-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο πελάτης δεν μπορεί να έρθει, επειδή ο πελάτης απλά δεν έχει λεφτά ή έχει φαλιρίσει!!! Μιλάω για τον δικό μου κλάδο πάντα. Ξέρεις ποσα πρακτορεία χρωστάνε σε ξενοδοχεία λεφτά όμως; Πολλά! Όταν είσαι έξω απο τον χορό της επιχειρηματικότητας, πολλά τραγούδια λες.ΥΓ: Ακόμα περιμένω να μου πεις τι έχεις επιχειρήσει και έχεις τέτοια γνώση της αγοράς. Με την απορία θα μείνω μάλλον...
Δια πρακτορειο ταξιδιων εχεις;
-
Giannik είπα και πριν πως δεν έχω σχέση με τον τουρισμό. Βιοτεχνία ειδών συσκευασίας έχω. Παραγωγή και χονδρική πώληση.
-
Σορρυ δεν το ειδα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σορρυ δεν το ειδαΠροσεχε λοιπον ΠΩΣ μπορει να σε τυλιξει μιας και ξερει απο αυτα....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σορρυ δεν το ειδα
Προσεχε λοιπον ΠΩΣ μπορει να σε τυλιξει μιας και ξερει απο αυτα....
Την αγάπη μου πατέρα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως δεν είμαστε και ΤΟΣΟ χάλια - ας μην βλέπουμε μόνο στραβά στον Ελληνικό τουρισμό.Η Βαρκελώνη π.χ δίνει σαφώς καλύτερη εντύπωση στον τουρίστα από πλευράς υποδομών, γενικότερης οργάνωσης, κλπ, κλπ, αλλά δε νομίζω ότι ο τυχαίος εστιάτορας της Ισπανίας είναι δα τόσο καλύτερος από τον δικό μας.
κανονικα θα επρεπε οι μαγαζατορες να φτιαξουν αεροδρομια, λιμανια και μαρινες για να περιμενουν να αυξηθει ο τουρισμος.......και οι υπουργοι να κοβουν τις κορδελες στα εγκαινια...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
ωραια τα πτυχια, αλλα να μου απαντας ουσιαστικα οτι δεν εκανες τιποτα για να ερθει ο πελατης στην πορτα σου, παρα περιμενεις απο το κρατος να σου φτιαξει αεροδρομια και λιμανια...
δεν υπαινιχθηκα οτι ειμαι καλυτερος απο σενα, το τι κανει/λεει ο jmarr δεν με ενδιαφερει.
Σε επιχειρήσεις που απευθύνονται σε ξένους, πολλά, αν απευθύνονται σε Έλληνες τίποτα, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να κινηθεί η αγορά. Πλέον μόνο το κράτος μπορεί να κάνει κάτι και αυτό είναι να δώσει χρήματα στον κόσμο. Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα με τις πολιτικές του. Το βλέπεις να γίνεται ? Εγώ όχι.
Sent from my MT11i using Tapatalk 4
Αντε παλι το κρατος
Να το πω παλι; Το κρατος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ. Χρεοκοπησε πως το λενε.
Εμεις ακομη εδω περιμενουμε να δωσει λεφτα ο Αντωνακης σε ΔΥ και συνταξιουχους για να κινηθει η αγορα. Λεφτα τα οποια για να τα βρει θα πρεπει να φορολογησει ακομη περισσοτερο τον Realzeus. Για ρωτα τον αν εχει να τα δωσει, που πιο πανω γκρινιαζε -δικαιολογημενα- για την φορολογια... -
εεεεε...ρεεεε....γλεεεεντιαααα......ωπα, ωπα, ωπα...
Κατάσχεση και στις θυρίδες για χρέη στο δημόσιο...
http://www.newmoney.gr/article/22343/katashesi-kai-stis-thyrides-gia-hrei-sto-dimosio
-
^ Ο realzeus καλό είναι να μην γκρινιάζει για φορους κλπ. Σοσιαλισμός κιετσ
Βεβαια αν πεις οτι πρέπει το κράτος να μην επεμβαίνει, να μην φορολογεί, να μην στηρίζει συντεχνίες, να αφήνει οσο το δυνατόν πιο ελεύθερο τον επιχειρηματία να κανει οτι μπορεί για την δουλειά του κλπ θα πεί για φιλελέδες, τζημέρους κλπ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^ Ο realzeus καλό είναι να μην γκρινιάζει για φορους κλπ. Σοσιαλισμός κιετσΒεβαια αν πεις οτι πρέπει το κράτος να μην επεμβαίνει, να μην φορολογεί, να μην στηρίζει συντεχνίες, να αφήνει οσο το δυνατόν πιο ελεύθερο τον επιχειρηματία να κανει οτι μπορεί για την δουλειά του κλπ θα πεί για φιλελέδες, τζημέρους κλπ
Δεν σε παρεξηγώ γιατί δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις το πουλάκι σου απο το βρακάκι σου.
-
Τελικά σας πολεμάει το κράτος ή όχι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τελικά σας πολεμάει το κράτος ή όχιΤους μικρούς σαν κι εμένα φυσικά ναι. Αν είχα τζίρο 100 εκταμμύρια θα με είχαν στα ώπα ώπα. Αλλά περίμενα να τα ξέρεις αυτά ολόκληρος life coach.
-
Τότε γιατί κατηγορείς αυτούς που θέλουν αλλαγές και ισότητα.
-
Παιδί μου τόσο χαζό είσαι; Είπα πως με συμφέρει η αλλαγή καθώς δεν είμαι μεγαλοαστός.
-
Σε συμφέρει η αλλαγή προς το πιο φιλελεύθερο, δεν σ'αρέσει ο φιλελευθερισμός. Μαλιστα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σε συμφέρει η αλλαγή προς το πιο φιλελεύθερο, δεν σ'αρέσει ο φιλελευθερισμός. Μαλιστα.Το ήξερα πως δε μπορείς να χωρίσεις 2 γαιδάρων στάχυ.
Μας συμφέρει να μοιραστούμε ισόποσα τον πλούτο. Βέβαια αν ήμουν κακός άνθρωπος εσένα θα σου έδινα την ήρα αλλά δεν μου το επιτρέπει η ιδεολογία μου βλέπεις. -
Μα αυτό κάνει το κράτος με τη φορολογία που πληρώνεις. Μοιράζει τον πλούτο σου. Οπότε κομμένη η γκρίνια.
-
Με μονη σημειωση οτι εχει διαφορα η φορα της μοιρασιας. Αλλο να μοιραζεις μερος απο τα λεφτα του φτωχου στους πλουσιους κι αλλο να μοιραζεις μερος απο τα λεφτα του πλουσιου στους φτωχους.
-
Μωρέ να τον μοιράσει τον λιγοστό πλούτο μου (λέμε τώρα, δεν έχω πλούτο). Εσένα τι να σε κάνουμε;
-
Το όριο πλούτου το έχει ορίσει κανείς. Για όριο φτωχιάς ξέρουμε αλλα καλό να δούμε και ποιοι είναι οι 'πλούσιοι'.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)