-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε παίδες, σουπερμαρκετ είναι που πληρώνει βασικό μισθό...χαλαρώστε, δεν είναι καμιά silicon valley corporation.
Από αυτό. Είναι σαν να λες πως οι καθημερινοί μεροκαματιάρηδες που κουβαλάνε παλέτες στο κρύο, δεν μπορούν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους σπουδαγμένους που βαράνε πλήκτρα σε ένα γραφείο.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά βγάζεις δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα και φαίνεται από την υπογραμμισμένη πρόταση.
Καταρχάς η λέξη 'δικαιώματα' είναι δική σου.
Μίλησα για μισθό.
Τα σουπερμαρκετ εδώ πχ δίνουν 5000 μισθό?
Ο μισθός που δίδεται στα Walmart είναι χαμηλότατος και εκτός αυτού καταστρατηγούνται και άλλα δικαιώματα, όπως το ωράριο και τα health benefits. Κανείς δεν είπε να παίρνει 5κ ο ταμίας. Όμως η Walmart θεωρείται από τους χειρότερους εργοδότες στο US. Εκεί ζούσες, μην μου πεις πως δεν το ήξερες αυτό.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Από το γεγονός πως δικαιολογείς μια τεράστια πολυεθνική όπου το 70% των εργαζομένων φεύγουν μέσα στον 1ο χρόνο, για τέτοια εργασιακή δυστυχία μιλάμε! Είναι γνωστές οι κάκιστες συνθήκες εργασίας στο συγκεκριμένο μεγαλομπουρδέλο!!!
Από που το συμπέρανες αυτό?
επειδη θες να δουλευουν οι εργαζομενοι την Κυριακη
θα περασουν χρονια πριν σου φυγει η ρετσινιά....επειδή δέχεσαι ότι ο βασικός μισθός στα επίπεδα που έχει διαμορθωθεί - επίπεδα πείνας δηλαδή - για σένα είναι υπεραρκετός αφού ουσιαστικά πρόκειτα για ασπόύδαστους ανθρώπους!.. πάντως ξέρω πολλούς σπουδαγμένους - ανάμεσα σ' αυτούς και η κόρη μου - που είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές ακόμα και με μισθό κάτω του βασικού!..
...κόψε λίγο τα... 'γκάζια'... δεν έχουν την τύχη όλοι να ζούν όπως εσύ...ποτε τα δεχθηκα ολα αυτα που λες, μονο εσυ το ξερεις....
κοψε τα γκαζια γιατι καλπαζει η φαντασια. -
Από το γεγονός πως δικαιολογείς μια τεράστια πολυεθνική όπου το 70% των εργαζομένων φεύγουν μέσα στον 1ο χρόνο, για τέτοια εργασιακή δυστυχία μιλάμε! Είναι γνωστές οι κάκιστες συνθήκες εργασίας στο συγκεκριμένο μεγαλομπουρδέλο!!!
Από που το συμπέρανες αυτό?
επειδη θες να δουλευουν οι εργαζομενοι την Κυριακη
θα περασουν χρονια πριν σου φυγει η ρετσινιά....επειδή δέχεσαι ότι ο βασικός μισθός στα επίπεδα που έχει διαμορθωθεί - επίπεδα πείνας δηλαδή - για σένα είναι υπεραρκετός αφού ουσιαστικά πρόκειτα για ασπόύδαστους ανθρώπους!.. πάντως ξέρω πολλούς σπουδαγμένους - ανάμεσα σ' αυτούς και η κόρη μου - που είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές ακόμα και με μισθό κάτω του βασικού!..
...κόψε λίγο τα... 'γκάζια'... δεν έχουν την τύχη όλοι να ζούν όπως εσύ...Μάλλον σε μένα αναφέρεσαι.
Αναφέρθηκα στον βασικό μισθό στην ΑΜΕΡΙΚΗ. Όχι στην Ελλάδα και είπα ότι η εταιρία στην Αμερική πληρώνει βασικό μισθό $7-$8 την ώρα (~$1.200 το μήνα).
Τώρα που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ και το δέχθηκα κιόλας...οκ.
Μάλλον εσύ πρέπει να κόψεις τα 'γκάζια' γιατί φτάνεις κι εσύ σε αυθαίρετα συμπεράσματα απ'ότι φαίνεται.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παίδες, σουπερμαρκετ είναι που πληρώνει βασικό μισθό...χαλαρώστε, δεν είναι καμιά silicon valley corporation.
Από αυτό. Είναι σαν να λες πως οι καθημερινοί μεροκαματιάρηδες που κουβαλάνε παλέτες στο κρύο, δεν μπορούν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους σπουδαγμένους που βαράνε πλήκτρα σε ένα γραφείο.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά βγάζεις δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα και φαίνεται από την υπογραμμισμένη πρόταση.
Καταρχάς η λέξη 'δικαιώματα' είναι δική σου.
Μίλησα για μισθό.
Τα σουπερμαρκετ εδώ πχ δίνουν 5000 μισθό?
Ο μισθός που δίδεται στα Walmart είναι χαμηλότατος και εκτός αυτού καταστρατηγούνται και άλλα δικαιώματα, όπως το ωράριο και τα health benefits. Κανείς δεν είπε να παίρνει 5κ ο ταμίας. Όμως η Walmart θεωρείται από τους χειρότερους εργοδότες στο US. Εκεί ζούσες, μην μου πεις πως δεν το ήξερες αυτό.
Πάμε πάλι.
Ο μισθός στο Walmart είναι βασικός, minimum wage το λέγαμε.
Νομίζω ότι είναι $7,25/ώρα.
Αυτό σημαίνει ότι το μήνα για 8ώρο, είναι $1.160.
Δεν πληρώνει χαμηλότερα από αυτό.
-
Εσείς που θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Κυριακή-μη αργία, πιστεύετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι που σύρθηκαν κυριακάτικα στη δουλειά πήραν το 75% εξτρά ή ακόμα και αυτό το εξτρά μεροκάματο;
Έχετε υπόψη σας ότι πολλοί εργαζόμενοι αμείβονται με έναντι ή τους χρωστάνε κάμποσα μηνιάτικα; Και ότι φοβούνται πως αν διεκδικήσουν τα εξτρά, θα βρεθούν εκτός δουλειάς άμεσα; Και ότι οι 'δεν πληρώνω' και 'στ' @@@ μου' εργοδότες τους έχουν φεσώσει τη μισή αγορά γιατί φταίει η Τρόικα;
Ωραία, μια ερώτηση παρακαλώ.
Αν αύριο σας φωνάξει ο μάνγκας εργοδότης σας και σας πει 'υπογράψτε τροποποίηση σύμβασης, γιατί η επιχείρησις δεν πηγαίνει και τόσο καλά και έξω περιμένουν 100 για τη θέση σας - θα λαμβάνετε 700 μεικτά και θα έρχεστε και Κυριακή με ρεπό Δευτέρα, απλό εξαήμερο δηλαδή, μη με ευχαριστείτε, είστε πολύ καλός υπάλληλος γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα να σας ξεχωρίσω, οι άλλοι θα πάρουν 600, αν δεν απολυθούν, υπογραφή εδώ παρακαλώ', πώς θα σας φανεί ακριβώς θα ήθελα να ξέρω. Τρου στόρυ btw. -
@spiros
...χαλάρωσε, δεν απευθύνθηκα σε σένα αλλά στο Νίκο που σωστά το μάντεψε... -
Ρε Νίκο, δεν είναι μόνο να δίνει το minimum pay αλλά να τηρούνται και άλλοι κανόνες. Επίσης, Business Administration έχεις σπουδάσει, άρα έχεις κάνει και HR. Τι σκατά εταιρεία δεν φροντίζει το εργατικό της δυναμικό, δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή μιλάμε για παράνοια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε Νίκο, δεν είναι μόνο να δίνει το minimum pay αλλά να τηρούνται και άλλοι κανόνες. Επίσης, Business Administration έχεις σπουδάσει, άρα έχεις κάνει και HR. Τι σκατά εταιρεία δεν φροντίζει το εργατικό της δυναμικό, δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή μιλάμε για παράνοια!ετσι κι αλλιως ζουμε μια παρανοια....
-
@Nikos!
...ξαναδιάβασε τί ακριβώς έχεις γράψει, γιατί στην τελική δεν μπορεί κι εγώ κι ο Δίας να μην καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε... αν μη τι άλλο την μητρική μου γλώσσα την κατέχω... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εσείς που θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Κυριακή-μη αργία, πιστεύετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι που σύρθηκαν κυριακάτικα στη δουλειά πήραν το 75% εξτρά ή ακόμα και αυτό το εξτρά μεροκάματο;Έχετε υπόψη σας ότι πολλοί εργαζόμενοι αμείβονται με έναντι ή τους χρωστάνε κάμποσα μηνιάτικα; Και ότι φοβούνται πως αν διεκδικήσουν τα εξτρά, θα βρεθούν εκτός δουλειάς άμεσα; Και ότι οι 'δεν πληρώνω' και 'στ' @@@ μου' εργοδότες τους έχουν φεσώσει τη μισή αγορά γιατί φταίει η Τρόικα;
Αν αύριο σας φωνάξει ο μάνγκας εργοδότης σας και σας πει 'υπογράψτε τροποποίηση σύμβασης, γιατί η επιχείρησις δεν πηγαίνει και τόσο καλά και έξω περιμένουν 100 για τη θέση σας - θα λαμβάνετε 700 μεικτά και θα έρχεστε και Κυριακή με ρεπό Δευτέρα, απλό εξαήμερο δηλαδή, μη με ευχαριστείτε, είστε πολύ καλός υπάλληλος γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα να σας ξεχωρίσω, οι άλλοι θα πάρουν 600, αν δεν απολυθούν, υπογραφή εδώ παρακαλώ', πώς θα σας φανεί ακριβώς θα ήθελα να ξέρω. Τρου στόρυ btw.και ολα αυτα τωρα ειναι προβλημα,μπροστα στο να μην κανει καποιος ΧΑΛΑΡΑ τα ψωνια του?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εσείς που θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Κυριακή-μη αργία, πιστεύετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι που σύρθηκαν κυριακάτικα στη δουλειά πήραν το 75% εξτρά ή ακόμα και αυτό το εξτρά μεροκάματο;Έχετε υπόψη σας ότι πολλοί εργαζόμενοι αμείβονται με έναντι ή τους χρωστάνε κάμποσα μηνιάτικα; Και ότι φοβούνται πως αν διεκδικήσουν τα εξτρά, θα βρεθούν εκτός δουλειάς άμεσα; Και ότι οι 'δεν πληρώνω' και 'στ' @@@ μου' εργοδότες τους έχουν φεσώσει τη μισή αγορά γιατί φταίει η Τρόικα;
Αν αύριο σας φωνάξει ο μάνγκας εργοδότης σας και σας πει 'υπογράψτε τροποποίηση σύμβασης, γιατί η επιχείρησις δεν πηγαίνει και τόσο καλά και έξω περιμένουν 100 για τη θέση σας - θα λαμβάνετε 700 μεικτά και θα έρχεστε και Κυριακή με ρεπό Δευτέρα, απλό εξαήμερο δηλαδή, μη με ευχαριστείτε, είστε πολύ καλός υπάλληλος γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα να σας ξεχωρίσω, οι άλλοι θα πάρουν 600, αν δεν απολυθούν, υπογραφή εδώ παρακαλώ', πώς θα σας φανεί ακριβώς θα ήθελα να ξέρω. Τρου στόρυ btw.για το μπαχαλο (που φυσικα υπαρχει) και την αποδομηση της αγορας εργασιας, ευθυνεται η Κυριακη;
πριν απο 3-4 χρονια δεν υπηρχαν αντιστοιχες εργοδοτικες αυθαιρεσιες;δυστυχως ο εργαζομενος ηταν παντα απροστατευτος.
-
Η Κυριακή είναι απλά ακόμα ένα πολύ κακό βήμα. Δεν πειράζει, το ένα, δεν πειράζει το άλλο, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!
-
@Nikos!
...ξαναδιάβασε τί ακριβώς έχεις γράψει, γιατί στην τελική δεν μπορεί κι εγώ κι ο Δίας να μην καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε... αν μη τι άλλο την μητρική μου γλώσσα την κατέχω...Ρε Νίκο, δεν είναι μόνο να δίνει το minimum pay αλλά να τηρούνται και άλλοι κανόνες. Επίσης, Business Administration έχεις σπουδάσει, άρα έχεις κάνει και HR. Τι σκατά εταιρεία δεν φροντίζει το εργατικό της δυναμικό, δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή μιλάμε για παράνοια!
Καταρχάς δεν διαφώνησα αλλά ούτε και συμφώνησα για το αν είναι καλός ή κακός εργοδότης γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Στον μισθό αναφέρθηκα, ότι οι περισσότεροι είναι με βασικό.
Προφανώς όμως, έχεις προσωπική εμπειρία από το Walmart για να το λες με τέτοια σιγουριά, μάλλον έχεις δουλέψει εκεί...μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας?
Άσε τι γράφουν τα μπλογκ. Εσύ, έχεις προσωπική άποψη για το πόσο σκάρτος εργοδότης είναι ή όχι?
Ρίξε πάντως μια ματιά κι εδώ, μαλακίες γράφουν?
Benefits
Walmart offers competitive pay and benefits, including health care plans, education assistance, retirement plans, and training and development opportunities.
We offer eligible hourly store associates quarterly cash bonus opportunities, a health care plan that starts at $17 per pay period, a 401k plan with a company match, a 10% discount on merchandise, and, most of all, a chance to move up through the ranks.
http://corporate.walmart.com/our-story/ ... y-benefits
Επαναλαμβάνω. Δεν λέω ότι είναι ΓΑΜΑΤΟΣ εργοδότης...αλλά δεν τους μαστιγώνουν κιόλας.
Εσείς που θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Κυριακή-μη αργία, πιστεύετε ότι όλοι οι εργαζόμενοι που σύρθηκαν κυριακάτικα στη δουλειά πήραν το 75% εξτρά ή ακόμα και αυτό το εξτρά μεροκάματο;
Έχετε υπόψη σας ότι πολλοί εργαζόμενοι αμείβονται με έναντι ή τους χρωστάνε κάμποσα μηνιάτικα; Και ότι φοβούνται πως αν διεκδικήσουν τα εξτρά, θα βρεθούν εκτός δουλειάς άμεσα; Και ότι οι 'δεν πληρώνω' και 'στ' @@@ μου' εργοδότες τους έχουν φεσώσει τη μισή αγορά γιατί φταίει η Τρόικα;
Επειδή σε μένα αναφέρεσαι γιατί ψώνισα τη Κυριακή (θα βγάλω μπλούζα νομίζω 'ΝΑΙ, ΨΩΝΙΣΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ').
Το πως το διαπραγματεύεται ο κάθε εργαζόμενος, είναι δικό του θέμα και επίσης δικό του πρόβλημα είναι να το συμφωνήσει εξ'αρχής.
Και βέβαια υπάρχουν εργαζόμενοι που αμείβονται όπως αναφέρεις, γνωρίζω αρκετούς. Όπως γνωρίζω επίσης κάμποσους που για αυτό τον λόγο την 'έκαναν' από τον εργοδότη για άλλο, πιο αξιόπιστο. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.
Ωραία και λοιπόν τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη Κυριακή? Δηλαδή τη Κυριακή δεν είναι ανοιχτές επιχειρήσεις?
Αύριο θες να μου πεις ότι θα είναι ΟΛΑ κλειστά? Δηλαδή αν πας να φας με τα παιδιά σου, θα βρεις τη ταβέρνα κλειστή επειδή είναι Κυριακή?
Αν αύριο σας φωνάξει ο μάνγκας εργοδότης σας και σας πει 'υπογράψτε τροποποίηση σύμβασης, γιατί η επιχείρησις δεν πηγαίνει και τόσο καλά και έξω περιμένουν 100 για τη θέση σας - θα λαμβάνετε 700 μεικτά και θα έρχεστε και Κυριακή με ρεπό Δευτέρα, απλό εξαήμερο δηλαδή, μη με ευχαριστείτε, είστε πολύ καλός υπάλληλος γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα να σας ξεχωρίσω, οι άλλοι θα πάρουν 600, αν δεν απολυθούν, υπογραφή εδώ παρακαλώ', πώς θα σας φανεί ακριβώς θα ήθελα να ξέρω. Τρου στόρυ btw.Δεν υπογράφω, δώσε μου την αποζημίωσή μου όπως είσαι υποχρεωμένος να κάνεις σε τέτοια άρνηση και πάω αλλού. Ναι, με λιγότερο μισθό αλλά αποζημίωση στη τσέπη.
Επίσης truestory btw.
-
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει που ψώνισες την περασμένη Κυριακή, αλλά που υποστηρίζεις ότι αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα σε ένα εργασιακό περιβάλλον σαν το ελληνικό και μάλιστα το σημερινό ελληνικό.
Από εκεί και πέρα, από το να δικαιούσαι δεδουλευμένα και αποζημίωση απόλυσης, μέχρι να τα πάρεις και μάλιστα μεταπηδώντας σε μια άλλη εργασία, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Λέω λοιπόν εγώ, προσπαθώντας να αποφύγω την προσωποποίηση του θέματος, ότι ο εργαζόμενος που θα κάτσει μεθαύριο στο γραφείο και θ' ακούει τον κάθε καραγκιόζη που θα ψάχνει άνθρωπο κυριακάτικα στην εταιρεία τάδε γιατί έτσι ήταν μαθημένος στο Λονδίνο, ενώ έξω τα πουλάκια κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει κλπ κλπ, θα είναι ο μαλάκας της ιστορίας, χωρίς να είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο.
-
Από την άλλη, είναι εξίσου παράλογο το να προεξοφλούμε ότι το κράτος δεν θα κάνει σωστά την δουλειά του (που είναι η εφαρμογή των νόμων και η προστασία των εργαζομένων από τους κακούς εργοδότες) και άρα... δεν πρέπει να αφήσουμε την αγορά να λειτουργεί όπως χρειάζεται για να επιβιώσει.
Μου θυμίζει λίγο τον ισχυρισμό ότι δεν πρέπει να επιτραπεί η κίνηση των αυτοκινήτων Diesel στην Αθήνα γιατί δεν θα υπάρχει σωστός έλεγχος τήρησης ρύπων στα οχήματα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προφανώς όμως, έχεις προσωπική εμπειρία από το Walmart για να το λες με τέτοια σιγουριά, μάλλον έχεις δουλέψει εκεί...μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας?Όχι, δεν το έκανα αυτό ούτε σαν φοιτητής γιατί ήξερα το επίπεδό τους από φίλους μου που είχαν την ατυχία να είναι σε επιχείρηση συμφερόντων Walmart (ASDA).
Ρίξε πάντως μια ματιά κι εδώ, μαλακίες γράφουν?
Έχεις δει εταιρεία να γράφει πως είναι μαλάκες στο επίσημο website της;
Επαναλαμβάνω. Δεν λέω ότι είναι ΓΑΜΑΤΟΣ εργοδότης...αλλά δεν τους μαστιγώνουν κιόλας.
Κι όμως Νίκο, ένα βήμα πριν το μαστίγιο είναι από όσα ξέρω εγώ τουλάχιστον.
Από την άλλη, είναι εξίσου παράλογο το να προεξοφλούμε ότι το κράτος δεν θα κάνει σωστά την δουλειά του (που είναι η εφαρμογή των νόμων και η προστασία των εργαζομένων από τους κακούς εργοδότες) και άρα... δεν πρέπει να αφήσουμε την αγορά να λειτουργεί όπως χρειάζεται για να επιβιώσει.
Μέχρι τώρα πάντως το κράτος τον !!! Επειδή είμαι καλόπιστος, δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης πως αυτό γίνεται λόγω ανικανότητας και όχι δόλου, αν και μεταξύ μας δεν το πολυπιστεύω αυτό.
Μου θυμίζει λίγο τον ισχυρισμό ότι δεν πρέπει να επιτραπεί η κίνηση των αυτοκινήτων Diesel στην Αθήνα γιατί δεν θα υπάρχει σωστός έλεγχος τήρησης ρύπων στα οχήματα.
Το ντίζελ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί όπως και να έχει. Ένας σύγχρονος ντίζελ βγάζει πολύ περισσότερα μικροσωμματίδια από έναν βενζίνοκινητήρα.
-
Λόγω δόλου γίνεται.
Για ρώτα πόσους επιθεωρητές εργασίας έχουν οι Κυκλάδες ή η Πελοπόννησος. Η ΕΡΤ και η Βουλή βούλιαξαν από εργαζόμενους, αλλά κοινωνικές υπηρεσίες αιχμής έμειναν χωρίς κόσμο. Δόλος λοιπόν. -
Είπα να είμαι καλόπιστος... κι εγώ σε δόλο πιστεύω κατά βάθος φυσικά!
-
Δία, εφόσον δεν έχεις προσωπική εμπειρία από εργασία στο Walmart, στην Αμερική τελειώνει εδώ η κουβέντα.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει που ψώνισες την περασμένη Κυριακή, αλλά που υποστηρίζεις ότι αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα σε ένα εργασιακό περιβάλλον σαν το ελληνικό και μάλιστα το σημερινό ελληνικό.Δεν υποστήριξα τίποτα χρησιμοποιώντας τη λέξη φυσιολογικό νομίζω.
Η όλη συζήτηση ήταν σε άλλο επίπεδο, προσωπικό κατά 99,99%.
Το κράτος πάραυτα οφείλει να διασφαλίσει τα δικαιώματα και την εφαρμογή της νομοθεσίας, σε ένα ήδη προβληματικό περιβάλλον εργασίας.
Από εκεί και πέρα, από το να δικαιούσαι δεδουλευμένα και αποζημίωση απόλυσης, μέχρι να τα πάρεις και μάλιστα μεταπηδώντας σε μια άλλη εργασία, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Λέω λοιπόν εγώ, προσπαθώντας να αποφύγω την προσωποποίηση του θέματος, ότι ο εργαζόμενος που θα κάτσει μεθαύριο στο γραφείο και θ' ακούει τον κάθε καραγκιόζη που θα ψάχνει άνθρωπο κυριακάτικα στην εταιρεία τάδε γιατί έτσι ήταν μαθημένος στο Λονδίνο, ενώ έξω τα πουλάκια κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει κλπ κλπ, θα είναι ο μ@λ@κ@ς της ιστορίας, χωρίς να είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο.
Καλά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ γενικά τα παραδείγματα που αναφέρεις και αυτό που πας να αποδείξεις. Ποιά εταιρία, τι θέση, τι προϋπηρεσία, τι σπουδές, τι εμπειρία, πόσα χρόνια στην ίδια θέση κλπ κλπ κλπ?
Όλα αυτά είναι δυναμικά κατά την άποψή μου, όπως και το πως διαπραγματεύεται ο κάθε εργαζόμενος τη θέση του και το τι προσφέρει στην εταιρία.
-
Ρε συ Νίκο, δουλευόμαστε;
Είχα προσωπική εμπειρία από την RE/MAX εδώ στην Ελλάδα, στο γραφείο του κεντρικού franchisor για όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Δούλεψα εκεί αρκετό καιρό μετά την αποστρατεία μου το 2005 ως business consultant. Οι συνθήκες τραγικές, για αυτό και τους τα βρόντηξα πριν από μια μεγάλη τουρνέ, επιτηδες για να τους τσούξει!!! Αν εγώ λοιπόν σου έλεγα την ιστορία μου σαν προσωπικός σου φίλος, δεν θα μπορούσες να την πεις παραέξω; Come to your senses mate!!!
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)