεμητης πιεσησ φρενων -
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Εχει κανεις υποψιν του για προβλημα στο συτημα φρενων ? Φιλος που το πηρε το διαπιστωσε ...και οχι μονο στο δικο του ..μαλλον ειναι προβλημα στο ebd και εχει ταση να γυρναει η ουρα εντονα σε αποτομο φρεναρισμα με μεγαλη ταχυτητα .
Εχει καρει κανενος αλλου τιποτα το αυτι για το συγκεκριμενο προβλημα ?ο φιλος σου πως διαπιστωσε οτι δεν ειναι μονο το δικο του;;;με ποσα χλμ το παρουσιαζει;;;εχει τσεκαρει πιεσεις στα λαστιχα του;;;το εχει αναφερει στην αντιπροσωπεια;;;
-
κάτοχος πλέον ένος ριο ντιζελ 1.120 δηλώνω υπέυθηνα πώς το αμαξάκι είναι φοβερό! κατανάλωση μικρή (2,5-3,8) στις χαμηλές στροφές του κινητήρα (1500-2200) και γενικά μέση κατανάλωση 4.3 ! αΝ και μικρό είναι τουρμάτο μην φοβάστε τα 1.120. εσωτερικά μεγάλοι χώροι άνετα καθησματα όμορφος εσωτερικός χώρος καλή ποιότητα υλικών. εξωτερικά πολύ βελτιωμένο σκάφος εμφανίσιμο και ευέλικτο! κατα την γνώμη μου το μόνο ίσως αρνητικό είναι το παράθυρο πίσω λόγο μειωμένη ορατότητας σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα! τα λεφτά του 13.140 τα αξίζει πιστεύω γιατί κερδίζεις απο τα σέρβις σε σχέση με τα βενζινοκίνητα! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 0!!!! με ένα γέμισμα 57ευρώ έχω κάνει 800 χιλιόμετρα περίπου! το προτείνω ανεπυφύλακτα!
-
Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι. Αν έβαλες πετρέλαιο με 1,40, τότε τα 57€ είναι περίπου 40 λίτρα. Για 800χλμ μας κάνει ακριβώς 5lt/100χλμ. To trip σου γράφει 4,3 για αυτήν την απόσταση; Αν ναι, τότε αυτό είναι το σφάλμα του. Από ότι βλέπω χωράει 43 λίτρα το ρεζερβουάρ. Γενικά καλό είναι να αποφεύγεις να αδειάζεις το ρεζερβουάρ εντελώς. Μπορεί να χρειάζεται εξαέρωση μετά.
-
καλοταξιδο το αυτοκινητακι σου και παντα λιτοδιαιτο
εσυ εχεις αντιληφθει κατι σχετικα με τα φρενα του;;; -
Γεια σε ολους,
Ειμαι κατοχος ενος του kia rio diesel 1.1 εδω και 3 μηνες...ειμαι πολυ ικανοποιημενος,η καταναλωση κυμαινεται απο 4.8 εως 5.5 lt/100 km..αλλα πριν 2 μηνες,δεν ξερω γιατι,ι υπολογιστης εδειχνε πολυ ψηλη καταναλωση...και αυτο κρατησε περιπου 2 μερες κα ιμετα σταματησε...και σημερα ξαναπαρουσιαστηκε αυτο το προβλημα..παταω λιγο γκαζι και η καταναλωση ειναι πολυ ψηλη...δεν εχψ επικοινωνησει με τη ναντιπροσωπεια ακομα...ξερει κανενας σε τι μπορει να οφειλεται το προβλημα? -
μηπως εχει και αυτο κανενα συστημα αυτοκαθαρισμου του dpf και οσο διαρκει η διαδικασια αυξανει την καταναλωση?
-
τι ειναι το dpf?Συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλοασχετος οσον αφορα τα αυτοκινητα...
-
Κοινως φιλτρο μικροσωματιδιων που εχουν υιοθετισει τελευταια ολοι οι κατακευαστες ντιζελ για να ριξουν τους ρυπους.
Αυτο λοιον το φιλτρο μετα απο καποια χιλιομετρα ειδικα μεσα στη πολη μπουκωνει και για να ξεμπουκωσει κανει ενα αυτοκαθαρισμο ανεβαζοντας την θερμοκρασια και καιει τα υπολειματα. σε αυτη η διαδικασια που στο κορσα πχ διαρκει κανενα 7λεπτο η καταναλωση ανεβαινει λιγο. Ισως να συμβαινει και στο δικο σου ισως οχι. -
χμμμ δεν ηξερα τιποτα γι'αυτο το συστημα...μπορει να ειναι αυτο...ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
-
Όλα τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ που πληρούν τις προδιαγραφές euro 5 έχουν φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων (Diesel Particle Filter). Δεν είμαι σίγουρος για την ΚΙΑ αλλά ίσως να έχει το σύστημα των citroen-peugeot το οποίο συνίσταται στην ύπαρξη ενός πρόσθετου στα τοιχώματα του ρεζεεβουάρ (Eolys) το οποίο βοηθάει ώστε η αναγέννηση του φίλτρου να γίνεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία και να διαρκεί λιγότερο. Παρόλαυτα μόνο οι dci κινητήρες της renault-dacia έχουν το σύστημα με το ξεχωριστό μπεκ στην πολλαπλή εξαγωγής ώστε να ανεβαίνει έτσι η θερμοκρασία στο φίλτρο και να καίγονται τα υπολείματα αιθάλης. Κάποια στιγμή όλα τα diesel DPF θα έχουν πρόβλημα με το φίλτρο όταν τα οδηγούμε εντός πόλης αποκλειστικά.
-
Ο χρήστης BillPap έγραψε:
Μίλησα με 2 αντιπροσώπους.
Ο πρώτος (που προσανατολίζομαι να τιμήσω)μου είπε το αργότερο τέλος του Νοέμβρη.Όταν το πίεσα λίγο μου είπε ότι αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν και φυσικά σαν απλός πωλητής που είναι....κτλ
Με λίγα λόγια όπως τον έκοψα πιστεύει αυτό που είπε αλλά δεν ΤΟΝ κόβει κιώλας....
Ο δεύτερος (που μίλησα μόνο τηλεφωνικά) μου είπε για 15 Νοεμβρίου.Αν έχεις την καλοσύνη, μια που υπήρχε ενδιαφέρον εκ μέρους σου, κάνε μια ερώτηση στους ίδιους, τώρα που μπήκε και ο Νοέμβριος, κάποιο πουλάκι διαδίδει ότι **δεν θα προλάβουν να φέρουν το 1.4 Diesel εντός του έτους !!! ** ( αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα σημαίνει ότι για το ίδιο αυτοκίνητο, θα υπάρξει μία δεύτερη αποτυχία, αφού μετά από κάθε αύξηση πωλήσεων τέλος χρόνου, υπάρχει μία 'δύσκολη' περίοδος αρχές επόμενου χρόνου - φορολογικοί λόγοι δικαιολόγησης κεφαλαίου απόκτησης περιουσιακού στοιχείου) συνεπώς για άλλη μια φορά, μετά το αποτυχημένο αρχικό πλασάρισμα με τεράστια καθυστέρηση, θα φανούν ασυνεπείς (έπαιξαν και πολύ νωρίς τη διαφήμιση...) και θα χάσουν πωλήσεις.
Αν έχει κάποιος αντίστοιχη πληροφορία ας μας ενημερώσει. -
Επικοινώνησα προ 2 ημερών με τον πωλητή ο οποίος μου είπε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι,δλδ γύρω στις 15 αναμένεται στην Ελλάδα και τέλη του μήνα στα χέρια του πελάτου.Ελπίζω να χουμε να κυκλοφορήσουμε τα χριστούγεννα....
Όσο για το dpf που διαβάζω παραπάνω δεν νομίζω ότι δικαιολογεί τέτοια αύξηση στο καύσιμο.
Θεωρώ ότι η τυχόν αύξηση κατανάλωσης μάλλον είναι αμελητέα ενώ δεν γίνεται τόσο συχνα,όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
Νομίζω ότι θέλει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε φορά... -
πετρέλαιο έβαλα με 1,48 απλά μέσα είχε λίγα λίτρα ( το π΄ρωτο φουλάρισμα ήταν) όσο για την κατανάλωση είναι όσο σας είπα τουλάχιστον έτσι γράφει και έτσι το έχω υπολογίσει και είναι σωστό! πρόβλημα με φρένα δεν έχω αντιθέτος έχει πολύ καλά και ομαλά φρένα! και το π΄ροβλημα με τον δείκτη για την ύψηλη κατανάλωση που είιπε ο φίλος δεν μου το έχει βγάλει ακόμη! αλλά είναι πολύ νωρις ώστε να το κρίνω το αυτοκίνητο η πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές! ο χρόνοσ θα δείξει πολλά
!! -
Εμένα μου άρεσε το Rio αλλά με προβληματίζει το ότι είναι 1100 κυβικά!Λέω να περιμένω λίγο να δω και το νέο ceed.Κοστίζει παραπάνω βέβαια αλλά έχει καλύτερους χώρους και 1400 κυβικά.
KIA RIO DIESEL