-
Για πες μας ρε συ g60 εσυ με ποιο σκεπτικο ψηφιζεις ΚΚΕ..
Δηλαδη πραγματικα περα απο αυτους που ειναι δηλωμενοι νεοναζι/ακροδεξιοι/φασισταρια ποιος ο λογος να ψηφισεις τις μαιμουδες(τη ΧΑ οχι το ΚΚΕ)? Εχει διαβασει κανεις απο σας τον πολιτικο λογο που εκφερει το... κομμα της ΧΑ? Η απλα πανω στη θολουρα σας βλεπετε φως στο τουνελ σε σφαγες και τις αριες φυλες?
Μα ΚΚΕ η ΧΑ ρε?ΚΚΕ η ΧΑ?? χαχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΠινοσέτΠρόσεχε τι εύχεσαι γιατί πατάς σε άκρως επικύνδυνα μονοπάτια. Αυτο εν τέλει ζητάς; Χούντα;
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Πινοσέτ
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί πατάς σε άκρως επικύνδυνα μονοπάτια. Αυτο εν τέλει ζητάς; Χούντα;
Απαντώ και για τον faflas,
Πολιτικό που να μην είναι πουλημένος ζητάω και να εργαστεί για τα συμφέροντα της χώρας.
Αν είναι αριστερός η χουντικός λίγο με ενδιαφέρει.
Η σωτηρία και η ανάπτυξη της χώρας προέχει πάνω απ όλα.
Αν είναι χούντα και δουλέψει για την πρόοδο να βγει χθες.
Για να δει όμως κάποιος τα πράγματα σφαιρικά και ουσιαστικά θα πρέπει να μην είναι κομματικοποιημένος,λιγάκι δύσκολο βέβαια έτσι όπως φρόντισαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου την πλέμπα.
Πολιτικοποιημένος εναι είμαι,έχω άποψη θέλω κράτος κοινωνικής πρόνοιας,τον δημόσιο πλουτο στην Ελλάδα κοκ.
Οταν όμως έχει επέλθει η πολιτική σήψη η πείνα η ανέχεια και δημόσιο ξεπούλημα είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο λαός πέραν της οποιας πολιτικής ιδιοσυγκρασίας βρίσκει στήριγμα στο φασισμό.
Ο φασισμός κοντολογίς γενάται απ την κατάχρηση της δημοκρατίας,αν δείτε αύριο χούντα θα είναι αποτέλεσμα των ψευτοσοσιαλιστών του κώλου.
Τρανό παράδειγμα και πρόσφατο ο Χιτλερ.
Μόλις έπεσε πείνα ο Γερμανός από Μπετόβεν έγινε δολοφόνος και το ίδιο θα ξανακάνει σε μια πιθανή επαναλαμβανόμενη περίπτωση,όσο ζει καλά όλα είναι πρίμα,μόλις σφίξουν τα ζωνάρια εκεί θα ξεχάσουν τους καλούς τρόπους.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον εδώ που φτάσαμε να επιλέξουμε για ακόμα μια φορά σικέ ανθρωπάκια και ιδεολογίες.
Η χώρα θέλει ΗΓΕΤΗ κι ας τον λένε φασίστα,σοσσιαλιστή όπως αλλιώς θες.
Την επιλογή πολιτικού καθεστώτως την έχουν λαοί πολιτισμένοι που ήδη έχουν χτίσει μια κοινωνία ρολόι,πχ Δανία.
Mέχρι λοιπόν να στηθει και να ορθοποδήσει η παιδεία και να παράγει έργο χρειαζόμαστε φάπα που να σου λέει στο μάρκετ μην παίρνεις μαλάκα kaizer πάρε fix γιατί αύριο ούτε αυτή θα έχεις ψωριάρη κ@λοέλληνα. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Πινοσέτ
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί πατάς σε άκρως επικύνδυνα μονοπάτια. Αυτο εν τέλει ζητάς; Χούντα;
Τι χειρότερο θα σου έκαναν οι στρατιωτικοί από την χούντα των πολιτικών-τραπεζιτών δηλαδή;
-
Ειμαστε σιγουροι οτι αυτο το πολιτευμα που οχι μονο εχουμε αλλα και ζουμε ειναι ... δημοκρατικο?
Σκατα ερμηνειες εχουμε δωσει σε εννοιες δημοκρατια, καθεστως κλπ!!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ειμαστε σιγουροι οτι αυτο το πολιτευμα που οχι μονο εχουμε αλλα και ζουμε ειναι ... δημοκρατικο?
Σκατα ερμηνειες εχουμε δωσει σε εννοιες δημοκρατια, καθεστως κλπ!!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Να το πάμε και λίγο παραπέρα; 'Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο.' Winston Churchill
-
Είμαστε σοβαροί τώρα που θεωρούμε τη χούντα σαν τη δυνατή λύση των προβλημάτων μας; Και εντάξει παραβλέποντας το όποιο δημοκρατικό κενό, και τη παντελή έλλειψη νομιμοποίησης, τι θα κάνει τους στρατιωτικούς καταλληλότερους για τη διακυβέρνηση σε σχέση με τους ταξιτζήδες, τους περιπτεράδες ή τους οικοδόμους; Μήπως η μόνη διαφορά είναι πως οι πρώτοι έχουν όπλα;
Απο ότι φαίνεται οι Έλληνες ακόμα ψάχνουν την απο μηχανή Θεό λύση στα προβλήματα που θα καθαρίσει για αυτούς. Είτε ήταν οι Ρώσσοι, είτε οι πολεμικές αποζημιώσεις είτε μια χούντα που θα μας σώσει...
-
Ο χρήστης Pez έγραψε:
Είμαστε σοβαροί τώρα που θεωρούμε τη χούντα σαν τη δυνατή λύση των προβλημάτων μας; Και εντάξει παραβλέποντας το όποιο δημοκρατικό κενό, και τη παντελή έλλειψη νομιμοποίησης, τι θα κάνει τους στρατιωτικούς καταλληλότερους για τη διακυβέρνηση σε σχέση με τους ταξιτζήδες, τους περιπτεράδες ή τους οικοδόμους; Μήπως η μόνη διαφορά είναι πως οι πρώτοι έχουν όπλα;Απο ότι φαίνεται οι Έλληνες ακόμα ψάχνουν την απο μηχανή Θεό λύση στα προβλήματα που θα καθαρίσει για αυτούς. Είτε ήταν οι Ρώσσοι, είτε οι πολεμικές αποζημιώσεις είτε μια χούντα που θα μας σώσει...
+1 +1 +1
G60 Πως φαινεται οτι τιποτα δεν εχουμε μαθει απο την ιστορια.. ΑΠο την μια λες υποτιθεται κατανοεις την ροπη οτυ λαου προς την ακροδεξια σε περιοδους ανεχειας αλλα απο την αλλη αντι να δεις τα αποτελεσματα που εχει αυτο ερχεσαι και μου λες ηγετης και ας ειναι και ο Χιτλερ. Αυτο προυποθετει ελλειψη πολιτικης σκεψης και πρεπει να το κοιταξεις.
Επισης δεν μου απαντησες, απο που πρκυπτει ενα διλλημα του στυλ ΚΚΕ η ΧΑ.. Ποια τα κοινα σημεια στα οποια δεν μπορεις να αποφασισεις
-
Δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα.
Είμαι κατά της χούντας αλλά να στο θέσω διαφορετικά,να μου απαντήσεις όμως ειλικρινά.
Ετσι όπως αποδεδειγμένα διαμορφώθηκε πλέον και ξεκάθαρα το πολιτικοοικονομικό σκηνικό,αν κυβερνούσε μέχρι σήμερα ο Παπαδόπουλος με τα όποια μεινεκτήματα θα είχαμε κράτος και παραγωγή,ναι ή όχι?
Μην το φιλοσοφήσεις,ένα ναι ή όχι. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
G60 Πως φαινεται οτι τιποτα δεν εχουμε μαθει απο την ιστορια..
Ακριβώς γι αυτό και θα την ξαναζήσουμε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Είμαι κατά της χούντας αλλά να στο θέσω διαφορετικά,να μου απαντήσεις όμως ειλικρινά.
Ετσι όπως αποδεδειγμένα διαμορφώθηκε πλέον και ξεκάθαρα το πολιτικοοικονομικό σκηνικό,αν κυβερνούσε μέχρι σήμερα ο Παπαδόπουλος με τα όποια μεινεκτήματα θα είχαμε κράτος και παραγωγή,ναι ή όχι?
Μην το φιλοσοφήσεις,ένα ναι ή όχι.Δηλαδη πως μπορεις να το κρινεις αυτο? Το εχω ξαναγραψει και αλλου, ο Παπαδοπουλος εκτος του οτι '''''εδρασε''''' σε ενα εντελως διαφορετικο οικονομικο σκηνικο τοσο ελληνικο οσο και παγκοσμιο(μιλαμε για τα χρυσα χρονια του καπιταλισμου για οποιον δεν το εχει αντιληφθει) τι διαολο πολιτικες χρησιμοποιησε ωστε να εχει την φημη που εχει?(περιμενω καταγραφη) Μαλλον το οτι τα μεροκαματα στην Ελλαδα παρα την μεγαλη αυξηση της παραγωγικοτητας μεναν σχετικα στασιμα(ενω στην Ευρωπη τα προηγουμενα 20 χρονια ειχαν μια μεγαλη αυξηση και παντου υφιστατο το κρατος προνοιας) ενω οι βιοηχανοι χτιζαν εξωχικα ειναι κατορθωμα..
ΑΚομα δεν μου απαντησες στο κκε χα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μην το φιλοσοφήσεις,ένα ναι ή όχι.Μηπως η πεινα σου δημιουργει παραισθησεις
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μην το φιλοσοφήσεις,ένα ναι ή όχι.Δηλαδη πως μπορεις να το κρινεις αυτο? Το εχω ξαναγραψει και αλλου, ο Παπαδοπουλος εκτος του οτι '''''εδρασε''''' σε ενα εντελως διαφορετικο οικονομικο σκηνικο τοσο ελληνικο οσο και παγκοσμιο(μιλαμε για τα χρυσα χρονια του καπιταλισμου για οποιον δεν το εχει αντιληφθει) τι διαολο πολιτικες χρησιμοποιησε ωστε να εχει την φημη που εχει?(περιμενω καταγραφη) Μαλλον το οτι τα μεροκαματα στην Ελλαδα παρα την μεγαλη αυξηση της παραγωγικοτητας μεναν σχετικα στασιμα(ενω στην Ευρωπη τα προηγουμενα 20 χρονια ειχαν μια μεγαλη αυξηση και παντου υφιστατο το κρατος προνοιας) ενω οι βιοηχανοι χτιζαν εξωχικα ειναι κατορθωμα..
Την πολιτική του εθνικού συμφέροντος.
Αυτό κάνουν και οι Γερμανοί,Αμερικάνοι,Γαλλοι κλπ.
Τα υπόλοιπα περί ελεύθερης οικονομίας είναι για να εκμεταλεύονται πίθηκους σαν εμάς,αν πας Γερμανία θα δεις audi,vw,mb,στη Γαλλία psa,renault κοκ.
Εν ονόματι της ελεύθερης οικονομίας δε γιαπωνεζοφέρνουν για να το παίξουν ΙΝ.ΑΚομα δεν μου απαντησες στο κκε χα.
Απάντησα και μάλιστα σαφέστατα στο συλλογισμό μου,εσύ δεν μου απάντησες.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μην το φιλοσοφήσεις,ένα ναι ή όχι.Μηπως η πεινα σου δημιουργει παραισθησεις
Δεν πεινάω καθόλου αδερφέ και πίστεψέ με δε βλέπω τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον να χάνω τη δουλειά μου
Η αλήθεια όμως πονάει,ακόμα και την ύστατη στιγμή ο ελληνοπίθηκος δεν βάζει μυαλό.
Πορεία λοιπόν προς την εξαθλίωση,φάτε δημοκρατία τι φωνάζετε τότε? -
Εν τω μεταξύ όσο συζητάμε και υπάρχουν μαιμούδες (5 προς το παρόν) που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και συνάμα ο έλληνας θα προσκυνάει την παρθένο και το χριστούλη αυτός ο τόπος είναι καταδικασμένος να ξαναπεράσει τα πάνδεινα.
Λαός λοιπόν που δεν μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντά του (ελείψη παιδείας) δεν του αξίζει η δημοκρατία. -
Προσωπικα και το λεω χωρις παραισθησεις 10 φορες καποιος να πιστευει στον Βενιζελο παρα στον Μιχαλολιακο.
Καλα οσον αφορα την πολιτικη του εθνικου συμφεροντος δεν καταλαβα καν τι εννοεις.. Και εκει οι κατευθυνσεις πανω σε αυτα τα θεματα ειναι δεκαδες.. Τεσπα δεν εχει και πολυ νοημα..
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Καλα οσον αφορα την πολιτικη του εθνικου συμφεροντος δεν καταλαβα καν τι εννοεις.. Και εκει οι κατευθυνσεις πανω σε αυτα τα θεματα ειναι δεκαδες.. Τεσπα δεν εχει και πολυ νοημα..
Δώσε πόνο κλάμα και συγκίνηση στο λαό,μερσεντές μπε εμ βε,ουίσκι,αρμάνι και πατάτα Τουρκίας.
-
Ο χρήστης Pez έγραψε:
τι θα κάνει τους στρατιωτικούς καταλληλότερους για τη διακυβέρνηση σε σχέση με τους ταξιτζήδες, τους περιπτεράδες ή τους οικοδόμους; Μήπως η μόνη διαφορά είναι πως οι πρώτοι έχουν όπλα;Σε σχέση με όσους ανέφερες, τίποτα εκτός από την μόρφωση αν και η μόρφωση που έχουν είναι άσχετη με τα καθήκοντας μιας κυβέρνησης, εκτός ίσως από την εξωτερική πολιτική και την εσωτερική ασφάλεια. Τολμώ δε να πω ότι ένας περιπτεράς είναι πολύ πιο κατάλληλος από έναν Στρατηγό για ΥΠ.ΟΙΚ! Καλώς ή κακώς όμως, οι περιπτεράδες δεν μπορούν να διώξουν τις λέρες που μας κυβερνάνε.
-
Ρε ΔΙΑ κάνουμε ένα κόμμα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ να τους γ@μήσουμε την παναγία ανάποδα?
Σε μια 5ετία θα έχουμε και πλεόνασμα
Το μόνο που θέλω να μ' έχετε αλεξίσφαιρο ντυμένο
Ούτε πλούτη θέλω ούτε τπτ. -
Εξαιρετική ιδέα.
Αν διορίσετε και 200.000 άτομα στο δημόσιο (με απλή αναλογική υπολογίζω γύρω στα 800.000 ψηφαλάκια) όχι μόνο θα αυξήσετε τον παραγώμενο pluto αλλά θα τονώσετε και την αγορά...
Εκλογές 2012 (ή οποτε γίνουν)