-
Καλά επειδή δεν έχεις χρόνο ούτε να πεις αν τα λες αυτά ειρωνικά ή όχι, να σε διευκολύνω, μπας και μάθεις και κάτι σήμερα.
Το ποστ σου είχε 3 major parts και μια αποτυχημένη αναζήτηση στο google, συγκεκριμένα:α. >Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ας βάλουμε ένα site που δεν είναι χρωματισμένο και δεν συνδέεται με κάποιο κόμμα.
http://left.gr/Το site είναι μια χαρά 'χρωματισμένο' πολιτικά καθώς αν πας στο πληκτρολόγιο σου και πατήσεις του κουμπάκι (Page Down) θα δεις στο δεξί μέρος αυτά, το ραδιοφωνικό σταθμό, links των θέσεων του κόμματος, εφημερίδες συνιστωσών, το ινστιτούτο Πουλατζάς, μπανεράκια ΣΥΡΙΖΑ κ.α
Αν λοιπόν δεν είσαι εξωγήινος, και έχεις γνώσεις σκρολαρίσματος ιστοσελίδων θα καταλάβεις μια χαρά τη θέση του site.
β.>
**Left=αριστερά **--> λέω δεν μπορεί θα λέει 5 πράγματα για το ΚΚΕ (αριστερό κόμμα είναι).
Εκ πρώτου ψαξίματος τίποτα...Το site μπορεί να έχει ό,τι όνομα θέλει. Όπως κάποιος δε θα ήταν λογικό να περιμένει να ακούσει τη 'φωνή της Αθήνας' στην Athen Voice, ή να περιμένει το LΙFO να είναι περιοδικό πληροφορικής, έτσι και το left.gr δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αναφέρεται σε όλη την αριστερά. Εκτός κι αν όταν μπαίνεις στο site της Ομάδας Αλήθειας περιμένεις να διαβάσεις καμιά αλήθεια, οπότε και οι υπόλοιποι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή σου.
Είχα την εντύπωση ότι το μάρκετινγκ είχε προχωρήσει αρκετά από τότε που τα brands ήταν κυριολεκτική περιγραφή του προϊόντοςΆσε που είναι ιδιαίτερα έξυπνο να έχεις ένα πιο γενικό(όχι τόσο φορτισμένο με το κόμμα) όνομα και μια πιο γενική αρθρογραφία ενώ στην πράξη περνάς μόνο τα δικά σου, διότι είναι μια εξαίσια στρατηγική που δεν έχω χρόνο να σου εξηγώ, υποτίθεται ότι τα γνωρίζεις αυτά. Άλλωστε το 'παίζει' ειδησεογραφικό site-aggregator, και όχι επίσημος ιστοχώρος του κόμματος, και ξέρουν πολύ καλά τα οφέλη αυτού του πράγματος.
β.2 >
Κάνω ένα κόπο και με το google με 'left.gr κκε' και ιδού το πρώτο αποτέλεσμα.
η fail αναζήτηση που λέγαμε
γ. Αναφέρθηκες σε ένα 'χτύπημα' του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΚΚΕ από μέλος της Κ.Ε, που έγινε πιο πολύ για λόγους πόλωσης. Κάτι τέτοια συμβαίνουν συνέχεια, όλοι υπόλοιποι τα βλέπουν, εσύ όμως τα ανακάλυψες σήμερα. και με κάποιο μαγικό τρόπο το βρήκες fail από πλευράς ενός site του ΣΥΡΙΖΑ. Πέφτω από τα σύννεφα.
3 στα 3, στα σκουπίδια.
Αλλά εγώ είμαι καλόπιστος και θα δεχτώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑς έχει ερασιτέχνες στο επικοινωνιακό του μαγαζί, στην πραγματικότητα είναι επιεικώς απαράδεκτη η επικοινωνιακή πολιτική όλου του κόμματος, αλλά από αυτά που έγραψες δεν έπιασες κανένα σημείο. Αντίθετα είναι τα μόνα καλά που έχει κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί. -
Σου δωσα ένα κουτάκι γιατί υπολόγιζα ότι δεν είχες άλλες μπούρδες να γράψεις.
Τώρα δύσμοιρε πώς θα τη βολέψεις όλη αυτή την κουμούτσα;
Δε βρίσκεστε για κανα καφεδάκι να τα πείτε και να επιστρέψουμε στο θέμα μας ? [Mod]
-
Πρώτα είχαμε τον spiros με τον mjacob, τώρα τον red με τον τζήμερο, πού θα πάει αυτή η βαλίτσα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να 'χεις αυτή την άποψη, πρέπει να 'σαι από αυτούς που το εισόδημά τους ελάχιστα μειώθηκε από το '09.
Για την ακρίβεια το μηνιαίο εισόδημα έπεσε περίπου στα μισά.
- Η κατανάλωσή σου παρέμεινε η ίδια.
- Η κατανάλωσή σου μειώθηκε στο μισό:
...α. λόγω ψυχολογίας
...β. επειδή πολύ απλά 'το εισόδημά σου έπεσε περίπου στα μισά'...
Σύμφωνα με τη λογική σου, ισχύει το 2α, σύμφωνα με τη δική μου λογική το 2β.
-
Τίποτα από αυτά.
Εκτός από Τζήμερος είμαι και ματζίρης.Το οποίο σημαίνει ότι είχα ήδη χαμηλή κατανάλωση.
Στο χώρο που δούλευα βέβαια οι καμπάνες βαράγαν από το 2009, οπότε σίγουρα με επηρρέασε και αυτό στο να έχω φρένο στην κατανάλωση μου. -
Άρα μείωσες ή μηδένισες την αποταμίευσή σου για ψυχολογικούς, κατ' εσένα, λόγους, για αντικειμενικούς, κατ' εμένα, λόγους.
-
Μείωσα ή μηδένισα την κατανάλωση μου, παρότι είχα λεφτά αλλά δεν ήξερα τι γίνεται στο μέλλον.
Και όταν μειώθηκαν οι αποδοχές μου δεν ίδρωσε ιδιαίτερα το αυτί μου.
Αν είχα φορτωθεί με 3-4 πιστωτικές να ζω το βιο του Τομάση, προφανώς θα είχα πρόβλημα.Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί όπως και ο Λιόστεμης, είμαι 1 άτομο από τα 10.000.000.
-
Μείωσα ή μηδένισα την κατανάλωση μου, παρότι είχα λεφτά αλλά δεν ήξερα τι γίνεται στο μέλλον.Και όταν μειώθηκαν οι αποδοχές μου δεν ίδρωσε ιδιαίτερα το αυτί μου.
Αν είχα φορτωθεί με 3-4 πιστωτικές να ζω το βιο του Τομάση, προφανώς θα είχα πρόβλημα.Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί όπως και ο Λιόστεμης, είμαι 1 άτομο από τα 10.000.000.
Οταν θα έρθει ο Συριζας στα πράματα θα αλλάξουν ολα αυτά σύντροφε EDDIE_147. Με Armani πουκάμισα θα κυκλοφορούμε ολοι.
-
Νταξ σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού αντικειμενικοί λόγοι απλά δεν υφίστανται. Παράδειγμα εργασίας. Κάποιος έχει μείωση 20% αποδοχών. Πάει από τα 1500 στα 1200. Πόσα από αυτά είναι οι ανελαστικές; Να πω 700; Λέω 700. Δηλαδή έχει μία μείωση του διαθεσίμου προς κατανάλωση (αν και οι ανελαστικές είναι και αυτές κατανάλωση, αλλά αστο καλύτερα) γνώρισαν μία πτώση της τάξης του 40%. Αυτό το ποσοστό μειώνεται σε υψηλότερα εισοδήματα, αυξανεται ραγδαία στα χαμηλότερα, αλλά βάζω μία μέση τιμή μείωσης. Οι δαπάνες καλοπέρασης έχουν περιοριστεί στο μισό; Όχι. Εχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Αυτό είναι το ψυχολογικό θέμα. Δηλαδή αν το περίσσευμά μου ήταν 800 το μήνα και πήγαινα μία εκδρομή, αγόραζα 3 περιοδικά και πήγαινα μία ταβέρνα τη βδομάδα και 2 φορές σε μπαρ, τώρα που πήγε στα 500 έκοψα εντελώς τα περιοδικά, πάω μία ταβέρνα το μήνα και 2 μπαρ το μήνα, ενώ αγοράζω ρούχα λόγω φθοράς και όχι λόγω επειδή μου άρεσε κάτι. Εχω περικόψει πολύ παραπάνω από την πραγματική μείωση. Και ο βασικός υπεύθυνος είναι καθαρά η κυβερνητική πολιτική που όχι απλά έκοψε από παντού, αλλά μονίμως αφήνει να εννοηθεί ότι θα ξανακόψει και θα ξαναπολύσει.
-
που όχι απλά έκοψε από παντού, αλλά μονίμως αφήνει να εννοηθεί ότι θα ξανακόψει και θα ξαναπολύσει.
+oo
(το πληκτρολόγιο θα πλυθεί με betadine )
-
Μείωσα ή μηδένισα την κατανάλωση μου, παρότι είχα λεφτά αλλά δεν ήξερα τι γίνεται στο μέλλον.Και όταν μειώθηκαν οι αποδοχές μου δεν ίδρωσε ιδιαίτερα το αυτί μου.
Άρα, αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό σου πρόβλημα, θα καταναλώνεις όπως πριν...
-
Εγω μετα το κουρεμα που εγινε στην Κυπρο, εχω αυξησει κατακορυφα την καταναλωση
Να και τα φρεσκα νεα http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=284511 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Νταξ σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού αντικειμενικοί λόγοι απλά δεν υφίστανται.'Δεν υφίστανται' γιατί είσαι δυ.
Όντως, τεράστια η μερίδα του πληθυσμού που είναι δυ, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι (ποια η διαφορά, άραγε; ). -
Δεν είμαι ΔΥ (θα σου εξηγούσα αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να καταλάβεις) και είχα γυναίκα τρία χρόνια απολυμένη. Δεν κλάφτηκα όμως εδώ σε κανέναν, σε αντίθεση με σένα και πολλούς άλλους που κλαίγεστε επειδή αυτά που κλέβετε από την κοινωνία δεν είναι πενταψήφιο νούμερο το μήνα.
-
Οποιος εχει στοιχεια να τα παει στον εισαγγελεα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν είμαι ΔΥ (θα σου εξηγούσα αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να καταλάβεις) και είχα γυναίκα τρία χρόνια απολυμένη. Δεν κλάφτηκα όμως εδώ σε κανέναν, σε αντίθεση με σένα και πολλούς άλλους που κλαίγεστε επειδή αυτά που κλέβετε από την κοινωνία δεν είναι πενταψήφιο νούμερο το μήνα.Νταξ σε τεράστια μερίδα του πληθυσμού αντικειμενικοί λόγοι απλά δεν υφίστανται. Παράδειγμα εργασίας. Κάποιος έχει μείωση 20% αποδοχών. Πάει από τα 1500 στα 1200.
Άρα αυτά τα τρία χρόνια το εισόδημά σας πήγε από τα 1500 στα 1200...300 ευρώ έβγαζε η γυναίκα σου.
Για πες πόσα κλέβω και πόσα βγάζω, κι αν θες ανταλάσσουμε τα εισοδήματά μας. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Για πες πόσα κλέβω και πόσα βγάζω, κι αν θες ανταλάσσουμε τα εισοδήματά μας.Ανταλασσεις το συνολο ή μονο τα κλεμμενα ή μονο τα νομιμα;
-
Όλα.
-
Αν με παιζετε κι εμενα,δεχομαι
-
Εγώ σε παίζω άνετα.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)