-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
If you tolerate this, your children will be next...
Ναι, δε λέω.
Αλλά το πράγμα πηγαίνει και διαφορετικά. Επειδή δεν ανέχθηκαν κάποιοι εξορθολογισμό δαπανών, πχ στην Ολυμπιακή 1980-2000, τα παιδιά τους πήραν το μακρύτερο. -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Διαβάζω τα σχόλια και θλίβομαι για την ηλιθιότητα και την κοντοφθαλμία που διακατέχει τους συμπολίτες μας...http://news247.gr/kosmos/news/fovountai ... 68852.html
Εδώ πλακώθηκαν κάποιοι εφοριακοί επειδή δεν τους άφησαν την κουτάλα στο χέρι, θα αφήσουν τους Γερμανοί να κάνουν τη δουλειά 'τους';
-
Διαβάζω τα σχόλια και θλίβομαι για την ηλιθιότητα και την κοντοφθαλμία που διακατέχει τους συμπολίτες μας...http://news247.gr/kosmos/news/fovountai ... 68852.html
καταλαβαινεις τωρα οτι ο απλος λογος που η χωρα δεν σωζεται ειναι οτι οι ιδιοι οι Ελληνες ΔΕΝ θελουν να αλλαξουν τα πραγματα...
οι πιο πολλοι θελουν να επιστρεψουμε στο 2004-2009 που 'περναγανε καλα' (με αφθονα δανεια δικα τους και της χωρας) και τα κομματα ειχαν στησει (το απο 30ετιας) παρτυ με διορισμους-διαπλοκη-ασυδοσια-ατιμωρησια...
και οπως εχω ξαναπει, ειναι παρα πολλοι οι βολεμενοι...
που να τολμησουν τα κομματα ή τα ΜΜΕ να τα πουν αυτα;
-
Eddie
Κάποτε στέλνανε στρατό. Τώρα στέλνουν εφοριακούς. http://news247.gr/kosmos/news/fovountai_toys_ellhn...Εδώ πάει αυτό που λέμε 'Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα κλπ'...
Χαίρομαι που πρόλαβα και το έγραψα μια σελίδα πριν.
Ανυπομονώ να δω τις καλλιτεχνικές προτάσεις του αντιμνημονιακού χώρου.
Νομίζω ότι η γνωστή σκηνή με τον Πρέκα στα οχυρά είναι must.
Γιατί ως γνωστόν οι εφοριακοί του 4-4-2 είναι αδέρφια μας, ενώ οι Γερμανοί είναι οι δολοφόνοι του Τγίτου Γάιχ... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ανυπομονώ να δω τις καλλιτεχνικές προτάσεις του αντιμνημονιακού χώρου.
Νομίζω ότι η γνωστή σκηνή με τον Πρέκα στα οχυρά είναι must.
Γιατί ως γνωστόν οι εφοριακοί του 4-4-2 είναι αδέρφια μας, ενώ οι Γερμανοί είναι οι δολοφόνοι του Τγίτου Γάιχ... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καταλαβαινεις τωρα οτι ο απλος λογος που η χωρα δεν σωζεται ειναι οτι οι ιδιοι οι Ελληνες ΔΕΝ θελουν να αλλαξουν τα πραγματα...οι πιο πολλοι θελουν να επιστρεψουμε στο 2004-2009 που 'περναγανε καλα' (με αφθονα δανεια δικα τους και της χωρας) και τα κομματα ειχαν στησει (το απο 30ετιας) παρτυ με διορισμους-διαπλοκη-ασυδοσια-ατιμωρησια...
και οπως εχω ξαναπει, ειναι παρα πολλοι οι βολεμενοι...
που να τολμησουν τα κομματα ή τα ΜΜΕ να τα πουν αυτα;
εσύ (και οποιος αλλος) θα ψηφίσεις ενα κόμμα το οποίο εστω λέει οτι θα αλλάξει την κατασταση αυτή (πχ Λεβέντη)
-
φυσικα
εσυ; -
εγώ είμαι βαμμένος Πασόκος
βλέπω ομως -απο τις δημοσκοπίσεις- οτι η πλειοψηφία του κόσμου είτα θα ψηφίσει αυτιστικά και σπασμωδικά (ΧΑ Οικωλόγους) είτε θα το ρίξει σε αυτούς που συνεχίζουν να του χαιδεύουν τ' αυτιά (ΝΔ συριζαίους κκεους λαος και το κακό συναπαντημα)
μεδεν εισ το πηλίκο
-
μήπως είναι ώρα για Δράση?
-
@ manosk Μα 'εχουν' δωσει φακελακι για αυτη τη θεση... οι αλλοι τι θα δωσουν...???
-
ένα δάνειο ΝΑ!
με το συμπάθειο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, δε λέω.
Αλλά το πράγμα πηγαίνει και διαφορετικά. Επειδή δεν ανέχθηκαν κάποιοι εξορθολογισμό δαπανών, πχ στην Ολυμπιακή 1980-2000, τα παιδιά τους πήραν το μακρύτερο.Το ίδιο εννοώ κι εγώ, αλλά από την αντίθετη σκοπιά. Εννοείται ότι αυτοί οι ξετσίπωτοι έχουν το θράσος να φωνάζουν για τα 'κεκτημένα τους', όπως οι ΟΣΕτζήδες Αιτωλοακαρνανίας που ήθελαν να κρατήσουν το επίδομα. Φωνάζει ο κλέφτης κατάσταση.
Εμείς οι υπόλοιποι τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, και τώρα τρώμε το αγγούρι. Για την Ολυμπιακή που λες, θυμάμαι ακόμα το Καραμανλή (το 2006 ή 7 ) που δήλωνε ότι θα εξυγιανθεί κλπ και πρόσθετε ότι θα εξασφαλίσουν ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει καμία απόλυση...
-
εγώ είμαι βαμμένος Πασόκος
Ξεχασες το λ. -
και τώρα τρώμε το αγγούρι
To αγγούρι το τρως λόγω καπιταλισμού.
Φάε λαγάνα, μην τρως τη χουντική, αντιλαϊκή προπαγάνδα. -
πετάμε χαρταετό βλέπω...
-
To αγγούρι το τρως λόγω καπιταλισμού.
Φάε λαγάνα, μην τρως τη χουντική, αντιλαϊκή προπαγάνδα.Πώς και δεν έβαλες κανένα χαρακτήρα της Disney στο ποστ; Αλλοιώνει τη γεύση;
-
Αν κάνει κάποια ιστορική δήλωση ο Mickey ή ρίξει κανά νεράτζι ο Φέρθρυ εδώ είμαστε.
Εσυ έχεις καταλήξει στο ποιός ευθύνεται για το αγγούρι που τρως;
-
Αν κάνει κάποια ιστορική δήλωση ο Mickey ή ρίξει κανά νεράτζι ο Φέρθρυ εδώ είμαστε.Εσυ έχεις καταλήξει στο ποιός ευθύνεται για το αγγούρι που τρως;
...κύριε!.. κύριε!... να πώ εγώ?.. οι διάφοροι Άκηδες, Λαυρεντιάδηδες, Χριστοφοράκηδες... και λοιποί 'στενοί' συνεργάτες, ίσως?..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Αν κάνει κάποια ιστορική δήλωση ο Mickey ή ρίξει κανά νεράτζι ο Φέρθρυ εδώ είμαστε.
Εσυ έχεις καταλήξει στο ποιός ευθύνεται για το αγγούρι που τρως;
...κύριε!.. κύριε!... να πώ εγώ?.. οι διάφοροι Άκηδες, Λαυρεντιάδηδες, Χριστοφοράκηδες... και λοιποί 'στενοί' συνεργάτες, ίσως?..
Αυτοί φταίνε, αναμφίβολα
Ομως, αυτοί:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2457567#p2457567
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2457207#p2457207και άλλα αντίστοιχα, ων ουκ έστι αριθμός, φταίνε καθόλου ή μπα ?
Ο απλός πολίτης που χτίζει αυθαίρετο φταίει καθόλου ή μπα ?
Ο απλός πολίτης που δίνει φακελάκι-λάδωμα φταίει καθόλου ή μπα ?
Ο απλός εφοριακός-γιατρός-δικαστής-πολεοδόμος που δέχεται φακελάκι-λάδωμα φταίει καθόλου ή μπα ?
Ο απλός δημόσιος υπάλληλος που πάει στο γραφείο όση ώρα τέλος πάντων πάει και τα ξύνει και χώνει συναδέλφτους, φταίει καθόλου ή μπα ?
Ο ιδιωτικός υπάλληλος που κλέβει το αφεντικό, φταίει καθόλου ή μπα ?
Ο απλός μικρομεσαίος επιχειρηματίας, που φοροδιαφεύγει-εισφοροδιαφεύγει, φταίει καθόλου ή μπα ?
κτλ. κτλ.Εμ βέβαια, ο άμωμος και άσπιλος 'λαός', δε φταίει ποτέ, πάντα φταίνε 'άλλοι': οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, το ΔΝΤ, ο παγκόσμιος καπιταλισμός...
Εμ τότε γιατί ψηφίζει ο λαός, αν είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ?
-
Λάθος.
Μετεξεταστέος το Σεπτέμβριο με τον κηδεμόνα σου.
Γιατί οι Άκηδες έχουν τόση σχέση με τον καπιταλισμό όση ο David Bowie με το ρεμπέτικο.
ΥΓ: Ερώτηση. Υπάρχει μισή δήλωση μισού στελέχους του ΚΚΕ που να κράζει τους Άκηδες, το 4-4-2 και τους συνδικαληστές;
Για τον Τσίπρα δε ρωτάω καν. Νομίζω ότι έχω ποστάρει τις χαιρετούρες του με το Σκοταδόπουλο πάρα πολλές φορές...
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)